2011 Şubat Anneleri

Bugün daha iyiyim canım kırıklık var ama idare ediyoruz işte :)
Güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz canım,bugün ilk güzel haber senden gelir inş.
Görüşürüz canım,dikkat edin kendinize bizim buralar yanıyor resmen :))

ense kalınlığı iyi dedi.. testi devlet ödemiyomuş da sanırım.. sonuç iyi ola ola test yapmaya gerek görmüyorum bebek sağlıklı inşallah dedi zaten bir aydan üçlü test yaparız dedi... birde kilo veriyorum almam gerekiyoken.. ilaç tedavisini pek sevmiyo doktorum şu durumda mecburen vitamin yazıyorum dedi...

aynen vallahi.. çok şükür Rabbime ki böyle güzel eşler nasibetmiş.. inşallah evlatlarımızda enaz babaları kadar iyi olur...

günaydın canlarım bende hastaneden geldim şimdi Allahıma sonsuz şükür miniğimi gördüm oynuyodu içerde el salladı bize yaa süperdi Alalh isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. hemende poz verdi doktor yetzesine ensesini ölçtürdü çok şükür ii dedi doktor henüz cinsiyet için çok küçükmüş ikili testi yaptırdık bakalım sonucumuzda perşembeye belli olcakmış Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin hepimizeee

Cnm başka dr a gidip yaptır bence testini içinde kalmasın , ikili üçlüden daha kapsamlı ve tahmin yüzdesi daha yüksek bildiğim kadarı ile, yerim o selam veren askeri ben maş.

netten araştırdım canım biraz... ben ikili test kötü çıkarsa üçlü ile ayrıntılı bakılıyo diye biliyodum çok korkmuştum meğer bağımsızmışş çok şükür şimdi biraz daha rahatladım..

Günaydın canım gözünaydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.2'li testtinde güzel çıkar inş.canım.Darısı artık bize daha görmeye gidemedik çünkü bebişimizi bakalım bizimki nasıl büyümüş mü ayy allahım çok özledim bebişimi.

aman burcucum boşver,okadar anlayışsız oluyor ki bazen insanlar empati yok ne yazıkki...

çok saol cnm az kaldı inş sende görücen bebişini yaa insan doyamıyokii öleee baksam diyorumm sağlıkla büyüsünler inş cnm

çok saol cnm az kaldı inş sende görücen bebişini yaa insan doyamıyokii öleee baksam diyorumm sağlıkla büyüsünler inş cnm

Benim şafak 9 canım önümüzdeki hafta gidicez inş.bebişimizi görmeye,ben video'ya çekmeyi düşünüyorum hareketlerini bakalım izin vericek mi dr.

Benim şafak 9 canım önümüzdeki hafta gidicez inş.bebişimizi görmeye,ben video'ya çekmeyi düşünüyorum hareketlerini bakalım izin vericek mi dr.

oo ne güzel çek tabi annesi ya izin verir bencee ne zararı varki bende bidahaki kontrolde inşş.şafak az kalmış hadi görüş günün yakın :)

slm kızlar ben de dr gidiyorum kalbim nasıl atıyor bilseniz
inşallah sağlıkla bekliyordur bizi bebişim bnm kanamalar falan olmuştu
çok korkuyorum kötü birşeyle karşılaşmayız inşallah bu arada bazı arkadaşlar 12 haftada bebeğin erkek olduğunu öğrenmişler ne dersiniz görebilirmiyiz acep bizde

13 eylül cnm yani dayanabilirsem ozamana kadar başka doktora gitmedenn:)

Bayramdan sonra ilk hafta,bende başka dr.giderim sanıyordum canım ama insan alışıyor beklemeye :))

Güzel haberlerle gel canım inş.tatlı birşeyler ye evden çıkmadan o zaman bebiş dahada hareketleniyor :)) kendini gösteren bebişlerimiz olmuştu seninkide göstere bilir.Benimkini dr.söylememişti erken daha diye.Önümüzdeki hafta öğrenicez inş.

güle güle gidin cnm benmde sabha kalbim durcak gibiydi okadar dua ettimkii çok şükür gördük darısı size inşş sağlıkla göre gel bebğini

ii işte için rahat olsun.evet devlet ödemiyo bu testi ben 71 lira verdim benim doktorum ii ama yapalım yinede dedi özel hastane olunca para için belkide yaptı bişi çıkmadı çok şükür.ben hamile kaldığımdan beri vitamin kullanıyorum bu ay da demir ilacı verdi doktorum.aynı şekilde bende vitaminleri en başından beri kullanmama rağmen hemde hiç bulantı kusma yaşamadığım halde 3 kilo vermiştim başından beri hoş zaten yeterince kilolu başlmıştım ama yinede insan endişe ediyo işte.ama doktorum bebek gayet iyi gelişiyo dedi bi sıkıntı yok dedi ben kendimden veriyomuşum zatn 4.ayda 1 kiloya yakın aldım heralde bundan sonra bol bol alıcaz.ama ben çok fazla almak istemiyorum 76 kiloyla hamile kalmıştım zaten

çook güzel haberlerle gel inşallah,bende endişelşiydim çok ama miniş taklalar atarak karşıladı beni

canım ben bugün ikili testimi almaya gittim Buğday Hanım görevinin başındaydı ve bana eylülün ilk haftasına (taaa o zamana :bbo: ) randevu verdi.Çok sevindim bende tabi gideceğine dair hiçbir iz yoktu inş gitmez yahu.Ben şimdi o zamana kadar cinsiyetini öğrenemeyecekmiyim yani pöff.

Kızlar bugün ikili testimin sonucunu aldım.Sonuç gayet iyi hiçbir problem yok maşaallah. Ense kalınlığı 0,92 çıkmış. Free beta HCG değerim de 85 çıkmış.Yüksek olduğu için kıza yordum ama bir yandan da erkek olmadı diye içim buruldu.Eminim düşük çıksaydı da kız olmadı diye içim burulacaktı.Bu kararsızlığımdan nefret ediyorum. Yalnız bide testte PAPP_A değeri var o ne olaki test sonucunda free beta hcg ve papp-a seviyesi yüksektir yazıyor.

Buğday hanım'ın orda olmasına sevindim gitmiyor o zaman ohh beee valla içim rahatladı canım çok saol :)) Sende artık bizim gibi gün saymaya başlarsın :))
İkili testin güzel çıkmasınada çok sevindim canım,bebişin sağlıkla büyüyor orada demek ki.Bende şimdi arıyım önümüzdeki hafta için randevu alsam mı ne yapsam çok çabuk doluyor randevu günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…