• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

canım duyduğum bi habere göre ikili test sonucundaki fb-hCG yani free beta HCG değeri 50 üzerindeyse kız olma ihtimali 30 un altındaysa da erkek olma ihtimali artıyormuş.Ama tabi tutmayanlarda var.Bu sadece bir varsayım çin takvimi gibi düşün:)

Hımmm anladım cnm tşk

Kızlar ben geldimmmmm.
Nasılsınız,hafta sonu nasıl geçti?

Ben sabah 6 dan bu yana ayaktayım.
Burada yaptığı testlerin güvenilirliği ile ünlü Hıfzısıhha diye bir hastane var hemen evimin karşısında ikili testimi orada yaptırayım dedim.
8:30 DA sağlık ocağına gittim,ikili testim için arkadaşlarım yardım edeceklerdi.
Ancak testi yaptıracağım hastane önce ense kalınlığını görmek istiyormuş.
Kendi dr dan randevu almadığım için ablamın aracılığıyla SGK ya gittim,gelgelelim rezalet çok sinirlendim ağladım.
Ultrason için 29 Eylül e randevu verdiler.
Gerizekalılar bu herhangi bir ultrason değilki bu 4 gün içinde ikili testimin yapılması gerekiyor.
Çokkkkk sinirlendim çıktım hastaneden kendi dr a ma gittim.
Ense kalınlığı 1,8 çıktı ,dr 3 e kadar normal ancak kan testi çok önemli ona göre karar vereceğim dedi.
Öğleden sonra kan testine gideceğim.
İşte böleee

Haaa bu arada bebeğin cinsiyeti görünmez çok küçük dedi dr ben de dr lar görür ancak bu haftada yanılma payı olduğu için söylemezler diye duydum dedi dr da yok kesinlikle görmüyorum görsem söylerim dedi.

Bir de 300 gr almışım,toplam aldığım 3 kg tahminimde yanılmamışım.
Dr korkmayın çok değil dedi.
--------------------------------------------------------------------------------

mısra slm cnm bnmde bugün yapıldı ense kalınlığı ölçümü testide verdim perşembe alıcam inş sonucunu ense kalınlığı 2.1 çıktı bizimde doktor 3ün altında olması normal dedi inş herşey yolunda gider cnm

slm kızlar bende inşallah 27 şubat annesi olacağım. çok heyecanlı ve çok mutluyum. ikili tarama yaptırdım. bebişi gördüm. kıpır kıpırdı

merhabalar 2li testi çıkanlar olmuş gözünüz aydın yeni gelenler hoşgeldiniz...
kilodan konuşulmuş rekor bende heralde kızlar 4--5 arası değişiyor bende aldığımı hissediyorum eşyalarımın hiçbiri olmuyor bide ben şimdiye kadar hiç hamilelik belirtisi hisstmemiştim çok rahat geçiyordu bu bir haftadır halsizlik var hep yatsam uyucak gibiyim normalmi acaba korkmaya başladım....

Kasık ağrısı yaşayan varmı kızlar aranızda,benim sağ kasığıma sabahtan beri hafif böyle kesik kesik ağrı giriyor.Bazende seğirme oluyor onun bebiş olduğunu hissediyorum ama kasık ağrıma anlam veremiyorum.sizlerde böyle birşey oluyormu?

Kasık ağrısı yaşayan varmı kızlar aranızda,benim sağ kasığıma sabahtan beri hafif böyle kesik kesik ağrı giriyor.Bazende seğirme oluyor onun bebiş olduğunu hissediyorum ama kasık ağrıma anlam veremiyorum.sizlerde böyle birşey oluyormu?

cnm bnm de aynı şekilde agrım oluyor üçgündür aynı şekilde sızı şeklinde ağrı giriyor sanırım rahmimiz genişlediğiiçin oluyor bn hafta sonu bol bol dinlendim ama iş yerinde de dinlenilmiyor eve gidince dinlen cnm ben öyle yapmayı düşünüyorum

Back