• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Cnm hasta hasta birde temizlikmi yaptın hay Allah ya, bi kaç gün bekleseydim keske daha iyi olana kadar, ama şu an iyisin sanırım neyse geçmiş olsun, bebişi hissediyormuşsun cnm gözün aydın :))) bende bugün gidip ikili testimin sonucunu alıcam hayırlısı inş. herşey yolundadır

Cnm güzel habelerle dön inş., sırt üstü yatsanda bebeğe bişi olmaz merak etme, sadece sol tarafına yatmaya çalış genelde cnm o zaman ana damarlara olan baskı en aza iniyor ve bebek en güzel şekilde besleniyor

Cnm başka dr a gidip yaptır bence testini içinde kalmasın , ikili üçlüden daha kapsamlı ve tahmin yüzdesi daha yüksek bildiğim kadarı ile, yerim o selam veren askeri ben maş.

evet cnm öyle, bide adam dinlese anlıcak ne dediğimi ama dinlemiyor ya, özellikle koridordaki balkon kapısını kapattırayımmı diye sorunca anlamadığının benim boşa konuştuğumun idrakına vardım...nato kafa nato mermer... töbe töbe...

Bugün daha iyiyim canım kırıklık var ama idare ediyoruz işte :)
Güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz canım,bugün ilk güzel haber senden gelir inş.
Görüşürüz canım,dikkat edin kendinize bizim buralar yanıyor resmen :))

canım doktorlar ense kalınlığından ve burun ölçüsünden aslında anlıyolar bi sorun varmı yokmu diye bazı doktorlar gerek duymuyolar zaten üçlü test ikili testin daha ayrıntılısı yani endişlenmene gerek yok sen rahat ol doktor bi sorun görse isterdi zaten

ense kalınlığı iyi dedi.. testi devlet ödemiyomuş da sanırım.. sonuç iyi ola ola test yapmaya gerek görmüyorum bebek sağlıklı inşallah dedi zaten bir aydan üçlü test yaparız dedi... birde kilo veriyorum almam gerekiyoken.. ilaç tedavisini pek sevmiyo doktorum şu durumda mecburen vitamin yazıyorum dedi...

Onlar bizim iki canlı olduğumuzu bildiklerinden kendileri aç bile olsa bize dayanamıyorlar benim eşimde aynı canım,bütün gün iş yerinde bana birşeyler taşıyor aç kalma ye,ne istersen alırım sen hamilesin bebeğim ve sen iyi beslenin diyor

aynen vallahi.. çok şükür Rabbime ki böyle güzel eşler nasibetmiş.. inşallah evlatlarımızda enaz babaları kadar iyi olur...

günaydın canlarım bende hastaneden geldim şimdi Allahıma sonsuz şükür miniğimi gördüm oynuyodu içerde el salladı bize yaa süperdi Alalh isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. hemende poz verdi doktor yetzesine ensesini ölçtürdü çok şükür ii dedi doktor henüz cinsiyet için çok küçükmüş ikili testi yaptırdık bakalım sonucumuzda perşembeye belli olcakmış Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin hepimizeee

Cnm başka dr a gidip yaptır bence testini içinde kalmasın , ikili üçlüden daha kapsamlı ve tahmin yüzdesi daha yüksek bildiğim kadarı ile, yerim o selam veren askeri ben maş.

netten araştırdım canım biraz... ben ikili test kötü çıkarsa üçlü ile ayrıntılı bakılıyo diye biliyodum çok korkmuştum meğer bağımsızmışş çok şükür şimdi biraz daha rahatladım..

günaydın canlarım bende hastaneden geldim şimdi Allahıma sonsuz şükür miniğimi gördüm oynuyodu içerde el salladı bize yaa süperdi Alalh isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. hemende poz verdi doktor yetzesine ensesini ölçtürdü çok şükür ii dedi doktor henüz cinsiyet için çok küçükmüş ikili testi yaptırdık bakalım sonucumuzda perşembeye belli olcakmış Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin hepimizeee

Günaydın canım gözünaydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.2'li testtinde güzel çıkar inş.canım.Darısı artık bize daha görmeye gidemedik çünkü bebişimizi bakalım bizimki nasıl büyümüş mü ayy allahım çok özledim bebişimi.

Günaydınlar güzel anneler,a.s.
Ay kızlar insanlarla uğraşıyorum, bir acayipler ya,bi içimi döküp rahatlıyım, biz bi kaç zamandır misafirhanede kalıyoruz, ve odada klima yok, kağan kaka yapıyor doğal olarak bende bezi alıp çöpe atıyorum klima olmadığı için içerisi sıcak olunca bez koku yapıyor diyede dışarı koyuyorum çöp atılsın diye, neyse efendim komutan gelirse ve çöpü dışarıda görürse problem yaratırmışta içeri alaymışım, memuru böyle diyor, durumu izah ettim içeride klima yok içerisi sıcak olduğu içinde bezler koku yapıyor atılsın diye dışarı koyuyorum dedim neyse memur siz dışarı çıkarın ben attırıcam çöpü dedi, memuru anladı olarak düşünürken bugün ikinci memur geldi,

efenim çöpü içeri alacakmışım, ona dedim tamam alırım ama çöpü alın dedim, sonunda bi zahmet aldı ve bende içeri koydum, iki dakika geçti geçmedi memur yine geldi, efenim kapıyı kapatacakmışım, neden dedim, koridordan geçip gidenler için hoş bir görüntü olmuyormuş,komutan görürse kızarmış, iyide dedim içeride klima yok yaklasık 45 derece burası bebeğim var ve sıcaklıyor, dış kapıyı açık bırakınca koridordaki balkonun açık kapısından biraz esiyor ve içerisini bir nebze olsun kırıyor...
çocukta bizde rahatlıyoruz, dedm adam sanki benim ne dediğimi hiççç dinlememiş gibi isterseniz koridordaki balkonun kapısını kapattırayım dedi ya, buyur burdan yak ne anlattığım konusunda hiç bir fikri yok...

adam bozuk şekilde gitti gıcık ya, sanki içeride çıplaklar geziyo ya töbe töbe, içerisi gayet toplu bir bebek ve annesi takılıyolar yani nolmuş, kimseyide rahatsız ettiğimiz yok... acayip görüntüler verdiğimiz yok, aman ne diyim ya, anladğını düşünüyorum bakalım birazdan öbürü gelip kapıyı kapatın demezse anladıklarına kanaat getiricem

aman burcucum boşver,okadar anlayışsız oluyor ki bazen insanlar empati yok ne yazıkki...

Günaydın canım gözünaydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.2'li testtinde güzel çıkar inş.canım.Darısı artık bize daha görmeye gidemedik çünkü bebişimizi bakalım bizimki nasıl büyümüş mü ayy allahım çok özledim bebişimi.

çok saol cnm az kaldı inş sende görücen bebişini yaa insan doyamıyokii öleee baksam diyorumm sağlıkla büyüsünler inş cnm

çok saol cnm az kaldı inş sende görücen bebişini yaa insan doyamıyokii öleee baksam diyorumm sağlıkla büyüsünler inş cnm

Benim şafak 9 canım önümüzdeki hafta gidicez inş.bebişimizi görmeye,ben video'ya çekmeyi düşünüyorum hareketlerini bakalım izin vericek mi dr.

Benim şafak 9 canım önümüzdeki hafta gidicez inş.bebişimizi görmeye,ben video'ya çekmeyi düşünüyorum hareketlerini bakalım izin vericek mi dr.

oo ne güzel çek tabi annesi ya izin verir bencee ne zararı varki bende bidahaki kontrolde inşş.şafak az kalmış hadi görüş günün yakın :)

slm kızlar ben de dr gidiyorum kalbim nasıl atıyor bilseniz
inşallah sağlıkla bekliyordur bizi bebişim bnm kanamalar falan olmuştu
çok korkuyorum kötü birşeyle karşılaşmayız inşallah bu arada bazı arkadaşlar 12 haftada bebeğin erkek olduğunu öğrenmişler ne dersiniz görebilirmiyiz acep bizde

13 eylül cnm yani dayanabilirsem ozamana kadar başka doktora gitmedenn:)

Bayramdan sonra ilk hafta,bende başka dr.giderim sanıyordum canım ama insan alışıyor beklemeye :))

çok korkuyorum kötü birşeyle karşılaşmayız inşallah bu arada bazı arkadaşlar 12 haftada bebeğin erkek olduğunu öğrenmişler ne dersiniz görebilirmiyiz acep bizde

Güzel haberlerle gel canım inş.tatlı birşeyler ye evden çıkmadan o zaman bebiş dahada hareketleniyor :)) kendini gösteren bebişlerimiz olmuştu seninkide göstere bilir.Benimkini dr.söylememişti erken daha diye.Önümüzdeki hafta öğrenicez inş.

güle güle gidin cnm benmde sabha kalbim durcak gibiydi okadar dua ettimkii çok şükür gördük darısı size inşş sağlıkla göre gel bebğini

ense kalınlığı iyi dedi.. testi devlet ödemiyomuş da sanırım.. sonuç iyi ola ola test yapmaya gerek görmüyorum bebek sağlıklı inşallah dedi zaten bir aydan üçlü test yaparız dedi... birde kilo veriyorum almam gerekiyoken.. ilaç tedavisini pek sevmiyo doktorum şu durumda mecburen vitamin yazıyorum dedi...

ii işte için rahat olsun.evet devlet ödemiyo bu testi ben 71 lira verdim benim doktorum ii ama yapalım yinede dedi özel hastane olunca para için belkide yaptı bişi çıkmadı çok şükür.ben hamile kaldığımdan beri vitamin kullanıyorum bu ay da demir ilacı verdi doktorum.aynı şekilde bende vitaminleri en başından beri kullanmama rağmen hemde hiç bulantı kusma yaşamadığım halde 3 kilo vermiştim başından beri hoş zaten yeterince kilolu başlmıştım ama yinede insan endişe ediyo işte.ama doktorum bebek gayet iyi gelişiyo dedi bi sıkıntı yok dedi ben kendimden veriyomuşum zatn 4.ayda 1 kiloya yakın aldım heralde bundan sonra bol bol alıcaz.ama ben çok fazla almak istemiyorum 76 kiloyla hamile kalmıştım zaten

çook güzel haberlerle gel inşallah,bende endişelşiydim çok ama miniş taklalar atarak karşıladı beni:nazar:

Günaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz öyle oku oku bitmedi :))
Cumartesi hastaydım işe gelemedim ama evdede yatamadım,dip bucak cumartesi pazar evimi temizledim camlarımı bile sildim eşim çok kızdı ama olsun içim rahat etti :))
Ama akşamları çok zorlandım bebişimi hissediyorum sanırım artık ben ya,böyle soldan sağa birşeyler kayıyor gibi çok yorulunca birşeyler atıyor içimde dur dinlen diye :))

Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş aramıza hoşgeldiniz.Kötü birşeylerde okudum ama yorum yapmak istemiyorum bol bol dua edelim allahım inş.bize sağlıklı ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip etsin.
Manikk naile hanım nasıl bilmiyorum canım 25 ağustos'ta kontrol var,bakalım buğday için alıcam ama orda mı değil mi emin olamıyorum sen ne zaman gideceksin kontrol için ??

canım ben bugün ikili testimi almaya gittim Buğday Hanım görevinin başındaydı ve bana eylülün ilk haftasına (taaa o zamana :bbo: ) randevu verdi.Çok sevindim bende tabi gideceğine dair hiçbir iz yoktu inş gitmez yahu.Ben şimdi o zamana kadar cinsiyetini öğrenemeyecekmiyim yani pöff.

Kızlar bugün ikili testimin sonucunu aldım.Sonuç gayet iyi hiçbir problem yok maşaallah. Ense kalınlığı 0,92 çıkmış. Free beta HCG değerim de 85 çıkmış.Yüksek olduğu için kıza yordum ama bir yandan da erkek olmadı diye içim buruldu.Eminim düşük çıksaydı da kız olmadı diye içim burulacaktı.Bu kararsızlığımdan nefret ediyorum. Yalnız bide testte PAPP_A değeri var o ne olaki test sonucunda free beta hcg ve papp-a seviyesi yüksektir yazıyor.

Kızlar bugün ikili testimin sonucunu aldım.Sonuç gayet iyi hiçbir problem yok maşaallah. Ense kalınlığı 0,92 çıkmış. Free beta HCG değerim de 85 çıkmış.Yüksek olduğu için kıza yordum ama bir yandan da erkek olmadı diye içim buruldu.Eminim düşük çıksaydı da kız olmadı diye içim burulacaktı.Bu kararsızlığımdan nefret ediyorum. Yalnız bide testte PAPP_A değeri var o ne olaki test sonucunda free beta hcg ve papp-a seviyesi yüksektir yazıyor.

canım ben bugün ikili testimi almaya gittim Buğday Hanım görevinin başındaydı ve bana eylülün ilk haftasına (taaa o zamana :bbo: ) randevu verdi.Çok sevindim bende tabi gideceğine dair hiçbir iz yoktu inş gitmez yahu.Ben şimdi o zamana kadar cinsiyetini öğrenemeyecekmiyim yani pöff.

Buğday hanım'ın orda olmasına sevindim gitmiyor o zaman ohh beee valla içim rahatladı canım çok saol :)) Sende artık bizim gibi gün saymaya başlarsın :))
İkili testin güzel çıkmasınada çok sevindim canım,bebişin sağlıkla büyüyor orada demek ki.Bende şimdi arıyım önümüzdeki hafta için randevu alsam mı ne yapsam çok çabuk doluyor randevu günleri.

Back