- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
busecim geçmiş olsun normalde kum ve taş sancısı çok fena derler ki hele sen hamilesinnn.çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsyun.suyunu ihmal etme sakın
Merhaba güzel anneler.
Ben de aşırı tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi var ve hava çokkkkkk sıcak
Bir kaç sayfayı okudum da rüya görenler olmuş.
Dün gece ben de rüya gördüm. Doktora gidiyoruz doktor aaa bu kız diyor. Hatta %100 kız diyordu. Bakalım gerçek olacak mı? :)
Busem geçmiş olsun canım. Daha mesajını okurken böbreklerden diye anladım. Çünkü kız kardeşimde de aynısı oldu.Onun da 1.5 yaşında kızı var. Hala ara ara sancısı oluyor. evet tek çaresi bol bol su içmek...
güzel şeylerden bahsedelim değilmiii birazda
kızlar ben doğumda hastanede eğer bir sorun çıkmazsa fotoğraf çektirmek istiyorum.tabi aniii ve apar topar bir doğum olmazsa Allah nasip ederse
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - dillerim_lal isimli kullanıcının Albümleri: düğün albümümden
bu benim düğün albümüm kuzenim ve nişanlısı yapmıştı yine onları çağırmak istiyorum forumda bir kaç albüm gördüm öyle doğumhanede bebeği ve tabi herşeyiyle değil kısmen anneyi falan çekmişler çok hoşuma gitti
günaydın arkadaşlar nasılsınız.ben bişi merak ettim kilo durumlarınız nasıl şu vakte kadar ben hiç mide bulnatısı yaşamama rağmen 3 kilo vermiştim başından beri sanırım sıcaklardan kaynaklanıyor ama bu ay 1 kilo kadar geri almışım sanırım ii gidiyo zaten yeterince kilolu başladım 4. ayın ssonuna geldik nerdeyse bu ayı bööle bititrsem çok mutlu olucam.bi de bebişlerin cinsiyetleri belli olan yokmu isimleri neler düşünüyosunuz birbirimize söölersek fikir açısından ii olur
sLm arkadaşlar..
Geçen gece arkadaşlarla yemeğe falan gittikk.. Ewe geldik.. Çok sıcaktı hawa.. Apartmanın bahçesinde oturalım dedik.. Hiç bişeim yoktu.. Saat gece 11 gibi belden aşağıma bir ağrı girdi inanın ölüyorum dedim.. Kıvrandım resmen.. Hemen acile gittik. idrar tahlili yaptılar. Sistitten şüphelenildi ama sonuçlarım temiz çıktı iltihap yokmuş.. Ağrı kesici buscopan iğne we hap werdiler.. Saat 2 ye kadar hastanedeydim.
Sabah 10 da özel hastaneye gittim tekrar dr çıktım. Çok korkmuştum. Orda daha detaylı tahlil yapıldı we iltihabım yine çıkmadı ama ağrımın sebebi bulundu. Böbreklerimde kum warmış.. We gebelikte bu kum ağrısı çok daha fazla etkisini gösteriyormuş( tek tedawim bol bol sıwı tüketmekmiş.
şimdi hep su içiom we hep dua ediomm Allah bir daha o ağrıyı yaşatmasın bana die.
İnanın karnım burnumda olsaydı doğururdum diyorum.. Resmen ıkınma geldi.. Alt kat komşum hemşire.. Bana dedi ki " sen bu ağrıyı çektin ya normal doğum gözün kapalı yaparsın" die. O da gördü o geceki halimi..
Bu aradaaa normalde kontrolüm ağustos sonundaydı ama rahatsızlandığım için gitttiğimdeee bir sürprizle karşılaştım:))
Bebeğimin cinsiyetini öğrendikkkk... Erkekkkmiş:) Başından beri erkek hissediyordum ben de.
Merhaba güzel anneler.
Ben de aşırı tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi var ve hava çokkkkkk sıcak
Bir kaç sayfayı okudum da rüya görenler olmuş.
Dün gece ben de rüya gördüm. Doktora gidiyoruz doktor aaa bu kız diyor. Hatta %100 kız diyordu. Bakalım gerçek olacak mı? :)
Busem geçmiş olsun canım. Daha mesajını okurken böbreklerden diye anladım. Çünkü kız kardeşimde de aynısı oldu.Onun da 1.5 yaşında kızı var. Hala ara ara sancısı oluyor. evet tek çaresi bol bol su içmek...
Kilo konusunda rekor ben de sanırım :) 4 kilo aldım :)
kızlar cinsiyet 13 haftada belli olurmu bir gitsemmi dr çarşamba
son günlerde hiç tartılamadım ama ne kilo aldım nede verdim sanırım 1 kilo falan almış olmam lazım zar zor...aslında bende kilomu merak ediyorum yarın öğreniirim artık
sLm arkadaşlar..
Geçen gece arkadaşlarla yemeğe falan gittikk.. Ewe geldik.. Çok sıcaktı hawa.. Apartmanın bahçesinde oturalım dedik.. Hiç bişeim yoktu.. Saat gece 11 gibi belden aşağıma bir ağrı girdi inanın ölüyorum dedim.. Kıvrandım resmen.. Hemen acile gittik. idrar tahlili yaptılar. Sistitten şüphelenildi ama sonuçlarım temiz çıktı iltihap yokmuş.. Ağrı kesici buscopan iğne we hap werdiler.. Saat 2 ye kadar hastanedeydim.
Sabah 10 da özel hastaneye gittim tekrar dr çıktım. Çok korkmuştum. Orda daha detaylı tahlil yapıldı we iltihabım yine çıkmadı ama ağrımın sebebi bulundu. Böbreklerimde kum warmış.. We gebelikte bu kum ağrısı çok daha fazla etkisini gösteriyormuş( tek tedawim bol bol sıwı tüketmekmiş.
şimdi hep su içiom we hep dua ediomm Allah bir daha o ağrıyı yaşatmasın bana die.
İnanın karnım burnumda olsaydı doğururdum diyorum.. Resmen ıkınma geldi.. Alt kat komşum hemşire.. Bana dedi ki " sen bu ağrıyı çektin ya normal doğum gözün kapalı yaparsın" die. O da gördü o geceki halimi..
Bu aradaaa normalde kontrolüm ağustos sonundaydı ama rahatsızlandığım için gitttiğimdeee bir sürprizle karşılaştım:))
Bebeğimin cinsiyetini öğrendikkkk... Erkekkkmiş:) Başından beri erkek hissediyordum ben de.
bizimki 13.haftada belli oldu dr 10. hafta belli olur ama ben 14 ten önce söölemem demişti ama bizim kız edebsiz bişi olcak sanırım 13. haftada açmış bacakları sere serpe yatıyodu.:))%90 kız dedi doktor ertesi hafta tekrar gittim artık %100 oldu kızımız oluyor anlayacağın. ismini de umay koymayı düşünüyoruz
Ben de hemen arkandayım :))))
cnmm öncelikle çokkk geçmiş olsunn bidaha yaşamazsın inşşsLm arkadaşlar..
bizimki 13.haftada belli oldu dr 10. hafta belli olur ama ben 14 ten önce söölemem demişti ama bizim kız edebsiz bişi olcak sanırım 13. haftada açmış bacakları sere serpe yatıyodu.:))%90 kız dedi doktor ertesi hafta tekrar gittim artık %100 oldu kızımız oluyor anlayacağın. ismini de umay koymayı düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?