sLm arkadaşlar..
Geçen gece arkadaşlarla yemeğe falan gittikk.. Ewe geldik.. Çok sıcaktı hawa.. Apartmanın bahçesinde oturalım dedik.. Hiç bişeim yoktu.. Saat gece 11 gibi belden aşağıma bir ağrı girdi inanın ölüyorum dedim.. Kıvrandım resmen.. Hemen acile gittik. idrar tahlili yaptılar. Sistitten şüphelenildi ama sonuçlarım temiz çıktı iltihap yokmuş.. Ağrı kesici buscopan iğne we hap werdiler.. Saat 2 ye kadar hastanedeydim.
Sabah 10 da özel hastaneye gittim tekrar dr çıktım. Çok korkmuştum. Orda daha detaylı tahlil yapıldı we iltihabım yine çıkmadı ama ağrımın sebebi bulundu. Böbreklerimde kum warmış.. We gebelikte bu kum ağrısı çok daha fazla etkisini gösteriyormuş( tek tedawim bol bol sıwı tüketmekmiş.
şimdi hep su içiom we hep dua ediomm Allah bir daha o ağrıyı yaşatmasın bana die.
İnanın karnım burnumda olsaydı doğururdum diyorum.. Resmen ıkınma geldi.. Alt kat komşum hemşire.. Bana dedi ki " sen bu ağrıyı çektin ya normal doğum gözün kapalı yaparsın" die. O da gördü o geceki halimi..
Bu aradaaa normalde kontrolüm ağustos sonundaydı ama rahatsızlandığım için gitttiğimdeee bir sürprizle karşılaştım:))
Bebeğimin cinsiyetini öğrendikkkk... Erkekkkmiş:) Başından beri erkek hissediyordum ben de.
çok geçmiş olsun canım annem çekti böbrek ağrısını iyi bilirim