• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

sLm arkadaşlar..
Geçen gece arkadaşlarla yemeğe falan gittikk.. Ewe geldik.. Çok sıcaktı hawa.. Apartmanın bahçesinde oturalım dedik.. Hiç bişeim yoktu.. Saat gece 11 gibi belden aşağıma bir ağrı girdi inanın ölüyorum dedim.. Kıvrandım resmen.. Hemen acile gittik. idrar tahlili yaptılar. Sistitten şüphelenildi ama sonuçlarım temiz çıktı iltihap yokmuş.. Ağrı kesici buscopan iğne we hap werdiler.. Saat 2 ye kadar hastanedeydim.
Sabah 10 da özel hastaneye gittim tekrar dr çıktım. Çok korkmuştum. Orda daha detaylı tahlil yapıldı we iltihabım yine çıkmadı ama ağrımın sebebi bulundu. Böbreklerimde kum warmış.. We gebelikte bu kum ağrısı çok daha fazla etkisini gösteriyormuş:(( tek tedawim bol bol sıwı tüketmekmiş.
şimdi hep su içiom we hep dua ediomm Allah bir daha o ağrıyı yaşatmasın bana die.
İnanın karnım burnumda olsaydı doğururdum diyorum.. Resmen ıkınma geldi.. Alt kat komşum hemşire.. Bana dedi ki " sen bu ağrıyı çektin ya normal doğum gözün kapalı yaparsın" die. O da gördü o geceki halimi..
Bu aradaaa normalde kontrolüm ağustos sonundaydı ama rahatsızlandığım için gitttiğimdeee bir sürprizle karşılaştım:))
Bebeğimin cinsiyetini öğrendikkkk... Erkekkkmiş:) Başından beri erkek hissediyordum ben de.

çok geçmiş olsun canım annem çekti böbrek ağrısını iyi bilirim:( neyseki sonunda müjdeni de almışsın.Allah sana ve oğluna uzun ömürler nasip etsin canım

Merhabalar...
Benim 4 yasinda bir kizim var. Su an 14 + 5 hamileyim. Cinsiyeti henüz belli degil. 9 Subat 2011 dogum tarihi diyor doktor. Ben 65 kiloda hamile kaldim simdi 63 kiloyum. Istahim yeni yeni düzelmeye basladi. Henüz yarim kilo almisim. Fazla kilo almak istemiyorum, kizimdan kalan kilolari bir türlü veremedim.

Allah hepimize hayirli saglikli hamilelikler yasatsin insallah :)

hayırlı olsun kızın canım çok sevindim kızlar bi ayrı oluyo bana göre:)
çok teşekkür ederim gönlümden kız geçiyodu zaten allah gönlüme göre verdi...

hayırlı olsun canım tebrikler kızınızı sağlıkla kucaklayın inş darısı bizeeee

çok saol allah herkese istediğini versin hoş hepsi aynı ama biz eşimle hep hayırlısı kız evlat diyip duruyoduk:))kız ismi hamile kalmadan önce belliydi erkek ismi hiç düşünmemiştik bile.anne ne hissederse genelde ööle oluyomuş allah herkesin gönlüne göre versin

Merhabalar...
Benim 4 yasinda bir kizim var. Su an 14 + 5 hamileyim. Cinsiyeti henüz belli degil. 9 Subat 2011 dogum tarihi diyor doktor. Ben 65 kiloda hamile kaldim simdi 63 kiloyum. Istahim yeni yeni düzelmeye basladi. Henüz yarim kilo almisim. Fazla kilo almak istemiyorum, kizimdan kalan kilolari bir türlü veremedim.

hayırlı olsun 2. hamileliğin canım ne güzel tecrübelisindir sen şimdi her konuda.Kilo konusu beni de rahatsız ediyor bende verememekten korkuyorum doğum sonrası.İlk hamileliğine kaç kilo ile başlamıştın?

gerçekten mi bu harika ben daha hiç bişey hissetmiyorum sadece arada göbek deliğimin çevresinde pıtlamalar oluyor ama gazdır diye düşünüyorum.

Canım benim 2. oldugu için erken hissediyorum. Sizler biraz daha geç hissedersiniz. Oglumda 17. haftada hissetmiştim :)

Bu arada o pıtlamalar bebeginin hıçkırıkları :ecrin_bebek:

Kilo kusununu da takmayın. Bakın rekor bende :) 4. kilo aldım şuan. Oglumda da böyleydi. sonra çifter çifter aldım. Toplamda 17 kilo ile doguma girdim. Ama dogumdan 3 gün sonra -19 idi.

46 ile hamile kalmıştım. 63 ile doguma girmiştim. Dediğim gibi dogumdan 3 gün sonra 44 kilo idim :)

Canım benim 2. oldugu için erken hissediyorum. Sizler biraz daha geç hissedersiniz. Oglumda 17. haftada hissetmiştim :)

Kilo kusununu da takmayın. Bakın rekor bende :) 4. kilo aldım şuan. Oglumda da böyleydi. sonra çifter çifter aldım. Toplamda 17 kilo ile doguma girdim. Ama dogumdan 3 gün sonra -19 idi.

46 ile hamile kalmıştım. 63 ile doguma girmiştim. Dediğim gibi dogumdan 3 gün sonra 44 kilo idim :)

evet işte ama bazıları doğumdan sonra veremiyor benim görümcem ve ablam bi türlü veremediler
birinin 3 birinin 4 yıl oldu doğum yapalı:( gerçekten hıçkırıklarımı o hisettiğim şeyler ay bayılırım o zaman opuyorumnanaktan

Merhabalar...

Cnm hoşgeldin
a.s.
Merhaba :)

Ben artık bebişimi hissediyorum tamamen :)

Balık gibi kayıyor :)

Gözün aydın cnma.s.
4688633]Canım benim 2. oldugu için erken hissediyorum. Sizler biraz daha geç hissedersiniz. Oglumda 17. haftada hissetmiştim :)

aaa çok iyi olmş kilo işi

hoşgeldiniz yeni yeni yeni arkadaşlar

mısra isimler çok güzel..biz kız olursa ayşegül koyacağız %99 erkek olursa henüz karar veremdikk

Cnm adıya yaşasn inş.
a.s.
bizimki 13.haftada belli oldu dr 10. hafta belli olur ama ben 14 ten önce söölemem demişti ama bizim kız edebsiz bişi olcak sanırım 13. haftada açmış bacakları sere serpe yatıyodu.:))%90 kız dedi doktor ertesi hafta tekrar gittim artık %100 oldu kızımız oluyor anlayacağın. ismini de umay koymayı düşünüyoruz

Oyy maş. gözünüz aydın cnm
a.s.
kızlar isimleri bile düşünmüşsünüz biz cinsiyeti öğrenmedik gerçi ama hiç isim filan düşünmüyoruz biz:( cinsiyetini 1 hafta sonra bende öğrenicem inş ama hiç öğrenesim gelmiyo nedense kız yada erkek olsun diye bir düşüncemiz olmamasına rağmen.Çok rahat görüm kendimi bilmiyorumkismile

Cnm gönlüne göre olsun inş.
a.s.
sLm arkadaşlar..
Geçen gece arkadaşlarla yemeğe falan gittikk.. Ewe geldik.. Çok sıcaktı hawa.. Apartmanın bahçesinde oturalım dedik.. Hiç bişeim yoktu.. Saat gece 11 gibi belden aşağıma bir ağrı girdi inanın ölüyorum dedim.. Kıvrandım resmen.. Hemen acile gittik. idrar tahlili yaptılar. Sistitten şüphelenildi ama sonuçlarım temiz çıktı iltihap yokmuş.. Ağrı kesici buscopan iğne we hap werdiler.. Saat 2 ye kadar hastanedeydim.
Sabah 10 da özel hastaneye gittim tekrar dr çıktım. Çok korkmuştum. Orda daha detaylı tahlil yapıldı we iltihabım yine çıkmadı ama ağrımın sebebi bulundu. Böbreklerimde kum warmış.. We gebelikte bu kum ağrısı çok daha fazla etkisini gösteriyormuş:(( tek tedawim bol bol sıwı tüketmekmiş.
şimdi hep su içiom we hep dua ediomm Allah bir daha o ağrıyı yaşatmasın bana die.
İnanın karnım burnumda olsaydı doğururdum diyorum.. Resmen ıkınma geldi.. Alt kat komşum hemşire.. Bana dedi ki " sen bu ağrıyı çektin ya normal doğum gözün kapalı yaparsın" die. O da gördü o geceki halimi..
Bu aradaaa normalde kontrolüm ağustos sonundaydı ama rahatsızlandığım için gitttiğimdeee bir sürprizle karşılaştım:))
Bebeğimin cinsiyetini öğrendikkkk... Erkekkkmiş:) Başından beri erkek hissediyordum ben de.

Cnm öncelikle çok geçmş olsun, bebişin oğlanmış demek içine doğmuş
a.s.
Merhaba güzel anneler.

Ben de aşırı tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi var ve hava çokkkkkk sıcak :(

Bir kaç sayfayı okudum da rüya görenler olmuş.
Dün gece ben de rüya gördüm. Doktora gidiyoruz doktor aaa bu kız diyor. Hatta %100 kız diyordu. Bakalım gerçek olacak mı? :)

Busem geçmiş olsun canım. Daha mesajını okurken böbreklerden diye anladım. Çünkü kız kardeşimde de aynısı oldu. :( Onun da 1.5 yaşında kızı var. Hala ara ara sancısı oluyor. evet tek çaresi bol bol su içmek...

Hayra çıksın inş. cnm
a.s.
bende ınşallah 2011 şubat annesıyım...

hoşgeldin cnm
a.s.
selamm herkesleree tünaydınnn.nasılsınız hanimlar

offf dün gece bir riya gördüm evdeydim ve evin kapılarının altından sular giriyordu yani sel gibi bişiii içeri sular doluyordu kapı aralıklarından koltukları falan masanın üstüne çıkaralık dişyorum hamile halimle kaldırmaya çalışıyorum kimse yardım etmiyo sinirleniyorumm su az diyolar bişi olmaz diyolar bende koltuklar alçak su hızla yükselirse ıslanır diyorum

baktımda yorumlarına pek iç açısı değil hastalık falan yazıyo moralim bozulduuu

Cnm iyi yor iyi çıksın
a.s.
güzel şeylerden bahsedelim değilmiii birazda

kızlar ben doğumda hastanede eğer bir sorun çıkmazsa fotoğraf çektirmek istiyorum.tabi aniii ve apar topar bir doğum olmazsa Allah nasip ederse

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - dillerim_lal isimli kullanıcının Albümleri: düğün albümümden

bu benim düğün albümüm kuzenim ve nişanlısı yapmıştı yine onları çağırmak istiyorum forumda bir kaç albüm gördüm öyle doğumhanede bebeği ve tabi herşeyiyle değil kısmen anneyi falan çekmişler çok hoşuma gitti

Cnm resimler çok güzel olmuş iyi fikir
a.s.
selam kızlar.geçenler bende rüyamda kızımı gördüm.çok tatlı akıllı ağlamayan bir bebekmiş.çok mutlu uyandım.aklıma geldikçe yüzü gözlerim doluyor.maşallah çok sewimli bebekti.int yoruma bakmadım.kendimce güzel şeylere yordum.sizde rüyalarını hayra yorun.güzel düşünün arkadaşlar.su görmek iyi diyelim.

saç boyama konusunda benim dr kesinlikle yasak dedi.daha ben sormadan yasaklar arasında ilk söylediği saç boyasıydı.iyi düşünün kızlar.doktorunuza danışın.insallah sorunsuz bir şekilde atlatırz şu hamileliği.

Kıyamam yaa inş. cnm, bende oğlumun dğmasına yakıın şimdiki halini rüyamda görmüştüm

günaydın arkadaşlar nasılsınız.ben bişi merak ettim kilo durumlarınız nasıl şu vakte kadar ben hiç mide bulnatısı yaşamama rağmen 3 kilo vermiştim başından beri sanırım sıcaklardan kaynaklanıyor ama bu ay 1 kilo kadar geri almışım sanırım ii gidiyo zaten yeterince kilolu başladım 4. ayın ssonuna geldik nerdeyse bu ayı bööle bititrsem çok mutlu olucam.bi de bebişlerin cinsiyetleri belli olan yokmu isimleri neler düşünüyosunuz birbirimize söölersek fikir açısından ii olur

ay cnm sorma kusuyorum sürekli son tartıldığımda kilo vermiştim

slm kızlar nasılsınız..ben bugün çok halsizim uykudan uyanır uyanmaz elim ayağım titriyordu çaydanlığı nasıl ocağa koydum hatırlamıyorum.. sizlere birşey sormak istiyorum;sizinde çarpıntılarınız oluyor mu,nefes alırken güçlük çekiyormusunuz? bu durum bende bayadır var, son zamanlarda da fazlalaştı hamilelikten mi acaba diye düşünüyorum..
Bu arada burcu nun alocum a yazmış olduğu yazıyı okudum ve çok etkilendim.çarşamba gününü ikili testim var ,riskli bi hamilelik yaşıyorum bende.inşallah zor kararlar vermek durumunda kalmayız..

Cnm inş. bebişin iyidir sağlıklıdır güzel aberler getirirsin bize, rabbim kimseyi zor duruma düşürmesin inş. şikayetlerinden bendede var cnm sıcaklara bağlıyorum
a.s.
kızlar benim de tansiyonum çok düşük bu hamilelikte sabahları 4,5- 7,5 falan çıkıyo

çok düşükmüş gerçekten ya 4 ne demek öyle, bide bebekle...

kızlar hep öyleyiz sanırım bende sık sık baş dönmesi yaşıyorum gün içinde sanırım tansiyonum düşüyor ama doktora gittiğimde hep 7-10 çıkıyor.Bebişi görme heycanından olsa gerek düşük çıksa belki doktorum tavsiyelerde bulunur ama oraya gidince düzeliveriyorum. Tuzlu şeyler içince kendime geliyorum ama tuzlu ve soğuk.Limon suyu yada koruk suyu için tuzlayıp gerçekten işe yarıyor.Birde ben hala düzenli beslenemiyorum yemek kelimesini duyunca midem bulanıyor.Yediğim kuş kadar derler ya hakikaten öyle.Bebeğin gelişimi yavaşlayacak diye korkuyorum:(

ay cnm bende kustuğum iç,n bebiş beslenemzse diye korkuyorum

günaydın şubat anneleri,

manikk ben sacımı boyattım geçen hafta doktoruma sormuştum boyatabilirsin demişti.Bende boyattım.Ablamda hamileliği süresince 3.aydan sonra boyattı.

Cnm güle güle kullan saçını
a.s.
ayyy her seferinde kalabalığı kaçırıyorum.ben geliyorum forumda in cin top oynuyor.yarında Antalya'ya gidiyoruz zaten bundan sonra çok giremem dönene kadar.dönüncede okul başlıcakbilmiyorumkismile

Cnm iyi yolculuklar aradada olsa girmeye çalış merak ederiz :)
a.s.
şimdi farkettim canım.
benim 2. hamileliğim sanki hafif hafif bişeyler hissetmeye başladımda onu araştırıyordum netten.biz bu konuda şanslıyız 14. haftanın sonuna doğru hissedermişiz ama ilk gebeliği olanlar 20. haftayı beklemek zorundaymış.
ama benimki daha 12,5 haftalık sanırım hissettiklerim gaz olsa gerekohaoldumsmile

Gözün aydın cnm
a.s.
merhaba arkadaşlar;
bugün benim için kötü geçti.markete gitmiştik alışveriş için saat 5 gibi. alışveriş biraz uzayınca tam et reyonunun orda aşırı midemin bulandığını hissettim ve daha önce üniv.de kan şekerim düştüğü için bayıldığımdan bayılmanın nasıl geldiğini biliyorum ve bugün eşime ben bayılıcam şimdi dedim o sırada kasiyer kızın sandalyesinde oturmadığını ve turuncu sandalyenin boş olduğunu görünce hemen oraya geçip oturdum ve inanın bayılmaktan kıl payı kurtuldum kasiyer kız çok ilgilendi sağolsun hemen çikolata istedim getirdi eşim yazık perişan oldu. çikolatayı yiyince kendime geldim.kızlar valla ben hiç iyi beslemiyorum kendimi ve su o kadar az içiyorum ki.iştahım pek olmuyor öğlenleri kalkıp birşey hazırlamaya halim olmuyor,meyve içecek ceviz falanla geçiştiriyorum.bu sıcaklarda halsizlik yapıyor üstüne böyle kan şekeri düşüyor aman siz dikkat edin. öpüyorum hepinizi.
Geçmiş olsun cnm ya hamişlik böyle işte

görüşürüz burcu bizde kayınvalideme iftara gideceğiz yavaş yavaş hazırlanayım
şu saat oldu hala sıcakk pööfffff

afiyet olsun cnm
a.s.
Mrb arkadaşlar
Ben bugün pek iyi değilim epeyce sancım oldu :(
Sabah 2 saat boyunca temizlik yaptım ondan oldu sanırım.Yattım hatta birazda uyudum ama pek faydası olmadı.
Şimdide işyerindeyim,yarın sabaha değin nöbetciyim

Ahh cnm ya kıyamam yorulmasaydın keske bide nöbet öncesi
...
evet bende sakıncası olduğuna dair hiçbir kesin bulguya rastlamadım.Öte yandan insan tabi ister istemez endişeleniyor.Ancak hamileliğinde sigara içenleri alkol alanları düşündükçe bu onların yanında neki diyorum ister istemez.İşte insan kendine teselli arıyor.Benim yakınımda da hamileyken saç boyatanlar oldu ama bitkisel boyattılar. Bitkisellerde çabuk akıyormuş yine boyatmak zorunda kalıyormuşsun diye duydum.Ben bir kez boyatıp hamileliğimi kapatmayı düşüyorum.O yüzden normal boyalar daha mı mantıklı acaba diyorum.Öfff öf.

cnm ben boyatmamıştım ama saç diplerine değmediği için son 3lük trimestre de röfle yaptıran arkadaşım var bebeği sağlıklı

Selam hanımlar nasılsınız? Geçenlerde benim kontrolüm vardı 12+5 iken... Gittik doktor teyzemiz uzun uzun gösterdi bize minişimizi.Eşim de videoya kaydetti tüm ultrasonu... Doktor teyzemz baktııı baktııı cinsiyet konusunda net bişiy söyleyemedi... pipiye benzer bir çıkıntı var gibi ama kızlarda da bu haftada klitoris şişkin olduğundan çıkıntı gibi gözükebiliyormuş... O nedenle net bişiy söylemedi... Biz şimdilik kızmış gibi düşünüyoruz... Arife gününden 1 gün önce tekrar kontrol var 3'lü testte yapılcak belki o zaman netleşir cinsiyetimiz.
Sizler nasılsınız? güncel listemiz hangi sayfada? Bebişinin cinsiyeti belli olanlar var mı?

Cnm gözünüz aydın gönlünüze göre olsun inş.,geçenlerde faceden yazdım sana ama pc başında değildin sanırım

nesli canım bende senin gibiydim zofran verdi dr daha iyiyim mide bulantısı ve kusma için...sor bir doktoruna allah şifa versin canım...

Bu ilacıdamı denesem acaba ya

mrb arkadaşlar bende şubat annesi olucam inşşalh sat 26 bisan 5 şubat gibi gözküyo şimdilik.bakalım bizim kız acelecilik etmezse tabi.dr 10 gün önce 10 gün sonra olabilr dedi ben 1 haftadır kızımın tepiklerini hissetmeye başladım zaten miniğim acaip hareketli napcaz biz bu yaramazla bilmiyorum zaten kova burcu çocukları pek yerinde duramaz allah hepimize kolaylık versin.hepimiz sağlıkla kucağımıza laırız inşallah bebişerimizi

Hoşgeldin cnm gözünaydın
a.s.
merhaba kızlar bu güne kötü başladık nerdeyse 16 haftalık olduk ama mide bulantısı ve çıkarmalardan kurtulamadık hastaneye gittik sabah serum felan taktılar ama bişe yiyemiyorum yesem çıkıyo anlamadım ben şükürler olsun yine ama bunaldım çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk :(((

Cnm senii hala kusan bir hamle olarak çokkk iyi anlıyorum inş. yakında biter bu kusmalar...
a.s.
Günaydın kızlar.Sabah kontrolüm vardı.bebişim bugün itibariyle 13 hafta 4 günlük.Gelişimi normalmiş.2litestin sonucunu bekliyorum inşallah bişey çıkmaz.Doktor ense kalınlığı falan normal dedi.bugün çok mutluyum .Bebişimin cinsiyetini öğrendik.Doktor erkek dedi.Doktordan geldiğimden beri uyuyamıyorum.Rüyamda görmüştüm rüyam çıktı.Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.

Cnm gözünüz aydın
a.s.
kızlar bende çok kötüyüm diş agrısı 3 gündür mahvoldum.agladım gece.dün dr gittim.5 ay alsun doggunu alır çürügü temizlerim dedi.antibiyotik verdi.agrı kesici ama ben hala agrıdan duramıyorum

Cnm geçmiş olsun çok köüdür diş ağrısı...

Kzılar herkese günaydın artık evime döndüm yaklaşık 1 aydır ev tadilatı, görümce ziyareti memlekete gidiş derken bilg. başına ara ara oturabildim.Ama tüm yazılanları okudum.SAnırım birçoğumuzun 3. ayda biter dedikleri şikayetlerimiz henüz bitmedi.Sanırım azalan tek şey mide bulantılarımız.Bende de öyle ancak iştahsızlık ve yorgunluk aldı başını gidiyor.Bir de yetmezmiş gibi ağzımın içinde yara çıktı şimdi doğru dürüst bişey yiyemiyorum:( Hasta olan arkadaşlara ve çalışanlara Allah yardım etsin.Ben öğretmen olduğum için eylüle kadar rahatım inş o zamana da şu yorgunluğum geçer.Çoğu arkadaşımızın test sonuçları güzel çıkmış çok sevindim.İnş sağlıkla gelir bebeklerimiz.Hepiize tekrar iyi günler

Cnm evine hşgeldin, bende sonunda salı akşamı evime kavusucam :)) ve aft kötüdür ya bunun için karbonatlı su ile ağzını çalkalaman lazım cnm
a.s.

Günaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz öyle oku oku bitmedi :))
Cumartesi hastaydım işe gelemedim ama evdede yatamadım,dip bucak cumartesi pazar evimi temizledim camlarımı bile sildim eşim çok kızdı ama olsun içim rahat etti :))
Ama akşamları çok zorlandım bebişimi hissediyorum sanırım artık ben ya,böyle soldan sağa birşeyler kayıyor gibi çok yorulunca birşeyler atıyor içimde dur dinlen diye :))

Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş aramıza hoşgeldiniz.Kötü birşeylerde okudum ama yorum yapmak istemiyorum bol bol dua edelim allahım inş.bize sağlıklı ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip etsin.
Manikk naile hanım nasıl bilmiyorum canım 25 ağustos'ta kontrol var,bakalım buğday için alıcam ama orda mı değil mi emin olamıyorum sen ne zaman gideceksin kontrol için ??

Herkese günaydın :) Dilerim hepimiz için güzel bir hafta olur. Benimde bugün 2'li test sonucumu göstermek üzere DR randevum var.
Zaman ne kadar yavaş geçiyor ya acaba bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama sanki günler teker teker geçiyor gibi :( Ama sağlığımız ve bebişlerimiz iyi olsun da :)
Dün gece hep sırtı üstü yattım önce 5 dk yatayım soluma dönerim demiştim ama sabah karşı bi uyandım öyle uyuyakalmışım. Sonra resmen rahatsız oldum ve soluma döndün sizce bebişimi çok rahatsız etmişmiyimdir? Üzüldüm çünkü :((

Günaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz öyle oku oku bitmedi :))
Cumartesi hastaydım işe gelemedim ama evdede yatamadım,dip bucak cumartesi pazar evimi temizledim camlarımı bile sildim eşim çok kızdı ama olsun içim rahat etti :))
Ama akşamları çok zorlandım bebişimi hissediyorum sanırım artık ben ya,böyle soldan sağa birşeyler kayıyor gibi çok yorulunca birşeyler atıyor içimde dur dinlen diye :))

Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş aramıza hoşgeldiniz.Kötü birşeylerde okudum ama yorum yapmak istemiyorum bol bol dua edelim allahım inş.bize sağlıklı ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip etsin.
Manikk naile hanım nasıl bilmiyorum canım 25 ağustos'ta kontrol var,bakalım buğday için alıcam ama orda mı değil mi emin olamıyorum sen ne zaman gideceksin kontrol için ??

Günaydın çiçek... kız hasta hasta ne temizliği canına kastın mı var senin heee... dinlenmeden nasıl atlatmayı düşünüyosan.. daha dikkat et annesi bebek için...aaa şimdi nasılsın..

günaydın hanımlar

günaydın neslii... nasılsın..
günaydın kızlar hepinize iyi haftlar diliyorumm

günaydın gülşah.. iyi haftalaarrr.. nasılsın...

Günaydın çiçek... kız hasta hasta ne temizliği canına kastın mı var senin heee... dinlenmeden nasıl atlatmayı düşünüyosan.. daha dikkat et annesi bebek için...aaa şimdi nasılsın..

günaydın neslii... nasılsın..

günaydın gülşah.. iyi haftalaarrr.. nasılsın...

günaydın cnm iyiyim demek istiyorum ama malesef sabah sabh kusark işe gelmek cok kötü halsiz hisediyorum kendimi bndemi hasta olcam dersiniz şimdi eve gidip uyumak istiyorum kızlar gitgide zorlanıyorum :(

Herkese günaydın :) Dilerim hepimiz için güzel bir hafta olur. Benimde bugün 2'li test sonucumu göstermek üzere DR randevum var.
Zaman ne kadar yavaş geçiyor ya acaba bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama sanki günler teker teker geçiyor gibi :( Ama sağlığımız ve bebişlerimiz iyi olsun da :)
Dün gece hep sırtı üstü yattım önce 5 dk yatayım soluma dönerim demiştim ama sabah karşı bi uyandım öyle uyuyakalmışım. Sonra resmen rahatsız oldum ve soluma döndün sizce bebişimi çok rahatsız etmişmiyimdir? Üzüldüm çünkü :((

günaydın cutie.. cuma gittim doktora ama ikili test yapmadı gerek yok gayet sağlıklı dedi...

hatta yerinde durmayan bebek bir anda babasıyla doktor amcasına asker selamı verdi.. doktor heyecan yaptı hemen fotoğrafını almalıyız selam veren bir bebek dedi.. şoke olduk... fotoğrafını eklemeyi çok istiyorum.. birde ikili testi yapmaması kafamızı karıştırdı.. bir ay sonra üçlü test yapılacak dedi...

günaydın cnm iyiyim demek istiyorum ama malesef sabah sabh kusark işe gelmek cok kötü halsiz hisediyorum kendimi bndemi hasta olcam dersiniz şimdi eve gidip uyumak istiyorum kızlar gitgide zorlanıyorum :(

hiç meraketme.. benimde çok zor geçmişti şimdi çok daha iyiyim... sabah gelirken kaç kere otobüsten inerdim.. tansiyonum taban yapıyodu.. hatta arada bir acillik oluyodum.. ama şimdi iyiyim çok şükür.. tansiyonunu düzenli takibet düşükse tuzlu bişeyler bulundur yanında.. ekşi elma ve nane çiğne bulantıyı alıyo...

Back