canım yaa çok teşekkür ederim.çok haklısın tatlı birşeyler taşımak lazım her zaman.su konusunda da yani sen yine baya iyi içiyorsun benim 5 bardağı geçmez.böyle yapıyorum sonra üzülüyorum.
canım yeni mezunsun herhalde bölüm ne? KPSS hepimizin sıkıntısıydı canım şükür atlattım ben o günleri ama ne zor olduğunu bilirim. BElki düşük gelmesinde de bi hikmet vardır en azından bebişini doya doya büyütebileceksin izin vs derdi olmadan.Seneye nasip olur inş. görevine başlarsın.
ayşecim sende öğretmenmişsin epey meslektaş var burda yaa ne güzel çok sevindim cnm branş ne tatlım
Mısracım geçmiş olsun canım.
Yarın Antalya'ya gelmek üzere yola çıkıyoruz ama çok korkuyorum aşırı sıcakmış öylemi???
günaydın şubat anneleri,
manikk ben sacımı boyattım geçen hafta doktoruma sormuştum boyatabilirsin demişti.Bende boyattım.Ablamda hamileliği süresince 3.aydan sonra boyattı.
selamm herkesleree tünaydınnn.nasılsınız hanimlar
offf dün gece bir riya gördüm evdeydim ve evin kapılarının altından sular giriyordu yani sel gibi bişiii içeri sular doluyordu kapı aralıklarından koltukları falan masanın üstüne çıkaralık dişyorum hamile halimle kaldırmaya çalışıyorum kimse yardım etmiyo sinirleniyorumm su az diyolar bişi olmaz diyolar bende koltuklar alçak su hızla yükselirse ıslanır diyorum
baktımda yorumlarına pek iç açısı değil hastalık falan yazıyo moralim bozulduuu
selamm herkesleree tünaydınnn.nasılsınız hanimlar
offf dün gece bir riya gördüm evdeydim ve evin kapılarının altından sular giriyordu yani sel gibi bişiii içeri sular doluyordu kapı aralıklarından koltukları falan masanın üstüne çıkaralık dişyorum hamile halimle kaldırmaya çalışıyorum kimse yardım etmiyo sinirleniyorumm su az diyolar bişi olmaz diyolar bende koltuklar alçak su hızla yükselirse ıslanır diyorum
baktımda yorumlarına pek iç açısı değil hastalık falan yazıyo moralim bozulduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?