arkadaşlar sorunuma cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.. benim her şey o kadar hızlı oldu ki.. 30 mayıs son adetimin ilk günü. ama ben daha 25 haziranda idrar testi ile öğrenmitim. erken gebelik dedi doktor. hemen midem bulanmaya kusmaya başladım. gittik bu arada keseyi gördük henüz daha kalp atışlarını bile duymamıştık ki doktor ben görüyorum demişti sonra da 1 ay sonraya verdi randevuyu. ben de zaten bulantılardan çok kötü olup evden dışarı çıkamadıımdan 1 ay sonrasında gittim doktor ultrasonda görür görmez hemen bozuldu ve ense kalınlığını 4.1mm olarak ölçtü. elimde liste vardı soracaklarımın yazılı olduğu(( daha bunları soracaktım dedim ama doktorum hemen bir profösöre gitmem gerektiğini söyledi. hiç bişi sormadan apar topar ağlayarak çıktık. nişantaşında bilinen en iyi perinatologlardan biri hayri ermişin muayenehanesine gittik. doktor orda da ayrıntılı ultrasonda baktı ve ense kalınlığının hatta 5.2mm olduğunu söyledi. ben ikili test hiç yaptırmadım yani yapmaya gerek yok dedi doktorlar (( şimdi burda yazılanlara bakıyorum daha bi çok kişi ikili test sonucunu almamış bile. ben 6 gün önce öğrenmiş oldum. inşallah çarşamba gnü de bir terslik bir sıkıntı olmadan innnşallahh sorunsuz bir şekilde cvs işlemi yapılacak. cvs tecrübesi olan istanbulda sayılı doktor varmış. onu da prof dr recep has yapacak inşallah. 3 hafta sonra da sonuçlanacak. yani amniyosentez dönemi gelinceye kadar inşallah hayırlı haberleri öğrenmiş olurum. sonuç kötü bile olsa aldırmayı düşünemiyorum ((( lütfen herkesin duasını bekliyorum. hamilelerin duaları kabul olurmuş. hepimiz birbirimiz için dua edelim. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebekler versin...
evet bende sakıncası olduğuna dair hiçbir kesin bulguya rastlamadım.Öte yandan insan tabi ister istemez endişeleniyor.Ancak hamileliğinde sigara içenleri alkol alanları düşündükçe bu onların yanında neki diyorum ister istemez.İşte insan kendine teselli arıyor.Benim yakınımda da hamileyken saç boyatanlar oldu ama bitkisel boyattılar. Bitkisellerde çabuk akıyormuş yine boyatmak zorunda kalıyormuşsun diye duydum.Ben bir kez boyatıp hamileliğimi kapatmayı düşüyorum.O yüzden normal boyalar daha mı mantıklı acaba diyorum.Öfff öf.
evet bende sakıncası olduğuna dair hiçbir kesin bulguya rastlamadım.Öte yandan insan tabi ister istemez endişeleniyor.Ancak hamileliğinde sigara içenleri alkol alanları düşündükçe bu onların yanında neki diyorum ister istemez.İşte insan kendine teselli arıyor.Benim yakınımda da hamileyken saç boyatanlar oldu ama bitkisel boyattılar. Bitkisellerde çabuk akıyormuş yine boyatmak zorunda kalıyormuşsun diye duydum.Ben bir kez boyatıp hamileliğimi kapatmayı düşüyorum.O yüzden normal boyalar daha mı mantıklı acaba diyorum.Öfff öf.
arkadaşlar sorunuma cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.. benim her şey o kadar hızlı oldu ki.. 30 mayıs son adetimin ilk günü. ama ben daha 25 haziranda idrar testi ile öğrenmitim. erken gebelik dedi doktor. hemen midem bulanmaya kusmaya başladım. gittik bu arada keseyi gördük henüz daha kalp atışlarını bile duymamıştık ki doktor ben görüyorum demişti sonra da 1 ay sonraya verdi randevuyu. ben de zaten bulantılardan çok kötü olup evden dışarı çıkamadıımdan 1 ay sonrasında gittim doktor ultrasonda görür görmez hemen bozuldu ve ense kalınlığını 4.1mm olarak ölçtü. elimde liste vardı soracaklarımın yazılı olduğu(( daha bunları soracaktım dedim ama doktorum hemen bir profösöre gitmem gerektiğini söyledi. hiç bişi sormadan apar topar ağlayarak çıktık. nişantaşında bilinen en iyi perinatologlardan biri hayri ermişin muayenehanesine gittik. doktor orda da ayrıntılı ultrasonda baktı ve ense kalınlığının hatta 5.2mm olduğunu söyledi. ben ikili test hiç yaptırmadım yani yapmaya gerek yok dedi doktorlar (( şimdi burda yazılanlara bakıyorum daha bi çok kişi ikili test sonucunu almamış bile. ben 6 gün önce öğrenmiş oldum. inşallah çarşamba gnü de bir terslik bir sıkıntı olmadan innnşallahh sorunsuz bir şekilde cvs işlemi yapılacak. cvs tecrübesi olan istanbulda sayılı doktor varmış. onu da prof dr recep has yapacak inşallah. 3 hafta sonra da sonuçlanacak. yani amniyosentez dönemi gelinceye kadar inşallah hayırlı haberleri öğrenmiş olurum. sonuç kötü bile olsa aldırmayı düşünemiyorum ((( lütfen herkesin duasını bekliyorum. hamilelerin duaları kabul olurmuş. hepimiz birbirimiz için dua edelim. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebekler versin...
merhaba arkadaşlar. ben 34 yaşındayım sat 30 mayıs ama 1 hafta erken gittiği için 12 haftalık hamileyim.. inşallah hayırlısıyla şubat annesi olabilirim(( 5 gün önce doktorum ultrasonda ense kalınlığını fazla buldu. hemen prof a yönlendirdi. prof da onayladı ve kan testi yani 2li testi yapmaya bile gerek yok çünkü çok kalın dedi (( 5 gündür hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum. bulantı ve kusmaların hala devam ediyor.. sıcaklar bir yandan bu haber bir yandan.. yine de isyan etmiyorum Allah'ıma şükür diyorum gerçi.. bugün proftan çarşambaya randevu aldım. cvs dedikleri karından plesan taya girip parça alma işlemini yapacaklar. eğer 16. haftaya kadar beklersem de amniyosentez yapacaklardı. cvs de de amniyosentezde de düşük riski varmış. Allah yardımcım olsun lütfen dularınızı bekliyorum (( çok gerideki yazılanlara bakamadım ama burdan sorsam var mı benimle aynı durumda olan??? ve doktorları yüzde kaç iyi sonuç çıkar diyorlar??? ben hep başka şeyler duydumç özellikle ense kalınlığı çok önemli bir bulguymuş (((
Aramıza hoşgelsin canım.Hayırlı hamilelikler...merhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim 1 tane oğlum var benide kabul edermisiniz sizlerle tanışmak isterim herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın ........
Günaydın kızlar.Sabah kontrolüm vardı.bebişim bugün itibariyle 13 hafta 4 günlük.Gelişimi normalmiş.2litestin sonucunu bekliyorum inşallah bişey çıkmaz.Doktor ense kalınlığı falan normal dedi.bugün çok mutluyum .Bebişimin cinsiyetini öğrendik.Doktor erkek dedi.Doktordan geldiğimden beri uyuyamıyorum.Rüyamda görmüştüm rüyam çıktı.Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.
kızlar bende çok kötüyüm diş agrısı 3 gündür mahvoldum.agladım gece.dün dr gittim.5 ay alsun doggunu alır çürügü temizlerim dedi.antibiyotik verdi.agrı kesici ama ben hala agrıdan duramıyorum
yaa benim dokununca göğüs acıması dışında bi hamilelik belirtim kalmadı.bişeymi var acaba diye endişeleniyorum.randevumada 18 gün var daha.bu rahatlık beni endişelendiriyor.
bebişlerimin hareketlerini bi hissetmeye başlasak hayırlısıyla ozaman daha rahat edicez .en azından iyi hareket ediyor dicez
mrb arkadaşlar bende şubat annesi olucam inşşalh sat 26 bisan 5 şubat gibi gözküyo şimdilik.bakalım bizim kız acelecilik etmezse tabi.dr 10 gün önce 10 gün sonra olabilr dedi ben 1 haftadır kızımın tepiklerini hissetmeye başladım zaten miniğim acaip hareketli napcaz biz bu yaramazla bilmiyorum zaten kova burcu çocukları pek yerinde duramaz allah hepimize kolaylık versin.hepimiz sağlıkla kucağımıza laırız inşallah bebişerimizi
Selam hanımlar nasılsınız? Geçenlerde benim kontrolüm vardı 12+5 iken... Gittik doktor teyzemiz uzun uzun gösterdi bize minişimizi.Eşim de videoya kaydetti tüm ultrasonu... Doktor teyzemz baktııı baktııı cinsiyet konusunda net bişiy söyleyemedi... pipiye benzer bir çıkıntı var gibi ama kızlarda da bu haftada klitoris şişkin olduğundan çıkıntı gibi gözükebiliyormuş... O nedenle net bişiy söylemedi... Biz şimdilik kızmış gibi düşünüyoruz... Arife gününden 1 gün önce tekrar kontrol var 3'lü testte yapılcak belki o zaman netleşir cinsiyetimiz.
Sizler nasılsınız? güncel listemiz hangi sayfada? Bebişinin cinsiyeti belli olanlar var mı?
Mrb arkadaşlar
Ben bugün pek iyi değilim epeyce sancım oldu
Sabah 2 saat boyunca temizlik yaptım ondan oldu sanırım.Yattım hatta birazda uyudum ama pek faydası olmadı.
Şimdide işyerindeyim,yarın sabaha değin nöbetciyim
evet zaten bi zararı olduğunu duysam boyatmıycam ama böylede çok moralim bozuluyor keşke hamile kalmadan önce kendi rengine boyatsaydım bu kadar sıkıntı çekmezdim.Manikcim ablam hamileyken her ay boyadı. Bir şey olmadı.
Benim de saçlarım sarıya boyalı. Oglumda hiç boyatmadım. Bunda da boyatmayı düşünmüyorum.
kızlar sakın beni yanlış anlamayın,benimde yoğun bir işhayatım var,herzaman da bakımlı olmak zorundayız, benimde saçlarım boyalı,ama hiç düşünmüyorum boyamayı topluyorum dipleri siyah çıktı olsun hiç önemli değil, hamile olduğumu öğrendikten sonra tırnaklarımı kestim oje de hiç sürmüyorum, bunların hepsi kimyasal bebeğime zarar vermek istemiyorum haklısınız benim bi arkadaşım saçlarını dda boyattı,sigarada içti alkolde aldı ve çok sağlıklı bi oğluşu oldu ama tam tersi olursa Allah korusun ben çok vicdan azabı cekerim,belki biraz fazla pipirikliyim ama tevekküle herzaman inanırım ben elimden geleni yapayım da gerisi rabbimin takdiri naçinaze fikrimkaydirigubbakcemile5
ayyy her seferinde kalabalığı kaçırıyorum.ben geliyorum forumda in cin top oynuyor.yarında Antalya'ya gidiyoruz zaten bundan sonra çok giremem dönene kadar.dönüncede okul başlıcakbilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar;
bugün benim için kötü geçti.markete gitmiştik alışveriş için saat 5 gibi. alışveriş biraz uzayınca tam et reyonunun orda aşırı midemin bulandığını hissettim ve daha önce üniv.de kan şekerim düştüğü için bayıldığımdan bayılmanın nasıl geldiğini biliyorum ve bugün eşime ben bayılıcam şimdi dedim o sırada kasiyer kızın sandalyesinde oturmadığını ve turuncu sandalyenin boş olduğunu görünce hemen oraya geçip oturdum ve inanın bayılmaktan kıl payı kurtuldum kasiyer kız çok ilgilendi sağolsun hemen çikolata istedim getirdi eşim yazık perişan oldu. çikolatayı yiyince kendime geldim.kızlar valla ben hiç iyi beslemiyorum kendimi ve su o kadar az içiyorum ki.iştahım pek olmuyor öğlenleri kalkıp birşey hazırlamaya halim olmuyor,meyve içecek ceviz falanla geçiştiriyorum.bu sıcaklarda halsizlik yapıyor üstüne böyle kan şekeri düşüyor aman siz dikkat edin. öpüyorum hepinizi.
canım benim yaa çok çok geçmiş olsun dikkat et cnm yaa kan şekerin düşünce bayılma oluyo biliyorum yanında sürekli tatlı bişiler taşı ağzında mutlaka şekerin falan olsun dışarı tek çıkma mümkün olduğuncaa iiyiki eşinde yanındaymış cnm ekrar geçmiş olsun bidaha yaşamazsın inş bide suyu zorlada olsa al yanına içmeye çalış ben öle yapıyorum 1 litrelik şişeme günde 3 kere bitirmeye gayret ediyorum
aslında daha fazla bile bitirmek gerekte işte Allah sağlık versin hepimzin bebişlerine ve bizlere
Mrb arkadaşlar
Ben bugün pek iyi değilim epeyce sancım oldu
Sabah 2 saat boyunca temizlik yaptım ondan oldu sanırım.Yattım hatta birazda uyudum ama pek faydası olmadı.
Şimdide işyerindeyim,yarın sabaha değin nöbetciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?