• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

canım yaa çok teşekkür ederim.çok haklısın tatlı birşeyler taşımak lazım her zaman.su konusunda da yani sen yine baya iyi içiyorsun benim 5 bardağı geçmez.böyle yapıyorum sonra üzülüyorum.

ozaman sende benm gibi yanına şişeni al tatlımm onu bitir doldur yinee zorla kendini suya çok ihtiyacımız var çünkü ben 10dk da bir wc deyim orasıda ayrı bi konu ama bilmiyorumkismile
bebişler için zorlucaz mecburr üzülme tatlım annelik işte varya daha erkendenn içimizde aklımızda hep bebkler Rabbime emanetler inş

canım yeni mezunsun herhalde bölüm ne? KPSS hepimizin sıkıntısıydı canım şükür atlattım ben o günleri ama ne zor olduğunu bilirim. BElki düşük gelmesinde de bi hikmet vardır en azından bebişini doya doya büyütebileceksin izin vs derdi olmadan.Seneye nasip olur inş. görevine başlarsın.

saol cnm yeni mezunum ama bitirmekle bitmiyomuş işte bu sınav bayağı zorladıı hazırlanmadan da anca bukadar oldu bende öyle diyorum cnm bi hayır vardır mutlaka bebişim sağlıklı olsunda sneye olur inşş atamalarda kısmet ne vakitse buarada branş bilgisayar cnm

Son düzenleme:
ayşecim sende öğretmenmişsin epey meslektaş var burda yaa ne güzel çok sevindim cnm branş ne tatlım

Kusura bakma cevap biraz geç oldu,ben ingilizce ogretmeniyim.8 yıllık calışma hayatına bebisin gelisiyle ara verdim.ozeldeydim anlaşarak ayrıldım.bebeğimi kendim büyütmek istiyorum o yüzden böyle bir karar aldım.

slm kızlar nasılsınız..ben bugün çok halsizim uykudan uyanır uyanmaz elim ayağım titriyordu çaydanlığı nasıl ocağa koydum hatırlamıyorum.. sizlere birşey sormak istiyorum;sizinde çarpıntılarınız oluyor mu,nefes alırken güçlük çekiyormusunuz? bu durum bende bayadır var, son zamanlarda da fazlalaştı hamilelikten mi acaba diye düşünüyorum..
Bu arada burcu nun alocum a yazmış olduğu yazıyı okudum ve çok etkilendim.çarşamba gününü ikili testim var ,riskli bi hamilelik yaşıyorum bende.inşallah zor kararlar vermek durumunda kalmayız..

kızlar hep öyleyiz sanırım bende sık sık baş dönmesi yaşıyorum gün içinde sanırım tansiyonum düşüyor ama doktora gittiğimde hep 7-10 çıkıyor.Bebişi görme heycanından olsa gerek düşük çıksa belki doktorum tavsiyelerde bulunur ama oraya gidince düzeliveriyorum. Tuzlu şeyler içince kendime geliyorum ama tuzlu ve soğuk.Limon suyu yada koruk suyu için tuzlayıp gerçekten işe yarıyor.Birde ben hala düzenli beslenemiyorum yemek kelimesini duyunca midem bulanıyor.Yediğim kuş kadar derler ya hakikaten öyle.Bebeğin gelişimi yavaşlayacak diye korkuyorum:(

günaydın şubat anneleri,

manikk ben sacımı boyattım geçen hafta doktoruma sormuştum boyatabilirsin demişti.Bende boyattım.Ablamda hamileliği süresince 3.aydan sonra boyattı.

günaydın şubat anneleri,

manikk ben sacımı boyattım geçen hafta doktoruma sormuştum boyatabilirsin demişti.Bende boyattım.Ablamda hamileliği süresince 3.aydan sonra boyattı.

ay canım ya evet bende boyatmak istiyorum üstelik ben boyattığımda bebek 4 buçuk aylık olucak inş.ama yinede içim huzursuz.hangi boyayla boyattın?Yani bitkisel mi normalmi?

Son düzenleme:
selamm herkesleree tünaydınnn.nasılsınız hanimlar

offf dün gece bir riya gördüm evdeydim ve evin kapılarının altından sular giriyordu yani sel gibi bişiii içeri sular doluyordu kapı aralıklarından koltukları falan masanın üstüne çıkaralık dişyorum hamile halimle kaldırmaya çalışıyorum kimse yardım etmiyo sinirleniyorumm su az diyolar bişi olmaz diyolar bende koltuklar alçak su hızla yükselirse ıslanır diyorum

baktımda yorumlarına pek iç açısı değil hastalık falan yazıyo moralim bozulduuu

offf dün gece bir riya gördüm evdeydim ve evin kapılarının altından sular giriyordu yani sel gibi bişiii içeri sular doluyordu kapı aralıklarından koltukları falan masanın üstüne çıkaralık dişyorum hamile halimle kaldırmaya çalışıyorum kimse yardım etmiyo sinirleniyorumm su az diyolar bişi olmaz diyolar bende koltuklar alçak su hızla yükselirse ıslanır diyorum

canım hamilelik boyunca zaten pek hayırlı rüya görülmez o yüzden hiç takma bunlar hep endişelerimiz sonucu gördüklerimiz yorumlara filan da bakma olur mu

öfff zaten okumadım yorumun tamamını kapattım hemen yarında doktora gidicem zaten paranoyakım bide iyice manyaklaşmayayım dedim :) aklıma bin türlü şey geliyor.Allah hayırlar versin ne diyeyimmm...

canım hayır diyelim ayır olsun inşallah aklına olumsuz şeyler getirme elinde olmadığını biliyorum çünkü bu sıralar hepimizde bi endişe bi korku var pztsi inş bebkelrimiz sağlıkla gördüğümüzde daha rahatlıcaz snein kntrolde pzartesiydi değilmi

güzel şeylerden bahsedelim değilmiii birazda

kızlar ben doğumda hastanede eğer bir sorun çıkmazsa fotoğraf çektirmek istiyorum.tabi aniii ve apar topar bir doğum olmazsa Allah nasip ederse

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - dillerim_lal isimli kullanıcının Albümleri: düğün albümümden

bu benim düğün albümüm kuzenim ve nişanlısı yapmıştı yine onları çağırmak istiyorum forumda bir kaç albüm gördüm öyle doğumhanede bebeği ve tabi herşeyiyle değil kısmen anneyi falan çekmişler çok hoşuma gitti

selam kızlar.geçenler bende rüyamda kızımı gördüm.çok tatlı akıllı ağlamayan bir bebekmiş.çok mutlu uyandım.aklıma geldikçe yüzü gözlerim doluyor.maşallah çok sewimli bebekti.int yoruma bakmadım.kendimce güzel şeylere yordum.sizde rüyalarını hayra yorun.güzel düşünün arkadaşlar.su görmek iyi diyelim.

saç boyama konusunda benim dr kesinlikle yasak dedi.daha ben sormadan yasaklar arasında ilk söylediği saç boyasıydı.iyi düşünün kızlar.doktorunuza danışın.insallah sorunsuz bir şekilde atlatırz şu hamileliği.

günaydın arkadaşlar nasılsınız.ben bişi merak ettim kilo durumlarınız nasıl şu vakte kadar ben hiç mide bulnatısı yaşamama rağmen 3 kilo vermiştim başından beri sanırım sıcaklardan kaynaklanıyor ama bu ay 1 kilo kadar geri almışım sanırım ii gidiyo zaten yeterince kilolu başladım 4. ayın ssonuna geldik nerdeyse bu ayı bööle bititrsem çok mutlu olucam.bi de bebişlerin cinsiyetleri belli olan yokmu isimleri neler düşünüyosunuz birbirimize söölersek fikir açısından ii olur

Back