bence değiştir dicem ama ben dinletemedim ki eşime ailesi beyza dedi hiç içime sinmedi dedim ama koydu eşim yine ben zeynep diyorum walla ama çok saçma isim hakkı anne babanın onlara ne oluyo ki
kendi kızıma istediğim ismi de koyammıcaksam artık
canım benimki de o kadar emiyo doyunca bırakıyo zaten hatta benim tombiş çok tatlı yaa emiyo emiyo doyduktan sonra ağzından çıkarıp başını mememe yaslıyo ööle uyuyoo
benim okuduğum kitaplarda hep önce altını değiştirin sonra emzirin diyo ööle yapmaya çalışıyorum çünkü emdikten sonra altını açarsam uyanıyo ve ööle saatlerce bakınıyo ama bazen çok aç oluyo ve ağlıyo ozaman hemen emziriyorum biraz sonra değiştirip tekrar emziriyorum
biz 15.günde başladık devite ama bi sorun olmadı yani gazımız 5.gün gibi başladı zinco kullanıyoruz şimdilik bi problemimiz yok devitten olcağını sanmıyorum
benimki kendi çıkarıyo ama çok korkuyorum alışır da ilerde de meme de uyur die bazen memeyi açınca bile kokusundan mı ne uykuya dalıyo emmeden ama emzik alsın istiyorum benim ki de almadı başka da alıp denemedim
geçmiş olsun canım onun sebebi ne? neye dikkat etmemiz lazım bide bizim de göbeğimiz hala düşmedi yıkamışmıydın düşene kadar ben artık dün yıkadım dr.lar yıkamyın dedi ama meleğim huzurla doldu