Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım ya bebeişinede sanada sütünede benimkide içip içip kusuyor ama çokçada kaka yapıyor.slm kızlar nasılsınız
bugün bizim yarı kırkımız oldu birazdan banyomuzu yapcaz az kaldı ananemize gitmeyede valla çok heycanlıyım.
kızlar bugün sağlık ocağına götürdüm kızımı kusması çok demiştim ya dru kilo kontrolü yapın bizim için önemli olan o demişti veeee biz 20 günde tam 1 kilo almışız
4150 gr olmuş boyumuzda 1 cm uzamış 51 cm olmuş minik kuşum
göğüslerimde iyileşmeye başladı ayy çok mutlu oldum valla yavrum kustukça içim gidiyodu aile hekimizi sütün yarıyo demekki dedi allahım hep bööle devam eder inş en azından 6 ay
Aynı durum bendede var canım bi türlü uykuya geçmiyo geceleri aynen ne yapıcaz gündüz uyutmuycaz bilmiyorum çünkü uykusu geçincede iyice sapıtıyoya herşey güzelde bu gece uyksuzlukları çoook fena benim kız gece hiç uyumuyor perişanım perişann ne yapıcamı şasırdım babasıda gündüz uyutma diyo sanki koca çocuk oyundan anlama zbişey yapamaz vallah şaşırdım gündüzde ben uyuyamıyorum ne olacak bu halim bilmem
kızlar bizde de pişik problemi var prima premirum kullanıyorum ama pişik oluyor değiştirmem gerekecek sanrıım .bir de idrarını yaparken çok zorlanıyor sizde de aynı şey var mı yoksa doktora götürmelimiyim enfeksiyon felan mı var .yoksa vücudu uyum sağlamakta mı zorlanıyor ??? idrarını yapana kadar bağırıyor kızım...birde pudra eskide mi kaldı yoksa kullanananız var mı ???
bide arkadaşlarbenimkzıımda pişik oldu yavrum kırmızı yanık gibi küçük yaralar oldu çok sık altını alıyorum ama 1 hafat hastanede kaldı o zaman olmuştu bi türlü geçmedi hametan trosyd fucidin ne kulanmadım ki şimdş bepanten merhem kullanıcam bakalım ne yapmam lazım şaşırdım zeytinyağda denedim ama yok ne geçirecek yavrumun poposunu
cnm sanada yazayımm ıslak mendil kullanma sıcak su ve pamukla sil kuruladıktan sonrada zeytinyağı sürbire bir geliyor
kızarıklık faln kalmadı bnm kızdaa :))
arkadaşlar pişik için sürdüğünüz zeytinyağı ısıtılıp soğutulmuş olacak.
ben 7 aylık doğum yapmıştım(oğlum şu anda 4 yaşında)1.500 gr doğdu.her yıkadığımda bütün vücuduna zeytinyağı sürdüm hem masaj yapmış oldum.bağışıklık sistemini geliştiriyor.birkaç ay önce cerrahpaşa prof.larından yıldız perk tv de aynı şeyi söyledi.belki denemek istersiniz.
evet canım doğrudur, Allah bebeğini sana bağışlasın... Bende ılık bir kaşık z.yağının bebek gazını anında durdurduğunu duymuştum mantıklı geldi...
Ben henüz Haziran annesiyim ama fırsat buldukça bu ay doğum yapanları da takip ediyorum, çoğunuz bebeğinizi almışsınız kucağnıza... Rabbim ben ve benim gibi bebek yolu bekleyenleri de kavuştursn sağ salim bebeğine...
okuduğuma göre sezaryen doğum çoğunlukta... kimisi isteyerek kimisi mecburi, normal doğum yapana rastlamadım... kararszm bende korkum çok nasıl doğum yapıcam şimdiden kara kara düşünüyorum... Ahh ah diyorum eski toprak analarımız evlerde bile doğum yapan analarımz nasıl yapmışlar... böyle düşündükçe de şartlar bu kadar gelişmişken neden kafa yoruyorum diyorum... bilgi almak istiyorum sizden biraz (doğum yapanlar için) normal mi? sezaryen mi?
canım öncelikle allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.benim oğlum 4 yaşında oldu.ve şu anda da kızımı bekliyorum.nisan annesi olucam kısmetse.tesadüfen okurken bir arkadaş bebeğinin pişik olduğunu yazmış cevap vermek istedim bende.
soruna gelicek olursak ben sezeryan olmak zorunda kaldım.çünkü oğlum yan şekilde yatıyordu ve neredeyse saplanmış şekildeydi.sezeryanla bile zor bir doğum oldu.allaha şükür çabuk iyileştim ve fazla ağrı hissetmedim.ama bu kişinin ağrı eşiğiyle ilgili benimki baya yüksek.hastaneye gittiğimde 10 cm açık vardı.
normal doğum yapmayı çok istedim.ama olmadı.sana tavsiyem kesinlikle kendi isteğinle sezeryan olma.adı üstünde olması gereken normal doğum.ama tabi bebeğin ve senin sağlığın için olması gerekene doktor karar verecek.şimdiden hayırlı doğumlar canım.
dikişlerim benim de estetikmiş .kaç gündür cesaret edip bakamıyordum ama bugün bakınca inanamadım iğne gibi minicik bir çizik yaaaa..çok şükür.
doktorum dün kontrolde bana korse giy dedi,sizinlede paylaşayım.
bir de yalancımeme konusunda ne zaman vermeli?nedir kuralı hiç bilmiyorum usulü nedir?
bugün verdim itti almadı zaten acaba erken mi annemler verelim diyor ama bilemedim
slmm kızlarr semzirmeden bahsetmişsiniz bak ne güzel bebekleriniz yarım saat 20 dk olsa emiyor bnmki en az 5 dk en fazlaa 10 dakk sonra uyuyp kalıyor uyandıramıyorumkiii n yapcam blmiyorum onu düşünmektenn doydumu doymadımı diye kafayı yicem valla
canım nasıl yapıyorlar işitme testini?
seda hoşgeldin geçmiş olsun canım metehan sana benziyo ..fotolarına baktım da.
selam kızlar
biz geldiikkk.eşim size haber verecekti konu açmış ama ben burdan yazmak istedim
evet oğlum randevusunu beklemedi.pazar günü evde temizlik yapılıyordu.bende yatıyordum.birden bişi oldu sanki poff diye bi ses duydum.bi baktım su akıyıoo.yataktan fırladım suyum geliyodu..artık ben şokamı girdim ne olduysa ayy halı ıslanıyo ayyy yatak ıslanıyo diyorum
eşim hemen doktoru aradı.söyledi oda sordu tabi nasıl su diye.bildiğin bacaklardan boşalıyo.hemen hastaneye çağırdı.
apar topar hastane yoluna çıktık.bende ne bir ağrı ne bir sızı nede bi sancı.sadece su akıyoo hala
hastaneye vardığımızda acilden giriş yaptık hemen sandalyeye aldılar odaya çıkardılar.doktor peşimden geldi zaten hemen.anestezi doktoru da kızıyla tiyatroya gidiyomuş kızıyla geldi adamcağız .
beni önce muayene etti.mete bey dönmemiş hala yukardaymış malum yine sezeryan
hazırladılar anestezi doktoru epidurali taktı.çok kolay bişiymişş.sonra sedyeye aldılar bende hala tık yok güle oynaya gidiyorum gerçi olayı daha idrak edemeden sezeryan oldu kolaydı
2 gün yattım hastanede genel olarak iyiyiz.yalnız emme konusunda sıkıntımız var.süt var göğüs ucu var ama göğüs küçük olduğundan pozisyon konusunda sıkıntı yaşıyoruz oda sinirleniyo zor geçiyo o dakikalar.3 kere mama verdik.
bide çişimizi yapamadık.kan alındı ultrasonda bakıldı sıkıntı yok şükür
böyle işte ben yine fırsat buşur sam gelirim hoiçakalın
iyi geceler annecikler..
artık herkes gerçekten anne oldu.. doğum yapamayan yok denecek kadar az sanırım.. bayadır giremiorum yeni hayatımıza alışma dönemiydi haliyle takip edemedim..
Sedacım oğluşun gelmişşş.. Allah bağışlasın canım.. Sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah..
Melocum banyoya nie geç kaldınız yada biz erkenci mi davrandık bugün ikinci banyomuzu yaptıkk.. Elvin hanım nasıl?
ya kızlar bu yeni yaş çizelgesini nerden yapıosunuzz bi link verirmisinizz?