selam kızlar
biz geldiikkk.eşim size haber verecekti konu açmış

ama ben burdan yazmak istedim
evet oğlum randevusunu beklemedi.pazar günü evde temizlik yapılıyordu.bende yatıyordum.birden bişi oldu sanki poff diye bi ses duydum.bi baktım su akıyıoo.yataktan fırladım suyum geliyodu..artık ben şokamı girdim ne olduysa ayy halı ıslanıyo ayyy yatak ıslanıyo diyorum
eşim hemen doktoru aradı.söyledi oda sordu tabi nasıl su diye.bildiğin bacaklardan boşalıyo.hemen hastaneye çağırdı.
apar topar hastane yoluna çıktık.bende ne bir ağrı ne bir sızı nede bi sancı.sadece su akıyoo hala
hastaneye vardığımızda acilden giriş yaptık hemen sandalyeye aldılar odaya çıkardılar.doktor peşimden geldi zaten hemen.anestezi doktoru da kızıyla tiyatroya gidiyomuş

kızıyla geldi adamcağız .
beni önce muayene etti.mete bey dönmemiş hala yukardaymış malum yine sezeryan
hazırladılar anestezi doktoru epidurali taktı.çok kolay bişiymişş.sonra sedyeye aldılar bende hala tık yok güle oynaya gidiyorum

gerçi olayı daha idrak edemeden sezeryan oldu kolaydı
2 gün yattım hastanede genel olarak iyiyiz.yalnız emme konusunda sıkıntımız var.süt var göğüs ucu var ama göğüs küçük olduğundan pozisyon konusunda sıkıntı yaşıyoruz oda sinirleniyo zor geçiyo o dakikalar.3 kere mama verdik.
bide çişimizi yapamadık.kan alındı ultrasonda bakıldı sıkıntı yok şükür
böyle işte ben yine fırsat buşur sam gelirim hoiçakalın