desene yalnız değilim:) birde benim eşim kızımı,ayşeeemmmm anneeemmmm,diye seviyor çıldırıyorum
farklı isim koyalım dedikçe tamam dilanı değiştirelim diyor,benim derdim dilan değil zaten onu değiştirmek kolay,sorunum kızıma ayşe demesi.dün akşam ozaman adı ayşenaz olsun dedi,biran düşündüm naz neyin nesi diye,sonra dank etti kafama,annesinin ölmüş nenesinin adı nazan,onun nazını koyalım demek istemiş,kafamın tası öyle attıki,dedim o nüfus müdürlüğünü birbirine katarım yinede o isimleri koyamazsın,bide demezmi benim kızımyaa istediğim ismi koyarım
sanırım eşim beni sömürüp yok saymaya çalışıyor,bebek onun tarafına aitmiş gibi hareket ediyor,rus parasıyla beş para etse sülalesi gam yemicemmm
keşke okadar kolay olsa evridiki,adama ikimizin bulduğu ortak bir isim koyalım diyorum,oda bana sen dilan de ben ayşe derim diyor,yahu çocuğu isim manyağımı yapıcaz,bize tepki vermeye başlayınca bu çocuk affallicak adım ayşemi dilanmı diye,dediğimde susuyor bu seferde,onuda geçtim onun akrabaları ayşe diyor benimkiler dilan,ay delircem
aynennn facede büyük harflerle ilan etmiş benimkide.ha bide bulduğum isimleride beğenmiyor burun kıvırıp hıh diye gülüyor,yok o komşumuzun adı,yok o ilkokuldaki sümüklü arkadaşımın adıydı diye,ben hepten daralıyorum bu sefer..ben ameliyata girerken adam konuşmadığı akrabalarını bile o heyecanla arayıp kızım doğdu adını ayşe koydum demiş,halbuki baştan anlaşmıştık,tamam annenin adınıda koyalım ikinci isim olarak ama ayşe diye hitab etmicez,oda ok dedi,şimdi döneklik yapıyor,türkiyedeki kadınların neredeyse yarısının adı fatma diğer yarısınınki ayşe,eşim bu isim konusunu konuşmayı erteliyor hatta kaçıyor,ama nafile kaçış,hergün konuşup durucam