Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dün yorum yaptığım için tekrar yazma gereği hissettim
öncelikle yaşamış olduğun sağlık sorunları için geçmiş olsun,kimsenin ahkam kestiği yok ama sırf kendi yaşadıklarını referans gösterip sezaryen kötü diyemezsin,senin ağrı eşiğin çok yüksek olabilir,yada sağlık sorunlarından dolayı zor geçirmiş olabilirsinki,bir sürü sağlık sorunu yaşamışsın,toparlanma sürecin daha gecikmiş olabilir,ama herkes seninle aynı olacak diye bişey yok,sırf kendinden yola çıkıp bu böyledir diyosun,hayır o öyle değil,burada sezaryen olacak olan arkadaşlarıda korkutuyosun,kendi sorunlarını anlatarak,kaldıki kimsenin aklından şüphede etme hakkına sahip değilsin,mecburi yada keyfi sonuçta doğum seçimini seçmekde kişinin kendi tercihi,kimse yadırgama hakkına sahip değil
ha gaz sancısına gelince hepimiz çektik ama oda öyle dayanılmayacak gibi bişey değildi,sonuçda bir canlı dünyaya geliyor ameliyatla okadar olacaktır diye düşünüyorum,normalde hiç bir sorunumuz yokken bile barsakla alakalı rahatsızlık hissettiğimiz olmuyormu? karın ağrısı hiçmi yaşamıyoruz?
ha o göbeklere gelince,4,5 gün öncesine kadar evet çok kafama takılıyordu,boşa takmışım,buda benim sabırsızlığımmış,her gün biraz daha indi şişkinliği ve şuan neredeyse eski haline dönmek üzere Allaha şükürler olsun, benim göbeğimdeki yağ değil şişkinlikti,hayatımda hiç kilolu olmadım,hamileliğimde sadece 15 kilo aldım,9 gün oldu doğum yapalı göbeğim gitmeye başladı,demekki bu konudada sırf kendi vücut tipini referans gösterip göbek kalıyor diyemezsin,ha sütüm çok olsun diye bulduğun herşeyi mideye indirirsen o göbek zor gider(lafım size değil)
kendi adıma 9 günde bu kadar toparlandıysam 40 gününde sonunda tekrar aynı kiloya ineceğimi biliyorum,bir yakınım normal doğurdu,gören halen 6 aylık hamile sanır,kişiye göre değişiyor bunlar...
neyse ya herkesin yaşadığı kendine.
slm ii akşamlar kızlar sadece son sayfaya baktım seda doğum mu yapmışşşş ayyy hadi hayırlısı
ben giremiyorum bu aralar babacım da geldii ama kayınvalideyle çok sorunumuz var resmen huzurumuzu kaçırıryo dertleşmek için girerim 2 gündür gece uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şiş ve galiba onun yüzünden sütüm de azaldı
kızlar süt problemi yaşıyorum
moralim çok bozuk
düne kadar sütüm iyiydi ama bugün göğüslerim bomboş
bebeiş sabahtan beri emiyor ağlıyor
ilk kızımdada aynı sorunu yaşamıştım
mamaya başlamak istemiyorum ama sanırım mecbur kalacağım
dua edin bana nolur
İyi geceler hanımlar :)
Bi 5 dk vakit buldum göz atayım dedim , SEDA DOĞURMUŞ MU? çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün inş.
Kızlar 2 hafta sonra evimdeyim Allah kısmet ederse, eşim önceden orda olacağı için evi temizlettirecek öyle alacak bizi, ama 13 saatlik dönüş yolu beni tedirgin ediyor, inş kazasız belasız ulaşırız evimize..
Fatmacm sana faceden mesaj attım cnm
Kızlar bide kim yazmıştı hatırlamıyorum, gögüs ucu yarası için iyi gelen bişeyler sormuşlardı,
Eczanede kapsül şeklinde e vitamini satılıyor, ondan alıp iğne ile ucunu delin, göğse önce onu sürüp yedirip sonra garmastan sürün, ve iyileşeceği bi kaç gün için sütü makina ile hafif güçte sağıp öyle verin bebişe , benim kağanda çok yara olmuştu herşeyi denedim bu geçirdi, bunda yok şükür..
Bu arada mertimin suratını sivilceler bastı, biraz bunu taktım kafama, yanağında çenesinde yüzünün çoğu yerinde var, sivilceler kırmızı ve üstü beyaz,nokta nokta küçücükler, kağanda yoktu diye hatırlıyorum bu kadar olsa hatırlardım mutlaka, int ten baktım normal diyorlar, sizinkilerde varmı?
Gaz için colinoxa başladım, iyi gelir inş.
Haftaya bebek mevlütümüzü yapıcaz 41 yasin okunacak, mevlüt takımı almıştık babası burdayken giydirdik bugün çok yakıştı bebişime maş
Yine girmeye çalışıcam kızlar öpüyorum iyi geceler,
Sütünüzle kalın
kızlar bi şe sorcam bu gebelik tickerımı değiştiricem ama ayarlayıp eski tickerımı silemiyorum.Anlatır mısınız bi zahmet. Bu arada bizden doğum yapmayan kaç kişi kaldı? İnş. bir an önce kavuşusunuz siz de. Çok güzel bir duyguymuş
Kızlarrr biz geldikkkk işte dün evimize. kızımız 18 şubatta 3415 gram 49 cm doğdu. Çok kolay bir sezeryan geçirdim doğumdan hemen sonra çok ağrım vardı ama öğlen çok azaldı şimdi nerdeyse yok gibi. Şimdi harika hissediyorum hamileliğin tüm olumsuzlukları bitti gitti şükürler olsun. oğlumuza dedik bebek senin şimdi benim bebeğim diyo bakıcıya kızıyo yanına gidiyo elini tutuyo kesinlikle zarar vermiyo ama yinede yanındayız ve en mutlu olduğumuz konu kıskanmadııı şimdilik. yanında emzirmiyorum kesinlikle dr öyle tembihledi. bi de bebek ona akülü araba getirdi o zaman iş bitti zaten bebek araba getirdi diyo:) böyleyiz işte kızımız şimdilik uslu çok ağlamıyo. öyle yani moralimiz yerinde oleeeeeeeeeey:)
kızlar bi şe sorcam bu gebelik tickerımı değiştiricem ama ayarlayıp eski tickerımı silemiyorum.Anlatır mısınız bi zahmet. Bu arada bizden doğum yapmayan kaç kişi kaldı? İnş. bir an önce kavuşusunuz siz de. Çok güzel bir duyguymuş
ben varımm sanırım sonuncu olucam en son doğum yapan şubat annesi
herkese merhaba, bende bekelemede olan şubat anelerindenim. 39+3 olduk ama hala tık yok bizim paşada. gözde sende plesentayla ilgili sorunlar yaşadığını yazmıştın daha önce bana hatırlarsan gözün aydın almışsın yavrunu kucağına. benim plesenta yukarı çıktığı için normal doğumu beklemeye karar verdik tabi oülumun keyfi olurda gelmeye karar verirse :) böyle son haftayı beklemek en oruymuşşşş
selam kizlar cok SIKILIYORUM yaa az size takiliyim dedim kimsede yok gordugum kadariyla
Kızlarrr biz geldikkkk işte dün evimize. kızımız 18 şubatta 3415 gram 49 cm doğdu. Çok kolay bir sezeryan geçirdim doğumdan hemen sonra çok ağrım vardı ama öğlen çok azaldı şimdi nerdeyse yok gibi. Şimdi harika hissediyorum hamileliğin tüm olumsuzlukları bitti gitti şükürler olsun. oğlumuza dedik bebek senin şimdi benim bebeğim diyo bakıcıya kızıyo yanına gidiyo elini tutuyo kesinlikle zarar vermiyo ama yinede yanındayız ve en mutlu olduğumuz konu kıskanmadııı şimdilik. yanında emzirmiyorum kesinlikle dr öyle tembihledi. bi de bebek ona akülü araba getirdi o zaman iş bitti zaten bebek araba getirdi diyo:) böyleyiz işte kızımız şimdilik uslu çok ağlamıyo. öyle yani moralimiz yerinde oleeeeeeeeeey:)
ben varımm sanırım sonuncu olucam en son doğum yapan şubat annesi
slm kayınvalidem eşimle aramızı bozuyo annemle babam burda onlara da tavır aldılar hiç bişi yokken ve eşim de o yüzden benim aileme mesafeli davranıyo
geçen hafta bizdelerdi ka.va.ler çok güzel oturduk yedik içtik hatta annem gitmeden mevlüt yapcaktık onun ayrıntılarını konuştuk uğurladık onları, kapıda da annemleri davet etti yani herşey güzel sorun yok 1-2 gün sonra arıyorum hal hatır için açmıyor neyse musait değildir diyorum arıyorum ama sürekli ertesi gün ertesi gün... daha sonra bi akşam eşimi arıyor bağırıyor çağıryor eşim bana anlatmadı ne dedğini ama mevlütlerini yapsınlar ben gelmicem ben ayrı yapcam,ulaşamayn bida arar,annemler oturmaya gidelim felan diyolar yok gelmesinler... falan filan ki benim ailem görmüş geçirmiş, bu psikolojisi bozuk aileyi alttan alıyolar gelirken bi sürü hediye almışlar annem bana ne getirdiyse onlara da getirmiş (turşu,zeytin,yağ,tarhana..) annem kıskanıp problem etmesin diye hep bebeği onların kucağına verdi etti neyse yani %100 benim ailemde kusur yok ama şimdi ne ailemin ne benim ne de eşimin huzuru mutluluğu var ve ben salağım eşimle konuşamıyorum habire içime atıp ağlıyorum uykusuzum huzursuzum bebişim kollarımda ama mutsuzum bi kadın yüzünden mutluluğumuzu yaşayamadık ağlayıp duruyorum ve sütüm azalıyooo ne yapcam bilmiyorum ilk defa ayrılmayı düşündüm belki eşimin aklı başına gelir de aklı yerinde olmayan anasını evlilğimize karıştırmaz... bana akıl verin napmalıyım kimseye anlatamıyorum da :84:
korkarım ki dillerim lal sahiden de doğurdu asparagas değilmiş haberler:)))
yoksa mutlaka akşam uğrardı son gecem filan derdi
neyse inşallah sağ salim iyilerdir hayırlısıyla kavuşmuştur oğluna:)
bir de sen varsın tamam 4 kişi kalmışız o zaman
ve hepimizin yarın sabah doktor kontrolü var
belki birimizden birimiz doğurup da döner kontrolden :)
neeeeyyyyy 4 kilomu kaldı,46 çok zayıfsın evridiki,inşallah 50 nin altına inmezsinn
demek kırkının çıkmasına 10 gün kaldı,hadi bahalımmm oh oh ohhhh
selam kizlar cok SIKILIYORUM yaa az size takiliyim dedim kimsede yok gordugum kadariyla
slm kayınvalidem eşimle aramızı bozuyo annemle babam burda onlara da tavır aldılar hiç bişi yokken ve eşim de o yüzden benim aileme mesafeli davranıyo
geçen hafta bizdelerdi ka.va.ler çok güzel oturduk yedik içtik hatta annem gitmeden mevlüt yapcaktık onun ayrıntılarını konuştuk uğurladık onları, kapıda da annemleri davet etti yani herşey güzel sorun yok 1-2 gün sonra arıyorum hal hatır için açmıyor neyse musait değildir diyorum arıyorum ama sürekli ertesi gün ertesi gün... daha sonra bi akşam eşimi arıyor bağırıyor çağıryor eşim bana anlatmadı ne dedğini ama mevlütlerini yapsınlar ben gelmicem ben ayrı yapcam,ulaşamayn bida arar,annemler oturmaya gidelim felan diyolar yok gelmesinler... falan filan ki benim ailem görmüş geçirmiş, bu psikolojisi bozuk aileyi alttan alıyolar gelirken bi sürü hediye almışlar annem bana ne getirdiyse onlara da getirmiş (turşu,zeytin,yağ,tarhana..) annem kıskanıp problem etmesin diye hep bebeği onların kucağına verdi etti neyse yani %100 benim ailemde kusur yok ama şimdi ne ailemin ne benim ne de eşimin huzuru mutluluğu var ve ben salağım eşimle konuşamıyorum habire içime atıp ağlıyorum uykusuzum huzursuzum bebişim kollarımda ama mutsuzum bi kadın yüzünden mutluluğumuzu yaşayamadık ağlayıp duruyorum ve sütüm azalıyooo ne yapcam bilmiyorum ilk defa ayrılmayı düşündüm belki eşimin aklı başına gelir de aklı yerinde olmayan anasını evlilğimize karıştırmaz... bana akıl verin napmalıyım kimseye anlatamıyorum da :84:
kızlar süt problemi yaşıyorum
moralim çok bozuk
düne kadar sütüm iyiydi ama bugün göğüslerim bomboş
bebeiş sabahtan beri emiyor ağlıyor
ilk kızımdada aynı sorunu yaşamıştım
mamaya başlamak istemiyorum ama sanırım mecbur kalacağım
dua edin bana nolur
ben geldım doktordan sancı çıkmadı ne yazıkkı bundan sonra her ıkıgunde bır kontrole gıdıcem ama rahatsızım bugun sancılarımda var keşke doğursam bende artık.....sızler ne yaptınız hanımlar....