• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

slm ii akşamlar kızlar sadece son sayfaya baktım seda doğum mu yapmışşşş :52: ayyy hadi hayırlısı
ben giremiyorum bu aralar babacım da geldii ama kayınvalideyle çok sorunumuz var resmen huzurumuzu kaçırıryo dertleşmek için girerim 2 gündür gece uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şiş ve galiba onun yüzünden sütüm de azaldı :43:

Canım sıkma canını ya :( Allah yardımcın olsun.
:nazar: maşallah valla sız kılolarıda verdınız bız kaldık böyle yaw.....ben nasıl vercem bukadar kıloyu bebek gelıyo sınvlarım var aboooo ben yandım

Verirsin canım inşallah...

bakalım sıra hangımızde :) hayırlısı olsun 1 haftamız var bakalım neler olcak belkı doğururuz ogune kadar :)

bi de annemler 2 martta umreye gidiyorlarn :(
yaa oofff annem olmadan da çok zor olur istemiyorum o yokken olmasını
10 gün sonra döncekler ama
nasıl olsa sezeryan olur en geç 20sinde olur demiştim taaa ne zaman onlar da çok sıcaklara kalmayalım o zaman deyip öyle ayarladılar
hatta bugün bavullarını bile hazırladılar ki son dakika benim bebikim gelirse istanbula gelcekler yanıma bavullarıyla :)
benim içimden bi his çarşambaya doğurcaksın diyo bu arada

amaniiiinnn ciddi ciddi en son ben doğurcam galibaaa:)))
huzun çiçeği sen benden ilerisin sen de önce doğurursun
ama var ya bu ay kısa sürüyo 28de bitiyo ondan böyle
daha ayın 20sinde doğurmayan kalmadı:)

aaa lütfen arkadaşlar ben de varım daha doğurmayan..kaç kişi kaldık acaba yaa? en sona ben kalıcam görürsünüz bakın:) yarın 8.30 da kontrolümüz var bakalım sancı çıkacak mı?

bu arada seda gerçketen doğurmuş mu yaa,hayırlı ömürlü olsun bakalım ahh ahhh darısı başımıza...

Hadi bakalım :) :72:

Ben de en son 51'dim, sabah tartıldım 50 :) Kaldı 4 kilo :) Aslında 46 çok zayıftım ben ya. İnşallah 50'den aşagı inmem :) :51:

Bu arada biz bugün taammmm 1 aylık olduk :92: :92:

neeeeyyyyy 4 kilomu kaldı,46 çok zayıfsın evridiki,inşallah 50 nin altına inmezsinn
demek kırkının çıkmasına 10 gün kaldı,hadi bahalımmm oh oh ohhhh:69:

bende 15 kilo aldım,yok be alocum gidicek kilolar görürsün,bebeğin,eşi,suyu,kordonu,rahiminin ağırlığı,yükselen hormonların düzene girmesi derken,bebeğe koşturmak,süt emzirmek zayıflatır görürsün:) tabi normalde iri kemikli yada kilolu biri değilsen..benim hamilelikteki iştahımdan eser kalmadı,benim suyum boşaldığında sanki içeride tanker varmış gibi saatlerce akıp durdu,o ne kadar suydu öyle,o suyun vücuttan çıkması bile yeter valla:)

hadi inşallahhh
ben zaten kilolu hamile kaldım sorun o
ama eski kilolu halime döneyim yeterrr
sonra da diyet yaparım inşallah
daha önceden de gitmiştim diyetisyene ve ideal kiloma gelmiştim
biraz azim biraz emzirmek biraz da önümüz yaz gezelim tozalım yüzelim de mi:)

eşime bak yarın doğurcak bi arkadaş bile birden gitmiş şimdi doğurmuş dedim
hadi kalk biz de son son foto çekilelim dedim
profesyonel makinesi var onun
3ayağını kurdu hadi kalk hazırladım diyor bebeğimizin odasında birlikte çekilcez şimdi
şu pijamalarımı da çıkarayım
şööyle stüdyoda çekilen düğün pozları gibi pozlar verelim kocaaa göbekle :)))))

slm ii akşamlar kızlar sadece son sayfaya baktım seda doğum mu yapmışşşş :52: ayyy hadi hayırlısı
ben giremiyorum bu aralar babacım da geldii ama kayınvalideyle çok sorunumuz var resmen huzurumuzu kaçırıryo dertleşmek için girerim 2 gündür gece uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şiş ve galiba onun yüzünden sütüm de azaldı :43:

cnm nerelerdesin yahu:)) gözün aydın bak babacığın gelmiş...bebeğini düşün cnm sıkma canını,öff bunların hepsi aynı heralde...sütün azalmasın yaaa takma boşver...ne yapıo ki o kadar canını sıkacak?

hadi inşallahhh
ben zaten kilolu hamile kaldım sorun o
ama eski kilolu halime döneyim yeterrr
sonra da diyet yaparım inşallah
daha önceden de gitmiştim diyetisyene ve ideal kiloma gelmiştim
biraz azim biraz emzirmek biraz da önümüz yaz gezelim tozalım yüzelim de mi:)

al bendende o kadar...dün drda tartıda 90ı gördüm....nassılım...ama evde 88.7 :52: harbi doğum sonrası manyak gaz verip zayıflamalıyız:87: aslında sütümüz bol olsa zayıflanıyomuşta...inş inş...eşim ürkerek bakmaya başladı bana...böle kalmamalıyım...:51:

kızlar süt problemi yaşıyorum
moralim çok bozuk
düne kadar sütüm iyiydi ama bugün göğüslerim bomboş
bebeiş sabahtan beri emiyor ağlıyor
ilk kızımdada aynı sorunu yaşamıştım
mamaya başlamak istemiyorum ama sanırım mecbur kalacağım:(
dua edin bana nolur:58::43::43:

kızlar süt problemi yaşıyorum
moralim çok bozuk
düne kadar sütüm iyiydi ama bugün göğüslerim bomboş
bebeiş sabahtan beri emiyor ağlıyor
ilk kızımdada aynı sorunu yaşamıştım
mamaya başlamak istemiyorum ama sanırım mecbur kalacağım:(
dua edin bana nolur:58::43::43:

fatmacım moralini bozmaa...kuru incir ye acayip süt yapıyoo...bi de derler süte çok nazar değermiş nazar mı değdi kii...bi de kızlar benim kız çok gazlıydı akşam 7 den 11 e kadar durmadan ağlardı bugün ayaklarının altına azcık vicks sürdüm kızım hiç huysuzlanmadı:nazar::nazar::nazar:galiba gaza iyi geliyooo:emir_bebek::emir_bebek:

aaa lütfen arkadaşlar ben de varım daha doğurmayan..kaç kişi kaldık acaba yaa? en sona ben kalıcam görürsünüz bakın:) yarın 8.30 da kontrolümüz var bakalım sancı çıkacak mı?

bu arada seda gerçketen doğurmuş mu yaa,hayırlı ömürlü olsun bakalım ahh ahhh darısı başımıza...

korkarım ki dillerim lal sahiden de doğurdu asparagas değilmiş haberler:)))
yoksa mutlaka akşam uğrardı son gecem filan derdi
neyse inşallah sağ salim iyilerdir hayırlısıyla kavuşmuştur oğluna:)

bir de sen varsın tamam 4 kişi kalmışız o zaman
ve hepimizin yarın sabah doktor kontrolü var
belki birimizden birimiz doğurup da döner kontrolden :)

ayy sedacim dogurdumuuu:66: oh oh ne guzel cok sevindim valla

kiiiizz cabuk kalk ayagaa:64:

İyi geceler hanımlar :)
Bi 5 dk vakit buldum göz atayım dedim , SEDA DOĞURMUŞ MU? çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün inş.
Kızlar 2 hafta sonra evimdeyim Allah kısmet ederse, eşim önceden orda olacağı için evi temizlettirecek öyle alacak bizi, ama 13 saatlik dönüş yolu beni tedirgin ediyor, inş kazasız belasız ulaşırız evimize..

Fatmacm sana faceden mesaj attım cnm

Kızlar bide kim yazmıştı hatırlamıyorum, gögüs ucu yarası için iyi gelen bişeyler sormuşlardı,
Eczanede kapsül şeklinde e vitamini satılıyor, ondan alıp iğne ile ucunu delin, göğse önce onu sürüp yedirip sonra garmastan sürün, ve iyileşeceği bi kaç gün için sütü makina ile hafif güçte sağıp öyle verin bebişe , benim kağanda çok yara olmuştu herşeyi denedim bu geçirdi, bunda yok şükür..

Bu arada mertimin suratını sivilceler bastı, biraz bunu taktım kafama, yanağında çenesinde yüzünün çoğu yerinde var, sivilceler kırmızı ve üstü beyaz,nokta nokta küçücükler, kağanda yoktu diye hatırlıyorum bu kadar olsa hatırlardım mutlaka, int ten baktım normal diyorlar, sizinkilerde varmı?

Gaz için colinoxa başladım, iyi gelir inş.

Haftaya bebek mevlütümüzü yapıcaz 41 yasin okunacak, mevlüt takımı almıştık babası burdayken giydirdik bugün çok yakıştı bebişime maş:nazar:

Yine girmeye çalışıcam kızlar öpüyorum iyi geceler,
Sütünüzle kalın :8:

ben de varım bekleyennn

sonuncu ben olacam sanırımm:(((

off bende varim.. patladim patlayacagim artik.. bebisimi cok özledim, hic yüzünüde göstermedi bize.. hergece farkli bir bebek görüyorum rüyamda...:59:
sanki hic dogmayacakmis gibi.. benimde yarin randevum var.. dua edin kizlarr. artik bizde kavusalim bebislerimize, hayirlisiyla :59:

İyi geceler hanımlar :)

Bu arada mertimin suratını sivilceler bastı, biraz bunu taktım kafama, yanağında çenesinde yüzünün çoğu yerinde var, sivilceler kırmızı ve üstü beyaz,nokta nokta küçücükler, kağanda yoktu diye hatırlıyorum bu kadar olsa hatırlardım mutlaka, int ten baktım normal diyorlar, sizinkilerde varmı?

Gaz için colinoxa başladım, iyi gelir inş.

Haftaya bebek mevlütümüzü yapıcaz 41 yasin okunacak, mevlüt takımı almıştık babası burdayken giydirdik bugün çok yakıştı bebişime maş:nazar:

Yine girmeye çalışıcam kızlar öpüyorum iyi geceler,
Sütünüzle kalın :8:
Burcucum benim kızımında alnında ve burun çevresinde pütürlü sivilcele oluşmuştu alnındakilere bepanten krem sürdüm geçti burun çevresine sürememdim gözüne kaçırırım diye ordakiler duruyor bakalım orayada kulak çubuğuyla sürücem onlarda geçsin sende ddne istersen belki işe yarar.

Canım benim kızım 1 ayda 1.300 gr almış ve 4 cm uzamış. 4300 kg ve 52 cm olmuş :) :nazar:
Ama senin prenses de maşallah haftalık kilo alımı iyi :nazar:

Valla ben hiç anlamıyorum ne kadar kilo almalı ne yapmalı ağladıkça emziriyoruz bakalım genelde 40 dk da doyuyor ama bazen 1 buçuk satte zor doyuyor anlamdım neden öyle oluyor.
Senin bebişede maşallah 4 buçuk kilo olmuş nerdeyse bakalım bugün öğleden sonra benim bebişide ölçecekler ne kadar oldu.Biz daha 2 haftalıkız boyumuz uzadımı bilmiyorum.

bende daha yeni gelenlerdenim hoş internetim de yoktu ama
canım sütün yaramasa bak ne güzel kilo almış kızın.
bize drumuz ilk hafta doğum kilosuna ulaşması yeterli bizim için demişti.3150 gr doğdu 8. gün 3250 olmuştu şimdi ne kadar bende çok merak ediyorum çünkü çok kusması var kızımın midesi normalden büyükmüş.drumuz da önemli olan kilo alışı kilo alışı iyiyse kusmayı takmıycaz dedi.sağlık ocağında ölçüldüğünü bilmiyodum bende bi götüreyim bari
Benimkide kusuyor aşırı değil ama azar azar çıkarıyor alttan üstten gidiyoruz sürekli .Seninkide kilo kaybetmemiş gayet güzel maşallah bebeklerimze bol bol yesinler uyusunlar büyüsünler

Herkese merhaba ben aslinda 2011 mart annesi olacaktim ama oglusum dayanamadi 1 subatta dunyaya geldi ve dolayisiyla subat annesi oldum.Biraz burayida takip etmeye basladim dolayisiyla yeni doguran annelerle sohbet etmek iyi gelir diye dusundum.Benide alirmisiniz araniza:10:
Hoşgeldin canım...
:nazar:

:nazar:herşeyın yolunda gıtmesı ne guzel maşalllah...sende çok rahat ıstıyosun azcıkta naz yapsın annesı sana olsun okadar sızzlanma..:)

Evet ya bende ot gibi çocuk istiyorum demi:) Canım inş tez manda sende kavuşursun bebişine doğum yapmayanlar için hep dua ediyorum kolay olsun doğumlarınız inş.

kızlar bi şe sorcam bu gebelik tickerımı değiştiricem ama ayarlayıp eski tickerımı silemiyorum.Anlatır mısınız bi zahmet. Bu arada bizden doğum yapmayan kaç kişi kaldı? İnş. bir an önce kavuşusunuz siz de. Çok güzel bir duyguymuş:16:

Kızlarrr biz geldikkkk işte dün evimize. kızımız 18 şubatta 3415 gram 49 cm doğdu. Çok kolay bir sezeryan geçirdim doğumdan hemen sonra çok ağrım vardı ama öğlen çok azaldı şimdi nerdeyse yok gibi. Şimdi harika hissediyorum hamileliğin tüm olumsuzlukları bitti gitti şükürler olsun. oğlumuza dedik bebek senin şimdi benim bebeğim diyo bakıcıya kızıyo yanına gidiyo elini tutuyo kesinlikle zarar vermiyo ama yinede yanındayız ve en mutlu olduğumuz konu kıskanmadııı şimdilik. yanında emzirmiyorum kesinlikle dr öyle tembihledi. bi de bebek ona akülü araba getirdi o zaman iş bitti zaten bebek araba getirdi diyo:) böyleyiz işte kızımız şimdilik uslu çok ağlamıyo. öyle yani moralimiz yerinde oleeeeeeeeeey:)

Back