• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

gözdecim msj kutun dolu özelden yazamıyorum.

canım çok sağol.senin bebişin de hayırlı olsun.hafu msj yazdım ulaşamadım deyince rahatsız etmek istemedim.emel hanım girdi erzat beyle sağolsun.herşey yolundaydı çıkana kadar.çıkınca iyi ememedi o yüzden sarılık oldu.hastaneye yattık.2 gece kaldık.kabus gibiydi.ışın tedavisi olduğundan gözlerini kapadılar. bebişim de sıkıldı açmak istedi.gece gündüz başından ayrılamadım.neyse çıktık ama hala göğüslerimden dolayı tam ememiyor.mama mecburen veriyorum.senin bebiş iyidir inş.sen de onu öp benim için.

canım çok sağol.senin bebişin de hayırlı olsun.hafu msj yazdım ulaşamadım deyince rahatsız etmek istemedim.emel hanım girdi erzat beyle sağolsun.herşey yolundaydı çıkana kadar.çıkınca iyi ememedi o yüzden sarılık oldu.hastaneye yattık.2 gece kaldık.kabus gibiydi.ışın tedavisi olduğundan gözlerini kapadılar. bebişim de sıkıldı açmak istedi.gece gündüz başından ayrılamadım.neyse çıktık ama hala göğüslerimden dolayı tam ememiyor.mama mecburen veriyorum.senin bebiş iyidir inş.sen de onu öp benim için.

kayra cnm çok gçmiş olsun sağlıklı olsunda mama ysin inş emerde sen azimle ver cnm biliyoum<çok ama çok acıyo
eğer uçları kabuk tutmuşsa ki bnm öle olmuştu yaralar ayva çekirdeği ile gülsuyunu karıştır beklet sonra sür yaralar geçiyo acı kalıyo ama işte napalım dayanıyoruz

sonunculuk bana aittttt:))))kimselere vermemmm:))28 inin gecesinde doğuracam ...sıkıcam dişimiii...:))))şaka bi yana biran önce gelsin velet yaaa...kıskanıyorum sizi ama:))

kıslar bugun annem geliyo..akşam 10 da binecek..sabiha gökçene almaya gitcez...şöylee evi temizleyeyim dedim belim koptuu..yolda doğuruurmuşummm..hehehehe

çok mutluyum yaaa...yetişemiycek doğuma diye çok korkuyodum..k.valideler gelecek die korkuyodum..amayırttım sanırımmm doğum öncesinden..

yupii yuppiiiiii....:64::64::64::64:

kızlar ben galiba doğum sonrası bunalıma girdim hep yüzüm asık bide annem ewine döndü artık ondanmı bimiyorum ama canım hiçbirşey yapmak istemiyorum hep ağlamak istiyorum benim gibi olan varmı eşimde sürekli neyin var diyip duruyor ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum ne yapıcam ben yaa :43::43::43::43::43:

MKT canim uzuldum durumuna ya bu kaynanalar neden herseye burunlarini sokarlar anlamam ki
bence de esini karsina al konus cnm ya ne icine atiyorsun bak sutunude etkiliyor yapma lutfen guclu ol biraz:45: bu arada kizim zayifladigindan hastaneye alindi cnm ememiyordu simdi biberon ve burnundan hortumla besliyoruz

Evridiki hayir canim ya :63:

bende sut iciyorum kizlar suyuda cok iciyorum
meyveli yogurtlardanda cok tuketiyorum

cnm bnm yaa sende doğur rahatla inş zamanında dolmuş alıcaksın en kısa zamnda cennet kokulunu inş tatlım buarda sorduğunu bilmiyom ama baş geliş düyolar hani bebeğin başı aşağıda olunca geliş pozisyonunda demek ama senin dediğin ne ki acaba:?

sağol cnm benım ya valla ben de çok rahatsızım artık çok yoruyo bu son zamanlar benı...bakalım hayırlısı sizinkilerıde allah bağışlasın ınşallah....

kızlar ben galiba doğum sonrası bunalıma girdim hep yüzüm asık bide annem ewine döndü artık ondanmı bimiyorum ama canım hiçbirşey yapmak istemiyorum hep ağlamak istiyorum benim gibi olan varmı eşimde sürekli neyin var diyip duruyor ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum ne yapıcam ben yaa :43::43::43::43::43:

bende lohusalık oncesı şuanda aynı durumdayım sanırım dvmda edıcek doğuramama psikolojısı herhal.....sinirliyim ağlamaklıyım.....
ama sen ne guzel almışsın kızını kucağına alışman lazım tek olmaya yüzün gülsün eşinde sende etkılenırsınız....şöyle kalk bı suslen guzel yemekler yap eşine.. bebişini kokla kendıne gel toparlan.3 şahısların sızı uzmesını ızın verme....alıştın tabı 9 ay ılgıye alakaya dımı şimdi tek kalınca zor gelıyo :) senı senı :)

ayy canım geçmiş olsun bizde çok şükür sarılık çıkmadı yani 10,5 çıktı değerimiz 0-12 imiş referans aralığı. bide bizimki doğar doğmaz battaniyeleri emmeye başladığı için çok şükür hemende sütüm de geldi gerçi ben kızımdan 2 saat sonra ancak çıkabildim ameliyathaneden ama çok şükür iyi emiyo göğüslerim yar ama dinlemiyo yaramara cuk cuk emiyo :))
bepanten aldım bende dün iyi gelcek gibi hafifletti sanki biraz.
bu arada biz başkentteki musa beye başladık çocuk druna sizede omu geldi doğumdan sonra ??

ayy canım bende ilk günler ööleydim sorma valla hele kardeşim gitti doğumdan 4 gün sonra ben yüzümü asmışım bi diğer kardeşim ağla ağla çekinme demesiyle ben hıçkıra hıçkıra bi başladım o da şaşırdı yavrum ben şaka yapmıştım diyip o da başladı ağlamaya :)) ama çok şükür şimdi iyiyim

MKT canim uzuldum durumuna ya bu kaynanalar neden herseye burunlarini sokarlar anlamam ki
bence de esini karsina al konus cnm ya ne icine atiyorsun bak sutunude etkiliyor yapma lutfen guclu ol biraz:45: bu arada kizim zayifladigindan hastaneye alindi cnm ememiyordu simdi biberon ve burnundan hortumla besliyoruz

Evridiki hayir canim ya :63:

bende sut iciyorum kizlar suyuda cok iciyorum
meyveli yogurtlardanda cok tuketiyorum

cnm sen kızın nasıl oldu çıktınızmı hastaneden....

doğum yapan arkadaşlarbişi sorcam süt içiyomusunuzzzz

ben içiyorum canım ilk başta 2 bardak içiyodum hamilelikteki gibi ama şimdi geceleri içyorum sadece 1 kaşık balla

geçmiş olsun canım ben hametan kullandım başı kanayıp kabuk tutuyodu ama şimdi geçti çok şükür darsısı başına bebeğine de geçmiş olsun

canım oluyo bi de annen gitmiş kayınvalide var çok normal moralini ben senden de beterim maalesef ve kızımda benden dolyı huzursuzlanmaya başladı

canım çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm neyse toparlar inş hemencecik
ben konuşamıyorum eşimle ağlıyorum hemen ve tükendim artık 2 yıldır o kadar yıpranmışım ki şimdi farkediyorum mümkünse hiç barışmayalım hiç görmeyim istiyorum onları bilmiyorum yaa annemler gidince daha beter olcak bilyorum daha da yüklencekler bana işin kötüsü annemlere hiç bahsetmiyodum şimdi onlar da gördü ve üzülüyolar akılları burda kalcak

kayra cnm çok gçmiş olsun sağlıklı olsunda mama ysin inş emerde sen azimle ver cnm biliyoum<çok ama çok acıyo
eğer uçları kabuk tutmuşsa ki bnm öle olmuştu yaralar ayva çekirdeği ile gülsuyunu karıştır beklet sonra sür yaralar geçiyo acı kalıyo ama işte napalım dayanıyoruz
goguslerı acıyan kızlar lansonoh kremını denedınzmı ben sıfayı onda buldum..

Selam Kızlar Taze Anne Geldi :}

Seda Doğum Yapmış öncelikle Ona Hayırlı Olsun Diyorum O Benden Önce Olcaktı Ama Benim Oplan Dayanamadı Erkenden Geldi..

Cuma Gecesi Hiç Uyumadım Zaten Çatı Muayenesi Sonra Kanamma Olmuştu Nişan Gelmişti Sancılar da Sıklaşmaya Başlamıştı Galiba Tetikledi..

Cuma Gecesi Çok Sancı Çektim 10 dk da bir 5 dk da bir falan oldu cumartesi sabah 9da randevum vardı dayandım dayandım sabaha giderim diye..

sabah saat 6da suyum geldi eşimi uyandırdım kendimizi hastanede bulduk.. 09:56da oğlum normal doğdu çok sancı çektim doğumdan önce çok cnaım yandı gözümden yaşlar geldi ama doğum çok rahat geçti 10dk da doğurdum..

dış dikişim 4 tane ve canımı çok acıtıyor.. nasıl geçicek acaba..

oğlumun çok gazı var ne yapcamızı bilemiyoruz ama diğer herşeyi normal şükürler olsun..:nazar:

biri lohusa şerbeti tarifi istemiş dün yaptı annem çok lezzetliydi bi de şekerli şeylere ihtiyacım var kan kaybediyorum ya öyle iyi geldi ki bugün bi kere daha yaptırcam çok çok lezzetli oluyor tavsiye ederim bu tarifi..

şimdilik böyle ben bi oğlumu emzircem kısa kıısa yazıyım dedim doğum yapan herkese hayırlı olsun ben ara ara uğramaya çalışırım..

Yarım Kilo Lohusa Şekeri
5 Su Bardağı Toz Şeker
15 Tane Karanfil
3-4 Kabuk Tarçın
15-20 Bardak Su

Hazırlanışı:

Büyük Bi Tencereye su, şeker ve lohusa şekeri konulur yarım saat kaynatılır..

Kabuk tarçınlar ve karanfiller bir tülbent içinde tencereye atılarak kaynatmaya devaö edilir. Bir müddet daha kaynatıldıktan sonra süzülerek sıcak ya da soğuk ikram edilebilir.

Hazırlanan şerbet bir şişeye konulup buzdolabında uzun süre saklanabilir.

Servisi sıcak yapacaksanız fincana dövülmüş ceviz koyabilirsiniz..

goguslerı acıyan kızlar lansonoh kremını denedınzmı ben sıfayı onda buldum..

canım benimki ööle ucu çatlama falan diil tamamen göğüs ucum dibinden ayrıldı onun içinde o krem hiç bi işime yaramdı benim

cnm bende bazen öyle oluyorum şimdi ev kalabalık çok değil o halim ama eminim annemler gidince daha çok olcak öyle durup durup dalıyorum gözlerşm birden doluyo yaşları tutamıyorum uffff hemşiremde dedi lütfen dikkat et doğum sonrası depresyonuna girmeni istemiyorum dedi işte dikkat etmye çalışıyorumlohusalık döneminiatlatsak geçicek inş cnm
rabbim yardmcımız olsun şu yarı kırkımız olsun bi gezicez

hmm buarada vnm bizim göbeği hala düşmedi yaa çok üzülüyorum ben:14::14:

bu arada şimdi sedaya msj çektim ikiside iyilermiş yarın çıkıcaklarmış hastaneden

cnm bende bazen öyle oluyorum şimdi ev kalabalık çok değil o halim ama eminim annemler gidince daha çok olcak öyle durup durup dalıyorum gözlerşm birden doluyo yaşları tutamıyorum uffff hemşiremde dedi lütfen dikkat et doğum sonrası depresyonuna girmeni istemiyorum dedi işte dikkat etmye çalışıyorumlohusalık döneminiatlatsak geçicek inş cnm
rabbim yardmcımız olsun şu yarı kırkımız olsun bi gezicez

hmm buarada vnm bizim göbeği hala düşmedi yaa çok üzülüyorum ben:14::14:

canım göbek düşmesi değişkenlik gösterbiliyomuş 1-2 hafta sürüyomuş bizimki tam haftasında düştü çok şükür ama sıkma canını düşer yakında

Back