Valla beni de normal doğuma zorladılar suni sancı verdiler 12 saat ama hiç açılma olmadı... Sonuçta sezeryana adılar... Yanımda benimle birlikte suni sancı alan bir bayan vardı o normal doğum yaptı.Sonra kaldığımız katta karşılaştık ben anestezi açılır açılmaz ayağa kalktım yürüdüm,kızımla ilgilendim,tuvalete girdim...v.s. ama normal doğum yapan arkadaş çoook acı çekiyordu.oturamıyor ve wc'ye zor giriyordu.Onu öyle görünce şükrettim resmen.Hatta kız benim sezeryan olduğuma inanmadı.Nasıl böyle hiç bişi olmamış gibisin dedi.
Canım hastanede 60lık biberonla 2 saate 1 veriyorduk ama hemşire geldi kızdı bize.Bu anne sütü değil mama.Eğer 2 saatte 1 verirseniz git gide daha sık acıkmaya başlar ve obur olur dedi.60 lık mama 2 haftalık olana kadar 4 saatte kadar tok tutar ve uyutur onu dedi.Biz şimdi 4 saatte 1 60lık veriyoruz.
Bugün 14 günlük yani 2 haftalık olduk ve yarından itibaren 90'lık mamaya geçeceğiz...
Anne sütünü mamadan önce veriyorum.Mesela 10cc anne sütü çıktıysa mamayı ona göre biraz az içiriyorum.
İnşallah sütüm artar ve mamadan kurtuluruz ama şu an için mama bizim kurtarıcımız.