cnm çok sevindim senden haber bekliyodum meak ediyodum seni kızınla birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum yasmincim.bizde oğluşumla 10.02.11de buluştuk çok şükür bende genelanestezi ile sezeryana girdim ve çok şükür çok iim hiç bu kadar rahat beklemedyodum tabiki ağrılar oluyo ama o kucağıma gelince hepsi bitiyo buarada gögüs acının olmaması nekadar güzel yaa bnm okadar fena çatladıki ama şimdi daha ii sanırım zeytünyağı ii geldi.
buarada o topuk kanı dediğin şey cidden bi illet hastanede kavga çıkarıyodum nerdeyse araştırmada doğum yaptım ben öğrenciler almış yavrumdan kanı bi ağlattılar ben dışarda o içerde dermenaımız kalmadı valla aldım hemen emzirdim yavrumu rahatlatmaya çalıştım okadar duygusalızki yüzüne bakarken bile ağlayasım geliyo çok masumlar Rabbim hepsini korusun
moralini yüksek tutki sütün gitmesin cnm herşeyi boşvermemiz gerek ama işte olmuyo neyse çok öpüyoruz oğluşumla seni ve kızını 1 gün farkla abi oldu oğlum desene
canım 1 gün arayla mı doğurduk bakkk ya tutmadı günümüz evet oğluş 1 günle abi oldu bende senden haber alırmıyım diye girdim bakındım geçen gün ama geçmişi dönüp okuyamadım doğrusu.. yazdığın iyi oldu canım.. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh.. ben hastanede alınan topuk kanlarını emzirerek verdim çok ağlamadı.. amaa şu sağlık ocağında kağıda alınan topuk kanı çok fena.. aynen bende bebeğim ağladı ben ağladım.. aslında mantık onların sağlığı için alınması gereken yapılması gereken bişi diyor ama annelik onu diyemiyor işte allah can sağlığı versinde canım.. oğluşunuda senide öpüyorum canım.. iyi bakın kendinize..
YASMİNKAMU BURCUÖZER gözünüz aydın kızlar
sağolasın canım.. bıcırığa maşallah face de gördüm resimleri.. allahım evlatlarımızı nazarlardan kötü gözlerden saklasınnn inşallahh