• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

cnm maşallah bebeğine kilosu çok güzell
buarada çatı muayenesi gerçekten iğrenç bişiiiiii kesinlikle katılıyorum
bnmde doğumdan önce tam 4 kere muayene yapıldı artık sitemiyorum die ağlamaya başladım psikolojim bozulmuştu ama en son muayenede normal doğum kensilkle yapamazsın dedi çatı çok dar ve acil sezeryana girdim açılma olduğundan dolayı bebek daha aşağı inmeden aldılar:)
hepiniz için dua ettim sizde hayrlısıyla atlatın ve kavuşun melekerlnize inşallah

sağol cnm ıyı dılekerın ve duların ıçın allah size ve bebeğinizede sağlık sıhhat versın

cnm maşallah bebeğine kilosu çok güzell
buarada çatı muayenesi gerçekten iğrenç bişiiiiii kesinlikle katılıyorum
bnmde doğumdan önce tam 4 kere muayene yapıldı artık sitemiyorum die ağlamaya başladım psikolojim bozulmuştu ama en son muayenede normal doğum kensilkle yapamazsın dedi çatı çok dar ve acil sezeryana girdim açılma olduğundan dolayı bebek daha aşağı inmeden aldılar:)
hepiniz için dua ettim sizde hayrlısıyla atlatın ve kavuşun melekerlnize inşallah

saol canımm..biran önce doğsa da bitse bu çile:)

maşallah kuzunaa..çok tatlı:)

merhaba herkese topiğinize sık sık giriyorum bende sizden çok şey öğrendim. 39 haftayı bitirdim ve yardımınıza ihtiyacım var. hemoroid sorunu yaşıyorum 3 gündür ama kıvranıyorum resmen doğurmaktan çok hemoroidlerden kurtulmak istiyorum valla 9 ay daha taşımaya razıyım yeter ki acım dinsin :( krem, pomad kullanabileceğim kremlerin hepsini kullandım, sıcak komprex yaptım ama nafile. bildiğiniz birşey varsa paylaşın lütfen... çok sıkıntım var :43:

birde dğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, beklemede olanlar da tez zamanda kavuşsun inşallah...

selam millet ben geldim

bugün yine epey dolandım akşam arkadaşa gittik orda yemek yedik sonra hemen beğendik e gittik.avm yani.dolan dolan dön dolaş tabure buldun oturr dinlendik kalk dolaş belki 2 saat hatta daha fazla dolanmışımdır.oğluşuma ciciler aldık işte biraz gerçi ihtiyacımız yok görünce iişte dayanamadık aldık bişiler.ordan tekrar arkadaşa gittik çay içtik falan eve geldim tabi ben pert:37: ama tık yok.oğlan kıpır kıpır dedim ben bu dolanmaya doğururum ama cıksss hiç bişi yok valla

yarın sabah kontrolüm var dicem doktoıra yaaa doğurttur beni artıkın :37:

ya aslında Allah a binlerce şükür hiç bi sıkıntım yok .çok iyiyim ne ağrım ne sızım çok güzel kaymak gibi hamilelik yaşadım.hatta arkadaşın eşi hiç hamile gibi değilsin sanki karnında yastık var çok rahatsın diyo.eşinin hamileliğinde hastanede falan ne hamileler gördüm iki kişi zor kaldırıyolar bizimkide senin zamanında sürekli yatıyodu biyere gidemiyodu sen çok rahat biz gibi geziyosun falan diyo.
eee öyle ama yeteeerrr doğurayım artık dimi.

bak burcuda kaşla göz arasında doğurmuşş
feeeble sen nerdesin kız doğurdum deme bak karışmam :37:

merhaba herkese topiğinize sık sık giriyorum bende sizden çok şey öğrendim. 39 haftayı bitirdim ve yardımınıza ihtiyacım var. hemoroid sorunu yaşıyorum 3 gündür ama kıvranıyorum resmen doğurmaktan çok hemoroidlerden kurtulmak istiyorum valla 9 ay daha taşımaya razıyım yeter ki acım dinsin :( krem, pomad kullanabileceğim kremlerin hepsini kullandım, sıcak komprex yaptım ama nafile. bildiğiniz birşey varsa paylaşın lütfen... çok sıkıntım var :43:

birde dğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, beklemede olanlar da tez zamanda kavuşsun inşallah...

.ben çaresini bilmiyorum .. ama çookk geçmiş olsun

selam millet ben geldim

bugün yine epey dolandım akşam arkadaşa gittik orda yemek yedik sonra hemen beğendik e gittik.avm yani.dolan dolan dön dolaş tabure buldun oturr dinlendik kalk dolaş belki 2 saat hatta daha fazla dolanmışımdır.oğluşuma ciciler aldık işte biraz gerçi ihtiyacımız yok görünce iişte dayanamadık aldık bişiler.ordan tekrar arkadaşa gittik çay içtik falan eve geldim tabi ben pert:37: ama tık yok.oğlan kıpır kıpır dedim ben bu dolanmaya doğururum ama cıksss hiç bişi yok valla

yarın sabah kontrolüm var dicem doktoıra yaaa doğurttur beni artıkın :37:

ya aslında Allah a binlerce şükür hiç bi sıkıntım yok .çok iyiyim ne ağrım ne sızım çok güzel kaymak gibi hamilelik yaşadım.hatta arkadaşın eşi hiç hamile gibi değilsin sanki karnında yastık var çok rahatsın diyo.eşinin hamileliğinde hastanede falan ne hamileler gördüm iki kişi zor kaldırıyolar bizimkide senin zamanında sürekli yatıyodu biyere gidemiyodu sen çok rahat biz gibi geziyosun falan diyo.
eee öyle ama yeteeerrr doğurayım artık dimi.

bak burcuda kaşla göz arasında doğurmuşş
feeeble sen nerdesin kız doğurdum deme bak karışmam :37:

hoşgeldinnn :42: yok kız doğurmadım ama doğurmaya adayım doktor 1-2 güne gelir dedi bugün kontrolde son günü beklemeyecek herhalde dedi :66: banada öyle diyorlar sen kolay doğum yaparsın hiç ağırlaşmamıssın çok rahat oturup kalkıyorsun diyorlar ama maşallahh demiyorlarr nazar etcekler bize gerçi iki gündür bu dediklerimide pek yapamıyorum ya bakma :43:

slm kızlarr,nöbetçiler burda heralde yine...40 hafta bitti,benim kız hala gelmedi ve gelmeye de niyeti yok gibi...bugün kontrolümüz vardı,yine sancı yoktu,iice sinirlerim bozuldu,niye gelmiyo diye ağlamaya başladım dr umuz da gülüyo:)) sanırım çok gerildim bu aralar hormonlar da bi garip zaten...biri höyt dese ağlayasım gelio:)) neyse bu hafta doğum iznim bitti dr bi hafta daha uzattı raporumu,perşembeye kadar bekliycez o zaman dedi,gelmezse yine cuma bi şekilde doğuttururuz dedi:)) bizden böyle sizlerde ne var ne yok?

burcuözer
doğum yapmış galiba allah analı babalı büyütsün...

slm kızlarr,nöbetçiler burda heralde yine...40 hafta bitti,benim kız hala gelmedi ve gelmeye de niyeti yok gibi...bugün kontrolümüz vardı,yine sancı yoktu,iice sinirlerim bozuldu,niye gelmiyo diye ağlamaya başladım dr umuz da gülüyo:)) sanırım çok gerildim bu aralar hormonlar da bi garip zaten...biri höyt dese ağlayasım gelio:)) neyse bu hafta doğum iznim bitti dr bi hafta daha uzattı raporumu,perşembeye kadar bekliycez o zaman dedi,gelmezse yine cuma bi şekilde doğuttururuz dedi:)) bizden böyle sizlerde ne var ne yok?

burcuözer

Bizdede doguramayanlar olarak ayniyiz canim ne olsun... Dogmuyor dogmuyorr.. Her sabah bugün dogcak diye kendimi kandiriyorum.. Aksama hayal kirikligi:) Oglumun gözü 42 de ben ziplasamda hoplasamda sabahtan aksama yürüsemde cix yerinde memnun pasham:)) Psikolojim yerlerde:))

burcuözer

senin durumun bizdende vahim bende doktora dedim bugün hadi 40. haftaya kadar gelmezse ne yapcaz diye oda güldü bana gelir gelir dedi sonrada muyeneden sonra 1-2 güne gelir dedi ama ben sölim gelmez benim oğlan daha beklerim ben :(

çok geçmiş olsun ama bende bilmiyorum çaresini yaşamadım öyle bir sıkıntı şükür doktorunla görüştün mü?

evet dr. ile görüştüm ama şu an krem kullandırmaktan başka çözüm yok diyor. belki kremler etkisini gösterir kullandıkça... amaaannn bi bu eksikti sağdan sola dönmekte bile zorlanırken son haftada başıma gelene bak.arkadaşlar henüz doğum yapmamış olanlara bir tavsiye, tuvalette uzun süre oturmayın ve ayıptır söylemesi fazla ıkınmayın bu hemoreidi tetikliyor. bu son günlerinizde aynı sıkıntıyı alah hiçbirinize yaşatmasınn

günaydın kızlar bende doğurdum geldim hala ağrılarım sürmekte...

arkadaslar bebek eve geldikten sonra ne zaman yıkanır siz naptınız

Back