merhaba güzel anne adayları...
allah nasip ederse bende üçüzlerime şubatta kavuşucam.doktorumuz 21 şubat dedi,umarım beklerler o tarihi..
ilk hamileliğim olması ve üçüz olması sebebiyle gerginim bu aralar..herşeyi doğum habercisi sanıyorum:26:
umarım benide alırsınız aranıza
allah nasip ederse bende üçüzlerime şubatta kavuşucam.doktorumuz 21 şubat dedi,umarım beklerler o tarihi..
ilk hamileliğim olması ve üçüz olması sebebiyle gerginim bu aralar..herşeyi doğum habercisi sanıyorum:26:
benim kızım 38+4 26 haftadan beri baş geliş pozisyonunda duruyor hatta ben organ taramasına girdiğim zaman kızım şov yapmıştı baş aşağı durma çabalarınındaydı ve biz bu ana şahit olduk benim annem kızkardeşime hamileyken son ana kadar dönmediğini doğum sancısı çekerken birden döndüğünü söyledi böyle durumlarda oluyor canım sancıdan makat gelişine geçen bebeklerde var o yüzden dua et döner bebişin inş.
kızlaaarrr sanırım nişan geldiiiiii
bööle sümüksü hafif kanlı bi akıntı ağrım sızım hiç bişiyeim yok.
zaten bu ara arada bi sümüksü akıntı geliyodu özellikle kasılmalardan sonra ama bugünkünde biraz kanda vardı. eee artık 40. haftaya girdim normaldir ama beklesin kızım yaa
zaten bu ara arada bi sümüksü akıntı geliyodu özellikle kasılmalardan sonra ama bugünkünde biraz kanda vardı. eee artık 40. haftaya girdim normaldir ama beklesin kızım yaa
benim kızım 38+4 26 haftadan beri baş geliş pozisyonunda duruyor hatta ben organ taramasına girdiğim zaman kızım şov yapmıştı baş aşağı durma çabalarınındaydı ve biz bu ana şahit olduk benim annem kızkardeşime hamileyken son ana kadar dönmediğini doğum sancısı çekerken birden döndüğünü söyledi böyle durumlarda oluyor canım sancıdan makat gelişine geçen bebeklerde var o yüzden dua et döner bebişin inş.
ayyyy..hadi bakalım gözdecim hayırlısı
cnm gözünn evt nişan gelmiş ayy ne heyecanlıdır belki normal doğumla gelir sezeryan mı demişti doktorun gün verilmişti dimi cnm
bazen 2 gün önce bile gelebiliyomuş şööle 5 gün daha beklermi kiay cnm gozun aydın galıba bebıs gelıo desene ay cok sevındım mash...nısan gelınce hemen sancı baslamıo benım ark yaklasık 6 saat sonra baslamıs sancısı..Bugun yarın dogar bebısın...sen hazırlıklı ol bekle cnm buarada 40 haftadasın ne guzel ıste doldurmussun ...
ayy hem heycanlandım gelsin diyorum hemde drumu beklesin istiyorum
canım malesef normal doğamıycak ki kuzucum eşine öncelik vermiş yaaa hatta biraz açmış eşi ama aşırı derecede kan kaybı olurmuş benim durumda normal doğum ondan endişeliyim zaten nöbetçi drda doğurmak istemiyorum
bazen 2 gün önce bile gelebiliyomuş şööle 5 gün daha beklermi ki
hmm anladım tatlım ya ozman doktorumu arasan ne biliim erken gelmeye kalkarsa bide hayırlı sağlıklı bi şekilde olsunda inşayy hem heycanlandım gelsin diyorum hemde drumu beklesin istiyorum
canım malesef normal doğamıycak ki kuzucum eşine öncelik vermiş yaaa hatta biraz açmış eşi ama aşırı derecede kan kaybı olurmuş benim durumda normal doğum ondan endişeliyim zaten nöbetçi drda doğurmak istemiyorum
bazen 2 gün önce bile gelebiliyomuş şööle 5 gün daha beklermi ki
kocaman bi maşallah diyorum cnm hoşgeldin aramıza yaa içerde bitanesi acayip yaramz bnm senin durumlar nasıl hareketleri nasıldır çok mükemmel
amannn ne güzell 3 bebek birden gelicek inş. ama işin zor ben tek bebişe nasıl bakıcam diye tereddüt ediyorum allah kolaylık versin normal yollamı üçüzlerin oldu ama çok güzel bir duygu yaaa rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
emelcim ne gusel senın bebısde donmus darısı artık benım rahatına duskun melegımesıpa annesını bekletmeyı tercıh edıo donerse hıc degılse sancılarımı takıp edıcem sımdı donmedıgı ıcın acıkcası daha olmaz gozuyle bakıorum ole sancılarımı bıle takıp etmıyorum
topukluayakkabı cnm 3uz hee ne guseldır bız bır heycan yasarken sen 3 heyecan yasıosun nasıl bı duygu 3 uz annesı olmak:26:
maşallah canım ya üçü bi arada ne hoş:) Zor olacak ama üçü birden büyüyecek sonrasında rahat edeceksin bayıldım ya çok şeker...
teşekkür ederim arkadaşlar.. 1 ay klomen kullandıktan sonra üçüzlerime hamile kaldım..benim ve eşimin ailesinde de üçüz ve ikiz sayısının çokluğu da buna etkendi tabi..
evet zorlu bir süreçti benim için..aslında son 1 haftadır çok yorgun hissediyorum kendimi...sanırım artık ağır gelmeye başladı ama önümde daha 3 haftam var.. bu kadar sıkıntılı olmasına rağmen harika bir duygu içimde 3 kelebeğin olması.. 3 farklı tekme,3 farklı mutluluk,3 farklı heyecan ve endişe...
umarım kalan son 3 haftamız da sağ salim,sağlıklı bir şekilde geçer ve bende kavuşurum miniklerime..
allah hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
bismillahirrahmanirrahim
bismikellahümme inşidüküm yameşaral anni billahil ferididdafi elvafi en tetruku hamile kitabi haza fulanu'bnu fulan ev fulanete binti fulanin
bismillahi ve elkat mafiha ve tehallet ve ezinet li rabbiha ve hukkat ahiyyen şerahiyyen
bismillahirrahmanirrahim
ya halikannefsi minennefsi veya muhlisen nefsi minnen nefsi muhricennefsi
doğuma giderken bir bardak suya 2 veya 3 kere okuyup için doğumu kolaylaştırıyormuş arkadaşlar
hemen yazıyorum cnm çok saol
bide meryem suresi doğumdan önce okuncaklar arasında
fatiha yasin tebareke amme
ewet ek olarak felak nas sureleride okunuyormuş ben hemen bir şişe yaptım kendime okuyup okuyup üflüyorum inş. kolay oluruz hepimizin doğumları
hemen yazıyorum cnm çok saol
bide meryem suresi doğumdan önce okuncaklar arasında
fatiha yasin tebareke amme
bende şişemi hazırladım meryem suresi okuyorum cnm 17 defa
bide zemzem götürcem yanımda onuda içicem inş
amin hepimiz kolaycacık doğuralım bebişleri sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?