2011 Şubat Anneleri

zaten sezeryan tarihinide 39 haftadan sonra veriyolar kiyani anlayacağın sen yine sona kaldın

peehhh 39da geldikten sonra az daha bekler doğururum beaaaaa

melocum o soğanların psikoloji bozukk doğramamm ben onları salataya falan.zaten bissürü laf saydım kendilerine onlarda tenezzül etmezler bu saatten sonraaa.topraktan geldilerrrr toprağaaa gideceklerrrrrr

ayyy bide kokuyolarkii sormaaa. attım gittii

nurcum canımm pek bi ince gördüm seni valla 1 hafta oldu göremedimn doktorumu özledim zaten iyi oldu yanee

yau ben 3 sayfa önce gidiyodum dimi lafa tuttunuz beniii

ayynennn bi rennie şişesi manyağıda benimm hani filmlerler ceket içinde kanyakları gezdiriolarda çıkarıp çıkarıp dikiolar ya aynenn ölee eczane zengin olduu artıkk bana şurup yetiştiremiolar sapık gibi 24 saat her yanmada içiorummm

iyiyiz canım sağol.sen nasılsın?hdi gözün aydın çok sveindim,insan cidden kilo aldıklarını duyunca mutlu oluyor,ben geçen hafta gittiğimde 10 günde hiç kilo almamıştı bebeğim çok üzüldüm bakalım belki bu akşam gidip bakarız 5 günde kilo alımı olmuşmu die.doğum içinde hayırlısı olsun canım ama belli olmaz daha belki döner.benim oğlum daha 30 haftada dönmüştü ben şu an 39.haftamı bitirdim oğlumda 3200

hafu sen hafta başı pazartesi salı doğurursun içimden bi ses öyle diyoo

selam fıstıklarrrrrrr
ne hallerdesiniz bakemmm
ben aynı sıkkınlık, bıkkınlık, depresif ruh halii

dışarı çıkmak istiyorummm..ne yapsakkii..hep aynı şeylerrrrrr

Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz bende geçmişe dalayım hemen...

çokkkkk güzellerrrr...

aaa..bak bi tane daha hormon mağduru..amma da alınganız haaa..bana da oluyooo..ben yazıyom millet kaçışıyo:))))

manyak kızzz..ben midem soğuk bişeyler içince daha çok yanıyo seda..bu işte bir terslik olmasınnnn....ılık su içince rahatlıyorum bennnn

kızlarr şimdi tuğbadan msj aldım kızçesini almış kucağına 3 kilo doğmuş miniş henüz kalkmamış ayağa emizrememiş ama ikiside iyilermiş

ay ne mutlu ona yaaa..bende bebeğimi kucağıma almak istyorum artıkk..ama en ok ta şu koca göbekten kurtulmak istiyorummm

hafu sen hafta başı pazartesi salı doğurursun içimden bi ses öyle diyoo

zaten ne kalıyoki geriye canım 3 gün banada pazartesi ,salı,çarşamba,perşembe doğururum gibi geliyo.ben salı günü doğmuşum belki bebeğimde o gün doğar

ya bu arada 1 haftadır elim ayağım davul gibi şişmeye başladı öncelerde hiç öle bi problemim yoktu,şimdi ayağımın üstüne basınca acayip sızlıyor sanki balonun üstünde yürüyomuşum gibi,
kızlar hadi ben kaçtım giidip yemeğimi hazırlayyaım size iyi muhabbetler kendinize iyi bakın,görüşürüz.

canımmm merhabaa ... arkadaşızz tabiii sen üzülmee ya biliyor musunuzz bende çokk gerginimm bu son zamanlar yaa çok çabukk sinirleniyorumm hemen karamsarlaşıyorumm böle psikopata falan bağlıyorumm ne kadar sürecekk buuu

kızlar yaa nolur bi fikir verin hem ekonomik hem hoş güründü bana ama sizce nasıllar çok mu basit duruyolar

Eki Görüntüle 135011
kızlar yaa nolur bi fikir verin hem ekonomik hem hoş güründü bana ama sizce nasıllar çok mu basit duruyolar
hayır canım bence çok güzeller hiçte basit durmuyorlar kaç liradır bilmiyorum ama biblolulardan da şunu beğenmiştim ben fiyatıda uygun gelmişti bunlarada bi bak istersen.
TERLİKLİ BEBEK ŞEKERİ 50 AD GittiGidiyor.com'da #34859996

çokkkkk güzellerrrr...

canm bebek sekerlerıne bayıldım hele sepetın cok guzel olmus ...

çok güzell canım hatta harika gerçekten....

sağolun kızlar ya maymun iştahlılığımdan bu olmasaydı da omu olsaydı diye diye alamamıştım bugüne kadar demekki doğru bi seçim yapmışım hepinize çok teşekkür özellikle eşim size minnettar ben deyince inanmıyonda hemen arkadaşların beğendi diye seviniyon diyo

yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar. artık kısmet diyorum, yapcak bişey yok. ben ısrar ettikçe oğlan yeni bir numara buluyor erken gelsin diye
bu arada manikcim şekerleri çok beğendim, sepeti de çok kibar olmuş ellerine sağlık

ben zaten öncedende biraz alıngandım hamilelik daha kötü yaptı eşime sürekli küsüyorum oda artık bir doğurda normal dünyaya dön diyorr

ay ne guzel senın oglus erkenden donmus mash kılosunada...Senın bısı kalmamıs bugun yarın dogar senın bebıs kısmetse rabbım sağlıkla kucaklarımızı almasını sağlasın..Kıloya cok takılmayın dıolar ama ınsan bebısını duyunca etkılenıo ıster ıstemez..

canım perşembe günü bende o berbat çatı muayenesini oldum,doktor kanama yada leke olabileceğini söylemişti,3 gündür ara ara az miktarda lekelenip duruyorum panik yapma normal bi durum,doğumu tetiklesede bundan sonra farketmez nede olsa gün saıyoruz:)

kızım oynadıkça kasıklarıma sancı yapıyor sizdede öyle oluyor mu?

benim kızım başını oynattıkça rahimimin alt kısmında ağrı oluyor,zaten hep o kısımda ağrım oluyor benim

benim kızım 38+4 26 haftadan beri baş geliş pozisyonunda duruyor hatta ben organ taramasına girdiğim zaman kızım şov yapmıştı baş aşağı durma çabalarınındaydı ve biz bu ana şahit olduk benim annem kızkardeşime hamileyken son ana kadar dönmediğini doğum sancısı çekerken birden döndüğünü söyledi böyle durumlarda oluyor canım sancıdan makat gelişine geçen bebeklerde var o yüzden dua et döner bebişin inş.

Son düzenleme:

benimde bi şişe odamda bi şişe mutfakta duruyo...nereye daha yakınsam gidip içiyorum birazbu arada rumuzundaki 45 nerden geliyor?yoksa manisalımısın?
canım bizde ailecek 1 şuabt salı taraftayızama hayırlısı Haktan tabi ki....ama ben genelde eşimle bir nöbet tutuyorum o yokken doğru dürüst uyuyamıyorum yani şimdi hamileliğinde etkisi var tabi ama eskidende hiçç uyuyamazdım...o yüzden o gelince birlikte hoppp uykuya....hatta eşime diyorum banada maaş versinler bende nöbet tutuyorum senle bir diye ama dinlemiyorlar kii

hayırr bence çok sevimli ve güzeller canımm hiç düşünme bilee benim çok hoşuma gitti bende bu tarz bişi baktım ...
orkidem çok saol cnm ya sizden böle güzel sözler duyunca daha bi içime sindi

manikcim onada baktım cnm biblolu alsaydım o olcaktı ama bunun fiyatı acayip uygun geldi kargoda onlardan:)napiim ekononmiyi de düşüncem hem sizde beğendiniz çok mutlu oldum bende şimdi eşime diyorum kızlar beğendi die oda e alalım ozaman hemen diyo :):)

cnm bnmde oğlum 24ten beri baş geliş pozisyonunda maşallah hiç bozmadı yerini hepsi hayırlısyla sağlıkla doğsunlar ya ben artık gelsin isitiyorum

senin bebişede maşallah bebişi dönmeyen anneler üzülmesinle doğum sancısında bile dönen bebişler var

merhaba güzel anne adayları...
allah nasip ederse bende üçüzlerime şubatta kavuşucam.doktorumuz 21 şubat dedi,umarım beklerler o tarihi..
ilk hamileliğim olması ve üçüz olması sebebiyle gerginim bu aralar..herşeyi doğum habercisi sanıyorum:26:
umarım benide alırsınız aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…