2011 Şubat Anneleri

zaten sezeryan tarihinide 39 haftadan sonra veriyolar ki:33::33:yani anlayacağın sen yine sona kaldın:27:

peehhh 39da geldikten sonra az daha bekler doğururum beaaaaa

melocum o soğanların psikoloji bozukk doğramamm ben onları salataya falan.zaten bissürü laf saydım kendilerine onlarda tenezzül etmezler bu saatten sonraaa.topraktan geldilerrrr toprağaaa gideceklerrrrrr

ayyy bide kokuyolarkii sormaaa. attım gittii

nurcum canımm pek bi ince gördüm seni :37: valla 1 hafta oldu göremedimn doktorumu özledim zaten iyi oldu yanee :27:

yau ben 3 sayfa önce gidiyodum dimi lafa tuttunuz beniii :37:

canım belki aynı gün doğururuz ne dersin...zaten yaseminkamu rüyasında ikimizi birden görmüş okudun mu rüyasını:9:

ay canım eşim nöbetten gelince bende şöllee bi yanına kıvrılayım diyorumm ama o kıvrılışın kalkışı hep eşimle birlikte oluyor:60:

canım doktorunun konuşmalarını özleme diye öle didim ben:33:yoksa ben seni çokk iyi anlıyorum kuzum merak etme sen....benimde öok var mide yanmamm ama ben artık rennie şişesini direk dikiyorum kaşıkla kesmio artık:52:

ayynennn bi rennie şişesi manyağıda benimm hani filmlerler ceket içinde kanyakları gezdiriolarda çıkarıp çıkarıp dikiolar ya aynenn ölee eczane zengin olduu artıkk bana şurup yetiştiremiolar sapık gibi 24 saat her yanmada içiorummm

slm subat annelerı nasılsınız...Dun doktor kontorulumuz vardı bebegımı gordum cok mutlu oldum cnm cok ozlemısım...Kılomuz en son 3 hafta once 2200 du sukur dun 2940 cıktı sevındık kılosu az dıe uzuluodum..Buarada ark benım kızım hala dogum pozısyonu almamıs napıcaz bılmıorum pazar gunu 37 haftam doluyo 38 cı haftama gırıcem bundan sonra donermı bılmıorum ama doktorumuz doner ben her ıhtımale karsı bebekde sorun cıkmazsa muhtemel dogum tarıhıne kadar beklıcem donmezsede 2 gun oncesınde karar verırız artık sezeryana dedı ...:59: Ay cok sıkıldım gelsın ıstıorum bebegımın ama bızım kızın gelmeye nıyetı yok gibi:18: Sizlerin nasıl bebeklerin kıloları dondulermı kıslar sızınkıler...

iyiyiz canım sağol.sen nasılsın?hdi gözün aydın çok sveindim,insan cidden kilo aldıklarını duyunca mutlu oluyor,ben geçen hafta gittiğimde 10 günde hiç kilo almamıştı bebeğim çok üzüldüm bakalım belki bu akşam gidip bakarız 5 günde kilo alımı olmuşmu die.doğum içinde hayırlısı olsun canım ama belli olmaz daha belki döner.benim oğlum daha 30 haftada dönmüştü ben şu an 39.haftamı bitirdim oğlumda 3200

iyiyiz canım sağol.sen nasılsın?hdi gözün aydın çok sveindim,insan cidden kilo aldıklarını duyunca mutlu oluyor,ben geçen hafta gittiğimde 10 günde hiç kilo almamıştı bebeğim çok üzüldüm bakalım belki bu akşam gidip bakarız 5 günde kilo alımı olmuşmu die.doğum içinde hayırlısı olsun canım ama belli olmaz daha belki döner.benim oğlum daha 30 haftada dönmüştü ben şu an 39.haftamı bitirdim oğlumda 3200

hafu sen hafta başı pazartesi salı doğurursun içimden bi ses öyle diyoo:emir_bebek:

selam fıstıklarrrrrrr
ne hallerdesiniz bakemmm
ben aynı sıkkınlık, bıkkınlık, depresif ruh halii:27:

dışarı çıkmak istiyorummm..ne yapsakkii..hep aynı şeylerrrrrr:32:

Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz bende geçmişe dalayım hemen...

a805f3a9.jpg

97a9b72b.jpg

78d7d84c.jpg

çokkkkk güzellerrrr...

:43:kızlar neden benim sorularıma hiç cvb gelmiyor bazen gerçekten çok üzülüyorum beni arkadaş olarak görmüyorlar demekki diyorum bende bir şubat annesi adayıyım her ne kadar foruma sonradan katılmış olsamda benide arkadaş olarak görmenizi isterdim:43:

aaa..bak bi tane daha hormon mağduru..amma da alınganız haaa..bana da oluyooo..ben yazıyom millet kaçışıyo:))))
:52::52::52:

içim yanıyoorrr içiiiimmmmm :122:

yani ayda yılda bir midem yanıyo ama oda tam yanıyoo

biraz geçirir diye belki soğuk bişiler yiyorum habiree :131::120:

ama bunlar beyhudee çırpınışlarrrr.o yine bildiğini okuyorrr.

mide yanmam geçermi bilmem ama boğazım şişecek o kesinn :37:

şurubum murubum yokkk :63:

sadistim ben seviyorum sanırımmm böyle sızı çekmeyiii :111:

manyak kızzz..ben midem soğuk bişeyler içince daha çok yanıyo seda..bu işte bir terslik olmasınnnn....ılık su içince rahatlıyorum bennnn:46::46:

kızlarr şimdi tuğbadan msj aldım kızçesini almış kucağına 3 kilo doğmuş miniş henüz kalkmamış ayağa emizrememiş ama ikiside iyilermiş :nazar:

ay ne mutlu ona yaaa..bende bebeğimi kucağıma almak istyorum artıkk..ama en ok ta şu koca göbekten kurtulmak istiyorummm:27:

hafu sen hafta başı pazartesi salı doğurursun içimden bi ses öyle diyoo:emir_bebek:

:27::27:zaten ne kalıyoki geriye canım 3 gün banada pazartesi ,salı,çarşamba,perşembe doğururum gibi geliyo.ben salı günü doğmuşum belki bebeğimde o gün doğar:1:

ya bu arada 1 haftadır elim ayağım davul gibi şişmeye başladı öncelerde hiç öle bi problemim yoktu,şimdi ayağımın üstüne basınca acayip sızlıyor sanki balonun üstünde yürüyomuşum gibi,
kızlar hadi ben kaçtım giidip yemeğimi hazırlayyaım size iyi muhabbetler kendinize iyi bakın,görüşürüz.

:43:kızlar neden benim sorularıma hiç cvb gelmiyor bazen gerçekten çok üzülüyorum beni arkadaş olarak görmüyorlar demekki diyorum bende bir şubat annesi adayıyım her ne kadar foruma sonradan katılmış olsamda benide arkadaş olarak görmenizi isterdim:43:

canımmm merhabaa ... arkadaşızz tabiii sen üzülmee ya biliyor musunuzz bende çokk gerginimm bu son zamanlar yaa çok çabukk sinirleniyorumm hemen karamsarlaşıyorumm böle psikopata falan bağlıyorumm ne kadar sürecekk buuu

$50-ADET-FIGURLU-BEBEK-SEKERI-KARGO-BIZDEN__30846214_1.jpg
kızlar yaa nolur bi fikir verin hem ekonomik hem hoş güründü bana ama sizce nasıllar çok mu basit duruyolar

Eki Görüntüle 135011
kızlar yaa nolur bi fikir verin hem ekonomik hem hoş güründü bana ama sizce nasıllar çok mu basit duruyolar
hayır canım bence çok güzeller hiçte basit durmuyorlar kaç liradır bilmiyorum ama biblolulardan da şunu beğenmiştim ben fiyatıda uygun gelmişti bunlarada bi bak istersen.
TERLİKLİ BEBEK ŞEKERİ 50 AD GittiGidiyor.com'da #34859996

çokkkkk güzellerrrr...

canm bebek sekerlerıne bayıldım hele sepetın cok guzel olmus ...

çok güzell canım hatta harika gerçekten....:16:

sağolun kızlar ya maymun iştahlılığımdan bu olmasaydı da omu olsaydı diye diye alamamıştım bugüne kadar demekki doğru bi seçim yapmışım hepinize çok teşekkür özellikle eşim size minnettar ben deyince inanmıyonda hemen arkadaşların beğendi diye seviniyon diyo :23:

Canım benim hiç kötü tarafından düşünme... Çok şükür bebeğin 2500 olmuş... bu erken doğsa bile güzel bir kilo... Eltimin oğulları 1500gr doğup küvöze girdiler ama 1,5 haftada hemen toparlanıp çıktılar.
Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah... Doktorun söylediği diğer kötü olasılıkları hiiiç kafana takma. Bence sadece oğlun annesine erken kavuşmak istiyor :D beklemeye sabrı kalmamış.
İnşallah haftaya güzel haberini alırız... Tam teşekküllü bir hastanede küvöz olayından da hiç korkma...
Belki kilosu ve gelişimi yeterli ise küvöze bile gerek kalmayabilir... Bu günlerde senin tek yapacağın oğlunla konuşmak ve hep pozitif düşünmek.
Allah yardımcınız olsun...

slm kızlar.bundan sonra daha çok beraberim sizinle taile girdik yaa :))) yaşasıın!!!ama ev sıkıcı olacak galiba bu son haftalarda dışarı da çıkamıcam fazla ....sancısı olan arkadaşlarımsürmeli nur hadi bir solukta doğurun da bize de moral olun.ben de normal doğum istiyorum ama bir yandan da belfıtığımdan dolayı korkuyorum hem daha çok hissederim sancıları hem de doğumdan sonra artar diye ..şenay üzülme canım su için yapabileceğin birşey yok .ne yapsan arttıramazsın.hem cigerleri de gelişti bebeğininin artık erken doğum bile sayılmaz ..inşallah küvezssiz felan alırsın bebeğini kucağına :))

canım aslında benim pazar istememe nedenim farklı doğumda hep annem olsun istedim yanımda kayınvalidem pazartesi günü dönüyo salı sabahta annemler geliyo inş...ya o berbat ve en zor anlarımda annemla olmak bana daha iyi gelicek kayınvalidemden çekiniyorum çünkü yardım falan isteyemem....yoksa benim doktorum her şartta gelicek kendisi doğuma ama hayırlısı artık

allah yardımcınız olsun canım....gününüz belli olmuş hayırlısı inş...

çok geçmiş olsun canım...içini ferah tut inş sorunsuz sıkıntısız alırsın emre ni kucağına bol dua edelim inş....

senaycımmm bebeğin kilosu az seninde benim gibi suyun az bnmde cok az diyordu doktorum ona göre 47 ml kadar düşmüştü ege ünvtesine gittim kadındoğum hastanesine gittim orda suyuma normal dediler sakın hemen sezeryana karar verme bi başka doktorada örün derim canımm

canım kendini üzme...

kiloyla alakalı olsaydı sevimin bebeği küveze girmezdi hem de haftası büyük olmasına rağmen
Allah korusun suyunnun az olması beyin damarlarına zarar verebilir ya da farklı sonuçlar olabilir
oyüzden doktoruna güven canım içini ferah tut

kızlar sıradaki bebişler sizinnkiler olacak galiba:))))

aynı durumdayız yaaaa..eşimm horul horull ben erkenden işe gidecekmişim gibi kalkıyorumm..gece de uyuyabilsem sıkıntı yok amaaa:1:

kız 2 dk düşmesini nie bekliyosunn..bence hemen gitmelisin hastaneyee...ben dayanamazdım yanii:)panik yapardımm:84:

hayırlı uğurlu olsun şimdidennn...

canım sıkıntı edip bebeişide kasma içerde..kilosuda çok iyi bence..çarşambaya kadar uzatabiliyosa sezeryanişini doktor suyu bitmiş gibi bir durum yok bence..yoksa acl ameliyata almak zorunda kalırdı:)))dualarımız seninle şenaycımm..

şenaycım sıkma canını lütfen tatlım ya bebişin kilosu hiçte az değil Allahın izniyle küveze falanda girmicek gör bak benim oğlumun arkadaşı güçlü bi bebiş kiloları birbirleriyle aynı gidiyodu buzamana kadar halada öleler yerim ben onları dualarım seninle cnm ama kzılarında dediği gibi başka bi doktoruada görün öle karar ver sağsalim kucakla inş bebişini

cnm yaa normal isteyenlerden biri ayrılıyo demek aramızdan:( uff bende tam karar veremeiyorum bi türlü eğer çatı muayenesinde zorlanırsın derse bende sezeryan isticem hayırlısı olsun herkesin sölediği şey o cnm çok fena bi muayeneymiş ama napalım işte bakalım bnm doktor yapıcakmı ona göre bi karar vericem Allahın izniyle sağsalim bebişlerde bizde kurtulalımda artık hangisi hayırlıysa o olsun paazartesi miniğin kollarında inş ne güzel yaaaaaaaaaaa

gayecim senin şu pozitifliliğine hayranın ya öyle güzel motive ediyosunki seni okuyunca kesin diyorum normal doğurucam:):) sonra bi anlık bi tırsma geliyo yine ay aniden sancı başlasa açılma olsa 10cm kolaycacık doğsa bizim bıcırıklar yaw

cnm hadi senin doğum yaklaştı eee gelsin bi zahmet kızçen artık sağlıkla kolaycacık doğur inş sonra gel bize normla doğum hikayeni anlat gaza getir bizi bekliyoruz:)

nurcum inş herşey istediğin gibi olur cnm anneciğin yanında olur
ağrılarında sıklaşmış Allah yardımcın olsun cnm hadi sıra senle sürmelide sanırım

canım hayırlı olsun,evet katılıyorum çatı muayenesi bencede iğrenç bişey,günün belli olmuş bol bol dua et doğuma girerken,adına çok sevindim.

hakkında hayırlısı olsun,amcamın gelini 3 gün önce sezeryan ile doğum yaptı bebek gelişemediği için son dakikaya kadar içerde tutmaya çalışmışlardı,bebek 2.600 kg doğdu,küveze girmedi durumu çok iyi,evdeler,kötü şeyler düşünmemeye çalış,çok geçmiş olsun.

Cnm bence dr un sezeryan diyorsa sezeryanı tercih et. Riski göze alma derim. Sonuçta kontrol altındasın bebeğin hareketlerinde azalma hissettiğinde direkt dr a git ve nst ye gir derim. Olumlu düşün cnm hakkında hayırlısı olsun.:71:

Mapuci aynı merak bendede var ebnde çok merak ediyorum kızım neye benziyor diye ama ben 1 şubatta doğurmak istiyorum ocakta gelmesin bebişim.Sabırsızlanıyoruz artık iyice demi :)

Ohh yarasın canım kociş pazara gitti gelsin bizde içicez karşılıklı...

Ay ultrason resimlerini mutalaka burayada koy seda bende çok meraklıyım 4 boyutluya ama yinede kıyamadım paracıklarıma cimrimiyim neyim :27:

Ben GG den aldım canım hatta resimlerini az önce koydum beğenirsen kullanıcı adını sana özelden mesaj atarım...Beklediğim gibi geldi.Sadece 1 tanesi kırıktı oda kargoda oluyo o kadar artık napalım...

Hadi gözün aydın canım ama neden normal doğumda zorlanırsın dediki doktor çatı darlığı mı?

Canım merak etme dualarımız seninle ama bebeişinin kilosu maşallah iyi benim arkadaşım doğum yaptı hemde 39. haftasında 2500 doğdu bebeği ve gayet sağlıklı idi merak etme kzılar çok endişeleniyoruz ama bebeklerimizin sağlıklı doğma olasılığı sağlıksız olmalarından kat kat fazla biz hep az olan olasılıkla ilgilenip canımızı sıkıyoruz.Herşey yolunda gider inş canım üzme kendini.

Cnm bunu az önce odadakilere okudum oy çokluğu ile damlatalım bişeyler diyolar ben istemiyorum nolcak bakalm

Cnm sağolasın :)

Sağolasın cnm :)

Hayrolsun cnm, bende bol rüya görüyorum bu aralar

Cn m en azından bi test yapsaydı ya... bu arada teşekkürler :)

Sağolasın cnm :) iki çocukla zorr gözüküyor :)

Cnm sancıların nasıl oldu?

Sağolasın cnm :)

Hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini bekliyoruz

İnş salıyı bekler o zaman cnm

Hadi bakalım güzel haberlerle dön inş.

Cnm bebiş içinde senin içinde en hayırlısı hangisi ise o olsun inş.

Cnm Allah yardımcın olsun inş., başka bir dr a daha gözüksen, belki yeterli dicek bi iki hafta daha...

Wayy şekerlerde sepette çok güzel cnm, aydedeli görmemiştim ama çok beğendim şimdi

kız o ne biçim masal öle çocuk içerde korkudan kafayı yedi açtım dinleteyim dedim dışarı fırlicaktı valla korkudan:52:böle kasvetli masallar dinletme bebişe valla çocuğun piskolojisi bozulacak:27:,sen en iyisi kendin anlat masalı hem senin sesinden dinlerse daha sakin bi bebek olurmuş,bede bi yerde öle okumuştum.

canım valla hayır olsun.bu aralar ya ben doğurcam yada nur bence çünkü benim sancılarda başladı,dün gecede düzenli düzensiz allah ne verdiyse çektik sabaha kadar:18:korkmaya başladım valla.

hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.belkide sürmeli doğum masasında falandır şimdi:46:

aynen canım bende senin gibiyim sanırım yerleşme ağrılarıymış artık çok az kaldı benim sata göre 1 haftam var heran herşey olabilir.

canım hadi gözün aydın günün belli olmuş,allah sağsalim kucağına almaayı nasip etsin,şimdiden geçmiş olsn.

canım üzülme hiç inşallah sağsalim alıcaksın bebeğini kucağına.kilosuda gerçekten iyi 35.haftayıda geçtiysen zaten bir sıkıntı olmaz allahın izniyle.

yok canım çatı muaynesi doğumu tetiklemiyor korkma,eşimde muayneden sonra lekelenmem olabileceğini söylemişti ama bende öle bişey olmadı,yani normal yaşadıkların korkucak bişi yok.

yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar. artık kısmet diyorum, yapcak bişey yok. ben ısrar ettikçe oğlan yeni bir numara buluyor erken gelsin diye
bu arada manikcim şekerleri çok beğendim, sepeti de çok kibar olmuş ellerine sağlık

canımmm merhabaa ... arkadaşızz tabiii sen üzülmee ya biliyor musunuzz bende çokk gerginimm bu son zamanlar yaa çok çabukk sinirleniyorumm hemen karamsarlaşıyorumm böle psikopata falan bağlıyorumm ne kadar sürecekk buuu

ben zaten öncedende biraz alıngandım hamilelik daha kötü yaptı eşime sürekli küsüyorum oda artık bir doğurda normal dünyaya dön diyorr:17:

ay ne guzel senın oglus erkenden donmus mash kılosunada...Senın bısı kalmamıs bugun yarın dogar senın bebıs kısmetse rabbım sağlıkla kucaklarımızı almasını sağlasın..Kıloya cok takılmayın dıolar ama ınsan bebısını duyunca etkılenıo ıster ıstemez..

canım perşembe günü bende o berbat çatı muayenesini oldum,doktor kanama yada leke olabileceğini söylemişti,3 gündür ara ara az miktarda lekelenip duruyorum panik yapma normal bi durum,doğumu tetiklesede bundan sonra farketmez nede olsa gün saıyoruz:)

kızım oynadıkça kasıklarıma sancı yapıyor sizdede öyle oluyor mu?

benim kızım başını oynattıkça rahimimin alt kısmında ağrı oluyor,zaten hep o kısımda ağrım oluyor benim

slm subat annelerı nasılsınız...Dun doktor kontorulumuz vardı bebegımı gordum cok mutlu oldum cnm cok ozlemısım...Kılomuz en son 3 hafta once 2200 du sukur dun 2940 cıktı sevındık kılosu az dıe uzuluodum..Buarada ark benım kızım hala dogum pozısyonu almamıs napıcaz bılmıorum pazar gunu 37 haftam doluyo 38 cı haftama gırıcem bundan sonra donermı bılmıorum ama doktorumuz doner ben her ıhtımale karsı bebekde sorun cıkmazsa muhtemel dogum tarıhıne kadar beklıcem donmezsede 2 gun oncesınde karar verırız artık sezeryana dedı ...:59: Ay cok sıkıldım gelsın ıstıorum bebegımın ama bızım kızın gelmeye nıyetı yok gibi:18: Sizlerin nasıl bebeklerin kıloları dondulermı kıslar sızınkıler...

benim kızım 38+4 26 haftadan beri baş geliş pozisyonunda duruyor hatta ben organ taramasına girdiğim zaman kızım şov yapmıştı baş aşağı durma çabalarınındaydı ve biz bu ana şahit olduk benim annem kızkardeşime hamileyken son ana kadar dönmediğini doğum sancısı çekerken birden döndüğünü söyledi böyle durumlarda oluyor canım sancıdan makat gelişine geçen bebeklerde var o yüzden dua et döner bebişin inş.

Son düzenleme:
canım perşembe günü bende o berbat çatı muayenesini oldum,doktor kanama yada leke olabileceğini söylemişti,3 gündür ara ara az miktarda lekelenip duruyorum panik yapma normal bi durum,doğumu tetiklesede bundan sonra farketmez nede olsa gün saıyoruz:)

benim bugün sanki daha bir artı sancılarım ewet gelsin istiyorum ama şubat başına gelsin ben daha hazır değilim sankii:59:

ayynennn bi rennie şişesi manyağıda benimm hani filmlerler ceket içinde kanyakları gezdiriolarda çıkarıp çıkarıp dikiolar ya aynenn ölee eczane zengin olduu artıkk bana şurup yetiştiremiolar sapık gibi 24 saat her yanmada içiorummm
benimde bi şişe odamda bi şişe mutfakta duruyo...nereye daha yakınsam gidip içiyorum biraz:9:bu arada rumuzundaki 45 nerden geliyor?yoksa manisalımısın?
okudum canım olabilirde,bak aynı gün doğurcaksan 1 şubat olsun yoksa valla senle aynı gün doğurmam:37::27::27:
vallahi doğru söylüyorsun hatta bazen o bneden önce kalkıyor,bütüngece sen mi nöbet tuttun yoksa benmi die dalga geçiyor,ama o uykularda pek tatlı oluyor ne yalan söyliyeyim...
canım bizde ailecek 1 şuabt salı taraftayız:60:ama hayırlısı Haktan tabi ki....ama ben genelde eşimle bir nöbet tutuyorum o yokken doğru dürüst uyuyamıyorum yani şimdi hamileliğinde etkisi var tabi ama eskidende hiçç uyuyamazdım...o yüzden o gelince birlikte hoppp uykuya....hatta eşime diyorum banada maaş versinler bende nöbet tutuyorum senle bir diye ama dinlemiyorlar kii:33:

hayırr bence çok sevimli ve güzeller canımm hiç düşünme bilee benim çok hoşuma gitti bende bu tarz bişi baktım ...:nazar:
orkidem çok saol cnm ya sizden böle güzel sözler duyunca daha bi içime sindi

hayır canım bence çok güzeller hiçte basit durmuyorlar kaç liradır bilmiyorum ama biblolulardan da şunu beğenmiştim ben fiyatıda uygun gelmişti bunlarada bi bak istersen.
TERLİKLİ BEBEK ŞEKERİ 50 AD GittiGidiyor.com'da #34859996

sağolun kızlar ya maymun iştahlılığımdan bu olmasaydı da omu olsaydı diye diye alamamıştım bugüne kadar demekki doğru bi seçim yapmışım hepinize çok teşekkür özellikle eşim size minnettar ben deyince inanmıyonda hemen arkadaşların beğendi diye seviniyon diyo :23:
manikcim onada baktım cnm biblolu alsaydım o olcaktı ama bunun fiyatı acayip uygun geldi kargoda onlardan:)napiim ekononmiyi de düşüncem hem sizde beğendiniz çok mutlu oldum bende şimdi eşime diyorum kızlar beğendi die oda e alalım ozaman hemen diyo :):)

benim kızım 38+4 26 haftadan beri baş geliş pozisyonunda duruyor hatta ben organ taramasına girdiğim zaman kızım şov yapmıştı baş aşağı durma çabalarınındaydı ve biz bu ana şahit olduk benim annem kızkardeşime hamileyken son ana kadar dönmediğini doğum sancısı çekerken birden döndüğünü söyledi böyle durumlarda oluyor canım sancıdan makat gelişine geçen bebeklerde var o yüzden dua et döner bebişin inş.

cnm bnmde oğlum 24ten beri baş geliş pozisyonunda maşallah hiç bozmadı yerini hepsi hayırlısyla sağlıkla doğsunlar ya ben artık gelsin isitiyorum:9:

benim kızım başını oynattıkça rahimimin alt kısmında ağrı oluyor,zaten hep o kısımda ağrım oluyor benim

orkidem çok saol cnm ya sizden böle güzel sözler duyunca daha bi içime sindi

manikcim onada baktım cnm biblolu alsaydım o olcaktı ama bunun fiyatı acayip uygun geldi kargoda onlardan:)napiim ekononmiyi de düşüncem hem sizde beğendiniz çok mutlu oldum bende şimdi eşime diyorum kızlar beğendi die oda e alalım ozaman hemen diyo :):)

cnm bnmde oğlum 24ten beri baş geliş pozisyonunda maşallah hiç bozmadı yerini hepsi hayırlısyla sağlıkla doğsunlar ya ben artık gelsin isitiyorum:9:

senin bebişede maşallah bebişi dönmeyen anneler üzülmesinle doğum sancısında bile dönen bebişler var

merhaba güzel anne adayları...:16::16::16:
allah nasip ederse bende üçüzlerime şubatta kavuşucam.doktorumuz 21 şubat dedi,umarım beklerler o tarihi..
ilk hamileliğim olması ve üçüz olması sebebiyle gerginim bu aralar..herşeyi doğum habercisi sanıyorum:26:
umarım benide alırsınız aranıza:21:

Back