2011 Şubat Anneleri

inş. zaman çabuk geçer oğluşuna kavuşursun canım özlenmezmi yaa kokusuna doyum olmuyor rabbim tezelden kavuştursun sizi sağlıcakla

Allah yardımcınız olsun canım hiç merak etme, içini rahat tut hiçbir sorun çıkmadan alacaksın inşallahh kuzunu kucağına. iyi düşün iyi olsun ama başka bir doktorada görün derim canım yinede. hakkımızda hayırlısı...

Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz bende geçmişe dalayım hemen...

canım çok güzellermiş.genelde gördüklerimden çok daha farklı çok hoşuma gitti.güzel günlerde dağıt inşallahh..

ayyyy çok güzel bişeyy Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularına canımm çok istemiştim ikizim olsun bir taşla iki kuş vurayım diye nasip değilmiş aynı sıkıntıları ikinci çocuk için tekrar çekeceğiz mecbur..

Anammm gözde doğurma kız dayan acık daha sezaryen değilmi seninki? hayırlı haberlerini alırız inşallahh dualarımız seninle canım..

maşallahh annesi oğluşuna az kaldı inşallahh kucağına alacaksın yavrunu.darısı bizlere olsun..

naptınız kızlarrr benim iki gecedir çok sancım var. böle girip çıkan cinsten değil hiç geçmiyo bide sağ elimin parmakları iyice uyuşmaya başladı elimdeki şeyleri düşürüyorum artık özellikle sabahları çok fena oluyo..
bu arada bu koca kafalı kocam beni çıldırtmaya aynen devam ediyo bu gidişle doğumhaneden önce hapishaneye girecem ne yapıp edip bugün kayınvalidemgile götürmeye kararlıydı beni ama allah razı gelmedi. sabah bi kalktık diz boyu karr kayınbabam aradı sakın gelmeyin burası çok fena kar 5 dakikalık mesafeyi zor gelip gittik arabayla oradan hiç gelemezsiniz yolda kalırsınız dedi.neyse bizimki vazgeçti mecbur sonra demezmi ben bugün oraya giderdim ama sen istemiyon diye gitmedim yoksa ne var kış lastikleri takılı giderdik diye.yine ben oldum suçlu. dedim manyakmısın adam karnım burnumda hadi yolda kalsak, hadi kalmadık gittik, orada sancım falan tutsa 1,5 saatlik yol orada hastane falanda yok nasıl yetiştirecen beni hastaneye diye, bişey olmazdı diyo bide annemi gönderdim dün mersine döndü.bir haftadır kadının yanında yapmadığını bırakmadı bana. annem ona rağmen kızım kocan çok iyi, aman sesini çıkartma, tatsızlık çıkmasın, boşver falan diye beni teselli ediyo. bugün demezmi annen seni doldurdu yoksa sen bu kadar tepkili olmazdın diye. ayyyy yok anam yok ya sinirden doğuracam yada bu adamı gırtlaklayacam

cnm ne güzel işte
bnm anneciğimde saolsun okuyo ya bende salatı tefriciye okuyorum bol bol ama bundan sonra nas şile felakta ağzımdan düşmez inş Rabbim hepimize kolaylık versin

olsun cnm öenmli olan niyet ben nette 17 de okudum ama 7 de okuyabilrim henüz tamamlamadım sanırım tek sayı okunması gerekiyo bende 7 okiim
hurmalrı koydumda zemzemi koymadım çantaya aklımdayken onuda atsam ii olur

kızlar biz geldik oğluşumla acile gittik karnımda kabarma, kaşıntı ve sancım vardı kaşıntılarım ve karnımdaki kabarmalar gebelikten olmuş doğum yapınca kabarmalar geçicekmiş kaşıntıyıda ilaçla geçirmeye çalışıcaz çatı muayenesi oldum 2 cm açılmam varmış muayeneden sonra bayada bir kanamam oldu bakalım heran gelebilir oğlum nstdede sancımda normalde dr cuma bir daha gel dedi inşallah cumaya kadar açılmam baya artar

ben de de olmuştu aynısı kız kardeşimin görümcesi cilt doktoru onun verdiği kremlerle geçti istersen özelden yazayım ama sen bilirsin

canım çok sevinirim yazarsan

canım bugün dayanamadım kaşıntılara acile gittim tahlil yaptılar karaciğerim temiz çıktı dr özellikle ilk gebelikte beklediğimiz bir durum dedi gebelikten olmuş yani doğum yapınca geçicekmiş sadece şuan ilaçla kaşıntıyı azaltmaya çalışıcaklar

şenaycım çok geçmiş olsun canım aslında 36dan sonra küveze pek ihtiyaç kalmıyormuş inşallah senin bebişinde gelişimini tamamlamıştır küveze girmeden hayırlısıyla kollarına alırsın oğluşunu canım

Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz bende geçmişe dalayım hemen...

halecim çok beğendim canım sepettinde çok şık çok güzeller

hoşgeldin canım aramıza maşallah 3üzlerine 3 tane mucize allahım sanada kolaylık versin allahım sağsağlim 3üzlerini kucağına almayı nasip etsin canım

gözdecim sezeryan olucaksın hemen druna ulaş bence çünkü heran doğum sancıların başlayabilir allahım hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin canım

sevimcim çok sevindim canım bak oğluşun ne güzel toplamış kendini artık kendi kendinede nefes alabiliyormuş pazartesi çıkartılar inşallah oğluşunada alır evinize beraber dönersiniz dualarımız sizinle

valla bende bilmiyorum ki aslında bu sorunun cvbını bende merak ediyorum bugün sertleşmelerim artıı benimde sancımda sanki var sırtım belim ve kızım hareketlenince kasığım acıyor

bende şimdilik sadece sertleşme oluyo cnm oda düzensiz olduğu için öenmsemiyorum haififte bel ağrım oluyo arada ma öle çok şiddetli değil zaten hafta oalarak sizle aramızda var biraz:)nroal sanırm artı oğlum okadar hareketliki maş

şenaaycım üzülme tatlım kuzucun sadece anne ve babasına kavuşmak için blöf yapmışş aklına kötü şeyler getirme sağlıcakla kucağına al inşallah bizede güzel haberleri paylaş emi dualarımız seninle

demek sende sezeryan mavicim hayırlı olsn.. inşallah sağlıcakla al kuzunu kucağına..

gözdecim son durum nedir geliomu umayımız yoksaaaa
darısı sürmeliye bi doğursaydı oda hayırlısıyla

arkadaşlar sorum kaynamış tekrar sormak istedim:)
evt cnm doktorama sordum kasılmalar once karın sertleşiyor sonra eger yalancı dıılde gercek sancılarsa genelde belde ve kasıkda ufakdan adet sancısı gıbı sancı baslıo ve gıt gıde azalıo sancıların suresı yalancı sancıysa saten dınlenınce gecer..

arkadaşlar sorum kaynamış tekrar sormak istedim:)

evet canım karnın taş gibi sert oluyor bunlar kasılma biraz önce acilde drda sancı vurdunda bebekte top gibi ortada toplanır sonra sancı geçer kasaılma açılır 5-10 dk sonra aynısı tekrar olur dedi bunlar doğum sancılarıyla o zaman hemen gel dedi

iyi akşamlar bayanlar beninde bugün kontrolüm vardı bebişim 2,5 kilo şimdilik herşey yolunda 10 gün sonra tekrar gidecem ozaman sezeryanlık durum olursa haftasına sezeryana alırız herşey yolunda olusa normal doğum için bekleriz diyor hakkımızda herşeyin hayırlısı sona yaklaşmak çok garip bir duyguymuş allah yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin

canm ıns hayırlısıla kavusursun bebegıne kacıncı haftandasın cnm?

aman benimkide böle bi manyak adamla bazen birbirimize laf sokma yarışı yapıoz öf

hmm anladım cnm bnm sertleşmeler yalancı ozaman :)henüz adet sancısıyla birlikte değil doktordan sonra biraz o şakeilde olmuştu ama devam etmedi
evt evt tatlım ya taş gibi semsert oluyo hemen geçiyo sanırım bu sertleşmlerle bnirlikte ağrıda olması gerek doğumsancısında hmmm

ii akşamlar cnm maş bebişine Allah hepimizin yardımcısı olsun

evet canım sancılarda düzenli 5-10 dk 1 defa olduğu zaman hemen hastaneye gitmemiz gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…