2011 Şubat Anneleri

kızlar benim doktorum teli yok bende malesef hastane vermelerini istemiyomuş bu nöbetçi meselesi var ya nöbetçi dr yaptırsın diye doğumu heralde
ama bakalım ağrım falan yok ağrım olursa yada başka bişi olursa artık gitcem hastaneye

canım bende klomenle hamile kaldım pko vardı bende ilk denememde kimyasal gebelik yaşadım bu ikinci gebeliğim ama sizin ailede çoğul gebeliklerin sayısı çok diye bööle olmuştur ben 3 yumurtadan ancak birni tutturabildim :))

kızlar annecim ordan bana sürekli meryem ve inşirah surelerini okuyomuş.hatta kardeşim gelcek ya onada bi şişe su okumuş vermiş
bende okuyorum aklıma geldikçe nas ve felak zaten ağzımdan hiç düşümüyo allah inş hepimizin yüzüne güler de sağlıklı hayırlı doğumlar verir

canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle

canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle

teşekkür ederim canım artık hepimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

bu arada ben lohusa şerbeti için koskoca konyada kızamık şekeri bulamadım.aradım da kardeşim aldı çok garip yaaa

cnm ALLAH bebeklerını sağlıkla kucagına almayı nasıp eder...gunlerınde gelsınler saglıkla sıhhatle ıns:
EMELCIM saol cnm bende okucam en kısa surede ..
GOZDECIM ben bıle heyecan yaptım aman benım kız hıc degılse bugunluk dursun evde tekım esım nobetcı kalırız valla bı basımıza evde dogururuz

aman aman daha beklesin seninki
benimde eşim pzt ve salı konyanın ilçelerine gidiyo akşam eve dönüyo ama gittiği ilçeler 100 km bende az önce ona diyorum müdüründen izin al da bu hafta gitme bari diye o da gitmiycek artık bu hafta bide o ilçedeyken suyum falan gelse konyada taksi alışkanlığı da pek yok valla hem o panik olur orda hem ben burda

gözdecim senin kız durdu durdu gelmeye kalktı galiba...hayırlısı inş ya bende çok heyecanlandım senle aynı durumları yaşıyoruz genelde sanırım heran benimde nişan vs gelebilir....Allahım hakkımızda hayırlısını versin....hiçç bişi anlamadann meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş....

canım benim annemler beyşehirde sen git olmazsa oraya eşinle ...annem yardım eder sana :))) benim yerime koyacağından eminim seni ...ben üniversitedeyken ordaki üniversite öğrencilerine öyle yapıyordu :))

ay cnm ALLAH korusun nısanında gelmıs gıtmesın artık esın yanında dursun valla mazallah...cnm sancın tuttugu an hıc durma tamammı hemen hastaneye gıdın cunku acıklık oluncada bazen doktorlar sezeryan yapmıo..

ay canım ne kadar güzel yaaa..3 melek, 3 minik mucizeeee..bizi bir tanesinin tekmeleri nasılda heyecanlandırıyo..allah yardımcın olsuunnn..zor bir süreç olacak senin için belki amaa ne güzel hepp beraber büyüyecekler:))

gözdecimm ne güzel mucizeni kollarına almana yaklaşık 24 saatin klmışş...dualarımız seninle..habersiz bırakma biziii:)

teşekkür ederim canım artık hepimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

bu arada ben lohusa şerbeti için koskoca konyada kızamık şekeri bulamadım.aradım da kardeşim aldı çok garip yaaa

benim eşimde konya karamanlı lohusa şerbetini benim kayınvalidem bilmiyor hatta öyle birşeymi varmış dedi bende istiyorum aslında yapılsın görümcelerime yaptırırım tarifini verirmisin rica etsem

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar oğluşum bugün makinadan ayrıldı inşallah böyle devam eder de hafta içi evimize geliriz kendi kendine nefes alıyordu ağzında hortum yoktu bugün ağzını açıp esneyip durdu benim gibi ağzı açık uyuyor paşam yarın görüş yok pazartesiye kadar çooooook özlüyecem oğlumu ama o iyi olsun özlemlerde giderilir bu zamanı daha güzel anılarla doldururuz inş bu arada doğumdan ziyade lohusalık daha zor ateş basmaları titremeler bitmiyor bi türlü ateşim 37 ama ben cayır cayır yanıyorumm bugün hastaneye sabah gittim gitmişken hastanede süt sağayım dedim ordaki makineler çok daha güzel sağıyor bi göğsümü sağdım ikincisine geçtim epey sağdıktan sonra kan aktı sütümee epeyce hepsi çöpe gitti nasıl üzüldüm ağladım anlatamam her damlası okadar kıymetliki okadar süt oğluma gideceğine çöpe uçtu allahtan birdaha olmadı

canım paşanın iyi olmasına çok sevindimmm..alllah kavuştursunnnnn..ay özlenmez mii..sen ayrı kalacağını söyledin ben üzüldüm burda..

inşallah bir an önce evine annesinin kucağına geri döner canım bebişin.son bir iki gün ondan sonra sonuna kadar berabersiniz..sütüne yazık olmuş ama üzülme güzelim yaa..daha aylarca doya doya çekiştire çekiştire emeceği günleri göreceksin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…