Benimkide soru işte istiyorum ki biriniz sen yakında doğurursun desinn şöle 3 - 5 gün bi haftayainsan sabırsızlanıyor şu son zamanlarda doğsun da kavuşalım artık istiyor. Böle en ufak kasılmada kendimi kandırımaya başlıyorum ay az kaldı gelio bu diyee heheheh rabbimden hayırlısı ...
Benimkide soru işte istiyorum ki biriniz sen yakında doğurursun desinn şöle 3 - 5 gün bi haftayainsan sabırsızlanıyor şu son zamanlarda doğsun da kavuşalım artık istiyor. Böle en ufak kasılmada kendimi kandırımaya başlıyorum ay az kaldı gelio bu diyee heheheh rabbimden hayırlısı ...
sen accık daha bekle canımbiz varız daha sırada yani şurda 39.haftamızı bitirdik daha ne zaman gelcek die bekleyip duruyoruz.
Evet dükkan kirası vs. olmadığından sanırım nette daha ucuz işte ondada nasıl gelecek sıkıntısı var ama tavsiye üzerine aldınmı da iyi oluyor güvenilir bi satıcıdan.bakalım artık ben yetmezse gerisini burdan yaptırırım demiştim fiyatı uçuk verirlerse yine internetten alırım artık...
bizim burda fazla tanıdık olmayınca fazla almadık zaten ama misafileri gözden geçirince sanki yetmiyecek gibi yetmezse bende öyle yaparım netten alırım nasıl olsa aynısı var
Seda alemsin yaa dikkat et biraz kendine şurup niye içmiyosunda soğuk şeyleri dayıyosuın kafana...
yaramaz bi kız çocuğusun sen:)
canım soğuk soğuk şeyleri içme valla ben içim yanıyor diye soğuk soğuk su içiyordumm vee sonuç grip oldum şimdi atlatmak için sıcak ne bulduysam içiyorum dikkatli olmamız lazım bebişlerimize yazıkk
Evet canım valla kıpraştıkça sızım sızım sızlıyo her tarafım kıpraşmayıncada telaşa kapılıyorum iyice tuhaflaştırdı bu hamileleik bizi...
valla ben geçmişe bakamıyorum daldımmı çıkamıyorum sonra yeni yazılanları göremiyorum o yüzden en iyisi sondan bakmak diyorum sonra muhabbeti yakalamaya çalışıyorum
sen accık daha bekle canımbiz varız daha sırada yani şurda 39.haftamızı bitirdik daha ne zaman gelcek die bekleyip duruyoruz.
çok güzell canım hatta harika gerçekten....Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz bende geçmişe dalayım hemen...
tamam canım ben bi koşu doğurup geleyimne istediğimi bende bilmiyorum normalmi sezeryanmi,kafam karışık,hayırlısı olsun.
inşallah,hadi doğur gel sıranı savda ben gideyim doğuma:)
canım benim kociş bugün işte...bi de malum biz şuaralar evde yalnız olamadığımız karşılıklı kahve keyfine bayadır hasretiz...normalde bizimde bayıldığımız bişidir ama inş kızımız doğunca içeriz bizdeMapuci aynı merak bendede var ebnde çok merak ediyorum kızım neye benziyor diye ama ben 1 şubatta doğurmak istiyorum ocakta gelmesin bebişim.Sabırsızlanıyoruz artık iyice demi :)
Ohh yarasın canım kociş pazara gitti gelsin bizde içicez karşılıklı...
Ay ultrason resimlerini mutalaka burayada koy seda bende çok meraklıyım 4 boyutluya ama yinede kıyamadım paracıklarıma cimrimiyim neyim
Ben GG den aldım canım hatta resimlerini az önce koydum beğenirsen kullanıcı adını sana özelden mesaj atarım...Beklediğim gibi geldi.Sadece 1 tanesi kırıktı oda kargoda oluyo o kadar artık napalım...
Hadi gözün aydın canım ama neden normal doğumda zorlanırsın dediki doktor çatı darlığı mı?
Canım merak etme dualarımız seninle ama bebeişinin kilosu maşallah iyi benim arkadaşım doğum yaptı hemde 39. haftasında 2500 doğdu bebeği ve gayet sağlıklı idi merak etme kzılar çok endişeleniyoruz ama bebeklerimizin sağlıklı doğma olasılığı sağlıksız olmalarından kat kat fazla biz hep az olan olasılıkla ilgilenip canımızı sıkıyoruz.Herşey yolunda gider inş canım üzme kendini.
canım bel ağrım baya sakinledi ama kasılmalarımm aynenn devam bugün paso ayaklarım uzun oturdum....hiç bişi yapmadım...eşim sürekli kontrol halindeCnm bunu az önce odadakilere okudum oy çokluğu ile damlatalım bişeyler diyolar ben istemiyorum nolcak bakalm
Cnm sağolasın :)
Sağolasın cnm :)
Hayrolsun cnm, bende bol rüya görüyorum bu aralar
Cn m en azından bi test yapsaydı ya... bu arada teşekkürler :)
Sağolasın cnm :) iki çocukla zorr gözüküyor :)
Cnm sancıların nasıl oldu?
Sağolasın cnm :)
Hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini bekliyoruz
İnş salıyı bekler o zaman cnm
Hadi bakalım güzel haberlerle dön inş.
Cnm bebiş içinde senin içinde en hayırlısı hangisi ise o olsun inş.
Cnm Allah yardımcın olsun inş., başka bir dr a daha gözüksen, belki yeterli dicek bi iki hafta daha...
Wayy şekerlerde sepette çok güzel cnm, aydedeli görmemiştim ama çok beğendim şimdi
ühüüü niye kimse bana cevap yazmıyooo.
aaa pardon ben bişi sormadım dimiiiii
emelciimm canımmmm öyle çok mesaj arada kaynıyokii bak iki gündür bu kızlar varya beni hiiiçç sallamıyolarrrvallahaaa ben işte ortada konuşup konuşup gidiyom bazen öyle çok konuşuyoki bunlar kim kime ne dedi nerde dedi niye dedi valla takip bile edemiyorum
ben bu konuda bilgi sahibi değilim daha çatı muayenesi bilem olmadım zaten.artıkın doğumdamı bakacak napacaksaaa benim dokturummmama tabi muayene esnasında biraz müdahale oluyor oraya nede olsa kıurcalıyor biraz biraz kanama falan olabilir heralde.ama çoksa mutlaka haber ver derim benn
bu arada ay dedeler çookkk ciciiiiii..sepet desen konuşuyoooo eline sağlıkk
valla inşallah bişi çıkmazda şu 4d ultrasonda görürürüm oğlumu yoksa çocuğumun bi tarafında 4d ultrason resmiyle doğacak bişi diill
alalım fotoları koyarım tabee artis oğlumun artis fotolarını
ayyyhhh midem yanıyooooo
metehanın artistik pozlarını sabırsızlıkla bekliyoruz gerçi zaten kısa bi süre sonra gerçeğini görcez inş amaiçim yanıyoorrr içiiiimmmmm :122:
yani ayda yılda bir midem yanıyo ama oda tam yanıyoo
biraz geçirir diye belki soğuk bişiler yiyorum habiree :131::120:
ama bunlar beyhudee çırpınışlarrrr.o yine bildiğini okuyorrr.
mide yanmam geçermi bilmem ama boğazım şişecek o kesinn
şurubum murubum yokkk
sadistim ben seviyorum sanırımmm böyle sızı çekmeyiii :111:
kızlarr şimdi tuğbadan msj aldım kızçesini almış kucağına 3 kilo doğmuş miniş henüz kalkmamış ayağa emizrememiş ama ikiside iyilermiş
hadi canım hadii doğurunda sıra bize gelsin ozaman.bak bekliyoruz burda galibaaa
valla aynı durumdayız.zaten haftamız günümüzde aynıı
bende hemen doğurayım istiyorummm...37 bitsinn ben doğurayım istiyorummm ama normal olsun istiyorum ama bebikin kilosu iyi olsun istiyorum ama küveze girmesin istiyorumm,
amaaann canımm ne istiyorumki şurdaaa
hadi canım hadii doğurunda sıra bize gelsin ozaman.bak bekliyoruz burda galibaaa
çok güzell canım hatta harika gerçekten....
tamam canım ben bi koşu doğurup geleyim
canım benim kociş bugün işte...bi de malum biz şuaralar evde yalnız olamadığımız karşılıklı kahve keyfine bayadır hasretiz...normalde bizimde bayıldığımız bişidir ama inş kızımız doğunca içeriz bizde
canım bel ağrım baya sakinledi ama kasılmalarımm aynenn devam bugün paso ayaklarım uzun oturdum....hiç bişi yapmadım...eşim sürekli kontrol halinde
metehanın artistik pozlarını sabırsızlıkla bekliyoruz gerçi zaten kısa bi süre sonra gerçeğini görcez inş amasoğuk şeylerden ziyade meyve falan yesen özellikle ayvanın iyi geldiğini duymuştum....
maşallahhoş gelmiş minik prenses darısı başımıza inş
sende allahtan bişey istemiyorsun ha
ben doğursamda sıra sana gelene kadar oooooooosen en son doğurcan bu forumda bak hanife dediydi dersin bende pekbi felaket tellalı gibi konuştum ya
bak sölüyorum şubatın ilk bebeğini ben doğurcam.kimse heveslenmesinevetttt bencedee doğurunda sıra bize gelsinn ... Bende seninle aynı fikirdeyimm 37 oldumuu doğsunn artıkk dimii amaa hadi bakalımm önce kimin bebişii gelcekk şimdiden merak ediyorummm canımm
ya zaten şu son 1 ay hiç geçmiyor sayıyorum sayıyorum hep aynı yerdeyim.ayy haklısınızz valla maşallahhh ben heralde 39. haftamdaa nasıl bi psikolojide olurumm bilmiorumm niye bu kadar panikliyorum neden bu kadar sabırsızımm anlamadımm bütün hazırlıklar tamam hastane çantasına kadar sanırımm bi doğumm kaldı kafayı ona taktımm acaba .. acaba .. acabaa diyee
seda ben o yeşil soğanları salataya doğruyorum hiç ziyan etmiyorumben kaçar kızlar sırtım ağrıdı
bide balkonda kendini yavaş yavaş yeşil soğan sanmaya başlayan kuru soğanlarım var onları ayıklayayımda atayımm bozuklarını
yau bu sene soğanlarmı bi cinsss banamı denk geldii nedirrrr bi tuhaflar yaaa eridi gitti soğanlar yeşillendii kokusu falan tuhaf olduuu
akşamada misafirlike gidicezzz sırtım ağrıyo benim ama evdede sıkılıyomm ne yardan geçebiliyorum ne serden anlayacağınızzzz...biraz dinleneyimde akşama güç toplayayım bariii
çoklu alıntı yqpmqk için alıntı ile cevapla yazan yerin sağ tarafındaki baloncuğu tıklıyorsun her tıkladığın mesajı alıntı yapmak için seçmiş oluyorsun en son konuya cevap ver dediğinde tüm aldığın mesajları birarada görüyorsun
Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz bende geçmişe dalayım hemen...
canım belki aynı gün doğururuz ne dersin...zaten yaseminkamu rüyasında ikimizi birden görmüş okudun mu rüyasınıkız o ne biçim masal öle çocuk içerde korkudan kafayı yedi açtım dinleteyim dedim dışarı fırlicaktı valla korkudanböle kasvetli masallar dinletme bebişe valla çocuğun piskolojisi bozulacak ,sen en iyisi kendin anlat masalı hem senin sesinden dinlerse daha sakin bi bebek olurmuş,bede bi yerde öle okumuştum.
canım valla hayır olsun.bu aralar ya ben doğurcam yada nur bence çünkü benim sancılarda başladı,dün gecede düzenli düzensiz allah ne verdiyse çektik sabaha kadar:18:korkmaya başladım valla.
hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.belkide sürmeli doğum masasında falandır şimdi
aynen canım bende senin gibiyim sanırım yerleşme ağrılarıymış artık çok az kaldı benim sata göre 1 haftam var heran herşey olabilir.
canım hadi gözün aydın günün belli olmuş,allah sağsalim kucağına almaayı nasip etsin,şimdiden geçmiş olsn.
canım üzülme hiç inşallah sağsalim alıcaksın bebeğini kucağına.kilosuda gerçekten iyi 35.haftayıda geçtiysen zaten bir sıkıntı olmaz allahın izniyle.
yok canım çatı muaynesi doğumu tetiklemiyor korkma,eşimde muayneden sonra lekelenmem olabileceğini söylemişti ama bende öle bişey olmadı,yani normal yaşadıkların korkucak bişi yok.
ay canım eşim nöbetten gelince bende şöllee bi yanına kıvrılayım diyorumm ama o kıvrılışın kalkışı hep eşimle birlikte oluyorbu arada biraz olaya bodoslama daldım kusura bakmayın kızlar,nasılsınız?eşim nöbetten geldş sabah kahvaltımızı yapana kadar saat 9.30 oldu eşim yatınca bende şöle bi yanına kıvrılıvereyim dediydim10 da bi uyumuşum saat 3 te zor kalktım
bak sende doktor gibi konuşup benim tansiyonumu zıplatmaben onun içerdeki halini görmek istiyorumm niye kimse beni anlamıyooo
kız buzdolabı mini manav gibi sen tuttun olmayan meyveyi önerdin iyimiiiiaman alıştım zaten yanmaya kendimi ejderha gibim hissediyorum zaten heran ağzımdan alev püskürtebilirimmm
gaz verme gider sezeryanla aldırırımm heeeee
bak sölüyorum şubatın ilk bebeğini ben doğurcam.kimse heveslenmesin
ya zaten şu son 1 ay hiç geçmiyor sayıyorum sayıyorum hep aynı yerdeyim.
okudum canım olabilirde,bak aynı gün doğurcaksan 1 şubat olsun yoksa valla senle aynı gün doğurmamcanım belki aynı gün doğururuz ne dersin...zaten yaseminkamu rüyasında ikimizi birden görmüş okudun mu rüyasını
eşim nöbetten gelince bende şöllee bi yanına kıvrılayım diyorumm ama o kıvrılışın kalkışı hep eşimle birlikte oluyor
canım doktorunun konuşmalarını özleme diye öle didim benyoksa ben seni çokk iyi anlıyorum kuzum merak etme sen....benimde öok var mide yanmamm ama ben artık rennie şişesini direk dikiyorum kaşıkla kesmio artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?