Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim arkadaşlar.. 1 ay klomen kullandıktan sonra üçüzlerime hamile kaldım..benim ve eşimin ailesinde de üçüz ve ikiz sayısının çokluğu da buna etkendi tabi..
evet zorlu bir süreçti benim için..aslında son 1 haftadır çok yorgun hissediyorum kendimi...sanırım artık ağır gelmeye başladı ama önümde daha 3 haftam var.. bu kadar sıkıntılı olmasına rağmen harika bir duygu içimde 3 kelebeğin olması.. 3 farklı tekme,3 farklı mutluluk,3 farklı heyecan ve endişe...
umarım kalan son 3 haftamız da sağ salim,sağlıklı bir şekilde geçer ve bende kavuşurum miniklerime..
allah hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
kızlar benim doktorum teli yok bende malesef hastane vermelerini istemiyomuş bu nöbetçi meselesi var ya nöbetçi dr yaptırsın diye doğumu heralde
ama bakalım ağrım falan yok ağrım olursa yada başka bişi olursa artık gitcem hastaneye
canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle
teşekkür ederim arkadaşlar.. 1 ay klomen kullandıktan sonra üçüzlerime hamile kaldım..benim ve eşimin ailesinde de üçüz ve ikiz sayısının çokluğu da buna etkendi tabi..
evet zorlu bir süreçti benim için..aslında son 1 haftadır çok yorgun hissediyorum kendimi...sanırım artık ağır gelmeye başladı ama önümde daha 3 haftam var.. bu kadar sıkıntılı olmasına rağmen harika bir duygu içimde 3 kelebeğin olması.. 3 farklı tekme,3 farklı mutluluk,3 farklı heyecan ve endişe...
umarım kalan son 3 haftamız da sağ salim,sağlıklı bir şekilde geçer ve bende kavuşurum miniklerime..
allah hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
bismillahirrahmanirrahim
bismikellahümme inşidüküm yameşaral anni billahil ferididdafi elvafi en tetruku hamile kitabi haza fulanu'bnu fulan ev fulanete binti fulanin
bismillahi ve elkat mafiha ve tehallet ve ezinet li rabbiha ve hukkat ahiyyen şerahiyyen
bismillahirrahmanirrahim
ya halikannefsi minennefsi veya muhlisen nefsi minnen nefsi veya muhricennefsi
doğuma giderken bir bardak suya 2 veya 3 kere okuyup için doğumu kolaylaştırıyormuş arkadaşlar
cnm ALLAH bebeklerını sağlıkla kucagına almayı nasıp eder...gunlerınde gelsınler saglıkla sıhhatle ıns:
EMELCIM saol cnm bende okucam en kısa surede ..
GOZDECIM ben bıle heyecan yaptım aman benım kız hıc degılse bugunluk dursun evde tekım esım nobetcı kalırız valla bı basımıza evde dogururuz![]()
teşekkür ederim canım artık hepimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
bu arada ben lohusa şerbeti için koskoca konyada kızamık şekeri bulamadım.aradım da kardeşim aldı çok garip yaaa
gözdecim senin kız durdu durdu gelmeye kalktı galiba...hayırlısı inş ya bende çok heyecanlandım senle aynı durumları yaşıyoruz genelde sanırım heran benimde nişan vs gelebilir....Allahım hakkımızda hayırlısını versin....hiçç bişi anlamadann meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş....kızlaaarrr sanırım nişan geldiiiiii
bööle sümüksü hafif kanlı bi akıntı ağrım sızım hiç bişiyeim yok.
zaten bu ara arada bi sümüksü akıntı geliyodu özellikle kasılmalardan sonra ama bugünkünde biraz kanda vardı. eee artık 40. haftaya girdim normaldir ama beklesin kızım yaa
aman aman daha beklesin seninki
benimde eşim pzt ve salı konyanın ilçelerine gidiyo akşam eve dönüyo ama gittiği ilçeler 100 km bende az önce ona diyorum müdüründen izin al da bu hafta gitme bari diye o da gitmiycek artık bu hafta bide o ilçedeyken suyum falan gelse konyada taksi alışkanlığı da pek yok valla hem o panik olur orda hem ben burda
aman aman daha beklesin seninki
benimde eşim pzt ve salı konyanın ilçelerine gidiyo akşam eve dönüyo ama gittiği ilçeler 100 km bende az önce ona diyorum müdüründen izin al da bu hafta gitme bari diye o da gitmiycek artık bu hafta bide o ilçedeyken suyum falan gelse konyada taksi alışkanlığı da pek yok valla hem o panik olur orda hem ben burda
merhaba güzel anne adayları...
allah nasip ederse bende üçüzlerime şubatta kavuşucam.doktorumuz 21 şubat dedi,umarım beklerler o tarihi..
ilk hamileliğim olması ve üçüz olması sebebiyle gerginim bu aralar..herşeyi doğum habercisi sanıyorum:26:
umarım benide alırsınız aranıza![]()
kızlaaarrr sanırım nişan geldiiiiii
bööle sümüksü hafif kanlı bi akıntı ağrım sızım hiç bişiyeim yok.
zaten bu ara arada bi sümüksü akıntı geliyodu özellikle kasılmalardan sonra ama bugünkünde biraz kanda vardı. eee artık 40. haftaya girdim normaldir ama beklesin kızım yaa
teşekkür ederim canım artık hepimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
bu arada ben lohusa şerbeti için koskoca konyada kızamık şekeri bulamadım.aradım da kardeşim aldı çok garip yaaa
arkadaşlar en son gözde ne yaptı.haber alan var mı
nasılsınız kızlar oğluşum bugün makinadan ayrıldı inşallah böyle devam eder de hafta içi evimize geliriz kendi kendine nefes alıyordu ağzında hortum yoktu bugün ağzını açıp esneyip durdu benim gibi ağzı açık uyuyor paşam yarın görüş yok pazartesiye kadar çooooook özlüyecem oğlumu ama o iyi olsun özlemlerde giderilir bu zamanı daha güzel anılarla doldururuz inş bu arada doğumdan ziyade lohusalık daha zor ateş basmaları titremeler bitmiyor bi türlü ateşim 37 ama ben cayır cayır yanıyorumm bugün hastaneye sabah gittim gitmişken hastanede süt sağayım dedim ordaki makineler çok daha güzel sağıyor bi göğsümü sağdım ikincisine geçtim epey sağdıktan sonra kan aktı sütümee epeyce hepsi çöpe gitti nasıl üzüldüm ağladım anlatamam her damlası okadar kıymetliki okadar süt oğluma gideceğine çöpe uçtu allahtan birdaha olmadı
nasılsınız kızlar oğluşum bugün makinadan ayrıldı inşallah böyle devam eder de hafta içi evimize geliriz kendi kendine nefes alıyordu ağzında hortum yoktu bugün ağzını açıp esneyip durdu benim gibi ağzı açık uyuyor paşam yarın görüş yok pazartesiye kadar çooooook özlüyecem oğlumu ama o iyi olsun özlemlerde giderilir bu zamanı daha güzel anılarla doldururuz inş bu arada doğumdan ziyade lohusalık daha zor ateş basmaları titremeler bitmiyor bi türlü ateşim 37 ama ben cayır cayır yanıyorumm bugün hastaneye sabah gittim gitmişken hastanede süt sağayım dedim ordaki makineler çok daha güzel sağıyor bi göğsümü sağdım ikincisine geçtim epey sağdıktan sonra kan aktı sütümee epeyce hepsi çöpe gitti nasıl üzüldüm ağladım anlatamam her damlası okadar kıymetliki okadar süt oğluma gideceğine çöpe uçtu allahtan birdaha olmadı