- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
canım yaşadıkların gerçekten çok can sıkıcı üzücü neden böle yapar bu erkekler anlamıorum.. ama sabır canım aklına kötü şeyler getirme sağlıcakla yavrunu kucağına almaya bak onu düşün
Gözdecim madem sezeryan olca kesin hakket neden bu kadar bekletio senin bu dr yaa bi an önce hem kuzuna kavuşcan hem ağırlığından kurtulcan ne bu eziyet anlamadım valla.
Hayırlısı bakalım..
Hadi gözün aydın bu sefer üzmedi balın seni..
Bi gelsede artık hepimiz birden rahatlasak :)
Kızını görmüşsün gözünaydın canım maşallah
Senin normal doğum mu görünüo.. Valla tpiğin yarıdan çoğu sezeryan heralde
geçmiş olsun canım sanada eşinede..Allah şifa versin..
Hamilelikte tehlike işaretleri-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)saol canım ya...eşimin işyerinde bi kaç hasta arkadaşı vardı ya ordan bulaştı yada bazen arabayla gitmio toplu taşımalardan geldi...ama kıyamamm eşim çok kötü oldu....dikkatli olmak lazım güya evdeyiz...
canım dün akşamüstü baya bi ağladıydım önce ona yordum sonra gecede baya kötü olunca 2 tane parol aldım şimdi baya iyi gibiyim sadece başımda ağırlık var...eşimde hasta ya belki ondan geçmiştir...ama şiddetlenirse ararım mutlaka doktorumu....olumsuz belirti derken doğum için mi?aklıma takılır şimdi bilgin varsa aydınlatırmısın
Saol canım evet normal doğum olacak inş.Öyle istiyorum öylede bekliyorum ama tabii takdiri ilahi bunların hali belli olmuyor inş.normal olur.
Kızlar kaç gündür aklımda ama unutuyorum sormayı.
Yasese vardı sevinç arkadaşımız haberi olan varmı.
Telefon defterim benim iş yerindeki pcde kaldı arayamıyorum nasıl olduğunu bilen varmı.
nurcum korkmanı gerektirecek bişi olduğunu düşünmüyorum
etrafında hasta biri varsa ki eşinnn ordan bi zıplama olmuş olabilir
benimde başımın ağrıdığı o iki gün den önce komşuya gitmişti o hastaydı sonra misafir gelmişti kızı çok fena hastaydıı.kayınpederim gelmişti o hastaydı. ne kadar dikkat edersek edelim yaklaşmadık dersek diyelim havadan mavadan geçiyoo
dinlen bol bol meyve ye vitamin al.sen böyle düşünürken tansiyonunu çıkartırsın valla ben biliyom
hem niye ağladın bakimm sennn bu kadar
Yap cnm tabi, hobi gibi bişey, stres attırıyor :))güzel haberlerle gel hadi bakalım bekliyoruz
bu arada geçmişe bi göz atıyım dedim içim daraldı sabah sabah, feeble yazdıklarını okuyunca bi tuhaf oldum canım yaa, güçlü ve sabırlı olman gereken bi dönemdesin,biliyorum görmezlikten gel demek kolay ama bebeğinin sağlığı için biraz takmamaya çalış. daha sağlıklı düşüneceğin zamanlar olucak,şuan çok hassas ve duygusalız. ayy çok kötü hissettim yaa söyleyecek bişey bulamıyorum inan.düşüncesizliğin ve bencilliğin bu kadarı olur sanırım
burcu 'cum ben o diş kurabiyelerine bayıldım canııımmm ne kadar güzel olmuşlar , emek vermişin bir sürü. aklımın bi köşesine yazdım bunu bende yapcam inş.
Hayırlısı ile şu son haftanıda geçirince rahatlarsın cnm, az daha sabır, bide doğumdan önce süt az kişiden gelir ve sütü bol olacak anlamınada gelmez, genelde doğumu takip eden bi kaç dk içinde salgılanmaya başlıyormuş, bol su iç simdilik başka seye gerek yokgünaydın kıslar...
sürmelicim inşallah hayırlısı olsun,inşallah dönmemiştir.ama döndüysede belki hayırlı olan budur...üzülme canım sakın...
feeble sende sıkma canını..burcu ve dillerim-lalin dediklerine katılıorum..ayrıca erkekler şimdi üzerlerinde baskı hissediyorlar...baba olacaklarya,sorumluluklar binecek,ayrıca gezip tozamıyacaklar,gençliklerini yaşayamıyacaklar gibilerine geliyo...benimkinden biliyorum...millet artık tatili,gezmeyi unutun artık dedikçe sanki bebekten soğuyo gibi oluyo...uyuz oluyorum ama bebeğini kucağına alınca zaten kendi istemiyecek...onların hormonları olmadığından hazırlanamıyolar babalığa,sıkıntıya gelemiyolar..küserse küssün ..nasılsa seve seve barışacaksınız...üzülme canım...ben öyle diyodum hamileliğin başlarında, eğer böyle gidiyosa tüm evlilikler,hamileyken tüm eşlerin boşanması gerekiyor diyeama tabi biraz sen dayancan,duymamaya çalışcan,sonrada o mecburen kabullencek olayı... inan varya bazen boşa üzülüyoz çoğu şeye..erkeklerin umrunda bile olmuyo...ondan kadınlar çabuk yaşlanıyo...sıkma canını
neyse kıslar bende artık işe gelmekte çok zorlanıyorum..son haftam inşallah...gece boyu sırılsıklam terlemişim..kombide 1de duruyo halbuki...normalmi sizce...gögüslerimin arasından sular akıyo resmen...sabah kalk duş al bide işe gel resmen zulum...allahtan işleri bitirdim,işte sadece nete bakıyom amasabah kalkması çok zor,gecede kafayı vurunca yaatamıyoki insan...
bide bişi daha sorcam..siz anason veya rezene çayı içiyomusunuz? benim gögüslere hiç süt falan dolmadı..son ay diyolardı son ay geldi bende hiç umut yokta...acaba içsem işe yaramı dedim...
hadi herkese iyi günler kıslar...öpüyom sizi
Sağolasın cnm, porselen hamurunu doğru hatırlıyorsam dillerimlal paylaşmıştı, oda güzel bir fikirburcucum bende başıldım bu şeker olayına...çok tatlı olmuşlar...kıslarımızın doğum günü pastaları için mükemmel olur bence...eger daha kalıcı bişi olsa buzdolabı süsü gibide kullanılabilir..sanki biri tutkalla porselen hamuru yapmıştı..aslında öle bişiden bebek şekeri yapılabilir...ama bilmiyorum..ben kesin bu bebek şekeri olayına bakıp bakıp sonra gidip hazırını alcam gibime geliyo..hayırlısı bakalım.
ben bide cibinlik olayı için fikir istiyorum kıslar sizden..kendim yapmak istiyorum...çok güzel bi tülüm var evde..hazır boşken ve pc başındaykenonun modelini tasarlıyem istiyorum..ama netten yapılışla ilgili güzel bi fikir bulamadım...bilen varsa linkini yazarsa sevinirim..fikrim gelir belkim
çok kabarık bişi istemiyorum..taçın kırık beyaz tülü var evde,cibinlik demirinide beşikcimiz verdi..bulabilirsem model tam süper olacak..yardımlarınızı bekliyorum
Eline sağlık cnm, kağanın şekerlerine benziyor :)
Kızlar bunlar benim şekerlerim nasıl?
Geçmiş olsun cnm, inş .hemen atlatır... her yerde salgın var maalesef çocuklar telef oldu 2 aydır...kağan 21.ayının içinde olduğu halde daha 18 ay aşılarını yaptıramadık bu hastalık belası yüzünden....kızlar ben dehşet sıkılıyorum yaa :85: hiç bişi yapasım yok neye el atsam sıkılıp bırakıyorum annemi aradım şimdi gel artık dedim doğuma yakın geliim diodu hep o da aydına gitcek galiba abimin 2 yaşında oğlunu hastaneye yatırdılar ateş ve kilo kaybındancan sıkkınlığımda ondan belki :85:
Ay evet cnm ya bi kaç dk içinde hemen alıyo dr bebeği, sonra annenin dikişleri atılıyor, oda bi 15 dk sürüyormuşfaygen akşam 8 buçukta hastanedeydim yeminle erkan 10 dakkada gönderdi bebeği ay adamı nazar etcam ya kadının sezeryana gelmesiyle bebeğin çıkması bir oldu
Cnm geçmiş olsun... doğumla beraber geçecekmiş demiş dr un az daha sabır...melocum kullanıyorum canım,10 gündür filan böyleyim az önce çatalımı tutamadım kahvaltıda damarlarım mosmor olmuş,ilk uyuştuğunda doktoruma söyledim B vitamini başlayalım ama 15-20 günde ancak etki eder oda ederse dedi,o zamana doğurursun zaten dedi,tedavisi pek mümkün değilmiş doğurana kadar çekiceksin dedi. magnezyum içiyorum,b vitamini içiyorum,tabi elevit birde,vitamin deposu gibi oldum ama pek fayda etmiyor. bazı geceleri çok sıkıntılı geçiriyorum.çok nadir karşılaşılan bişeymiş o da beni buldu Allahtan az kaldı,sabır çekiyorum :2:
Cnm o da zor ya, bi arkadaşımdada olmuş anlatmıştı, ama onunki kanıyormuş ve tuvaltini yapamıyormuş, bu yüzden operasyon geçirmek zorunda kaldı inş seninki kendiliğinden geçerEVET KÖTÜ olmuş canım olsun hepimizde başka başka şeyler çıktı ne yapalım artık ben de de bi kaşıntı oldu,bu aralar hemoroid arttı falan Allah yardımcımız olsun
Gözün aydın cnm bebeğini görmüşsün, elaylada görüşmüşsünüz :)Selam kızlar biz dr.amcamızdan geldik.3050 gr olmuş gayet iyi kg dedi.
Doğum günü için tekrar 9 şubat dedi ama bu haftadan sonra artık bekliyoruzda dedi.Hani birşey olduğunda gel dedi.Ağrılarım var ama dedim.Helede bugün sabahtan beri karnım ağrıyo normal dedi.Bebekte ağırlaşıyor doğumda yaklaştı dahada artacak ağrıların dedi.
Nstye girdim sabah kızım gene uyanmadı dr.da beğenmedi tabiki ikinci kez girdim kek yedim myve suyu içtim çok şükür bu sefer uyandı.
Haftaya tekrardan nst için gidicem.
Ela teyzemizi gördük bugün.Maşallah onun kızı pek hareketliydi coşmuş içerde ama benimkinde tık yoktu.Benim işim fazla uzun süreceğinden bugün pek sohbet edemedik sadece benim sıram gelene kadar biraz sohbet edebildik haftaya inş.daha detaylı oturup konuşuruz.
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben dün gece başağrısıyla berbat bi gece geçirdim...malesef eşimde...bi kaçgündür soğukalgınlı vardı bitki çayı vs ile geçer diye doktora gitmemişti ama dün dahada kötü oldu sabah işe gidemedi...mecburen doktorun yolunu tuttu...doktor 2 gün rapor vermiş antibiyotik vs birde bol bol dinlen demiş....taaaa cumartesiye kadar evde cuamrtesi gündüz nöbeti var...inş iyileşir biran önce...
ayy zaten yakalandımı insan geçmek bilmiyor antibiyotğim bitti yine başladı çok kötüyüm
Kızlar Şuan Düzenli Kullandığınız ;İlaçlar Var mı? Hangi İlaçları Düzenli Kullanıyorsunuz..
Uzun Süredir Vitamin Kullanmıyorum Doktor Gerek Yok Kesebiliriz Demişti, Şuan Demir İlacı Kullanıyorum Bir de Reflüm Olduğu İçin Midemi Rahatlatacak İlacı İçiyorum.. Sizler Ne Kullanıyorsunuz?
geçmiş olsun.doğru söylüyorsun.hastalıktan korunmak ondan kurtulmaktan kolay valla
banada bi elevitle demir verdi
demiri içiyorumda eleviti içmiyom vallaa ne yalan söliimm
şşşşşş ama doktora içiyom dedim
eleviti ben de bıratım işte doktor 17 kilo aldığımı ve 3kilo bebeği görünce gerek görmedi galiba vitamine demir ilacı alıyorum ben de şuan düzenli olarak :}
geçmiş olsun.doğru söylüyorsun.hastalıktan korunmak ondan kurtulmaktan kolay valla
banada bi elevitle demir verdi
demiri içiyorumda eleviti içmiyom vallaa ne yalan söliimm
şşşşşş ama doktora içiyom dedim
ayy neler yaptım korunmak için kafamdan bere çıkmıo herkes montu açık gezio bense içine kalın atkı bile sarıodum ama yinede yakalandım
bu akşam koçam bizi eyvah eyvah a götürcek yemeğide dışarda yicez inşallahh.bugün tembellik yapıcamm
yaa yemek yapmayınca çok mutşu oluyorumzor geliyo yemek yapmak artık yaaa
ama banyoyu yıkıcam kaç gündür erteliyorum valla fena olduu bi foşur foşur yıkayayımmm
olacak işte napıcann sakınan göze çöp batarmış derler ya o hesap çokta sıkma kendini
bol bol dinlen canım bu lanet mikrop ne antibiyotik ne vitamin dinliyo tek ilacı dinlenmekk vücudun kendini toplasın yorma kendini
gerçi nefes alsak yoruluyoruz yanapacaz bilmiyorum
gez toz hakkın az kaldı zaten eve tıkılıp kalacağımız günlere
o kadar ihtiyacım varki dışarı çıkıp stres atmaya karşımdaki insanda anlamıo demio bunu gezdiriim
Kızlarrr tünaydın,
Şikayetleneyim biraz size, belim ağrooooooooor, karnım ağrooooooor, sırtım ağroooooor... midem bulanoooooooooor, reflüde gelooooooor, koltuktan kalkmak artık bir işkence... pöfff
Kurabiyeleri sepete koyucam hastaneye gidince tüllü sepetimi yıkamam lazım kağandan bu yana biraz tozlandığı için hafif grileşmiş, sabunlu su ile yıkayıp kaloriferin yanına koymayı düşünüyorum kurusun diye,
Yanıma yelek almadım lizöz koydum, görünüşü, daha hoşuma gitti ,kullanışlı olur inş.
ooff oofff..
senden yüz buldum ecikte ben dert yanayım..
boğazım ağrıo nerden çıktı bu şimdi.. burnum tıkandı zaten çabuk yoruluodum şimdi burnumdan nefes alamayınca ağzımdan alıorum konusurken bile yoruluom..
miğdem bulanıo benimde reflüm var.. sonracıma hiç halim yok ama evimde pis iş tutmam lasımm ooff ooff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?