2011 Şubat Anneleri

selam kızlar...önümüzdeki hafta yani 4 şubat cuma 38+5 olucaz..sizce doktor o güne sezeryan tarihi verir mi ?yoksa erken mi ?

Geçmiş olsun MKT yeğenine. Acil şifalar diliyorum niye oluyomuş peki bişe dedimi doktor

Şekerlerin çok güzel ecemnurr çok beğendim. Ama bence tarih yazma kağıtlara çünkü doğum bu hernekadar sezeryana tarih verilsede ne olacağı belli olmuyo bozulmasın bidaha sonradan. İsmi belliyse isim falan yaz hoşgeldin falan yaz bence.

Selam kızlar biz dr.amcamızdan geldik.3050 gr olmuş gayet iyi kg dedi.
Doğum günü için tekrar 9 şubat dedi ama bu haftadan sonra artık bekliyoruzda dedi.Hani birşey olduğunda gel dedi.Ağrılarım var ama dedim.Helede bugün sabahtan beri karnım ağrıyo normal dedi.Bebekte ağırlaşıyor doğumda yaklaştı dahada artacak ağrıların dedi.
Nstye girdim sabah kızım gene uyanmadı dr.da beğenmedi tabiki ikinci kez girdim kek yedim myve suyu içtim çok şükür bu sefer uyandı.
Haftaya tekrardan nst için gidicem.

Ela teyzemizi gördük bugün.Maşallah onun kızı pek hareketliydi coşmuş içerde ama benimkinde tık yoktu.Benim işim fazla uzun süreceğinden bugün pek sohbet edemedik sadece benim sıram gelene kadar biraz sohbet edebildik haftaya inş.daha detaylı oturup konuşuruz.

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben dün gece başağrısıyla berbat bi gece geçirdim...malesef eşimde...bi kaçgündür soğukalgınlı vardı bitki çayı vs ile geçer diye doktora gitmemişti ama dün dahada kötü oldu sabah işe gidemedi...mecburen doktorun yolunu tuttu...doktor 2 gün rapor vermiş antibiyotik vs birde bol bol dinlen demiş....taaaa cumartesiye kadar evde cuamrtesi gündüz nöbeti var...inş iyileşir biran önce...

herkese hayırlı günler,pat diye giricem konuya,geçmişe biraz baktımda pek iç açıcı değildi,moralim bozuldu ve üzüldüm,Allah hidayet versin düşüncesiz kocalara ve kaynanalara.

bide bebek alışverişini anneanne yapar diyenler olmuş,öyle kolaymı bebek alışverişini yapmak,benim bildiğim anneanne beşiğin içindeki yatağı yastığı yapar,oda keyfe keder,zaten biz onunda hazırını alıyoruz uyku seti olarak,beşiğin içinde herşey hazır oluyor,ananenin kendi insiyatifine kalmıştır bebeğe dilerse kıyafet falan alır altınını takar,herşeyi anane yapar diye bi saçmalık duymadım ben,bir bebeğin alışverişi dünyanın parası tutuyor,pardonda erkek tarafı ne yapacak? kıytırık bi çeğrek altın takacak 110 tl,oldu bitti,bunu kız tarafıda yapar,benim annem kızımın battaniyelerini tulumlarını bebe portunu çantasını falan aldı,bide abilerim ve annem hepsi altın takacak,aylar öncesinden almışlar altınlarını,yengemler elbise falan getirecek,erkek tarafı ne aldı hiç birşey,erkek tarafı ortada yok bile neredeler? annelerimiz vicdan sahibi insanlar ve içlerinden geldiği için bişeyler yapıyorlar,kendi evlatlarına ve kendi torunlarına..yoksa bi mecburiyetleri yok bence,Allah razı olsun onlardan.

canım ya seni gördükçe erzat bey benide mi böyle bekletecek diyorum.gerçekten çok sıkıcı bir hava var.ben de kendime iş çıkarıyorum sıkılmamak için.camların dua et silinmemiş.biz eşimle geçen hafta sonu silmiştik.şimdi hepsi lekeli oldu ama yapacak bişey yok.kış nede olsa.yarın bakalım ne diyecek dr

maşallah kızına canım benim benimde karnım ağrıo ya demek ağırlaştığı için ağrıo hayırlısıyla zamanını beklerler inşallah

selam kızlar ben geldim

sabahta girmiştim ama okudum sadece elim kolum uyuşuktuu gerçi hala bi tuhaf parmaklarımda can yok tabi bu keyfimide kaçırıyor hiç bişi yapasım yok

nurcum geçmiş olsun dün girmeyince bende merak etmiştim.çok fena salgın var yaaa.herkes hastaaa

sürmelicim hadi bakalım kızın korkuttu ama dönmemiş bak.bu arada tebrik ediyorum valla anladın içerde bişiler yaptığını

çağlayancımm kızçen büyümüşş maşallahh ayy sona çok yaklaştınızzz ne güzell banada zaman geçmiyo gibi geliyo ama

nur eğer hala geçmediyse doktorunu ara geçen bi yazıda okumuştum geçmeyen baş ağrısı önemli olumsuz belirtiymiş

gözün aydın canım maşallah kzınaaa..

hepimiz farklı arızalar veriyoruz sedacım Allah yardımcımız olsun

Sevimli doğum yapmış yeni gördüm...Allah analı babalı büyütsün inş.Artık zamanlarını beklemeden geliyor bu bebişler kesin bakalım benim miniş kızım ne zaman gelecek.

maşallah kızına canım benim benimde karnım ağrıo ya demek ağırlaştığı için ağrıo hayırlısıyla zamanını beklerler inşallah

İnş.canım zamanında gelsinlerde artık zamanlarımızda bitti nerdeyse artık gün sayıyoruz.

sona yaklaştıkça hiç zaman geçmiyor canım.Ben anneme artık diyorum ki haftaya nst için değilde doğum için çağırsın artık çünkü çok zorlanmaya başladım artık.Bir gün iyiysem ikinci gün bir yerlerim ağrıyor.
Halı almışsın canım oturma odası için güzel günlerde kullan.

saol canım ya...eşimin işyerinde bi kaç hasta arkadaşı vardı ya ordan bulaştı yada bazen arabayla gitmio toplu taşımalardan geldi...ama kıyamamm eşim çok kötü oldu....dikkatli olmak lazım güya evdeyiz...
nur eğer hala geçmediyse doktorunu ara geçen bi yazıda okumuştum geçmeyen baş ağrısı önemli olumsuz belirtiymiş
canım dün akşamüstü baya bi ağladıydım önce ona yordum sonra gecede baya kötü olunca 2 tane parol aldım şimdi baya iyi gibiyim sadece başımda ağırlık var...eşimde hasta ya belki ondan geçmiştir...ama şiddetlenirse ararım mutlaka doktorumu....olumsuz belirti derken doğum için mi?aklıma takılır şimdi bilgin varsa aydınlatırmısın

tansiyon yüksek kan basıncı ile alakalı geçmeyen başağrısı

bende dün gece aklıma takıldı araştırırken okudum.benimde tansiyon biraz yüksek bi kaç gündürde. 2 gün sabahları hafif baş ağrısı olmuştu.belki ondandır diye düşünmüştüm

ama grip başlangıcındada baş ağrısı olabiliyor.ondan da olabilir.

tamda hastalık mevsimine denk gelkdik

öğlen kar atıştırıyodu burda.bi yağsa baride en azından hem hava yumuşar hemde mikroplar ölürrr

benim tansiyonla ilgili hiç bi sıkıntım olmadı ama acaba bi eczaneye falan gidip ölçtürsem mi ki?içime kurt düştü şimdi....

gözün aydın canım maşallah kzınaaa..

hepimiz farklı arızalar veriyoruz sedacım Allah yardımcımız olsun

Saol canım.

Ben gideyim birazcık mutfağımı toparlıyım.Banyoya girişiyim sonradan.Güzelce bir yıkıyım.Bugün annem gelecekti benimle beraber bize ama yiğenim saolsun izin vermedi.Camları ve mutfak dolaplarını silecektik ne güzel ama yarına kaldı artık.
Ben gene gelmeye çalışırım kızlar

Son düzenleme:

canım yaşadıkların gerçekten çok can sıkıcı üzücü neden böle yapar bu erkekler anlamıorum.. ama sabır canım aklına kötü şeyler getirme sağlıcakla yavrunu kucağına almaya bak onu düşün

Gözdecim madem sezeryan olca kesin hakket neden bu kadar bekletio senin bu dr yaa bi an önce hem kuzuna kavuşcan hem ağırlığından kurtulcan ne bu eziyet anlamadım valla.
Hayırlısı bakalım..

Kizlar bebisim pozisyon degistirmis ama kafasi asagidaymis

yani kendi etrafinda sola dönmmüs

ohh dedim valla rahatladim

Hadi gözün aydın bu sefer üzmedi balın seni..
Bi gelsede artık hepimiz birden rahatlasak :)

Kızını görmüşsün gözünaydın canım maşallah
Senin normal doğum mu görünüo.. Valla tpiğin yarıdan çoğu sezeryan heralde

geçmiş olsun canım sanada eşinede..Allah şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…