Ayy cnm bizi ancak birbirimiz anlıyoruz valla... inş iyileşirsin sende bir an önce
ooff oofff..
senden yüz buldum ecikte ben dert yanayım..
boğazım ağrıo nerden çıktı bu şimdi.. burnum tıkandı zaten çabuk yoruluodum şimdi burnumdan nefes alamayınca ağzımdan alıorum konusurken bile yoruluom..
miğdem bulanıo benimde reflüm var.. sonracıma hiç halim yok ama evimde pis iş tutmam lasımm ooff ooff..
benimkide tam tersi gözü öyleee dışardaaa gitmese birilerini çağırayım diyo
sonrada herşey senin için kuzum diyip güya beni pohpohluyoo
benimde gönlüm istiyo valla ama canım çekmiyo bazenn
Herkese merhaba kzılar güya sabahtan beri sitedeyim ama orayı oku burayı oku bi türlü bitiremedim tabi arada yemek ye ortalığı topla derken bu saat oldu.Okuldan ayrılırken dolabımı boşaltmıştım evde yığılı duruyodu kitaplar bi köşede onları hallettim.Artık evde kitap kağıt koyacak yer kalmadı.Öğretmenlik böyle bişey işte...
Kayınvalidelerden konuşulmuş yine okudukça sinirlendim doğrusu biz uzakta olduğumuz için pek sorunumuz yok ama bakalım doğum sonrası geldiklerinde neler olacak.Ben en çok eltimin densizliklerinden korkuyorum.inş kavga çıkmazAman neyse bunları düşünerek içimi burkamıycam şimdi zaten yeterince kapalı bi hava var.
ÇAĞLAYANCIM bebeğini görmüşsün gözün aydın 3 kiloyu geçmiş artık tamamdır kurtarmış kendini.Bende beklemedeyim senin gibi bakalım benimde doğum 11 şubat görnüyordu ilkin sonra 8 Şubat oldu bakalım be zman gelicek miniş.
FNS93 arkadaşımız gözükmemiş bikaç gündür iyidir inş...
BURCUCUM kurabiyelerin çok tatlı olmuş ben beceriksiz bi insan olarak aynı şeyi hanımellerin üstüne yapsam olurmu acaba diye düşünürken yakaladım kendimi
Kzılar ağrılar bendede var 38. haftadayız artık ama sürekli olmuyor Allahtan bugün 10 buçuğa kadar uyudum misal.
hepinize iyi gümler kızlar sabahtan beri geçmiş okuyorum yazmaya fırsat bulmadım.hepiniz iyisinizdir umarım,bugün koltukları yıkatıyorum ben valla kafam şişti makina sesinden bitsede gitseler ama baya kirliymiş koltuklar her ne kadar silinsede demekki içine işlemiş toz nasıl bir su çıkıyor anlatamam hep is,konyada havada çok berbat karla karışık yağmur var.bu arada buhar makinasını aldım ben arzumun iyonizerli bebekler için özel buhar makinası varmış onu aldım daha denemedik bakalım nasıl işe yarıyor mu.
burcu: kurabiyelere bayıldım valla,hatta yapsammı yapmasammı diye düşünmekteyim az bi zaman kalınca doğuma acaba yetiştirebilirmiyim diye düşünüyorum bu arada kurabiyelere çubukları pişirirkenmi taktın
fable:canım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm bişey diyemiyorum,nedesem boş ama burcu ve seda çok doğru söylemiş kendini ve bebeğini düşün inş.herşey bebeğinden sonra daha güzel olur
kızlar kaçmak zorundayım eşimin nöbetten dolayı çok başağrısı var bari biraz masaj yapayım rahatlasın
hadi kendini,zze çok iyi bakın öpüyorum
ayy durun dert yanma köşesimi yaptınız bende yanabilirmiyim birazzz noooluurrrr
benimde sırtım ağrıyoo ellerimin uyuşukluğu her ne kadar geçsede parmaklarımda yine can yok.
midemde böle kocaman bir boşluk var gibi tuhaf bi hisss
ayaklarım ağrıyo sanırım biraz şişmeye başlıyolar çok hafif ama çorabın lastik izi belli oluyo o bile bana yetti
banyoyu yıkamam lazımm
ayyhhh oyhhh offff püüüfffff
benimde sırtım ağrıyoo ellerimin uyuşukluğu her ne kadar geçsede parmaklarımda yine can yok.
ayaklarım ağrıyo sanırım biraz şişmeye başlıyolar çok hafif ama çorabın lastik izi belli oluyo o bile bana yetti
banyoyu yıkamam lazımm
Kızlar karnımın altı cidden çok ağrıyor ya, bişey olsaydı dr söylerdi ama muhakkak dimi, daha dün gittim o zamanda ağrıyordu söylemiştim normal demişti
Kızlarrr tünaydın,
Şikayetleneyim biraz size, belim ağrooooooooor, karnım ağrooooooor, sırtım ağroooooor... midem bulanoooooooooor, reflüde gelooooooor, koltuktan kalkmak artık bir işkence... pöfff
Kurabiyeleri sepete koyucam hastaneye gidince tüllü sepetimi yıkamam lazım kağandan bu yana biraz tozlandığı için hafif grileşmiş, sabunlu su ile yıkayıp kaloriferin yanına koymayı düşünüyorum kurusun diye,
Yanıma yelek almadım lizöz koydum, görünüşü, daha hoşuma gitti ,kullanışlı olur inş.
ooff oofff..
senden yüz buldum ecikte ben dert yanayım..
boğazım ağrıo nerden çıktı bu şimdi.. burnum tıkandı zaten çabuk yoruluodum şimdi burnumdan nefes alamayınca ağzımdan alıorum konusurken bile yoruluom..
miğdem bulanıo benimde reflüm var.. sonracıma hiç halim yok ama evimde pis iş tutmam lasımm ooff ooff..
Herkese merhaba kzılar güya sabahtan beri sitedeyim ama orayı oku burayı oku bi türlü bitiremedim tabi arada yemek ye ortalığı topla derken bu saat oldu.Okuldan ayrılırken dolabımı boşaltmıştım evde yığılı duruyodu kitaplar bi köşede onları hallettim.Artık evde kitap kağıt koyacak yer kalmadı.Öğretmenlik böyle bişey işte...
Kayınvalidelerden konuşulmuş yine okudukça sinirlendim doğrusu biz uzakta olduğumuz için pek sorunumuz yok ama bakalım doğum sonrası geldiklerinde neler olacak.Ben en çok eltimin densizliklerinden korkuyorum.inş kavga çıkmazAman neyse bunları düşünerek içimi burkamıycam şimdi zaten yeterince kapalı bi hava var.
ÇAĞLAYANCIM bebeğini görmüşsün gözün aydın 3 kiloyu geçmiş artık tamamdır kurtarmış kendini.Bende beklemedeyim senin gibi bakalım benimde doğum 11 şubat görnüyordu ilkin sonra 8 Şubat oldu bakalım be zman gelicek miniş.
FNS93 arkadaşımız gözükmemiş bikaç gündür iyidir inş...
BURCUCUM kurabiyelerin çok tatlı olmuş ben beceriksiz bi insan olarak aynı şeyi hanımellerin üstüne yapsam olurmu acaba diye düşünürken yakaladım kendimi
Kzılar ağrılar bendede var 38. haftadayız artık ama sürekli olmuyor Allahtan bugün 10 buçuğa kadar uyudum misal.
banyoyu yıkamam lazımm
Kızlar karnımın altı cidden çok ağrıyor ya, bişey olsaydı dr söylerdi ama muhakkak dimi, daha dün gittim o zamanda ağrıyordu söylemiştim normal demişti
başı aşağıdaysa normaldir bendede var hemde çok acıo yürüyemiyorum düzgün bi şekilde bile
Kolay gelsin nm bende kaçıyorum şimdiseda bacım bunlar ii günlerimiz bizim daha heralde bak 38. haftada neler beklio bizi..
esra, burcu geçmiş olsun şekerler demek ki normal drun öle dediğine göre..
neyse kızlar ben minik bi ağlama krizinden sonra kendime geldimkalkayımda eccik iş tutayım gittiği yere kadar gelirim tekrar
Saol canım belli mi olur belkide aynı gün doğum yaparız.Sen ben ve ela :))
Bu arada ela bana lohuca tacı almış kırmızı ben nstdeyken anneme bırakmış.
Arayamadımda arkadaşımı burdanda teşekkür ederim.Sonrada tel.açıyım
ayyy durun bende dert yanıcam sözde mutfağı ve banyoyu toparlayacaktım ama hiç birşey yapamadım koltuğa oturdum kaldım öylece her yerim ağrıyor özellikle karnım ve bacaklarım biraz sırtımda ağrıyor hiç iş yapasım yok bugün ama yapmamda lazım.
Son haftalara yaklaştıkça iyice ağırlık çöküyor üzerime.
Burcucum bugün karnımı söyledim ben özelliklede alt kısmının ağrıdığını normal birşey yapamam ki dedi.Dahada artacak bundan sonra hazırlıklı ol dedi.
Neyse dışarda kar çiseliyor hafiften, bende hazırlanıp bi turlayayım bari romantik takılayım hem hava almış olurum, belki ağrıları flnda unuturum, öpüldünüz kaçıyorum
seda bacım bunlar ii günlerimiz bizim daha heralde bak 38. haftada neler beklio bizi..
esra, burcu geçmiş olsun şekerler demek ki normal drun öle dediğine göre..
neyse kızlar ben minik bi ağlama krizinden sonra kendime geldimkalkayımda eccik iş tutayım gittiği yere kadar gelirim tekrar
Saol canım belli mi olur belkide aynı gün doğum yaparız.Sen ben ve ela :))
Bu arada ela bana lohuca tacı almış kırmızı ben nstdeyken anneme bırakmış.
Arayamadımda arkadaşımı burdanda teşekkür ederim.Sonrada tel.açıyım
ayyy durun bende dert yanıcam sözde mutfağı ve banyoyu toparlayacaktım ama hiç birşey yapamadım koltuğa oturdum kaldım öylece her yerim ağrıyor özellikle karnım ve bacaklarım biraz sırtımda ağrıyor hiç iş yapasım yok bugün ama yapmamda lazım.
Son haftalara yaklaştıkça iyice ağırlık çöküyor üzerime.
Burcucum bugün karnımı söyledim ben özelliklede alt kısmının ağrıdığını normal birşey yapamam ki dedi.Dahada artacak bundan sonra hazırlıklı ol dedi.
Cnm kafası kanalda, o kasıklarıma baskı yapıyor baya, oturup kalkarken kitleniyorum resmen,ama bu ağrı kasıkların daha üstünde, sezaryen dikişlerinin oralarda , belkide onlarda zorluyor olabilir...:44:
Kolay gelsin nm bende kaçıyorum şimdi
Ay artmasın ya, baya baya ağrıyo çünkü öyle az bişey değil... aman cnm boşver işleri bi ara yaparsın dinlen
canım üşüme çok yorma kendini görüşürüz
ahhh ahhhh gece yatakta zorlanmaya başladım.kızlar anlatıyodu yaa bende pek bişi yoktu aama artık bende zorlanıyorummm.ya ben bide yürüyemiuyorum hemen sağ karın boşluğuma ağrı giriyooo acıyo böleee
ahh o temizlikk bi dert yapsan hastalanıyosun yapmasan düşünmekten yine hastalanıyosunnn
Zamanımız azaldıkça dertlerde çoğalıyor galiba.Ben artık çok şikayet etmeye başladım her yerim ağrıyor diye helede gece yataktan kalkmak kabus gibi.Ayaklarımın arasına yastık koyarak yatıyorum ama banamısın demiyor.
Kızımda bugün pek sessiz.Ne yapsam uyanmıyor git gide yeri daralıyor galiba artık.
Yok gelsede oda bende rahat etsek.Bu ağrılar dahada şiddetlenmeden.
Temizlik konusu zaten en büyük dertdimiz galiba birde ütü var ama bir sepet duruyor ütülenecek ama hiç cesaretim yok onları yapmak için daha çok ağrım artacak çünkü
kızlar ben kaçar saat 3 olmuş şaka maka gidim yavaş yavaş banyoyu halledeyimmmm anca yanii
göüşürüzü öptüm hepiciğinizi
Kızlar Bi Jel Çıkmış Normal Doğumda Sürtünmeyi Önlediği İçin Ağrı Sızıyı Önleyen Bi Jelmiş.. Rahatlattığı İçin Kesik Dikiş Vs de Olmuyormuş.. Duyan Bilen Var mı?
HAMLELERE ARISIZ DOUM MJDES
ütü deme bana 2 haftadır ellemedim 1 sepet oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?