2011 Şubat Anneleri

offff...

ne beceriksiz bi kadın oldum ya....
canım kek istedi onu çırpayım diye girdim çırpma kabı devrildi hamurun yarısı yere....

offff...silmesem ne yapayım eğildim onu sildim ama öldüm yaaaaa
sonra yılmadım dçkülen hamura takviyeler yapıp attım fırına bekliyorum yakmadan yiyebilirsem

slm şubat anneleri
size bişey sorucam
aranızda çatı muayenesi olan varmı
acıyormu,ağrılı oluyormu?
bide nasıl muayene ediyor?

Ahh canım yaa sakarlık benimde korkulu rüyam.
Neyse hadi yapmışsın gene eline sağlık afiyet olsun canım.
Dün annemde yapıp getirmişti canım istiyor ne zamandır diye aklıma düşürdün bak gidip bende bir dilim yiyim ,

slm şubat anneleri
size bişey sorucam
aranızda çatı muayenesi olan varmı
acıyormu,ağrılı oluyormu?
bide nasıl muayene ediyor?

Çatı muayesininde söylenildiği kadar canın acımıyor merak etme bir kaç saniye birşey sürüyor zaten.
O kadar kendini kasarak gitme sakın.

ya evet yaaa ağrısız olsun bari...

bidahakine unutmaz sorarsan bilgi edinirsen haber verirmisin ben de cuma günü sorcam inşallah unutmazsam

aaa bizde gitcez bu akşam etlik foruma ama sen?

ayyy canım çok üzüldüm iş çıkmış sana hadi yarısını kurtarmışsın yine de afiyet olsun canım

offf kızlar yaaaa biriniz kek demişsiniz biriniz bisküvi... acayip canım çekti ama bana onlar yasaaakkk :84:

Selam kızlar. Dr dan geldik. Kzım az kilo alıyor diye üzülüyordum. Plesanta kalsifikasyonu vardı ondan die düşünmüştüm. Dr kilosunun ve gelişiminin iyi olduğunu söyledi Allaha şükürler olsun. 3200 olmuş canım kızım.

Bugün ağdaya da gittim. Grip oldum ne olur ne olmaz erken doğum olur die.Artık 2 haftamız kaldı doğuma inş.

aaa bizde gitcez bu akşam etlik foruma ama sen?

yaaa biz antarese gidiyoruz amaaaaa

canımmm maşallah kızının kilosu güzell kocaman olmuş bak büyümüyo sanıyoruz ama onların keyfi yerinde maşallahh

aayyyyhhh kızlar banyoyu yıkadım lavaboyu klozeti yeri meri ama bende mahfoldumm küvete dokunamadım valla onuda yapaydım sırtımı belimi unutmam lazımdı heralde şimdi bile sırtımm fenaaaa.tuvaletide yeğene postaladımm yok bitti pimi bittiiii

slm kızlar
yaa millet iş yapıyo ben yoruluyorum :))
kaynanam mutfak dolaplarını sildim kaynım ve kardeşim balkonları yıkadı bu soğukta bide balkonlu camları sildi ee tabi silmişken tülleriniş de çıkarıp astılar zaten başkada bişi istemiyorum yazık valla bi silinip halılar yerleştimi mis gibi işte
ama ben peşelerinde dolaşmaktan yorulmuşum komik valla :))

kızlar ya aklıma gelmişken benim suyuma dr az dio ml ne kadar bilmiom ama kafamda soru işareti uyandırdı acaba normal doğuma kadar bebişimin suyu yetermi ona riskli bi durum varsa dr söler diimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…