- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
offff...
ne beceriksiz bi kadın oldum ya....
canım kek istedi onu çırpayım diye girdim çırpma kabı devrildi hamurun yarısı yere....
offff...silmesem ne yapayım eğildim onu sildim ama öldüm yaaaaa
sonra yılmadım dçkülen hamura takviyeler yapıp attım fırına bekliyorum yakmadan yiyebilirsem
slm şubat anneleri
size bişey sorucam
aranızda çatı muayenesi olan varmı
acıyormu,ağrılı oluyormu?
bide nasıl muayene ediyor?
elini bayaağı sokuyormuu doktor?
kısa sürüyor demekk ii barii
Kolay gelsin.
Bende gidip çamaşırlarımı asıyım bari makinem bitmiştir.
Asmayıda sevmiyorum hiç eğil kalk eğil kalk canım çıkıyor.
Ben bu jeli dr.sorucaktım bugün eşimede o kadar tembihledim ama o yanımda olmayınca unuttum tabiii...
Haftaya unutmassam sorıyım.Normal yapıcaz bari acıcız yapalım dimi :)
kocişler artık isyan bayraklarını çekecekler galiba bize hiçbirşey yapmıyorsunuz diye :))
Şaka maka allah razı olsun hiç sesini çıkartmıyor bu aralar kocam oda alıştı artık dert yanmalarıma hiçbirşey demiyor.Sen ve kızım iyi olun yeter bana diyor
bu akşam koçam bizi eyvah eyvah a götürcek yemeğide dışarda yicez inşallahh.bugün tembellik yapıcamm
yaa yemek yapmayınca çok mutşu oluyorumzor geliyo yemek yapmak artık yaaa
ama banyoyu yıkıcam kaç gündür erteliyorum valla fena olduu bi foşur foşur yıkayayımmm
offff...
ne beceriksiz bi kadın oldum ya....
canım kek istedi onu çırpayım diye girdim çırpma kabı devrildi hamurun yarısı yere....
offff...silmesem ne yapayım eğildim onu sildim ama öldüm yaaaaa
sonra yılmadım dçkülen hamura takviyeler yapıp attım fırına bekliyorum yakmadan yiyebilirsem
ayyy canım çok üzüldüm iş çıkmış sana hadi yarısını kurtarmışsın yine de afiyet olsun canım
sağol canım zafer benim oldu ama kızım daçok mutlu bu işten
ohh ohh götür bende şimdi yulaflı bisküvi ile çay götürdüm bi güzeel
offf kızlar yaaaa biriniz kek demişsiniz biriniz bisküvi...acayip canım çekti ama bana onlar yasaaakkk :84:
amaaaannn..gaye biliyosun bana da yasak ama napayım 4 dilim yedim vallahi
offf kızlar yaaaa biriniz kek demişsiniz biriniz bisküvi...acayip canım çekti ama bana onlar yasaaakkk :84:
aaa bizde gitcez bu akşam etlik foruma ama sen?
Selam kızlar. Dr dan geldik. Kzım az kilo alıyor diye üzülüyordum. Plesanta kalsifikasyonu vardı ondan die düşünmüştüm. Dr kilosunun ve gelişiminin iyi olduğunu söyledi Allaha şükürler olsun. 3200 olmuş canım kızım.
Bugün ağdaya da gittim. Grip oldum ne olur ne olmaz erken doğum olur die.Artık 2 haftamız kaldı doğuma inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?