• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

selam kızlar...önümüzdeki hafta yani 4 şubat cuma 38+5 olucaz..sizce doktor o güne sezeryan tarihi verir mi ?yoksa erken mi ?

kızlar ben dehşet sıkılıyorum yaa :85: hiç bişi yapasım yok neye el atsam sıkılıp bırakıyorum annemi aradım şimdi gel artık dedim doğuma yakın geliim diodu hep o da aydına gitcek galiba abimin 2 yaşında oğlunu hastaneye yatırdılar ateş ve kilo kaybından :43: can sıkkınlığımda ondan belki :85:

Geçmiş olsun MKT yeğenine. Acil şifalar diliyorum niye oluyomuş peki bişe dedimi doktor

Beğenmene sevindm cnm. Buzdolabı süsü olarak da kullanılsın istedim. Ayrıyetten çikolata alacağız. Kendim yaptım. Kağıtlarını zımbalayacağım ama dr sezeryan tarihini verdiği zaaman zımbalayayım diyorum.:21:

Şekerlerin çok güzel ecemnurr çok beğendim. Ama bence tarih yazma kağıtlara çünkü doğum bu hernekadar sezeryana tarih verilsede ne olacağı belli olmuyo bozulmasın bidaha sonradan. İsmi belliyse isim falan yaz hoşgeldin falan yaz bence.

Selam kızlar biz dr.amcamızdan geldik.3050 gr olmuş gayet iyi kg dedi.
Doğum günü için tekrar 9 şubat dedi ama bu haftadan sonra artık bekliyoruzda dedi.Hani birşey olduğunda gel dedi.Ağrılarım var ama dedim.Helede bugün sabahtan beri karnım ağrıyo normal dedi.Bebekte ağırlaşıyor doğumda yaklaştı dahada artacak ağrıların dedi.
Nstye girdim sabah kızım gene uyanmadı dr.da beğenmedi tabiki ikinci kez girdim kek yedim myve suyu içtim çok şükür bu sefer uyandı.
Haftaya tekrardan nst için gidicem.

Ela teyzemizi gördük bugün.Maşallah onun kızı pek hareketliydi coşmuş içerde ama benimkinde tık yoktu.Benim işim fazla uzun süreceğinden bugün pek sohbet edemedik sadece benim sıram gelene kadar biraz sohbet edebildik haftaya inş.daha detaylı oturup konuşuruz.

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben dün gece başağrısıyla berbat bi gece geçirdim...malesef eşimde...bi kaçgündür soğukalgınlı vardı bitki çayı vs ile geçer diye doktora gitmemişti ama dün dahada kötü oldu sabah işe gidemedi...mecburen doktorun yolunu tuttu...doktor 2 gün rapor vermiş antibiyotik vs birde bol bol dinlen demiş....taaaa cumartesiye kadar evde cuamrtesi gündüz nöbeti var...inş iyileşir biran önce...

herkese hayırlı günler,pat diye giricem konuya,geçmişe biraz baktımda pek iç açıcı değildi,moralim bozuldu ve üzüldüm,Allah hidayet versin düşüncesiz kocalara ve kaynanalara.

bide bebek alışverişini anneanne yapar diyenler olmuş,öyle kolaymı bebek alışverişini yapmak,benim bildiğim anneanne beşiğin içindeki yatağı yastığı yapar,oda keyfe keder,zaten biz onunda hazırını alıyoruz uyku seti olarak,beşiğin içinde herşey hazır oluyor,ananenin kendi insiyatifine kalmıştır bebeğe dilerse kıyafet falan alır altınını takar,herşeyi anane yapar diye bi saçmalık duymadım ben,bir bebeğin alışverişi dünyanın parası tutuyor,pardonda erkek tarafı ne yapacak? kıytırık bi çeğrek altın takacak 110 tl,oldu bitti,bunu kız tarafıda yapar,benim annem kızımın battaniyelerini tulumlarını bebe portunu çantasını falan aldı,bide abilerim ve annem hepsi altın takacak,aylar öncesinden almışlar altınlarını,yengemler elbise falan getirecek,erkek tarafı ne aldı hiç birşey,erkek tarafı ortada yok bile neredeler? annelerimiz vicdan sahibi insanlar ve içlerinden geldiği için bişeyler yapıyorlar,kendi evlatlarına ve kendi torunlarına..yoksa bi mecburiyetleri yok bence,Allah razı olsun onlardan.

slm kızlar nasılsınız bugün
ayy bugün konyada çok kasvetli bi hava var yağmur yağıyo oysa camlar silincekti :((
yarın kontrolümüz var bakalım ne diycek dr amca yarın gelin alalım demesini bekliyorum ama sanırım hayallerim suya düşcek :))

canım ya seni gördükçe erzat bey benide mi böyle bekletecek diyorum.gerçekten çok sıkıcı bir hava var.ben de kendime iş çıkarıyorum sıkılmamak için.camların dua et silinmemiş.biz eşimle geçen hafta sonu silmiştik.şimdi hepsi lekeli oldu ama yapacak bişey yok.kış nede olsa.yarın bakalım ne diyecek dr

:6:
Doğum günü için tekrar 9 şubat dedi ama bu haftadan sonra artık bekliyoruzda dedi.Hani birşey olduğunda gel dedi.Ağrılarım var ama dedim.Helede bugün sabahtan beri karnım ağrıyo normal dedi.Bebekte ağırlaşıyor doğumda yaklaştı dahada artacak ağrıların dedi.
Nstye girdim sabah kızım gene uyanmadı dr.da beğenmedi tabiki ikinci kez girdim kek yedim myve suyu içtim çok şükür bu sefer uyandı.

Ela teyzemizi gördük bugün.Maşallah onun kızı pek hareketliydi coşmuş içerde ama benimkinde tık yoktu.Benim işim fazla uzun süreceğinden bugün pek sohbet edemedik sadece benim sıram gelene kadar biraz sohbet edebildik haftaya inş.daha detaylı oturup konuşuruz.

:nazar: maşallah kızına canım benim benimde karnım ağrıo ya demek ağırlaştığı için ağrıo hayırlısıyla zamanını beklerler inşallah

selam kızlar ben geldim

sabahta girmiştim ama okudum sadece elim kolum uyuşuktuu gerçi hala bi tuhaf parmaklarımda can yok tabi bu keyfimide kaçırıyor hiç bişi yapasım yok

nurcum geçmiş olsun dün girmeyince bende merak etmiştim.çok fena salgın var yaaa.herkes hastaaa

sürmelicim hadi bakalım kızın korkuttu ama dönmemiş bak.bu arada tebrik ediyorum valla anladın içerde bişiler yaptığını

çağlayancımm kızçen büyümüşş maşallahh ayy sona çok yaklaştınızzz ne güzell banada zaman geçmiyo gibi geliyo ama

ben dün gece başağrısıyla berbat bi gece geçirdim...malesef eşimde...bi kaçgündür soğukalgınlı vardı bitki çayı vs ile geçer diye doktora gitmemişti ama dün dahada kötü oldu sabah işe gidemedi...mecburen doktorun yolunu tuttu...doktor 2 gün rapor vermiş antibiyotik vs birde bol bol dinlen demiş....taaaa cumartesiye kadar evde cuamrtesi gündüz nöbeti var...inş iyileşir biran önce...

nur eğer hala geçmediyse doktorunu ara geçen bi yazıda okumuştum geçmeyen baş ağrısı önemli olumsuz belirtiymiş

gözün aydın canım maşallah kzınaaa..
selam kızlar ben geldim

sabahta girmiştim ama okudum sadece elim kolum uyuşuktuu gerçi hala bi tuhaf parmaklarımda can yok tabi bu keyfimide kaçırıyor hiç bişi yapasım yok

nurcum geçmiş olsun dün girmeyince bende merak etmiştim.çok fena salgın var yaaa.herkes hastaaa

sürmelicim hadi bakalım kızın korkuttu ama dönmemiş bak.bu arada tebrik ediyorum valla anladın içerde bişiler yaptığını

çağlayancımm kızçen büyümüşş maşallahh ayy sona çok yaklaştınızzz ne güzell banada zaman geçmiyo gibi geliyo ama

hepimiz farklı arızalar veriyoruz sedacım Allah yardımcımız olsun

kızlar SEVİM_Lİ ARKADAŞIMIZ DOĞUM YAPMIŞ az önce bana mesaj çekti mesjını aynen yazıyorum

canım ben sevim_li doğum yaptımoğlusum küvezde solunum problemi var.3kilo 800 gr ve52cm sezeryan oldum dün suyum gelmişti gece tekrar geldi 4teyatışım yapıldı öğlen doğum yaptım daha oğlumu göremedim sanırım bikaç gün kalıcak arkadaşlara haber verirsin hepinize sağlıklı doğumlar

Sevimli doğum yapmış yeni gördüm...Allah analı babalı büyütsün inş.Artık zamanlarını beklemeden geliyor bu bebişler kesin bakalım benim miniş kızım ne zaman gelecek.

:6:

:nazar: maşallah kızına canım benim benimde karnım ağrıo ya demek ağırlaştığı için ağrıo hayırlısıyla zamanını beklerler inşallah

İnş.canım zamanında gelsinlerde artık zamanlarımızda bitti nerdeyse artık gün sayıyoruz.

selam kızlar ben geldim

sona yaklaştıkça hiç zaman geçmiyor canım.Ben anneme artık diyorum ki haftaya nst için değilde doğum için çağırsın artık çünkü çok zorlanmaya başladım artık.Bir gün iyiysem ikinci gün bir yerlerim ağrıyor.
Halı almışsın canım oturma odası için güzel günlerde kullan.

selam kızlar ben geldim

saol canım ya...eşimin işyerinde bi kaç hasta arkadaşı vardı ya ordan bulaştı yada bazen arabayla gitmio toplu taşımalardan geldi...ama kıyamamm eşim çok kötü oldu....dikkatli olmak lazım güya evdeyiz...
nur eğer hala geçmediyse doktorunu ara geçen bi yazıda okumuştum geçmeyen baş ağrısı önemli olumsuz belirtiymiş
canım dün akşamüstü baya bi ağladıydım önce ona yordum sonra gecede baya kötü olunca 2 tane parol aldım şimdi baya iyi gibiyim sadece başımda ağırlık var...eşimde hasta ya belki ondan geçmiştir...ama şiddetlenirse ararım mutlaka doktorumu....olumsuz belirti derken doğum için mi?aklıma takılır şimdi bilgin varsa aydınlatırmısın

tansiyon yüksek kan basıncı ile alakalı geçmeyen başağrısı

bende dün gece aklıma takıldı araştırırken okudum.benimde tansiyon biraz yüksek bi kaç gündürde. 2 gün sabahları hafif baş ağrısı olmuştu.belki ondandır diye düşünmüştüm

ama grip başlangıcındada baş ağrısı olabiliyor.ondan da olabilir.

tamda hastalık mevsimine denk gelkdik

öğlen kar atıştırıyodu burda.bi yağsa baride en azından hem hava yumuşar hemde mikroplar ölürrr

tansiyon yüksek kan basıncı ile alakalı geçmeyen başağrısı

bende dün gece aklıma takıldı araştırırken okudum.benimde tansiyon biraz yüksek bi kaç gündürde. 2 gün sabahları hafif baş ağrısı olmuştu.belki ondandır diye düşünmüştüm

ama grip başlangıcındada baş ağrısı olabiliyor.ondan da olabilir.

tamda hastalık mevsimine denk gelkdik

öğlen kar atıştırıyodu burda.bi yağsa baride en azından hem hava yumuşar hemde mikroplar ölürrr

benim tansiyonla ilgili hiç bi sıkıntım olmadı ama acaba bi eczaneye falan gidip ölçtürsem mi ki?içime kurt düştü şimdi....

gözün aydın canım maşallah kzınaaa..

hepimiz farklı arızalar veriyoruz sedacım Allah yardımcımız olsun

Saol canım.

Ben gideyim birazcık mutfağımı toparlıyım.Banyoya girişiyim sonradan.Güzelce bir yıkıyım.Bugün annem gelecekti benimle beraber bize ama yiğenim saolsun izin vermedi.Camları ve mutfak dolaplarını silecektik ne güzel ama yarına kaldı artık.
Ben gene gelmeye çalışırım kızlar

Son düzenleme:
selam kızlar; çok kötüyüm 3 gündür ağlamaktan yorgun düştüm salak kocam ve dengesizlikleri yüzünden.şubat başında arkadaşlarıyla şehir dışına çıkacakmış iki geceliğine. her sene2-3 kez böyle tatil yaparlar hanımları evde bırakıp erkek erkeğe, her zaman gidiyorsun ama busefer karnım burnumda hadi sen gittiğin gece doğum yaparsam ne olacak şimdi zamanımı diye kızdım bende rızam yok dedim. baktım sürekli ısrar ediyo bende salak gibi artık kaynanam bu kadarına izin vermez beni tutar diye gittim ona söyledim eşimin yanında. ne dese beğenirsiniz gidecekse gitsin biz gelir başında dururuz kocayı ne yapacaksın doğururken. bende doğum zamanı sizede ihtiyacım yok o zaman anne bi taksi çağırır giderim kendim dedim.birde 10 gün önce yeğeninin doğum günü vardı bizde 4 kız yeğen var başımıza bela.çocukları bende çok seviyorum hatta kocamdan önce benim boynuma sarılırlar ama benim dengesiz kocam bunlar için gereğinden fazla manyak oluyo. kaynanam aradı gelin doğum günü kutlayacağız gelirkende hediye alın diye sanki biz bilmiyoruz.iki haftada bir gideriz her seferindede eli kolu dolu gider çocuklara.neyse gittik hediye almaya bizimki demez mi 4 ünede hediye alacağım diğerleri kıskanır diye bende yeter artık dedim kazık kadar oldular sadece doğum günü olan çocuğa hediye alınacağını anlayamayacak yaşta değiller bu sefer izin vermiyorum sadece birine al dedim daha benim çocuğumun bir sürü eksiği var paran varsa kendi çocuğunun eksiklerini al dedim.ikna edene kadar bir posta daha kavga ettik. neyse gittik kaynanamlara (bizden 1,5 saat uzaklıkta başka bir ilçede oturuyorlar görümcemler eltimlerde orada) çocuğun hediyesini verdik görümcem hediye bile almamış yeğenine el kol her zaman bomboştur onun.kaynanam da sadece birine almış. biz hediyeyi verince kaynanam demezmi herkesin içinde diğerlerinede almadınmı diye yok dedi benimkide iyi halt etmişsin aferin diye azarladı eşimi bizim salaktan ses yok tabi. neyse bu olaylar oldu. sonra annem ameliyat olmuştu dizinden kontrol için yanıma geldi mersinden perşembeden beri burada. bizimki bir surat bir surat bir haftadır yüzüme bakmıyo annem bile fark etti.aranızmı bozuk kızım niye böyle surat yapıyo dedi bendebahanelerle geçiştirdim.geçen gün dışarı çıktık eşimle yemek yiyoruz niye dedim böylesin.bir ankaraya gidecektim göndermedin, yeğenlerime hediye aldırmadın bunaltıyorsun beni demez mi. bende bugüne kadar ne zaman gidecem dedinde engelledim yada çocuklara alacağım dediğin şeyi aldırmadım bir kez oldu diye bana bu halimle bu kadar zulmedemezsin dedim. başladım ağlamaya.
bugünde abimler gelecek annemi almaya hafta sonu mersinden dedim.sonra annemin yanında bu hafta sonu annemlere gidiyoruz dedi. tatlılıkla hayatım abimler gelecek dedim, olsun onlarda bizimle gelir dedi. daha on gün önce oradaydık sobalı ev tuvalete bile gidemiyorum sabaha kadar sancıdan uyuyamadım geçen sefer artık halimde yok ayakta durup hizmet yapmaya gitmeyelim artık doğumdan sonra gideriz dedim yok gideceğiz dedi.bu son oldu akşamdan beri annemden gizli köşede bucakta ağlıyorum başım çatlıyo sonra bide ben ona küsecekken o bana küstü. artık dayanamıyorum ben ailemi karşıma aldım onunla evlenebilmek için evlatlıktan reddedilmeyi göze aldım o ailesi için yeğenleri,arkadaşları için şu halimle beni yerden yere vuruyo ben bunların hiçbirini haketmiyorum benim sevgimi kendi çıkarına kullanıyor.ilk defa ayrılmayı düşünüyorum ciddi ciddi çok zoruma gidiyor artık...

canım yaşadıkların gerçekten çok can sıkıcı üzücü neden böle yapar bu erkekler anlamıorum.. ama sabır canım aklına kötü şeyler getirme sağlıcakla yavrunu kucağına almaya bak onu düşün

slm kızlar nasılsınız bugün
ayy bugün konyada çok kasvetli bi hava var yağmur yağıyo oysa camlar silincekti :((
yarın kontrolümüz var bakalım ne diycek dr amca yarın gelin alalım demesini bekliyorum ama sanırım hayallerim suya düşcek :))

Gözdecim madem sezeryan olca kesin hakket neden bu kadar bekletio senin bu dr yaa bi an önce hem kuzuna kavuşcan hem ağırlığından kurtulcan ne bu eziyet anlamadım valla.
Hayırlısı bakalım..

Kizlar bebisim pozisyon degistirmis ama kafasi asagidaymis

yani kendi etrafinda sola dönmmüs:16:

ohh dedim valla rahatladim:nazar:

Hadi gözün aydın bu sefer üzmedi balın seni..
Bi gelsede artık hepimiz birden rahatlasak :)

Kızını görmüşsün gözünaydın canım maşallah:nazar:
Senin normal doğum mu görünüo.. Valla tpiğin yarıdan çoğu sezeryan heralde

geçmiş olsun canım sanada eşinede..Allah şifa versin..

Back