Cnm sağolasın,gece hakikaten moralim baya bozuktu ama şu an oldukça iyiyim, yaşam diye bir hastane var tekirdağda, oranın müdürü ile görüştük bugün, doğum orda olsun diye konuşuyoruz hayırlısı artık
Geçmiş olsun cnm inş hemen geçer...
Bebişini görmüşsün cnm gözün aydın, ama tansiyonunu sabah akşam takip et bakalım bir oynama varmı, bide maşallah kaynanacığına ya ne kadar düşünceli, iş yapmasını geçtim sadece düşünmesi bile yeterli bence
Cnm riskli gebelik derken risk misk hikaye oldu vallahi sana :) hadi hayırlısı artık gelsin diye bakıcan :)
Cnm durmuş durmuşta tam doğum yapacağın zamanmı aklına gelmiş teee evliliğinizin başındaki olay, sinirlenmemeye çalış... bebişin ve huzurun için cnm unutma yanında kalıcı değil dönecek evine sende kurtulcan böyle sürekli iğnelenmekten
Cnm tkip et bakalım dahada şişecekmi, inş. bu kadarla kalır
Pamuk fln az gelir , bende olsa kuş tüyü yatakta tutardım vallahi
Cnm değiştiriyorum dr u, hadi bakalım hakkımda hayırlısı inş.
Sağolasın cnm, eşimde bugün sen iyi dayanmışsın o sözlere ben olsaydım lafımı söyler çarpar kapıyı çıkardım doktormu kalmadı dedi, ama işte bende mecbur kalırda orda doğumu yaparsam diye ağzımı açamadım bi yandan, dr söyledi ben yuttum resmen... bugün iyiyim şükür
Çok sağolasın cnm, bizde seni öpüyoruz :))
Cnm kağanı göbeği düşene kadar yıkamadım, sadece çok terleyince ıslak bezle bastırmadan sildim, göbeği düşüp üstünden 1-2 gün geçince yıkadık, ilk ay şampuan sabun vs.. kullanılmıyor birde aklında olsun, bebişin üstünde doğumda cildi besleyen vernix tabakası kaplı, cildi bunu emmesi lazım, sampuan fln bu tabakayı ortadan kaldırıyormuş
Cnm haklısın, ne desem boş olacak, Allah sabır versin
Maş kuzuşuna cnm
iyi yapmışsınız cnm bizde bugün dışardaydık, sanırım benim doğuma kadar olan son gezmem olacak bugünkü
maş oğlusuna cnm
Cnm elinize sağlık, ay çok üzüldüm o yanan kadına ya üf keşke elimden bişey gelseydi..
Eline sağlık cnm pembiş pembiş olmuş çok beğendim
Cnm 38. haftanın içindesin bebiş büyüdü artık, az haeket edecek, azda olsa hareket varsa korkma ,eğer aşırı hareket varsa ve bir anda kesilmişse dr una haber ver ama mutlaka
Cnm iyi olmana sevindim, Allah analı babalı büyütsün inş., kurtuldun hayırlısıyla
Cnm ayneeeeeeen, ayaklarım ağrıyor, başım ağrıyor... ama değer :))
Cnm çok normal sana farklı oğluna farklı davranıyodur muhtemelen, boşver duymazdan görmezden gelerek kendi huzurunu satın al yeter, yaptığından kendi utansın...
Cnmmmmm hatırlamaz olurmuyum bebeğini kaybettiğinde çok üzülmüştüm, Rabbim gönlüne göre vermiş bak çok şükür, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş
Cnm Allah analı babalı büyütsün inş
Kızzzz bu ne hamaratlık :))) ben artık yere oturunca zor kalkıyorum, sen koltuk siliyorum dediğinde imrendim maş.