• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kayınvalidem geldi kızlarr

koltuklarımık ve halılarımı silecekmiş hemen girişti işe.yau yarın eşim silecek makinayla dediysemde laf geçiremedim.o ne kadar becerecek ben silerim dedi.iyi didim ne diyim yapacaksan ben mani olmayayım :37: içerde iş yapıo ben burda oturuyom tuhaf geliyo ama napiimm.bişi yaptırtmıyokii.

çok titizdir kayınvalidem çok güzel iş yapar ama yoruluyoo elleri kolları ağrıyo sonra.biz ona yaptırmayalım dedik ama o durmadı bak pat diye geldii.

neyse duvarları hiç sölemiim yoksa onlarıda silecem diye başlar işe.

ah keşke şöyle biride gelse yapıyım temizliğini dese bana . önümüzdeki hafta dip köşe duvar cam halı tül ne varsa yaptırıcam kadın tutucam ama onların yaptığı içime sinmiyo hiç kendimde yapamıyorum ..

:nazar:
kayınvalidem içerde halıları siliyo valla pırıl pırıl oldular heee elleri dert görmesinn.halıdan sonra koltuklara geçecek ayy dizleride kıpkırmızı olmuş üzüldüm ama kendi geldi biz makinayla silecektikkk halbukiii.

pat diye kayınpederde geldii.pek gelmezdi yazık hasta bide nar sıkıverdim şimdi ona yemek yemedi tokmuşş.

valla benim kayınvalidem Allah var gürlemiyo direk yağıyoo sağolsunn.siizinkileri duydukça kadını pamuklara sarmalayıp sarasım geliyoo.

seda söyleye söyleye nazar değidrecen kadına :)) biz bişeye çok fazla iyi dedikmi tersine dönüyo valla . Maşallah de kayınvalidene :nazar:

nasıılsınız hanımlar geçmişe hiç bakmadım fazla kalmıyacam zaten bi selam verim dedim doğuran filan yok inşallah bugün kocişim ameliyaT oldu onunla kosturdum saolsun görümcelerde geldi ama biri boş yatakta kıvrıldı uyudu diğeride oturdu yerinden kalkmadı bu halimle bi aşağı bi yukarı gittim geldim neyse kocam iyi ya ben dahada koşturmaya razıyım onun dışındaa hastanedeyken doktorumada göründüm şişliklerim için sorun teşkil edecek kadar yoğun değil dedi ama tansiyona yine dikkkat et şişlikleride kontrol et dedi perşembeye tekrar çağırdı bizden bbukadar şimdi kocama yemek yapim yesinde iyileşsin biran önce

Geçmiş olsun eşine sevimli umarım bir an önce iyileşir kalkar senin doğumda yakın. Valla eşlerin aileleri hep böyle var gibi gözüküyo ama kenar kenar duruyolar yine herşeyi sen yapıyosun olsun eşlerimizin canı sağolsunda.

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar
gece boyu 2 saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır kızıma sürekli ılık duş aldırdık ve ateş düşürücü verdik
şimdi yine uyuyor bugün düne göre daha iyi
adamcağız o halde ders vermeye gitti bende etrafı topladım çamaşır yıkadım astım bi duş aldım şimdi
karşı komşuda misafir var 2kez çağırdı ama kızım hasta uyuyor
inşallah pasta börek vs getirir çok acıktım çünküüü

burcucum şimdi okudum dr unun dedikleini sinirden kudurdum o adama falan güvenilmez bence acil değiştir dr unu:47:

Geçmiş olsun eşine sevimli Allah bir an önce şifasını versin inşallah

sedacım gözün aydın bebişi görmüşsünüz ev temizleniyormuş kek demişsin canım çekti:)

nurcum bende akşama pişi yapmaya karar verdim

ay burda ne yemek yazılsa caım çekiyor benim ya sizdede oluyormu?

tamam tamam aradım annemi gel yapim dedi,ben gittim:)
iyi bari yoksa aklımda kalırdı...Allah razı olsun anneciğinden canım...
NUR ŞAKA BİR TARAFA da senin kayınvaliden aynı zamanda vicdansız ya ...dışardan bi yabancıya bile desen şunu canım çekti diye hemen yapar hamile kadına insan canından bir parçayı taşıyan insana nasıl yapar ya anlayamıyorum
melocum artık kendi haline bıraktım....şu süreç daha yakından tanımamı sağladı bundan sonra eltime sonuna kadar destek olucam....neyse yinede allah razı olsun evini bırakıp geldi ne diyim...
nasıılsınız hanımlar geçmişe hiç bakmadım fazla kalmıyacağm zaten bi selam verim dedim doğuran filan yok inşallah bugün kocişim ameliyaT oldu onunla kosturdum saolsun görümcelerde geldi ama biri boş yatakta kıvrıldı uyudu diğeride oturdu yerinden kalkmadı bu halimle bi aşağı bi yukarı gittim geldim neyse kocam iyi ya ben dahada koşturmaya razıyım onun dışındaa hastanedeyken doktorumada göründüm şişliklerim için sorun teşkil edecek kadar yoğun değil dedi ama tansiyona yine dikkkat et şişlikleride kontrol et dedi perşembeye tekrar çağırdı bizden bbukadar şimdi kocama yemek yapim yesinde iyileşsin biran önce
çok geçmiş olsun canım inş biran önce iyileşir babanız....zaten başkasından bişi beklememek lazım...senin içinde bi sorunun olmamasına sevindim...
kayınvalidem içerde halıları siliyo valla pırıl pırıl oldular heee elleri dert görmesinn.halıdan sonra koltuklara geçecek ayy dizleride kıpkırmızı olmuş üzüldüm ama kendi geldi biz makinayla silecektikkk halbukiii.

pat diye kayınpederde geldii.pek gelmezdi yazık hasta bide nar sıkıverdim şimdi ona yemek yemedi tokmuşş.

valla benim kayınvalidem Allah var gürlemiyo direk yağıyoo sağolsunn.siizinkileri duydukça kadını pamuklara sarmalayıp sarasım geliyoo.
canım valla benimkine arada gidiyo geliyo...benimkide tüm evin duvarlarını,camlarını,fayansaları sildi parlattı ama arada çok canımı sıkıyo işte....
gece boyu 2 saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır kızıma sürekli ılık duş aldırdık ve ateş düşürücü verdik
adamcağız o halde ders vermeye gitti bende etrafı topladım çamaşır yıkadım astım bi duş aldım şimdi

burcucum şimdi okudum dr unun dedikleini sinirden kudurdum o adama falan güvenilmez bence acil değiştir dr unu:47:

sedacım gözün aydın bebişi görmüşsünüz ev temizleniyormuş kek demişsin canım çekti:)

minik fıstığın daha iyi olmasına sevindim....tekrardan geçmiş olsun...ya ben o sinirle yazmışım pişi mişi kusura bakmayın hakkınızı helal edin...ama mutlaka yiyin:56:

iyi akşamlar kızlarrr
bugün okuldaki son günümdü hem sevinçli hem gariptim
okuldan ayrılırken çocuklar camlara çıktılar hocamm sizi seviyoruz hocammm güle güle ay ne çok seviliyormuşum meğer
arkadaşlarla öpüştük ayrıldık
eve geldim kızım servisten indi ateşler içinde yanıyor 4 ten beri yatıyor ateş düşürücüyle bile 38.5 oldu
şimdi ılık duş aldırdım böyle giderse gece acile gideriz kocam uyudu uyandı şimdi ben uyuyacağım o bekleyecek başında
geçmişi çok okuyamadım sonra bakarım
şimdilik öptümmm
byeee

canım çok ama çok geçmiş olsun yavruya.. kıyamam ben ona :69:

Kızlar iyi geceler,:71:
Yorum yapan ark.lara teşekkürler,oglanı uyuttum int.ten dr bakıyorum, ay sinirlerim boşaldı ya ağlıcam nerdeyse... dr bulamıyorum, birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor, bu akşam kasılmalarım biraz daha fazla bide sinirden doğururmuşum...
:47:

allah korusun canım ya.. ama sinirlenmekte haklısın.. ben bile okurken kudurdum.. ama sakin olup mantıklı düşünmeye çalış..umarım iyi bir doktor bulabilirsin canım..

melocum , çağlayancım teşekkür ederimm. evet bebişlerimiz iyi olsunda.Allah a şükür doktor çok güzel konuştu çok iyi dedi hiç bir problemi yok gayet keyfi yerinde dedi. o yüzden çokda üstelemedim bende

:nazar: :nazar: :nazar: metehan bebeğe maşallahh

evet valla burda ne yazılsa benimde canım çekiyor :17:

burcucum canım benim face de yazdım ama bide burdan yazmak istedim :

Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara canım .. eşinle, paşalarınla, tüm sevdiklerinle inşallahh...

öpüyoruz kızımla :54:

günaydın gece 12 den 7 ye kadar kesintisiz uyudum uzun zamandır.yorganı bacaklarımın arasına koyunca epey rahat ettim.
babmızla kahvaltımızı ettik o derslerine başladı biz yatıyoruz,öğleden sonra çarşıya gideceğiz lohusa şekeri ve takım için bardak falan alacağım
geldiyse bebek arabasıyla na kucağına da bakarız

melocum o taktik yorganı bacakların arasına koyma yani bende de işe yaradı ii oluyomus bana da arkadasım önermişti :)

selam kızlarrr biz geldikk

evettt sabah doktorumuza giitiik bir heyecan bir heyecannnnn

bu bizim doktor yine yüzümüze güldü alladı pulladı yolladı bizi :44:

neyse renkli ultrasonları gelmiş fakat daha kurulmamış eğitmini cartını curtunu almamışlar tabii bu hayalimiz possss gitti.yazık eşim çıkmadan fotoğraf makinasını falan al diye telefon bilem etmişti.o bilehevesliydi:63:

neyse doktor baktı etti.suyum bebek eşi dostu falan filan gayet iyi dedi.keyfi yerinde dedi.kilosu 2500e gelmiş o civarda dedi(hayatta kesin bişi sölemez huyu kurusun) boy zaten yok sölemez onuda.herşeyin çok güzel normal dedi.oğluşumun yüzünü gördük siyah beyaz da olsa.fındık burnu var parmaklarıyla yüzüyle oynuyodu.

tansiyonum yüksek çıktı 14-9 iki kere ölçtü hatta.bir kaç gün ölç bana haber ver dedi.şişlik falan yok ama olursa haberim olsun dedi.len sana kızdım tansiyonum fırladı demedim tabee :37:

nst demiştiniz geçen hafta noollduuu dedim

herşeyin çok güzel suyun boll bebek gayet rahat plasentanın gelişimi konumu çok güzell hiç bebeği rahatsız etmeyelim bidahakine bakarız dedi.

çatı muayenesi için de bidahaki değil ondan sonraki kontrolde bakalım dedi.len zaten doğuracam ozamana gerçi doğurturken görürsün yorulma dicektimde demedim :37:

tahlillerin değerlerin çok güzell aynen devam et dedi.

alladı pulladı yolladı bizii..

eşimin içine sinmedi hevesin kaldı göremedin yine renkli dedi (hoş kendide benden daha hevesli) linayı aradı oraya sordu.gidelim dedi randevu alalımda.aman boşver dedim.havam kaçtı bikere.neyse hafta içi falan gideriz dedi.

böyle işte.durumumuz Allah a şükür gayet iyi.bi sıkıntımız yok netice itibariyle

neyse sedacım renkli olmasada görmüşün oğluşunu kocamanda olmuş bak yakında essahını alıcan kucağına sağlıklı olsunda tek ne güzel herşey yolundaymışta.

kayınvalidem geldi kızlarr

koltuklarımık ve halılarımı silecekmiş hemen girişti işe.yau yarın eşim silecek makinayla dediysemde laf geçiremedim.o ne kadar becerecek ben silerim dedi.iyi didim ne diyim yapacaksan ben mani olmayayım :37: içerde iş yapıo ben burda oturuyom tuhaf geliyo ama napiimm.bişi yaptırtmıyokii.

çok titizdir kayınvalidem çok güzel iş yapar ama yoruluyoo elleri kolları ağrıyo sonra.biz ona yaptırmayalım dedik ama o durmadı bak pat diye geldii.

neyse duvarları hiç sölemiim yoksa onlarıda silecem diye başlar işe.

ne iyiymiş valla.. benimki yapacak olsada ben yaptırmam sonra lafını etcek gerek yok..

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
biz bugün 7 buçuk gibi uyandık akşamdan beri kızım az kıpırdıyodu beni bi merak sardı uyuyamadım...sonra eşimi uyandırdım yazık adamcağız hemen kalktı konuşuyo falan bizim hanımda tıkk yok....sonra hemen kalktı portakal soydu yedirdi bana başladı hemen cimcime oynamaya derin bi ohhh çektik....sonra uyuyamadık tabi....
benim canımda akşamdan pişi istediydi kayınvalideme sölediydim yaparız basit iş o dedi sonra akşamdan hamur mamur yoğurmamış...bende dedim eşime fırına gidip hamur alalım diye o da saolsun beni hiçç kırmazz kalktık atladık arabaya doğru fırına...aldık geldik....kayınvalidem ne dese beğenirsiniz aaa hamur mu aldınız ben yoğururdum....ben bi kere sölerim ikinciyi hayatta demem....biz aldık artık dedim bende....
hee bu aarada trt de bebeğim ve ben diye bi program var orda sezeryan doğumu ve sonrasında bebeğin ilk anlarını hazırlnaıp babasına verilişini gösterdilerr eşimle çok duygulandıkk tabii ben ağladım...
neyse kahvaltıdan sonra çay içiyoz içerde...dereden tepeden konuşuyo valide sultan...kızım onun yanına salça yapmaya gitcekmişş....eşimde nuru çok çağırdın da kızımımı çağırcan şimdi dedi....ben hiç öle yardıma şuna buna gitmedim eşim olmadan gitmemm zaten...bide şöyle bi dipnot düşcem...biz evlendikten sonra hani el öpmeye gidiliyo ya kayınvalidemlere el öpmeye gitiiğimiz gün saolsun kayınvalidem salça yapmaya kalktıydı...bana diyo ki geldiniz aşağıda salça yapılırken biz balkondan bakmışız yardım etmemişiz...bende dedim düğünümden 1 hafta sonra el öpmeye geldiğimde yaptınız salçayı napabilirim dedi....çıt çıkaramadı....
sonra şekerlerimizi almaya gitmeye karar verdik eşim sende gel istersen dedi hemen kalktı hazırlandı çıldırcaktım....orda da yok şunu alın yok bunu alın içine şeker koymayın güzel durmuyoo diye çıldırttı benii sabır çekiyorum sadeceee bana duaedinn

ahh nurcum yaa.. nedir çektiğin çektiğimizzzz.. sabır..
benimki de önümüzdeki hafta sonu gidicem dio essah mı yalan mı bilmiomda gerçi geldiğinden beri gidicem dio da ayak yapıo bana zillii :52:

nasıılsınız hanımlar geçmişe hiç bakmadım fazla kalmıyacam zaten bi selam verim dedim doğuran filan yok inşallah bugün kocişim ameliyaT oldu onunla kosturdum saolsun görümcelerde geldi ama biri boş yatakta kıvrıldı uyudu diğeride oturdu yerinden kalkmadı bu halimle bi aşağı bi yukarı gittim geldim neyse kocam iyi ya ben dahada koşturmaya razıyım onun dışındaa hastanedeyken doktorumada göründüm şişliklerim için sorun teşkil edecek kadar yoğun değil dedi ama tansiyona yine dikkkat et şişlikleride kontrol et dedi perşembeye tekrar çağırdı bizden bbukadar şimdi kocama yemek yapim yesinde iyileşsin biran önce

ayy geçmiş olsun eşine canım yaa.. Allah acil şifa versin..

ay canım çok geçmiş olsun nasıl kaptı şifayı kuzucun..
neyse ki işten kurtuldun da kızının başındasın.

kızlar bu arada burcu ya ne oldu doğuma felan mı gitti yoksa çok geçmişe giremedim son bi güne baktımda neyse azcık daha gerie döneyim

herkese selam artık gün saymaya başladık.az kaldı.3 haftam var.kızlar ocak ayı annelerini okudumda. bebeği eve getirince yıkayacakmısınız .bazı doktorlar göbek bagı düşene kadar yıkamayın diyorlar.bebeği hastanede yıkamıyorlarmış.siliyorlarmış evde temiz temiz değidirmeden yıkasak daha iyi olmazmı ben tecrübesizim bu konuda

benim de kayınvalidem aramış doguma 2 gün kala ra geliriz diyor sinir oldum.kayınvalidem yakın oldugu için erken dogum riskim oldu annem uzaktı onu çagırmadım.ozaman eltimlere kayınvalidemlere birgün kalın yanımda diye aramıştım o zaman ben gelemem hepsi bir bahane etmişti.yazık annem 8 sat yoldan geldi.birde arayıp geçmiş olsun demediler.sonra 3 hafta sonra 15 kişi çıkmış yatılı eltiler görümce kayınvalide bana yatıya geldiler.yediler içtiler gittiler.zaten agrım var bide onlarla ugraştım.şimdide aramış gelecekmiş annem gelecek dedim ya çekemedi kaynana....sinir oldum ya.insanların anlayışsızlığına...gelirkende eltim ilk defa geliyor 1 saatlik yol 2 senede 1 kere geldiler oda hastayken.iyiken gelmediler.birde hediye getirmemiş eşime sen ne getirdinki bizden bekliyorsun diyor.15 senelik evli ne bekliyorsa sanki benim onun hediyesine ihtiyacım var.bir tabak kaldırmadılar.onlar gitti.1 hafta agrıdan yattım.evime hayırlı olsun analı babalı büyütsün bile demediler bizim biraz geç oldu bebek işte böyle

Slm kızlar bugün hem nst ye girdim hem bebişimi gördüm.Nst de sancı filan çıkmadı.Bebişim 3115 gr olmuş. Suyu iyimiş.Plasenta yaşlanmış dedi doktor bu sefer sordum bu normal demi diye.O da tabiki plasenta yaşlanacakki doğum başlasın dedi:) En güzelide artık kilo ölçümü yok dedi doktor çok sevindim.Hemen gözümün önünden çikolatalar patlamış mısırlar geçmeye başladı.Her şey iyiydi yani bakalım artık beklemedeyiz.Ne zman gelirse miniş... Bu arada orada 42. haftasına giren bi bayan vardı.Çok üzüldüm durumuna sezeryana girmek istemiyordu normal diye diretiyordu.Düşündümde çok zor ya öff inş öyle olmayız.Vakti saatinde gelir bizim yaramazlar.

Son düzenleme:
hanımlar şimdi atv haberde bir haber verdiler isviçreli mi ne bilim adamları bir jel bulmuşlar ve doğum sancısını engelliyormuş. Türkiyede biri bu jelli doğumu yapmış.Bunu gösterecekler.

Slm kızlar bugün hem nst ye girdim hem bebişimi gördüm.Nst de sancı filan çıkmadı.Bebişim 3115 gr olmuş. Suyu iyimiş.Plasenta yaşlanmış dedi doktor bu sefer sordum bu normal demi diye.O da tabiki plasenta yaşlanacakki doğum başlasın dedi:) En güzelide artık kilo ölçümü yok dedi doktor çok sevindim.Hemen gözümün önünden çikolatalar patlamış mısırlar geçmeye başladı.Her şey iyiydi yani bakalım artık beklemedeyiz.Ne zman gelirse miniş... Bu arada orada 42. haftasına giren bi bayan vardı.Çok üzüldüm durumuna sezeryana girmek istemiyordu normal diye diretiyordu.Düşündümde çok zor ya öff inş öyle olmayız.Vakti saatinde gelir bizim yaramazlar.

ohh maaşallah minişine 3115 olmuş.Ayrıca gözünaydın bebişini görmen çok güzel... Keşke bana da artık kilo kontrolü yok deseler de saldırsam herşeye... Ama aksine iyice diyete girdim :) Ahh bu gebelik şekeriii

slm kızlar ben geldim
eşim ilk defa kendiliğinden hadi gel sıkılmışsındır bi dışarı çıkalım dedi çıktık gezdik tozduk bide ilk günlüğümmü ne ondan aldık.
sonra arkadşalr aradı bize gelceklermiş sıkı sıkı tembihledi hiç bişi yappma diye bizde gelirken dışardan kuru pasta aldık yemeğimizide yyiyip geldik dışardan bekliyoz şimdi

slm kızlar ben geldim
eşim ilk defa kendiliğinden hadi gel sıkılmışsındır bi dışarı çıkalım dedi çıktık gezdik tozduk bide ilk günlüğümmü ne ondan aldık.
sonra arkadşalr aradı bize gelceklermiş sıkı sıkı tembihledi hiç bişi yappma diye bizde gelirken dışardan kuru pasta aldık yemeğimizide yyiyip geldik dışardan bekliyoz şimdi

oohhh sefan olsun... tadını çıkar valla.... zaten doğuma en yakın olanlarımızdansın. Minik hanım gelince ondan başka hiç bişeye zaman kalmayacak :)

oohhh sefan olsun... tadını çıkar valla.... zaten doğuma en yakın olanlarımızdansın. Minik hanım gelince ondan başka hiç bişeye zaman kalmayacak :)

evet valla artık sıra bende sanırım:))
normal bi drum olmuş olsaydı bu perşembe doğurcaktım ama azcık çatlak olduğundan öbür haftaya kaldık.
kızımın bi 40ı çıksın gezcez onla bol bol

melocum o taktik yorganı bacakların arasına koyma yani bende de işe yaradı ii oluyomus bana da arkadasım önermişti :)

neyse sedacım renkli olmasada görmüşün oğluşunu kocamanda olmuş bak yakında essahını alıcan kucağına sağlıklı olsunda tek ne güzel herşey yolundaymışta.

ne iyiymiş valla.. benimki yapacak olsada ben yaptırmam sonra lafını etcek gerek yok..

ahh nurcum yaa.. nedir çektiğin çektiğimizzzz.. sabır..
benimki de önümüzdeki hafta sonu gidicem dio essah mı yalan mı bilmiomda gerçi geldiğinden beri gidicem dio da ayak yapıo bana zillii :52:

ayy geçmiş olsun eşine canım yaa.. Allah acil şifa versin..

kızlar bu arada burcu ya ne oldu doğuma felan mı gitti yoksa çok geçmişe giremedim son bi güne baktımda neyse azcık daha gerie döneyim
canım benim kayınvalidemde yazık annemleri bekliyor...ay bazen sinirlenip söyleniyorum ama sonra kıyamıyorum....o da sıkıldı belli...hem evde kayınpederimin babasıda var yaşlı yazık geçen gün evde düşmüş omzu kırılmış...kayınbabam bakıyo ona....eşimin halaları var ama pek ilgilenmezler babalarıyla...bunları düşününce üzülüyorum hatta söylendiğim için kendime kızıyorum ve kendimi kınıyorum:59:

canım gözünaydın...kızçeni görmüşsün...benim doktorum bayadır kilo kontrolü yapmıyo bana bende kilo almıyorum çok ilginç:51:

Back
X