• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

GÜNAYDINN

bugünde açılışı ben yapim dedim,ilk defa açılış yapmış oldum :P
6:30 dan beri uyku yok gözümde,gece boyunca 4 defa tuvalete git gel yaptım,zaten sağ bacağımın ağrısıyla uyanıncada bir daha uyuyamadım,geceleri uykuda bacağımın ağrıdığını hissediyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum ağrı gitmiyor,bugünde evin içinde 10 dakika turladım bacak ağrım geçsin diye,1 haftadırda bununla uğraşıyorum,hadi hayırlısı

Günaydın kızlar :2: Hastayım 3 gündür yatıyorum. Sanırım grip oldum. Bir gece acilde kaldım. Bulantı kusma ishal nedeniyle gittik dra. Çok kötü üşütmüşüm. Öksürüğüm bir türlü geçmek bilmiyor. 3 hafta sonrasına dr um doğum için gün verdi. Sezeryan olacağı için öksürüğümün bir an önce geçmesini istiyorum. Malum dikişlerin acımaması lazım. Ne yapmam lazım kızlar. Şu an parol ve alfasilin (antibiyotik) kullanıyorum. Salgın varmış kızlar kendinize dikkat edin. Mümkünse kalabalığa çıkmayın. Şurda doğumlarımıza çok az zaman kaldı. :49:

GÜNAYDINN

6:30 dan beri uyku yok gözümde,gece boyunca 4 defa tuvalete git gel yaptım,zaten sağ bacağımın ağrısıyla uyanıncada bir daha uyuyamadım,geceleri uykuda bacağımın ağrıdığını hissediyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum ağrı gitmiyor,bugünde evin içinde 10 dakika turladım bacak ağrım geçsin diye,1 haftadırda bununla uğraşıyorum,hadi hayırlısı

Gnydın cnm. Magnezyum kullanıyor musun? Eğer kullanmıyorsan dr unla görüş derim. Bende de vardı magnezyum eksikliğinden olurmuş. Geçmiş olsun cnm.

kızlar sizi okurken hamileliğimin son zamanları aklıma geldi. şimdi düşünüyorum da su gibi geçmiş o günler.. şimdi de öyle geçiyor tabi.. ayak şişlikleri, ağrılar, ikide bir wc ye gitmeler, nasıl dogurucam stresi derken şimdi oğlum arkada ellerini yiyor :)

hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..

Gnydın cnm. Magnezyum kullanıyor musun? Eğer kullanmıyorsan dr unla görüş derim. Bende de vardı magnezyum eksikliğinden olurmuş. Geçmiş olsun cnm.

aslında kullanıyodum fakat şu son günlerde bıraktım kullanmayı,doğum sancılarını engelliyomuş magnezyum hapı,sanada çok geçmiş olsun çok beter bi salgın var dediğin gibi,daha 3 haftan varmış doğuma bol bol dinlen doğuma enerjik ve sağlam gir,hamileyken bide hastalanmak hiç çekilmiyo ya

aslında kullanıyodum fakat şu son günlerde bıraktım kullanmayı,doğum sancılarını engelliyomuş magnezyum hapı,sanada çok geçmiş olsun çok beter bi salgın var dediğin gibi,daha 3 haftan varmış doğuma bol bol dinlen doğuma enerjik ve sağlam gir,hamileyken bide hastalanmak hiç çekilmiyo ya

Aynen cnm ya. Hiç bu kadar ağır geçirmemiştim hastalığı. Gebelikteçok zormuş. :2:

Günaydın kızlar :2: Hastayım 3 gündür yatıyorum. Sanırım grip oldum. Bir gece acilde kaldım. Bulantı kusma ishal nedeniyle gittik dra. Çok kötü üşütmüşüm. Öksürüğüm bir türlü geçmek bilmiyor. 3 hafta sonrasına dr um doğum için gün verdi. Sezeryan olacağı için öksürüğümün bir an önce geçmesini istiyorum. Malum dikişlerin acımaması lazım. Ne yapmam lazım kızlar. Şu an parol ve alfasilin (antibiyotik) kullanıyorum. Salgın varmış kızlar kendinize dikkat edin. Mümkünse kalabalığa çıkmayın. Şurda doğumlarımıza çok az zaman kaldı. :49:

canım bende kurban bayramından 2 hafta önce başlayıp yaklaşık 2 ay boyunca durmadan öksürerek geçirdim böyle bir grip... Doktorum bana bitkisel bir damla önermişti ve çooook dua ettim ona... geceleri öksürmekten uyuyamıyordum... Zombi gibi olmuştum resmen...Bu damla sayesinde çook rahat ettim...Öksürüğü şıp diye kesiyor.
İsmi Strath. hem şurubu var hem damlası var.Ben damlasını aldım... 1 bardak suya 20-30 damla damlatıp işçiyorsun ve yaklaşık 2-2,5 saat öksürüğü unutuyorsun.
Umarım işine yarar.Geçmiş olsun.

herkese selamlar kızlar,
erken doğum korkusuyla yata yata geçiyor günler... karpuz misali büyüyoruz oğlumla;))
umarım hepinizin keyfi yerindedir.
3 bebeğimiz dah gelmiş maşallah, bu gidişle şubata kimsecikler kalmayacak
canım dikkat et kendine...kalır kıs bak yazık sona kalan bi ocak annesi buraya gelmiş
iyi akşamlar kızlarrr
bugün okuldaki son günümdü hem sevinçli hem gariptim
okuldan ayrılırken çocuklar camlara çıktılar hocamm sizi seviyoruz hocammm güle güle ay ne çok seviliyormuşum meğer
arkadaşlarla öpüştük ayrıldık
eve geldim kızım servisten indi ateşler içinde yanıyor 4 ten beri yatıyor ateş düşürücüyle bile 38.5 oldu
şimdi ılık duş aldırdım böyle giderse gece acile gideriz kocam uyudu uyandı şimdi ben uyuyacağım o bekleyecek başında
geçmişi çok okuyamadım sonra bakarım
şimdilik öptümmm
byeee
canım hadi gözün aydın aynı duyguları ben yaşadım dün meğer ne çok seviyor muşum okulumu
kızlar göbüş topiğine resim ekledim kocaman olduk ama sanki göbeğim öncekine göre yukarı çıktı
maşallah gözde öyle hissettiysen bebek yçn değiştirmiştir
doğru bi söz ama işteee

ya ben doğumdan falan diilde en çok şu lavman olayından tırsıp bi tuhaf oluyorum yaaa ayy içim bi hoş olduuu

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/256707-normal-dogumda-lavman.html
canım bak burda o kadar korkulacak bir şey değilmiş gibi konuşmuşlar .. ben de sprey sıkılıyor diye okumuştum sanırım
evet seda bende gördüm bişey yok jel sıkıyorlar tuvalete gidiyorsun hemen o kadar
GÜNAYDINN

günaydın canım süt içince azalıyor bende
canım ben sıcak süt bal ve zencefille iyice terleyerek atlattım
kızlar sizi okurken hamileliğimin son zamanları aklıma geldi. şimdi düşünüyorum da su gibi geçmiş o günler.. şimdi de öyle geçiyor tabi.. ayak şişlikleri, ağrılar, ikide bir wc ye gitmeler, nasıl dogurucam stresi derken şimdi oğlum arkada ellerini yiyor :)

hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..
sağol canım sen de güle güle büyüt bebişini
canım bende kurban bayramından 2 hafta önce başlayıp yaklaşık 2 ay boyunca durmadan öksürerek geçirdim böyle bir grip... Doktorum bana bitkisel bir damla önermişti ve çooook dua ettim ona... geceleri öksürmekten uyuyamıyordum... Zombi gibi olmuştum resmen...Bu damla sayesinde çook rahat ettim...Öksürüğü şıp diye kesiyor.
İsmi Strath. hem şurubu var hem damlası var.Ben damlasını aldım... 1 bardak suya 20-30 damla damlatıp işçiyorsun ve yaklaşık 2-2,5 saat öksürüğü unutuyorsun.
Umarım işine yarar.Geçmiş olsun.

ayyyy..aklımızda olsun gayecim sağol

günaydın gece 12 den 7 ye kadar kesintisiz uyudum uzun zamandır.yorganı bacaklarımın arasına koyunca epey rahat ettim.
babmızla kahvaltımızı ettik o derslerine başladı biz yatıyoruz,öğleden sonra çarşıya gideceğiz lohusa şekeri ve takım için bardak falan alacağım
geldiyse bebek arabasıyla na kucağına da bakarız

selam kızlarrr biz geldikk

evettt sabah doktorumuza giitiik bir heyecan bir heyecannnnn

bu bizim doktor yine yüzümüze güldü alladı pulladı yolladı bizi :44:

neyse renkli ultrasonları gelmiş fakat daha kurulmamış eğitmini cartını curtunu almamışlar tabii bu hayalimiz possss gitti.yazık eşim çıkmadan fotoğraf makinasını falan al diye telefon bilem etmişti.o bilehevesliydi:63:

neyse doktor baktı etti.suyum bebek eşi dostu falan filan gayet iyi dedi.keyfi yerinde dedi.kilosu 2500e gelmiş o civarda dedi(hayatta kesin bişi sölemez huyu kurusun) boy zaten yok sölemez onuda.herşeyin çok güzel normal dedi.oğluşumun yüzünü gördük siyah beyaz da olsa.fındık burnu var parmaklarıyla yüzüyle oynuyodu.

tansiyonum yüksek çıktı 14-9 iki kere ölçtü hatta.bir kaç gün ölç bana haber ver dedi.şişlik falan yok ama olursa haberim olsun dedi.len sana kızdım tansiyonum fırladı demedim tabee :37:

nst demiştiniz geçen hafta noollduuu dedim

herşeyin çok güzel suyun boll bebek gayet rahat plasentanın gelişimi konumu çok güzell hiç bebeği rahatsız etmeyelim bidahakine bakarız dedi.

çatı muayenesi için de bidahaki değil ondan sonraki kontrolde bakalım dedi.len zaten doğuracam ozamana gerçi doğurturken görürsün yorulma dicektimde demedim :37:

tahlillerin değerlerin çok güzell aynen devam et dedi.

alladı pulladı yolladı bizii..

eşimin içine sinmedi hevesin kaldı göremedin yine renkli dedi (hoş kendide benden daha hevesli) linayı aradı oraya sordu.gidelim dedi randevu alalımda.aman boşver dedim.havam kaçtı bikere.neyse hafta içi falan gideriz dedi.

böyle işte.durumumuz Allah a şükür gayet iyi.bi sıkıntımız yok netice itibariyle

Eklentiler

• $Görüntü007.webp
    $Görüntü007.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 31
günaydın kızlar dün yaptığım temizliğin acısını çok feci bir şekilde yaşıyorum şu anda belim ağrıyor,ayaklarım ağrıyor,kendimi o kadar çok yorgun hissediyorum ki.Yatsam bile uyuyamıyorum kızımda arada bir tepikliyor sanırım onuda yordum
Temizlik falan yapmıycam bir daha yaaa heryerim çok ama çok ağrıyor....

Melocum günaydın canım.Bugün bende gidicektim şerbet takımı bakmak için ama sanırım gidemiycem bu ağrılar yüzünden.Herkes yapınca bende pek bir heves ettim ama bakalım hafta içi giderim olmazsa

Sedacım gözünaydın canım oğluşu görmüşsün.Amann sizi bu dr.da herseferinde aynı şeyi yapıyor size
Bir problem görmedi demekki nst'ye göndericek kadar olsun..Orasıda zararlı zaten bebiş ultrason gibi ordada rahatsız ediliyor.
Metehan çook tatlı çıkmış maşallah ona:nazar:.Bizimki artık böyle pozlar vermiyor bize.

sedacım gözün aydın canım sağlığı iyiyse na yapalım biz görmesek de olur diyoruz artık

maşallah 2,5 kilo gayet iyi

çağlayan kendini iyi hissettiğin bir gün gidersin bende burdan özendim birde ani gelip gidenler olacak ya bizde kız lokumu verilir güllü onun yanına şerbet de verilirse iyi olur dedim kısa ziyaretlerde o yüzden
yalnız zaten gidemiyorum artık eşimi bekliycem
sen ne yaptın dün temizliği halledebildin mi?

kayınvalidem geldi kızlarr

koltuklarımık ve halılarımı silecekmiş hemen girişti işe.yau yarın eşim silecek makinayla dediysemde laf geçiremedim.o ne kadar becerecek ben silerim dedi.iyi didim ne diyim yapacaksan ben mani olmayayım :37: içerde iş yapıo ben burda oturuyom tuhaf geliyo ama napiimm.bişi yaptırtmıyokii.

çok titizdir kayınvalidem çok güzel iş yapar ama yoruluyoo elleri kolları ağrıyo sonra.biz ona yaptırmayalım dedik ama o durmadı bak pat diye geldii.

neyse duvarları hiç sölemiim yoksa onlarıda silecem diye başlar işe.

melocum , çağlayancım teşekkür ederimm. evet bebişlerimiz iyi olsunda.Allah a şükür doktor çok güzel konuştu çok iyi dedi hiç bir problemi yok gayet keyfi yerinde dedi. o yüzden çokda üstelemedim bende

slm kızlarr bende dün son günümü geçirdim okulda haftaya rapor alıp gitmicem ama ben hiç kimseyle vedalaşmadım aman seneye tekrar gitcez nasılsa pöfff
ama tatil havasına hemen girdim gece sadece vc ye kalktım başka deliksiz uyumuşum hemde tek yastık önceden 4 yastık kullanıyodumda:) bu arada dünden beri belime aralıklarla sancılar giriyor umarım erken gelmeye kalkmaz oğlum gerçi ciğer geliştirici iğnelerimi vurundum her ihtimale rağmen
sizler nasılsınızz:16:

kayınvalidemin annesi yani anneannede burda şeker hastası öğünü geldi ben onları bi doyurayımmm

bide kek yapayım işi bitince çayla içerik okadar yoruluyo kadıncağız gelirim yineee

burasıda pek sakin zaten.hadi öptüm görüşürüz

Ecemnur ben de cok kötü grip olmuştum .Elma kabuğu ihlamur tarçın kaynatip bol bol içtim.Nane limon yaptım.Sonra sarımsakli yoğurt yedim sık sık .Sarımsak hakkaten antibiyotik gibi geliyor bana.Ateşim cok çıktığında ılık dus aldım.Bademciklerim iltihaplanmisti bana hamileliğimin oncesinden beri elma sirkesiyle gargara cok iyi geliyor.Bayağ boğaz tıkanıklığımi açıyor.Az suyla karıştırarak gargara yaptım. Bi de bol bol portakal mandalina falan yedim öyle atlatabildim canım

Back
X