• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

tünaydın kızlar bende kalktım çamaşırlarım vardı onları astım şimdi kocacım daha yeni kahvaltı hazırldı gidiyom :))
kahvaltıdan sonra gelirim yine şekerler

Gözde erken doğuracam derken son viraja girdin yahuuu

:))))) dimi melocumm,erken doğum tehlikesi olanlar gününü tamamladı,hiç bir tehlikesi olmayanlar birden doğum yaptı,nurda bekliyo günü dolacak nerdeyse:) nasib demekki,gözde bu gidişle normal doğum bile yapar,ben bekliyorum artık:)

selam kızlarrr biz geldikk

evettt sabah doktorumuza giitiik bir heyecan bir heyecannnnn

bu bizim doktor yine yüzümüze güldü alladı pulladı yolladı bizi :44:

neyse renkli ultrasonları gelmiş fakat daha kurulmamış eğitmini cartını curtunu almamışlar tabii bu hayalimiz possss gitti.yazık eşim çıkmadan fotoğraf makinasını falan al diye telefon bilem etmişti.o bilehevesliydi:63:

neyse doktor baktı etti.suyum bebek eşi dostu falan filan gayet iyi dedi.keyfi yerinde dedi.kilosu 2500e gelmiş o civarda dedi(hayatta kesin bişi sölemez huyu kurusun) boy zaten yok sölemez onuda.herşeyin çok güzel normal dedi.oğluşumun yüzünü gördük siyah beyaz da olsa.fındık burnu var parmaklarıyla yüzüyle oynuyodu.

tansiyonum yüksek çıktı 14-9 iki kere ölçtü hatta.bir kaç gün ölç bana haber ver dedi.şişlik falan yok ama olursa haberim olsun dedi.len sana kızdım tansiyonum fırladı demedim tabee :37:

nst demiştiniz geçen hafta noollduuu dedim

herşeyin çok güzel suyun boll bebek gayet rahat plasentanın gelişimi konumu çok güzell hiç bebeği rahatsız etmeyelim bidahakine bakarız dedi.

çatı muayenesi için de bidahaki değil ondan sonraki kontrolde bakalım dedi.len zaten doğuracam ozamana gerçi doğurturken görürsün yorulma dicektimde demedim :37:

tahlillerin değerlerin çok güzell aynen devam et dedi.

alladı pulladı yolladı bizii..

eşimin içine sinmedi hevesin kaldı göremedin yine renkli dedi (hoş kendide benden daha hevesli) linayı aradı oraya sordu.gidelim dedi randevu alalımda.aman boşver dedim.havam kaçtı bikere.neyse hafta içi falan gideriz dedi.

böyle işte.durumumuz Allah a şükür gayet iyi.bi sıkıntımız yok netice itibariyle

gözün aydın seda,senin doktorun ağzından cımbızla çekiyomuşunuz lafı ama olsun bebeğin sağlıklıya onu bilmekte güzel..

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
biz bugün 7 buçuk gibi uyandık akşamdan beri kızım az kıpırdıyodu beni bi merak sardı uyuyamadım...sonra eşimi uyandırdım yazık adamcağız hemen kalktı konuşuyo falan bizim hanımda tıkk yok....sonra hemen kalktı portakal soydu yedirdi bana başladı hemen cimcime oynamaya derin bi ohhh çektik....sonra uyuyamadık tabi....
benim canımda akşamdan pişi istediydi kayınvalideme sölediydim yaparız basit iş o dedi sonra akşamdan hamur mamur yoğurmamış...bende dedim eşime fırına gidip hamur alalım diye o da saolsun beni hiçç kırmazz kalktık atladık arabaya doğru fırına...aldık geldik....kayınvalidem ne dese beğenirsiniz aaa hamur mu aldınız ben yoğururdum....ben bi kere sölerim ikinciyi hayatta demem....biz aldık artık dedim bende....
hee bu aarada trt de bebeğim ve ben diye bi program var orda sezeryan doğumu ve sonrasında bebeğin ilk anlarını hazırlnaıp babasına verilişini gösterdilerr eşimle çok duygulandıkk tabii ben ağladım...
neyse kahvaltıdan sonra çay içiyoz içerde...dereden tepeden konuşuyo valide sultan...kızım onun yanına salça yapmaya gitcekmişş....eşimde nuru çok çağırdın da kızımımı çağırcan şimdi dedi....ben hiç öle yardıma şuna buna gitmedim eşim olmadan gitmemm zaten...bide şöyle bi dipnot düşcem...biz evlendikten sonra hani el öpmeye gidiliyo ya kayınvalidemlere el öpmeye gitiiğimiz gün saolsun kayınvalidem salça yapmaya kalktıydı...bana diyo ki geldiniz aşağıda salça yapılırken biz balkondan bakmışız yardım etmemişiz...bende dedim düğünümden 1 hafta sonra el öpmeye geldiğimde yaptınız salçayı napabilirim dedi....çıt çıkaramadı....
sonra şekerlerimizi almaya gitmeye karar verdik eşim sende gel istersen dedi hemen kalktı hazırlandı çıldırcaktım....orda da yok şunu alın yok bunu alın içine şeker koymayın güzel durmuyoo diye çıldırttı benii sabır çekiyorum sadeceee bana duaedinn

sedacım gözün aydın....
mapuci valla öle oldu ya ha doğdu ha doğcak derkenn kaldıkk baksana....gözdeyle zaten tam kader arkadaşı oldukk....erkenden geldi kayınvalidelerr kızlarımızzda soğuk savaşın içine gelmek istemio baksana:60:

sedacım gözün aydın....
mapuci valla öle oldu ya ha doğdu ha doğcak derkenn kaldıkk baksana....gözdeyle zaten tam kader arkadaşı oldukk....erkenden geldi kayınvalidelerr kızlarımızzda soğuk savaşın içine gelmek istemio baksana:60:

yaaa :43: sen bişi dedinde benimde canım çekti,zaten bayadır aklıma gelip gidiyodu,inan günlerdir aklımdaydı,unutmuştum derken hortlattın bişi krizimi:)annemde çok güzel yapar,mis gibi kokar ohh,söylimde yapsın sıcak sıcak yiyim,birazdan eşimle alışverişe falan gidicez,anacığımı ariyim mayalasın hamuru

nurçummm şekerlerin hayırlı olsun.ayy merak ettim bi ara fotosunu koyda görekk

kayınvalidende yağmasada gürlüyo maşallahhh.yaparım ederim diyoo icraat pek olmuyo gibime geliyoo

sabır sabır boşver

yaaa :43: sen bişi dedinde benimde canım çekti,zaten bayadır aklıma gelip gidiyodu,inan günlerdir aklımdaydı,unutmuştum derken hortlattın bişi krizimi:)annemde çok güzel yapar,mis gibi kokar ohh,söylimde yapsın sıcak sıcak yiyim,birazdan eşimle alışverişe falan gidicez,anacığımı ariyim mayalasın hamuru

ay kıyamamm yaa öff...ben sana göndereyim kargoylann çok özür dilerim....benim annemde çok güzel yapar ama neysee.....

Ecemnur ben de cok kötü grip olmuştum .Elma kabuğu ihlamur tarçın kaynatip bol bol içtim.Nane limon yaptım.Sonra sarımsakli yoğurt yedim sık sık .Sarımsak hakkaten antibiyotik gibi geliyor bana.Ateşim cok çıktığında ılık dus aldım.Bademciklerim iltihaplanmisti bana hamileliğimin oncesinden beri elma sirkesiyle gargara cok iyi geliyor.Bayağ boğaz tıkanıklığımi açıyor.Az suyla karıştırarak gargara yaptım. Bi de bol bol portakal mandalina falan yedim öyle atlatabildim canım

Cnm teşekkür ederim. :49:

NUR ŞAKA BİR TARAFA da senin kayınvaliden aynı zamanda vicdansız ya ...dışardan bi yabancıya bile desen şunu canım çekti diye hemen yapar hamile kadına insan canından bir parçayı taşıyan insana nasıl yapar ya anlayamıyorum

nurçummm şekerlerin hayırlı olsun.ayy merak ettim bi ara fotosunu koyda görekk

kayınvalidende yağmasada gürlüyo maşallahhh.yaparım ederim diyoo icraat pek olmuyo gibime geliyoo

sabır sabır boşver

Ayy kızlar en azından sizinkiler yağıyor gürlüyor. Ben şu ana kadar hiçbirşey görmedim. 3 hafta sonra doğumumuz var seninde bir ihtiyacın var mı? Bebeğe ne alalım görmedim. Çok üzüldüm. İlk başlarda torun torun diye söyleyen kişilerin şu an gıkları çıkmıyor. Ben mi abartıyorum kızlar. İlk torunları olacak insan da hiç mi heves olmaz. Biz de şunu aldık heveslendik falan derler diye bekledim. Yarım elma gönül alma. :49:

nasıılsınız hanımlar geçmişe hiç bakmadım fazla kalmıyacam zaten bi selam verim dedim doğuran filan yok inşallah bugün kocişim ameliyaT oldu onunla kosturdum saolsun görümcelerde geldi ama biri boş yatakta kıvrıldı uyudu diğeride oturdu yerinden kalkmadı bu halimle bi aşağı bi yukarı gittim geldim neyse kocam iyi ya ben dahada koşturmaya razıyım onun dışındaa hastanedeyken doktorumada göründüm şişliklerim için sorun teşkil edecek kadar yoğun değil dedi ama tansiyona yine dikkkat et şişlikleride kontrol et dedi perşembeye tekrar çağırdı bizden bbukadar şimdi kocama yemek yapim yesinde iyileşsin biran önce

kayınvalidem içerde halıları siliyo valla pırıl pırıl oldular heee elleri dert görmesinn.halıdan sonra koltuklara geçecek ayy dizleride kıpkırmızı olmuş üzüldüm ama kendi geldi biz makinayla silecektikkk halbukiii.

pat diye kayınpederde geldii.pek gelmezdi yazık hasta bide nar sıkıverdim şimdi ona yemek yemedi tokmuşş.

valla benim kayınvalidem Allah var gürlemiyo direk yağıyoo sağolsunn.siizinkileri duydukça kadını pamuklara sarmalayıp sarasım geliyoo.

nasıılsınız hanımlar geçmişe hiç bakmadım fazla kalmıyacam zaten bi selam verim dedim doğuran filan yok inşallah bugün kocişim ameliyaT oldu onunla kosturdum saolsun görümcelerde geldi ama biri boş yatakta kıvrıldı uyudu diğeride oturdu yerinden kalkmadı bu halimle bi aşağı bi yukarı gittim geldim neyse kocam iyi ya ben dahada koşturmaya razıyım onun dışındaa hastanedeyken doktorumada göründüm şişliklerim için sorun teşkil edecek kadar yoğun değil dedi ama tansiyona yine dikkkat et şişlikleride kontrol et dedi perşembeye tekrar çağırdı bizden bbukadar şimdi kocama yemek yapim yesinde iyileşsin biran önce

Geçmiş olsun sevimlicim. Allah şifa versin eşine. En kısa zamanda iyileşir inş. Sende çok yorma kendini bak. Dikkat et kendine ve bebişine.:13:

kayınvalidem içerde halıları siliyo valla pırıl pırıl oldular heee elleri dert görmesinn.halıdan sonra koltuklara geçecek ayy dizleride kıpkırmızı olmuş üzüldüm ama kendi geldi biz makinayla silecektikkk halbukiii.

pat diye kayınpederde geldii.pek gelmezdi yazık hasta bide nar sıkıverdim şimdi ona yemek yemedi tokmuşş.

valla benim kayınvalidem Allah var gürlemiyo direk yağıyoo sağolsunn.siizinkileri duydukça kadını pamuklara sarmalayıp sarasım geliyoo.

Ne güzel. Ben halı falan silsin bana yardım etsin istemiyorum. İnsan en azından bebeğe heveslenir birşeyler alır babaanne ve dede oalrak. Şimdiden böyle yapmaları beni sinirlendiriyor. Saolsun tek görümcem almış battaniye elbise falan.

doğru bi söz ama işteee

ya ben doğumdan falan diilde en çok şu lavman olayından tırsıp bi tuhaf oluyorum yaaa ayy içim bi hoş olduuu

Canım ben geçen sefer nst çektiriken doğum sancısı çeken bi bayanın yanına geldi ebe lavman yapalım sana dedi kadına elinde böyle küşük tüp gibi bişe. Bende sordum bu lavmanı siz tarif etsenizde biz yapsak olurmu dedim olur tabi çok kolay bişey zaten dedi. Bi arkadaşımda kendi yapmış çok kolay hiç gözünde büyütme dedi bana.

Geçmiş olsun sevimlicim. Allah şifa versin eşine. En kısa zamanda iyileşir inş. Sende çok yorma kendini bak. Dikkat et kendine ve bebişine.:13:

saol canım valla söz konusu eşim olunca daha bi pimpirikli oluyorum yazık oda narkozlu narkozlu sen otur yaparlar diyor ama kimse poposunu kaldırmaya niyetli değildi babamız iyi olsun bizde iyi olucaz inş çbucak toparlansında başka bişey istemiyorum :69:

selam kızlarrr biz geldikk

evettt sabah doktorumuza giitiik bir heyecan bir heyecannnnn

bu bizim doktor yine yüzümüze güldü alladı pulladı yolladı bizi :44:

neyse renkli ultrasonları gelmiş fakat daha kurulmamış eğitmini cartını curtunu almamışlar tabii bu hayalimiz possss gitti.yazık eşim çıkmadan fotoğraf makinasını falan al diye telefon bilem etmişti.o bilehevesliydi:63:

neyse doktor baktı etti.suyum bebek eşi dostu falan filan gayet iyi dedi.keyfi yerinde dedi.kilosu 2500e gelmiş o civarda dedi(hayatta kesin bişi sölemez huyu kurusun) boy zaten yok sölemez onuda.herşeyin çok güzel normal dedi.oğluşumun yüzünü gördük siyah beyaz da olsa.fındık burnu var parmaklarıyla yüzüyle oynuyodu.

tansiyonum yüksek çıktı 14-9 iki kere ölçtü hatta.bir kaç gün ölç bana haber ver dedi.şişlik falan yok ama olursa haberim olsun dedi.len sana kızdım tansiyonum fırladı demedim tabee :37:

nst demiştiniz geçen hafta noollduuu dedim

herşeyin çok güzel suyun boll bebek gayet rahat plasentanın gelişimi konumu çok güzell hiç bebeği rahatsız etmeyelim bidahakine bakarız dedi.

çatı muayenesi için de bidahaki değil ondan sonraki kontrolde bakalım dedi.len zaten doğuracam ozamana gerçi doğurturken görürsün yorulma dicektimde demedim :37:

tahlillerin değerlerin çok güzell aynen devam et dedi.

alladı pulladı yolladı bizii..

eşimin içine sinmedi hevesin kaldı göremedin yine renkli dedi (hoş kendide benden daha hevesli) linayı aradı oraya sordu.gidelim dedi randevu alalımda.aman boşver dedim.havam kaçtı bikere.neyse hafta içi falan gideriz dedi.

böyle işte.durumumuz Allah a şükür gayet iyi.bi sıkıntımız yok netice itibariyle

Gözün aydın seda ne güzel işte hiçbir sıkıntı yok . Bizde bi tuhafız duyduklarımız yetmiyo bize :)) Maşallah yavruna da sanada en önemlisi onunda seninde sağlıklı olmanız.

Back
X