Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözde erken doğuracam derken son viraja girdin yahuuu
selam kızlarrr biz geldikk
evettt sabah doktorumuza giitiik bir heyecan bir heyecannnnn
bu bizim doktor yine yüzümüze güldü alladı pulladı yolladı bizi :44:
neyse renkli ultrasonları gelmiş fakat daha kurulmamış eğitmini cartını curtunu almamışlar tabii bu hayalimiz possss gitti.yazık eşim çıkmadan fotoğraf makinasını falan al diye telefon bilem etmişti.o bilehevesliydi
neyse doktor baktı etti.suyum bebek eşi dostu falan filan gayet iyi dedi.keyfi yerinde dedi.kilosu 2500e gelmiş o civarda dedi(hayatta kesin bişi sölemez huyu kurusun) boy zaten yok sölemez onuda.herşeyin çok güzel normal dedi.oğluşumun yüzünü gördük siyah beyaz da olsa.fındık burnu var parmaklarıyla yüzüyle oynuyodu.
tansiyonum yüksek çıktı 14-9 iki kere ölçtü hatta.bir kaç gün ölç bana haber ver dedi.şişlik falan yok ama olursa haberim olsun dedi.len sana kızdım tansiyonum fırladı demedim tabee
nst demiştiniz geçen hafta noollduuu dedim
herşeyin çok güzel suyun boll bebek gayet rahat plasentanın gelişimi konumu çok güzell hiç bebeği rahatsız etmeyelim bidahakine bakarız dedi.
çatı muayenesi için de bidahaki değil ondan sonraki kontrolde bakalım dedi.len zaten doğuracam ozamana gerçi doğurturken görürsün yorulma dicektimde demedim
tahlillerin değerlerin çok güzell aynen devam et dedi.
alladı pulladı yolladı bizii..
eşimin içine sinmedi hevesin kaldı göremedin yine renkli dedi (hoş kendide benden daha hevesli) linayı aradı oraya sordu.gidelim dedi randevu alalımda.aman boşver dedim.havam kaçtı bikere.neyse hafta içi falan gideriz dedi.
böyle işte.durumumuz Allah a şükür gayet iyi.bi sıkıntımız yok netice itibariyle
sedacım gözün aydın....
mapuci valla öle oldu ya ha doğdu ha doğcak derkenn kaldıkk baksana....gözdeyle zaten tam kader arkadaşı oldukk....erkenden geldi kayınvalidelerr kızlarımızzda soğuk savaşın içine gelmek istemio baksana![]()
yaaasen bişi dedinde benimde canım çekti,zaten bayadır aklıma gelip gidiyodu,inan günlerdir aklımdaydı,unutmuştum derken hortlattın bişi krizimi:)annemde çok güzel yapar,mis gibi kokar ohh,söylimde yapsın sıcak sıcak yiyim,birazdan eşimle alışverişe falan gidicez,anacığımı ariyim mayalasın hamuru
Ecemnur ben de cok kötü grip olmuştum .Elma kabuğu ihlamur tarçın kaynatip bol bol içtim.Nane limon yaptım.Sonra sarımsakli yoğurt yedim sık sık .Sarımsak hakkaten antibiyotik gibi geliyor bana.Ateşim cok çıktığında ılık dus aldım.Bademciklerim iltihaplanmisti bana hamileliğimin oncesinden beri elma sirkesiyle gargara cok iyi geliyor.Bayağ boğaz tıkanıklığımi açıyor.Az suyla karıştırarak gargara yaptım. Bi de bol bol portakal mandalina falan yedim öyle atlatabildim canım
ay kıyamamm yaa öff...ben sana göndereyim kargoylann çok özür dilerim....benim annemde çok güzel yapar ama neysee.....
nurçummm şekerlerin hayırlı olsun.ayy merak ettim bi ara fotosunu koyda görekk
kayınvalidende yağmasada gürlüyo maşallahhh.yaparım ederim diyoo icraat pek olmuyo gibime geliyoo
sabır sabır boşver
nasıılsınız hanımlar geçmişe hiç bakmadım fazla kalmıyacam zaten bi selam verim dedim doğuran filan yok inşallah bugün kocişim ameliyaT oldu onunla kosturdum saolsun görümcelerde geldi ama biri boş yatakta kıvrıldı uyudu diğeride oturdu yerinden kalkmadı bu halimle bi aşağı bi yukarı gittim geldim neyse kocam iyi ya ben dahada koşturmaya razıyım onun dışındaa hastanedeyken doktorumada göründüm şişliklerim için sorun teşkil edecek kadar yoğun değil dedi ama tansiyona yine dikkkat et şişlikleride kontrol et dedi perşembeye tekrar çağırdı bizden bbukadar şimdi kocama yemek yapim yesinde iyileşsin biran önce
kayınvalidem içerde halıları siliyo valla pırıl pırıl oldular heee elleri dert görmesinn.halıdan sonra koltuklara geçecek ayy dizleride kıpkırmızı olmuş üzüldüm ama kendi geldi biz makinayla silecektikkk halbukiii.
pat diye kayınpederde geldii.pek gelmezdi yazık hasta bide nar sıkıverdim şimdi ona yemek yemedi tokmuşş.
valla benim kayınvalidem Allah var gürlemiyo direk yağıyoo sağolsunn.siizinkileri duydukça kadını pamuklara sarmalayıp sarasım geliyoo.
doğru bi söz ama işteee
ya ben doğumdan falan diilde en çok şu lavman olayından tırsıp bi tuhaf oluyorum yaaa ayy içim bi hoş olduuu
Geçmiş olsun sevimlicim. Allah şifa versin eşine. En kısa zamanda iyileşir inş. Sende çok yorma kendini bak. Dikkat et kendine ve bebişine.:13:
selam kızlarrr biz geldikk
evettt sabah doktorumuza giitiik bir heyecan bir heyecannnnn
bu bizim doktor yine yüzümüze güldü alladı pulladı yolladı bizi :44:
neyse renkli ultrasonları gelmiş fakat daha kurulmamış eğitmini cartını curtunu almamışlar tabii bu hayalimiz possss gitti.yazık eşim çıkmadan fotoğraf makinasını falan al diye telefon bilem etmişti.o bilehevesliydi
neyse doktor baktı etti.suyum bebek eşi dostu falan filan gayet iyi dedi.keyfi yerinde dedi.kilosu 2500e gelmiş o civarda dedi(hayatta kesin bişi sölemez huyu kurusun) boy zaten yok sölemez onuda.herşeyin çok güzel normal dedi.oğluşumun yüzünü gördük siyah beyaz da olsa.fındık burnu var parmaklarıyla yüzüyle oynuyodu.
tansiyonum yüksek çıktı 14-9 iki kere ölçtü hatta.bir kaç gün ölç bana haber ver dedi.şişlik falan yok ama olursa haberim olsun dedi.len sana kızdım tansiyonum fırladı demedim tabee
nst demiştiniz geçen hafta noollduuu dedim
herşeyin çok güzel suyun boll bebek gayet rahat plasentanın gelişimi konumu çok güzell hiç bebeği rahatsız etmeyelim bidahakine bakarız dedi.
çatı muayenesi için de bidahaki değil ondan sonraki kontrolde bakalım dedi.len zaten doğuracam ozamana gerçi doğurturken görürsün yorulma dicektimde demedim
tahlillerin değerlerin çok güzell aynen devam et dedi.
alladı pulladı yolladı bizii..
eşimin içine sinmedi hevesin kaldı göremedin yine renkli dedi (hoş kendide benden daha hevesli) linayı aradı oraya sordu.gidelim dedi randevu alalımda.aman boşver dedim.havam kaçtı bikere.neyse hafta içi falan gideriz dedi.
böyle işte.durumumuz Allah a şükür gayet iyi.bi sıkıntımız yok netice itibariyle