-
- Konu Sahibi teknekazintisii
geçmiş olsun canımbelinay geçmiş olsun
hemn dr git dinlenmen lazım
ben geçen hafta kanamayla uyandım dr 15 gün rapor verdi günde 3 tane progestan 3 günde bir iğnem var
kanama kahveye döndü ama hiç kalkmıyorum
ALLAH yardımcımız olsun
ben ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim
bu korku yüzünden keyifli bir hamilelik geçirmem imkansız
ilk bebeğim evet ancak p.tesi gidebilirim dokor bulamıyorum hepsi anlaşmalı sanki izindeler
geçmiş olsun canım.slm kızlar,
doktordan geldim hem iyiyim hem kötü,bebeğim büyümüş,kalbide atıyor maşallah,keseye yakın yerdeki kanama da azalmış ama bu sefer başka bir sorun var,geelik kesesinin şeklinde gariplik var,doktorum bundan biraz endişeleli ama diyorki kalbinin atması iyi,cuma günü yine kontrolüm var,pzt işe başlıyorum doktorum birkaç gün daha dinlen dedi ama benim işe gitmem lazım dedim,eğer işin yorucu değilse koşturmaca yoksa tamam dedi,öğle saatlerinde ayaklarını uzat dinlen dedi,Allahtan masa başında işim,ayakta değilim çok şükür,inşallah gebelik kesesindeki sorun da düzelir,bebeğim sağlıkla doğar,tek tesellim bebeğimin kalp atışlarının olması ve sağlığının yerinde olması ,boyu da normalmiş çok şükür,dua etmekten başka çarem yok....
deniz1958,
merhaba,
bugün bende doktora gittim. benim bebeğim düştü. listeden çıkarırsan sevinirim. sağlıkla sizlerin doğurması nasip olur inşallah. doktorum tıbbi tahliye gerekmediği için ilk adetten sonra tekrar denememi söyledi. kısmet diyelim.
sevgiler.