- 19 Mart 2010
- 215
- 3
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
çok şükür ben de iyiyim yarın sabah dra gitcem bakalım inş kalp atışını duyabiliriz dua edelim birbirimize
üzülmeee, birşey olmaz gerçekten. bende 2 hafta sürmüştü aynı dönemde. yeter ki kırmızı olmasın!bende de dün gece oldu kahverengi lekelenme korku panik ve üzüntü nedeniyle bugün işe gitmedim evde yatıp dinlendim. sabah doktorumla konuştum normal dedi bir ilaç adı verdi agünde 3 defa almamaı söyled ona başladım bu sabah
1 defa oldu oh diye rahatlamıştım ama az evvel yine oldu senağlama
kan uyuşmazlığı var ve ultrasonda çok küçük olduğunu söyledi istirahat etmemi söyledi 1 hafta sonra kalp atımını duymazsak herhalde alacaklar:çok üzgünüm:
bende de dün gece oldu kahverengi lekelenme korku panik ve üzüntü nedeniyle bugün işe gitmedim evde yatıp dinlendim. sabah doktorumla konuştum normal dedi bir ilaç adı verdi agünde 3 defa almamaı söyled ona başladım bu sabah
bende de dün gece oldu kahverengi lekelenme korku panik ve üzüntü nedeniyle bugün işe gitmedim evde yatıp dinlendim. sabah doktorumla konuştum normal dedi bir ilaç adı verdi agünde 3 defa almamaı söyled ona başladım bu sabah
sevgili deniz kyle ve deep yazdıklarınız için teşekkürler. O kaddar çok yerde okumuştum, doktorum söylemişti, arkadaşlarımın başına geldi bu kahverengi lekelenme. Olmasının sık rastlanan bir durum olduğunu bilmeme rağmen yinede çok kötü bir duyguymuş.
Bİrde kendimi hiç anne olacak gibi hissetmiyorum kalp atışlarını duysam, karnım büyüse ya da hareket etse heralde o zaman hissedicem diyordum. Minik yavrum dün gece öyle kokuttu meğer ben çoktan anneliğe başlamışım
canım ben bundan önce 2.5 aylıkken bi düşük yaptım şu andada kasıklarımda acayip ağrı var doktor sürekli yatak istirahatı verdi ama evde 2 çocuk var okuldalarken rahatım ama mecburum kalkmaya kalkıncada sancılanıyorum bilmiyorumki 9 ay nasıl geçecek
günaydın kızlar bugün biraz daha kahve kırmızı kanama geldi doktoru aradım progestan başla dedi moralim çok bozuk p. tesii gidecem bakalım. bir de gurbette olmak çok zor