-
- Konu Sahibi teknekazintisii
merhaba arkadaşlar yazılanları okudum da tehlikeli durumda olan arkadaşlar inşallah bir an önce bu durumları atlatırlar.bende şuan 7+4 deyim. düşük tehlikesi sanrım artık iyice azaldı gibi hissediyorum.Kanamalarda kalmadı zaten çok şükür.mide bulantım yok olurmu bilmem, geceleri de herkesin aksine uyuyamıyorum. şuan tek belirti şimdiden pantolonların düğmeleri kapanmıyor aşırı hazımsızlık var az da yesem çok da yesem karnım davul gibi şişiyor iştahı mda maşallah iyi gece gündür defalarca yiyorum 2-3 kilo aldım bile iş bırakıp evde dinlenmeme bağlıyorum ben bunu, ama basenlerimde garanti olağan dışı bişey var düğmeler asla kapanmıyor.bir de sırt ve hafiften bel ağrım var ama sırt ağrı mdaha çok sabahları ilk uyandığımda zor kalkıyrum gün içinde hareket edince geçiyor.benden şimdilik bu akdar ben gibi aşırı hazımsızlık çeken var mı acaba pazartesi görüşürüz sanırım iyi akşamlar herkese
canim kahverengi belirtiler dusuk tehlikesimi acaba ?bir bilen varsa soylesin bana
kızlar herkeze slm.bende ocak annesi olucam kısmetse.1 aşılama 2 tüp bebek denemesinden sonra bu ay normal yolla hamile kaldım.yani ben bi mucize yaşıyorum.hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımızada alıcaz inşallah.
sat 14 nisan tahmini doğum tarihim 19 ocak yaşım 27 kilom 64
herkese gunaydın yenı gune yıne mıde bulantıları veiştahsızlıkla basladım ılerleyen haftalarda gecıcek olması tek umudum yoksa cok zor olacak bole hıc bısey yıyememek
günaydın sirinemm seni gayet iyi anlıyorum çünkü bulantı bende de aynı sabahları yatağının yanına çubuk kraker falan koyup bir iki tane atıştırsan faydası olur belki ben öyle yapıyorum.zaten gün içinde mutlaka bulantı oluyo da sabahları en azından ii oluyo.
deniz1958,
merhaba,
bugün bende doktora gittim. benim bebeğim düştü. listeden çıkarırsan sevinirim. sağlıkla sizlerin doğurması nasip olur inşallah. doktorum tıbbi tahliye gerekmediği için ilk adetten sonra tekrar denememi söyledi. kısmet diyelim.
sevgiler.
merhabalar bugün dr a gittim ve bir sürprizle karşılaştım.bebeklerim ikizmiş.çok sevindim.kalp atışlarını duydum.Allahıma şükürler olsun düşenin yerine de verdi.ALLAHIM inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.olmayan herkese de versin kimseyi evlatsızlıkla ve hayırsız evlatla imtihan etmesin
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım listemizin maşalllahı var Allah artırsın eksiltmesin