- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 38
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
mrb arkadaşlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım.
bende hafif bel agrısı oluyor
sabahlarıda miğde bulantısı oluyor
genelde dnlemeye çalışıyorum
inş. herkesin hamileliği sorunsuz ve güzel geçer.
merhaba canım dediklerin hemen hemen hepimizde ver tek sıkıntımız bu olur inşallah
aynen benimde öyle bengusucum zorla yemeye çalışıyorum 3. aydan sonra geçiyor cnm inşallah çabuk atlatırız:bboazartesi günü tahlil sonuçlarım çıkacak çok heycanlıyımeyvahedigeldismileo gün birde bebişimin kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah duyarım benim için dua ediverin kızlar nolur:Saruboceq:rabbim bu cuma günün hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq:
hoşbulduk canım 28 yaşındayım sat 10 nisan 5+6 hamileyim kilomdan emin değilim canım 1 ay önce tartılmıştım öğrenince söylerim benim düşük tehlikem var canım çok sıkkın
hayırlı cumalar arkadaşlar
kızlar kafama bişey takıldı
mangal yasak mı bize?
iyi piştiği sürece bişey olmaz sanırım
inşallah pzt günü bebişin kalp atışlarını da duyarsınız canım :Saruboceq:
Allah seni ve bebeğini korusun,dikkat et dinlen hiç bir iş yapma ben 1 haftadır raporluyum evdeyim yarın kontrole gittiğimizde belli olacak durumum inşallah bebiş de iyidir ve pzt işime geri dönebilirim evde olmaktan sıkıldım dışarı da çıkmıyorum bebiş için....
merhaba canım dediklerin hemen hemen hepimizde ver tek sıkıntımız bu olur inşallah
merhaba,
bende 6 haftalık hamileyim. kanamam oldu, doktora gittik düşük tehlikesi olduğunu kesinlike yatak ıstırahatı diyerek progestan verdi. geçen cumartesiden beri evdeyim yatıyorum. yarın doktora gideceğim, kontrolüm var, umarım sağlıklıdır, umarım hayırlıdır. ve pazartesi işe dönebilirim...
selam kızlar hastanedeyım doktor yatırdıı bebek ıyı cok sukur yemek yıyemedıgım için serum taktılar
kan uyuşmazlığı var ve ultrasonda çok küçük olduğunu söyledi istirahat etmemi söyledi 1 hafta sonra kalp atımını duymazsak herhalde alacaklar:çok üzgünüm:
selam kızlar hastanedeyım doktor yatırdıı bebek ıyı cok sukur yemek yıyemedıgım için serum taktılar
canımcım geçmiş olsun bebeğinin iyi olmasına çok sevindim opuyorumnanaktan
geçmiş olsun sirinemm, bebişi şimdiden fast food'a alıştırmasaydın:roflol: iyi olmanıza sevindim.
kylie umarim herşey yoluna girer, olumlu olmaya çalış gerçekten.
bu arada diğer kızlara da merhabaaa!!!
merhaba deep nasılsın umarım iyisindir herşey yolundadır
canım geçmiş olsunhoşbulduk canım 28 yaşındayım sat 10 nisan 5+6 hamileyim kilomdan emin değilim canım 1 ay önce tartılmıştım öğrenince söylerim benim düşük tehlikem var canım çok sıkkın
canım teşekkür ederimsağol canım inşallah duyarız :Saruboceq:
senin erken daha cnm biz 5,haftamızda ancak keseyi görmüştük kalp atışları 6,haftadan sonra duyuluyor boshayallersmilemangal zararlımı bilmiyorum ama çiğ et kesinlikle yasak iyice pişmiş olması gerekiyor fisfisfis
inşallah canım benimmrb arkadaşlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım.
bende hafif bel agrısı oluyor
sabahlarıda miğde bulantısı oluyor
genelde dnlemeye çalışıyorum
inş. herkesin hamileliği sorunsuz ve güzel geçer.
çok geçmiş olsun canımdirimcimm canım benim mangal iyi piştiği sürece zararlı değil. ama sakın atli cigköfte yeme. ben 1 kere yedim sonra içime kurt düştü Allah tan yediğim ette bisey cıkmadı. yoksa toksoplazma veya solmonella olma riski vardı.
merhaba,
bende 6 haftalık hamileyim. kanamam oldu, doktora gittik düşük tehlikesi olduğunu kesinlike yatak ıstırahatı diyerek progestan verdi. geçen cumartesiden beri evdeyim yatıyorum. yarın doktora gideceğim, kontrolüm var, umarım sağlıklıdır, umarım hayırlıdır. ve pazartesi işe dönebilirim...
sağol canım gayet iyiyim. pazartesi dr. randevum var, ama inanıyorum ki bu defa herşey yolunda!
senin nasıl gidiyor?
kızlar ya bu ilaçlardan mı bilmem yağlandım sanki göbişim 4-5 aylık gibi şiş biraz göbeğim vardı ama şimdi felaket oldu böyle giderse naparım bilmem eyvahedigeldismile