2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah pzt günü bebişin kalp atışlarını da duyarsınız canım :Saruboceq:

hoşbulduk canım 28 yaşındayım sat 10 nisan 5+6 hamileyim kilomdan emin değilim canım 1 ay önce tartılmıştım öğrenince söylerim benim düşük tehlikem var canım çok sıkkın

Allah seni ve bebeğini korusun,dikkat et dinlen hiç bir iş yapma ben 1 haftadır raporluyum evdeyim yarın kontrole gittiğimizde belli olacak durumum inşallah bebiş de iyidir ve pzt işime geri dönebilirim evde olmaktan sıkıldım dışarı da çıkmıyorum bebiş için....

hayırlı cumalar arkadaşlar
kızlar kafama bişey takıldı
mangal yasak mı bize?
iyi piştiği sürece bişey olmaz sanırım

dirimcimm canım benim mangal iyi piştiği sürece zararlı değil. ama sakın atli cigköfte yeme. ben 1 kere yedim sonra içime kurt düştü Allah tan yediğim ette bisey cıkmadı. yoksa toksoplazma veya solmonella olma riski vardı.

merhaba,

bende 6 haftalık hamileyim. kanamam oldu, doktora gittik düşük tehlikesi olduğunu kesinlike yatak ıstırahatı diyerek progestan verdi. geçen cumartesiden beri evdeyim yatıyorum. yarın doktora gideceğim, kontrolüm var, umarım sağlıklıdır, umarım hayırlıdır. ve pazartesi işe dönebilirim...

inşallah yarın doktordan güzel haberler alırız a.s.

selam kızlar hastanedeyım doktor yatırdıı bebek ıyı cok sukur yemek yıyemedıgım için serum taktılar

canım geçmiş olsun,kendine ve bebişe dikkat et :1hug:

kan uyuşmazlığı var ve ultrasonda çok küçük olduğunu söyledi istirahat etmemi söyledi 1 hafta sonra kalp atımını duymazsak herhalde alacaklar:çok üzgünüm:

geçmiş olsun cnm inş. almalarına gerek kalmadan herşey yoluna girer kucağına alırsın sağlıkla bebeğini :Saruboceq:

canımcım geçmiş olsun bebeğinin iyi olmasına çok sevindim opuyorumnanaktan

geçmiş olsun sirinemm, bebişi şimdiden fast food'a alıştırmasaydın:roflol: iyi olmanıza sevindim.
kylie umarim herşey yoluna girer, olumlu olmaya çalış gerçekten.
bu arada diğer kızlara da merhabaaa!!!

hoşbulduk canım 28 yaşındayım sat 10 nisan 5+6 hamileyim kilomdan emin değilim canım 1 ay önce tartılmıştım öğrenince söylerim benim düşük tehlikem var canım çok sıkkın
canım geçmiş olsun
inşallah bi sıkıntılı bir durum olmaz

canım teşekkür ederim
yarın malgala gidilecekmiş
her ihtimale karşı az yemem lazım

inşallah canım benim
benimde belimde ağrı oluyor arada bir

çok geçmiş olsun canım
dikkat edicem artık

canım çok geçmiş olsun

kızlar ya bu ilaçlardan mı bilmem yağlandım sanki göbişim 4-5 aylık gibi şiş biraz göbeğim vardı ama şimdi felaket oldu böyle giderse naparım bilmem eyvahedigeldismile

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim valla sizin sayenizde kendimi çok iyi hissettim

selam kızlar hastanedeyım doktor yatırdıı bebek ıyı cok sukur yemek yıyemedıgım için serum taktılar

sanada çok geçmiş olsun sirinem bende bulantı yeni başladı sabahları biraz fena oluyorum
umarım herkes sağlıkla bebişini kucağına alır

kızlar ya bu ilaçlardan mı bilmem yağlandım sanki göbişim 4-5 aylık gibi şiş biraz göbeğim vardı ama şimdi felaket oldu böyle giderse naparım bilmem eyvahedigeldismile

galiba benim de biraz göbüş çıktı ki daha etrafta kimseye söylemememe rağmen bugün 2oldu öğrenci velileri hocam hayırdır kilo almışsın bişey mi var diyor önceki hamileliğimde 20falan kilo almıştım ama onda başlangıçta52 kiloydum bunda öle kilo alırsam yuvarlanarak giderim artıkCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…