2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende de dün gece oldu kahverengi lekelenme korku panik ve üzüntü nedeniyle bugün işe gitmedim evde yatıp dinlendim. sabah doktorumla konuştum normal dedi bir ilaç adı verdi agünde 3 defa almamaı söyled ona başladım bu sabah

1 defa oldu oh diye rahatlamıştım ama az evvel yine oldu senağlama

bazen inanmıyorlar yeni hamile kaldığıma daha önce söylemedin diyorlar çünkü önceden hep derlerdi bebek mi var diye ben ne kadar göbek desemde :)))

bende de dün gece oldu kahverengi lekelenme korku panik ve üzüntü nedeniyle bugün işe gitmedim evde yatıp dinlendim. sabah doktorumla konuştum normal dedi bir ilaç adı verdi agünde 3 defa almamaı söyled ona başladım bu sabah

üzülmeee, birşey olmaz gerçekten. bende 2 hafta sürmüştü aynı dönemde. yeter ki kırmızı olmasın!

canım benim ben kalp atışını duymaya gitmeden 2 gün önce hafif kanamam olmuştu bende çok korkmuştum ama hiç bir şey olmadı şükür aklına kötü şeyler getirme ne olursun

canım üzülme ya benim ilk hamileliğimdede olmuştu 3 ay sonra hiçbişeyim kalmadı
bende şu anda progestan içiyorum stres yapma kendine

sevgili deniz kyle ve deep yazdıklarınız için teşekkürler. O kaddar çok yerde okumuştum, doktorum söylemişti, arkadaşlarımın başına geldi bu kahverengi lekelenme. Olmasının sık rastlanan bir durum olduğunu bilmeme rağmen yinede çok kötü bir duyguymuş.

Bırde kendimi hiç anne olacak gibi hissetmiyorum kalp atışlarını duysam, karnım büyüse ya da hareket etse heralde o zaman hissedicem diyordum. Minik yavrum dün gece öyle kokuttu meğer ben çoktan anneliğe başlamışım

sevgili deniz kyle ve deep yazdıklarınız için teşekkürler. O kaddar çok yerde okumuştum, doktorum söylemişti, arkadaşlarımın başına geldi bu kahverengi lekelenme. Olmasının sık rastlanan bir durum olduğunu bilmeme rağmen yinede çok kötü bir duyguymuş.

Bİrde kendimi hiç anne olacak gibi hissetmiyorum kalp atışlarını duysam, karnım büyüse ya da hareket etse heralde o zaman hissedicem diyordum. Minik yavrum dün gece öyle kokuttu meğer ben çoktan anneliğe başlamışım

onları kaybetme duygusu düşünce içimize anlıyoruz zaten meğer ilk baştan alışmışız varlıklarına değil mi kalp atışlarını duyacağım gün geçmek bilmemişti bir türlü şimdi de bir sonra ki randevu gelmek bilmiyor büyüdüğünü görmek istiyorum

canım ben bundan önce 2.5 aylıkken bi düşük yaptım şu andada kasıklarımda acayip ağrı var doktor sürekli yatak istirahatı verdi ama evde 2 çocuk var okuldalarken rahatım ama mecburum kalkmaya kalkıncada sancılanıyorum bilmiyorumki 9 ay nasıl geçecek

seni çok iyi anlıyorum geçmiş kötü tecrübelerimiz malesef kaygılara yol açıyor bende 7 aylık erken doğum yaptım ve kaybettim bebeğimi o da hep kanamalı geçen bir hamilelikti aylarca yattım ama olmadı malesef şimdi diyorum ki her hamilelik birbirinden farklı ve kaygılar sadece psikolojiyi bozuyor ve daha kötü sonuçlar doğuruyor sakin ve sabırlı olucaz inşallah yolumuz çok uzun.

off hala bebişimi göremedim anca kese yaa kalbi oluşmuş onu çok az görebildim AMAN YAA NE ZAMAN BÜYYÜYECEK bebişim

günaydın güzel anne adayları
benim hafif bulantılarım başladı
benim ilk hamileliğimdede böyle olurdu
sabahları mutlaka çıkarmak zorunda kalırdım.
çok şükür şikayet değil keyifli anlattış benmki.

içimize hiç kötü düşünme koymamak lazımaslında.
iyi düşünelim iyi olsun.

buğün mahallemizde pazar var şöyle kalkıp gitsem
yavaş yavaş gezsem güzel olacak ama
hiç halim yok.
bakalım neyapacagım.

günaydın kızlar bugün biraz daha kahve kırmızı kanama geldi doktoru aradım progestan başla dedi moralim çok bozuk p. tesii gidecem bakalım. bir de gurbette olmak çok zor

Son düzenleme:
belinayy geçmiş olsun canım bişi olmaz inş..moralini hiç bozma kalmadan dinlenmeye devam canım nekadar oldu lekelerin başlayalı

X