- 9 Mayıs 2010
- 555
- 0
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
deniz1958,
merhaba,
bugün bende doktora gittim. benim bebeğim düştü. listeden çıkarırsan sevinirim. sağlıkla sizlerin doğurması nasip olur inşallah. doktorum tıbbi tahliye gerekmediği için ilk adetten sonra tekrar denememi söyledi. kısmet diyelim.
sevgiler.
2010 şubat annesiyim inşallah hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız.
burda paylaşmak o kadar güzelki kendimi hatırladım ay kanama oldu yok leke 2 li test ayrıntılı usg cinsiyet derken 9 ayı burda tamamladık.zor ama bi o kadarda keyifli olacak 9 ayınız inşallah sorunsuz ve hep güzel geçer.
güzel haberlerini bekliyorum...
sınıf öğretmenisin herhalde. kaçıncı sınıf?
güzel haberlerini bekliyorum...
sınıf öğretmenisin herhalde. kaçıncı sınıf?
deniz1958,
merhaba,
bugün bende doktora gittim. benim bebeğim düştü. listeden çıkarırsan sevinirim. sağlıkla sizlerin doğurması nasip olur inşallah. doktorum tıbbi tahliye gerekmediği için ilk adetten sonra tekrar denememi söyledi. kısmet diyelim.
sevgiler.
geçmiş olsun canım.
bence telaş etme inş. birşey olmaz.
sıkıntı etme kendine.
geçmiş olsun canım
inş. tez zamanda yine hamile kalırsın.
merhabalar bugün dr a gittim ve bir sürprizle karşılaştım.bebeklerim ikizmiş.çok sevindim.kalp atışlarını duydum.Allahıma şükürler olsun düşenin yerine de verdi.ALLAHIM inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.olmayan herkese de versin kimseyi evlatsızlıkla ve hayırsız evlatla imtihan etmesin
kızlar metpamid mıdebulantısı için hakkında bılgısı olan varmı doktor verdıama tererdutteyım
kizlarrr ben 6 haftalik hamileyim .benden 2 gndur kahverengi leke geliyor,dr randovum 3 haziranda ,ne yapmam lazim lutfen yardim
kizlarrr ben 6 haftalik hamileyim .benden 2 gndur kahverengi leke geliyor,dr randovum 3 haziranda ,ne yapmam lazim lutfen yardim
kızlar metpamid mıdebulantısı için hakkında bılgısı olan varmı doktor verdıama tererdutteyım
kizlar cokk korktum ,ABD deyim ,ayyy doktoru aradik ulasamiyoruz,neden oluyo bir bilginiz varmi
merhabalar , bende nasip olursa ocak annesi olacağım..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş..benim sat 25 nisan .tahmini doğum tarihi 30 ocak.yaşım 26,kilom 76 ..
deli olucam deli ?
ciddi bir durum mu acaba acilemi gideyim hemen ,kahverengi leke neye isaret arkadaslar yardim edein lutfen