2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

deniz1958,

merhaba,

bugün bende doktora gittim. benim bebeğim düştü. listeden çıkarırsan sevinirim. sağlıkla sizlerin doğurması nasip olur inşallah. doktorum tıbbi tahliye gerekmediği için ilk adetten sonra tekrar denememi söyledi. kısmet diyelim.

sevgiler.

canım benim çok üzüldüm.geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

2010 şubat annesiyim inşallah hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız.

burda paylaşmak o kadar güzelki kendimi hatırladım ay kanama oldu yok leke 2 li test ayrıntılı usg cinsiyet derken 9 ayı burda tamamladık.zor ama bi o kadarda keyifli olacak 9 ayınız inşallah sorunsuz ve hep güzel geçer.

teşekürler canım
inş. güzel geçer.

güzel haberlerini bekliyorum...
sınıf öğretmenisin herhalde. kaçıncı sınıf?

merhabalar bugün dr a gittim ve bir sürprizle karşılaştım.bebeklerim ikizmiş.çok sevindim.kalp atışlarını duydum.Allahıma şükürler olsun düşenin yerine de verdi.ALLAHIM inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.olmayan herkese de versin kimseyi evlatsızlıkla ve hayırsız evlatla imtihan etmesin

çok teşekkürler
geçen cumartesiden beri yatıyordum, kısmet değilmiş. aklı fikri yerinde, sağlıklı, eli ayağı kusursuz nasip etsin inşallah.

merhaba canım hayırlı olsun bebişin:nazar:kısmetse ben de ocak 2011 annesi olcam.listeye eklersen sevinirim.sat 8 nisan.başlangıç kilom 48.tahmini doğum13 ocak.bebişimizin ismi de GÖRKEM olcak:emir_bebek:

slm kızlar nasılsınız:ecrin_bebek:
dbasli çok üzüldüm senin adına hayırlısı olsun cnm inşallah daha sağlıklı ve hayırlı evlat verir rabbim sana:teselli:

deniz1958,

merhaba,

bugün bende doktora gittim. benim bebeğim düştü. listeden çıkarırsan sevinirim. sağlıkla sizlerin doğurması nasip olur inşallah. doktorum tıbbi tahliye gerekmediği için ilk adetten sonra tekrar denememi söyledi. kısmet diyelim.

sevgiler.

dbasli,Allah sabır versin inşallah bir dahakine sağlıklı,hayırlı bir gebelik geçirirsin :Saruboceq:

geçmiş olsun canım.
bence telaş etme inş. birşey olmaz.
sıkıntı etme kendine.

geçmiş olsun canım
inş. tez zamanda yine hamile kalırsın
.

teşekkürler canım :1hug:

merhabalar bugün dr a gittim ve bir sürprizle karşılaştım.bebeklerim ikizmiş.çok sevindim.kalp atışlarını duydum.Allahıma şükürler olsun düşenin yerine de verdi.ALLAHIM inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.olmayan herkese de versin kimseyi evlatsızlıkla ve hayırsız evlatla imtihan etmesin

ne güzel maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a.s.

kızlar metpamid mıdebulantısı için hakkında bılgısı olan varmı doktor verdıama tererdutteyım

hiç bir fikrim yok canım,internetten araştır istersen,ilacın yan etkilerine bak bakalım .

merhabalar , bende nasip olursa ocak annesi olacağım..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş..benim sat 25 nisan .tahmini doğum tarihi 30 ocak.yaşım 26,kilom 76 ..

merhabalar , bende nasip olursa ocak annesi olacağım..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş..benim sat 25 nisan .tahmini doğum tarihi 30 ocak.yaşım 26,kilom 76 ..

hayırlı uğurlu olsun inşallah.ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

arkadaslar 6 haftalik hamileyim ama daha doktor bile gormedi beni .burada 8 haftaliken bakiyorlar ,vayy beee bide amerika olucak ,burada hamile kaldigim icin cok pismanin :KK43:(

deli olucam deli ?
ciddi bir durum mu acaba acilemi gideyim hemen ,kahverengi leke neye isaret arkadaslar yardim edein lutfen

bence acile git istersen inşallah önemli birşey değildir ama bişey yoksa da için rahatlar bide düşük önleyici ilaç verebilirler ben ilaç ve iğne kullanıyorum proynex ilacın adı.

X