- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
aynen benimde öyle bengusucum zorla yemeye çalışıyorum 3. aydan sonra geçiyor cnm inşallah çabuk atlatırız:bboazartesi günü tahlil sonuçlarım çıkacak çok heycanlıyımeyvahedigeldismileo gün birde bebişimin kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah duyarım benim için dua ediverin kızlar nolur:Saruboceq:rabbim bu cuma günün hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq:
amin canım
inşallah pazartesi çok güzel geçer senin için
kalp atışlarınıda duyarsın inşallah
bende haftaya gideyim diyorum ama 5.hafta erken sanırım :gitme:
canım hoş geldin aramıza bilgileri verirsen ekleyeyim listeye :CüvCüv:
sat 4 nisan, yaşım 30, kilom 72 boy gereklimi bilmiyorum ama ileteyim, 1,71. tahmini doğum tarihi 9 nisan
çok teşekkürler..
hoşbulduk canım 28 yaşındayım 5+6 hamileyim benim düşük tehlikem var canım çok sıkkın
sağol canım inşallah duyarız :Saruboceq:amin canım
inşallah pazartesi çok güzel geçer senin için
kalp atışlarınıda duyarsın inşallah
bende haftaya gideyim diyorum ama 5.hafta erken sanırım :gitme:
geçmiş olsun kyle inşallah bi sorun çıkmaz :1no2:kan uyuşmazlığı var ve ultrasonda çok küçük olduğunu söyledi istirahat etmemi söyledi 1 hafta sonra kalp atımını duymazsak herhalde alacaklar:çok üzgünüm:
kan uyuşmazlığı var ve ultrasonda çok küçük olduğunu söyledi istirahat etmemi söyledi 1 hafta sonra kalp atımını duymazsak herhalde alacaklar:çok üzgünüm:
canım benim 2 çocuğum daha var ama onlarda kanım yanlışlıkla pozitif olarak ölçüldüğü için uyuşmazlık iğnesini vurunamadım taki bundan önce bir düşük yaptım ve onda kanımın aslında negatif olduğunu öğrendim ve uyuşmazlık iğnesi yapıldı
geçmiş olsun kyle inşallah bi sorun çıkmaz :1no2:
anladım canım o yüzden 2. çocuğun mu diye sordum inşallah her şey yolunca gider :Saruboceq:
inşallah herşey 10 gün sonra belli olacak sana test yapıldımı
Indirekt Coombs testi diya bi test kan uyuşmazlık testi 2. gebelikte yapılıyo senin ilk gebeliğin mi canım
kan uyuşmazlığı var ve ultrasonda çok küçük olduğunu söyledi istirahat etmemi söyledi 1 hafta sonra kalp atımını duymazsak herhalde alacaklar:çok üzgünüm: