2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcımızolsun inş sen ultrasonda gordunmu bebısını

allah yardımcımızolsun inş sen ultrasonda gordunmu bebısını

ben fazla anlamadım görüntüden ama dr ultrasonda bak işte kesesi oluşmuş dedi cmt nasip olursa kalp atışını dinleyecez ama korkuyom ya canlanmazsa falan diye ben bi tane düşük yaptım kürtaj falan oldum ondan şimdi biraz daha korkak yaklaşıyom.allah kimseye böle durumlar yaşatmasın

amin cnm Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını bizlere sağlıklı hayılı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

ayy ben azmı alıyorum ozman yaa :uhm:

folik asitin markasına göre değişiyor. bazılarının-mesela folic plus-günde 3, bazılarının-mesela solgar- 1 tane alınması gerekiyor. üzerinde de yazar zaten. folic plus kalsiyum ve d vitamini de içeriyor. ama abartıp 3'ten fazla da almayın. herşeyin çoğu zarar!

çin takvimiyle kimse ilgilenmiyor mu ya???alkisalkisalkis

ocak anneleri....bende ocak annesi olmayı çok istedim ama kısmet değilmiş...bu gün regi oldum..artık bundan sonra olsa şubat annesi olurummmm....hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar dilerimm

günaydın kızlar,
çin takvimine göre kızım olacakmış:) zaten herkes kızın olacak senin deyip duruyorlar:)

sanırımdoktor onu kiloya gore ayarlıyor bana folıbol yazdı ve gunde yarım tablet verdı yazılandan fazlasını içmeyin derım mıde bulantısı yapıyormus
canım o ilaçlar kilo mu aldırıyor ki akannehir

canım benim Allah yardımcın olsun
öğretmensin sanırım,50 km fazlaymış
neyseki az kaldı 2 ay dinlenirsin
senin için iyi olur

canım dilerim problemsiz bir hamilelik yaşarsın

mrb arkadaşlar Allah nasip ederse bende 2011 ocakta anne olacağım benide listenize eklermisiniz
canım hoşgeldin
canım bende baktım
erkek görünüyor
ama bana herkes kızın olacak diyor:)
çin takvimi ne kadar tutuyor bilmiyorum
seninki ne çıktı?

merhabalar,

bende kısmetse 2011 ocak annesi olacağım. ama şu an düşük tehlikesi ile yatıyorum. yarın doktora gidip tekrar göreceğiz.

geçen hafta kalp atışını duyduk... harika bişi.

sanki her sabah mide bulantılarım daha da bir artıyor ve artık zorla kahvaltı yapıyorum :çok üzgünüm:

sanki her sabah mide bulantılarım daha da bir artıyor ve artık zorla kahvaltı yapıyorum :çok üzgünüm:
aynen benimde öyle bengusucum zorla yemeye çalışıyorum 3. aydan sonra geçiyor cnm inşallah çabuk atlatırız:bboazartesi günü tahlil sonuçlarım çıkacak çok heycanlıyımeyvahedigeldismileo gün birde bebişimin kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah duyarım benim için dua ediverin kızlar nolur:Saruboceq:rabbim bu cuma günün hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq:

hayırlı cumalar arkadaşlar
kızlar kafama bişey takıldı
mangal yasak mı bize?
iyi piştiği sürece bişey olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…