2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen benimde öyle bengusucum zorla yemeye çalışıyorum 3. aydan sonra geçiyor cnm inşallah çabuk atlatırız:bbo:pazartesi günü tahlil sonuçlarım çıkacak çok heycanlıyımeyvahedigeldismileo gün birde bebişimin kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah duyarım benim için dua ediverin kızlar nolur:Saruboceq:rabbim bu cuma günün hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq:

amin canım
inşallah pazartesi çok güzel geçer senin için
kalp atışlarınıda duyarsın inşallah

bende haftaya gideyim diyorum ama 5.hafta erken sanırım :gitme:

canım hoş geldin aramıza bilgileri verirsen ekleyeyim listeye :CüvCüv:

hoşbulduk canım 28 yaşındayım sat 10 nisan 5+6 hamileyim kilomdan emin değilim canım 1 ay önce tartılmıştım öğrenince söylerim benim düşük tehlikem var canım çok sıkkın

Son düzenleme:
kan uyuşmazlığı var ve ultrasonda çok küçük olduğunu söyledi istirahat etmemi söyledi 1 hafta sonra kalp atımını duymazsak herhalde alacaklar:çok üzgünüm:

amin canım
inşallah pazartesi çok güzel geçer senin için
kalp atışlarınıda duyarsın inşallah

bende haftaya gideyim diyorum ama 5.hafta erken sanırım :gitme:
sağol canım inşallah duyarız :Saruboceq:
senin erken daha cnm biz 5,haftamızda ancak keseyi görmüştük kalp atışları 6,haftadan sonra duyuluyor boshayallersmilemangal zararlımı bilmiyorum ama çiğ et kesinlikle yasak iyice pişmiş olması gerekiyor fisfisfis

canım benim 2 çocuğum daha var ama onlarda kanım yanlışlıkla pozitif olarak ölçüldüğü için uyuşmazlık iğnesini vurunamadım taki bundan önce bir düşük yaptım ve onda kanımın aslında negatif olduğunu öğrendim ve uyuşmazlık iğnesi yapıldı

canım benim 2 çocuğum daha var ama onlarda kanım yanlışlıkla pozitif olarak ölçüldüğü için uyuşmazlık iğnesini vurunamadım taki bundan önce bir düşük yaptım ve onda kanımın aslında negatif olduğunu öğrendim ve uyuşmazlık iğnesi yapıldı

anladım canım o yüzden 2. çocuğun mu diye sordum inşallah her şey yolunca gider :Saruboceq:

kan uyuşmazlığı var ve ultrasonda çok küçük olduğunu söyledi istirahat etmemi söyledi 1 hafta sonra kalp atımını duymazsak herhalde alacaklar:çok üzgünüm:

kan uyuşmazlığı büyük bir problem değil.bence endişelenme kalp atışınıda mutlaka duyacaksındır unutma stres daha zararlı bebeğine.inan benim daha çok problemlerim var kanamam kahverengi pembe lekelenmelerim var ama hiç hiç umutsuz değilim.

canım ben bundan önce 2.5 aylıkken bi düşük yaptım şu andada kasıklarımda acayip ağrı var doktor sürekli yatak istirahatı verdi ama evde 2 çocuk var okuldalarken rahatım ama mecburum kalkmaya kalkıncada sancılanıyorum bilmiyorumki 9 ay nasıl geçecek

mrb arkadaşlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım.
bende hafif bel agrısı oluyor
sabahlarıda miğde bulantısı oluyor
genelde dnlemeye çalışıyorum
inş. herkesin hamileliği sorunsuz ve güzel geçer.

X