- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #31.281
Merhabalar
benimde 3,5 aylık bir çocuğum var sürekli gaz sancısı şikayatimiz vardı. Metsil kullandık Nurse arways kullandık. Hiç fayda göremedik. Çocuğumuz sürekli ağlıyordu. Sonra bi eczacı bayan tavsiye etti HERBİX ŞURUP kullanmaya başladık Ve son derece memnunuz İçeriği nurse gibi bitkisel bir şurup artık kolik ve gaz sancısı problemimiz yok. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum Ben bana tavsiye eden eczacıya çok dua ettim umarım sizde bana dua edersiniz. Herkese iyi günler
merhaba hanımlar,
hepinizin kandili mübarek olsun.
kızlar arda'nın yeme sorununu bir türlü aşamadık,sütten başka ağzına birşey sürmüyor arada çorba içiyor o da 40 nazla.bişey yemediği için sürekli kabızlık çekiyor,çişi geldiği zaman renkten renge giriyor ağlıyor.doktora götürdüm günde yarım litreden fazla süt verme dedi onu da denedim belki aç kalınca mecbur yer diye ama işe yaramadı.acıkınca elimden tutup mutfağa götürüyor mama diye,ne yapacağım hiç bilmiyorumkonuşma olayıda ayrı bir dert,belirli kelimeler dışında söylediği hiçbirşey anlaşılmıyor
canım doğum gününüz kutlu olsun46:
nice mutlu senelere inşallah
geçen senede konuşuyorduk aklıma geldi.sana yaş pasta soruyordum ozamanlar.
pilitaydı değil mi nasıl aklımda kalmış:)
inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsınız aşıyı da.
canım tam olarak derdini anlatamadığı için sinirleniyordur.birde dediğin gibi 2 yaş sendromu deniyor normal yani,biz ne zamandır öyleyiz.istediği şeyi ağlayarak istemeler,vermessem ağlamalar,oyuncakta paylaşamıyoruz.
fazla sinirlendirmemeye çalış bence.ben yeğenlerimden biliyorum.babası ayakkabısını giydirecek,kendini yerlere atardı.sen giydirme anne giydirsin diye.asansörü niye sen çağırdın,ben basacaktım,bir ağlama yaygarası bunun gibi şeyler.huyuna git.tam inat zamanları bide,inat ,aksilik huy olarak kalmasın.gelip geçici şeyler şimdi yeğenlerim çok sakin.
canım ya hay allah ..inşallah bir an önce biter bu probleminiz...üzüldüm ...süt içirmemek için bir yöntem denediniz mi peki..sütü suyla karıştırınca anlıyor mu..ya da süt vermeyince başka yiyeceklerden yemez mi..??mercimek çorbası içiriyorum ama 3 öğünde içmiyor,bizimkinin kabızlığı beslenmeden kaynaklı,sürekli süt içmekten bağırsakları kurudu çocuğun
bence cocuklarınızın üzerine çok düşmeyin..konuşmayabilir ..hepimizin çocukları konuşmuyor ki burada..benim oğlum birkaç kelimeden başka birşey söylemiyor..bez hala bizim de var..arada kendi yapmak istiyor ama devamlı olmaz..heryere çiş yapar ki..daha benim oğlum için de erken diye düşünüyorum...sen de acele etme ..çocuklarını strese sokma..kim ne derse desin kulak asma..sen annesin senden daha iyi kimse düşünemez bence.merhaba kızlar benim ikizlerim var iki yaşında.iştahsızlar ve sütten başka birşey yediremiyorum.sizin çocuklar konuşmaya başladımı.benimkiler konuşmuyor.bide kızım üstünü çıkarıyor bezini çıkarıyor.elinde kaldım artık.tuvaleti öğret diyolar.konuşamıyor nasıl yapıcam bilmiyorum.
aynı benim oğlum da öyle ..çok hevesli çis yapmaya lazımlığa ama ..her zaman olmuyor..arada yerlere de yapıyor..ben de bağlı tutuyorum sürekli ..yaza ne kaldı ..o zaman çözeriz..sürekli banyo yapabilirler..yerleri de silsek kurur zaten ...kızlar bizde 2 yaşımıza girdik
hepatit a aşısını da yaptırdık.2.dozuda 6 ay sonra yapılacak.
bir sıkıntımız olmadı çok şükür.
cancer, Allah yardımcın olsun.
kelin melhemi olsa kendi başına sürer,bizimkide iştahlı değil.
hala aynı şekilde besleniyoruz.mesela kahvaltıya alıştıramadım.
kahvaltı olarak bir tane ince bir dilim kaşar ile doyuyor
yada bir iki tane zeytinle...
çorba hiç mi içmiyor?mercimek çorbası iyi gelir içse
adilemir,bizde tuvalet eğitimine geçmek istiyoruz ama kendi isteğiyle gitmiyor.
birgün lazımlığa yaptıysa,bir hafta hiç yapmıyor.yada altına yapıyor.
bezini değiştirmek için kırk takla atıyorum.
slm
kızım 7 ocak 2011 doğumlu
bezi doğum gününden önce bıraktı hem gece hem gündüz birlikte bıraktık ilk hafta biraz zordu söylüyordu ama tuvalete gidene kadar tutamıyordu şimdi bir sıkıntı yok arada gece kazaları oluyor
BEZİ BIRAKMADAN ÖNCE İYİ GÖZLEMLEYİN ARAŞTIRIN UYGUN ZAMANDA KARAR VERİN SADECE İDRARINI LAZIMLIĞA YAPTIRIRSANIZ İLERİKİ SÜREÇTE KABIZLIK SIKINTISI OLUYORMUŞ
anne sütünüde 2 yaşında kestim
hepatit aşısının bir dozu kaldı
200 kelimenin üzerinde kelime kullanıyor dil yeteneği fazla biraz sanırım anne baba eğitimci olduğumuz için daha fazla ilerledi
ama hala yemek işkence bizim için 87 cm 11.300 gram hala gelişim için özel süt kullanıyoruz
renkler ilişkiler gibi şeyleri iyi kavrıyor her ay bikaç dergi alıyoruz özellikle meraklı minik çok işe yarıyor
tvyi çok az izletiyoruz biz işe gidince bakıcısı ile mecburen
Burun tıkanıklığ var buna da geniz eti denildi belirli bir süre sonra ameliyat olacak gittiğim K.B.B DR.U DOÇENTTİ EMZİK KULLANMAYIN DEDİ
ÇOK ZARARLIYMIŞ EMZİĞİN ÜZERİNE UFAK BİR ÇENTİK ATIN DİLİ SIKIŞTIKÇA KENDİ BIRAKACAKTIR DEDİ
sevgiler
merhabalar ocak anneleri. uzsun zaman oldu uğramayalı.
oğlum 92 cm 12 kg. sayısını bilemediğim kadar kelime konuşuyor, herşeyi anlıyor. hala bez kullanıyoruz. bu ara hastalıkla uğraşıyoruz , ard arda virus enfeksıyonları kaptık beraberce, atlatmaya çalışıyoruz. eve tıkandık kaldık havalar soğuk ve çok fazla virus salgını var. ikinci çocuğum da bir aya geliyor. iki çocukla ne yapacağım bilmiyorum ama artık yeni durumlara alışarak çaba göstereceğiz.
slm buraya gelmeyeli uzun zaman olmuş...
bilmeyenler için söyliyeyim benim oğluşum kerem de 8 ocak doğumlu...
Allah nasip ederse mayıs 20 gibi bi erkek kardeşimiz daha olacak
kerem gelişim açısından kelime hazinemiz çok geniş.. uzun cümleler kurabiliyoruz.. derdini güzel anlatabiliyo. kelimeler yarım değil... hayvan maketleri almıştık çok faydası oldu bi çoğunu biliyo... zürafa, deve, inek, maymun, kanguru vs... kedi köpek kuş bunları zaten günlük hayatta gördüğü için çoktandır biliyo...
boy 90 kilo 13 çok fazla hareketli, iştahı iyi.. tabi arada yemediği oluyo ama üstelemiyorum.. acıkınca herşey yiyiyo diyebilirim... pek seçmiyo...
bakalım kardeşimiz nasıl olacak... :18:
kerem ilk 9 ay hiç uyumamıştı, gece gündüz ayakta geziyoduk, benim oturduğumu bile anlıyodu... sabaha gözlerimizi kapamadan yapıyoduk... gazlı bi bebekti... inş bu uykucu bi bebek olur