- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #31.261
bal10 seni çok iyi anlıyorum çünkü Arda'da beni çok zorluyor,bazen o kadar sinirlendiriyor ki oturup ağlıyorumağzı dolu laf fakat ne söylediği hiç anlaşılmıyor,erkek çocuk geç konuşur diyorlar o yüzden fazla dert yapmıyorum.oyuncak gitarı var onu boynuna takıp şarkı söylüyor benimde kalkıp dans etmemi istiyor top oynamayı çok seviyor sanırım ya topcu ya popcu olacak bizimki
bal hoşgeldin,ne zamandır yoktun,tekrar işe girmeyi düşünüyormusun peki?
istem dışı olmuş sanırım.canım bizimkide öyle,tadını bilmediği şeyleri direk red ediyor.
kaşıkla getirdiğim şeyleri istemiyor,ama paket görünce elimde(çikolata,bisküvi)
üstüme atlıyor.halbuki abur cubur hiç vermiyorum,nerden biliyor anlamıyorum.
bizde hala çorba takılıyoruz,bir çocuk nasıl makarna sevmez hayret ediyorum.
gelişimini bende bilmiyorum,ne
zamandır götürmedim
bizimkide arabalarla oynuyor,başka oyuncaklara pek ilgi duymuyore
lütfiyedemir sende aramzıa hoşgeldin canım.
kızlar 2 yaşında hepatit A aşısı varmış sanırım,
yaptırmayı düşünüyormusunuz?birde tuvalet eğitimine başladınız mı?
bezi bıraktınız mı?
çok güldüm cancer :) bu devirde para kazandıran en iyi 2 meslek, şimdiden sinyal verdi senin ki desene :)
hoşbulduk dirimcim,
benim çalıştığım proje sona erdi o yüzden herkesin çıkışı verildi. şimdilik evdeyim en azından nisan - mayısa kadar çalışmayı düşünmüyorum. zaten eşim 8 aydır şehir dışında 2 yada 3 ayda 1 bi kaç günlüğüne gelebildi. Bu dönemlerde denizin yanında olmam daha iyi diye düşünüyorum. zaten bi baba özlemi var bide ben çalışırsam çocuk iyice bocalıcak.
denizde makarnayı ezip verdiğimde yiyor ( daha doğrusu yutuyor ) hala bişeyi çiğnemediği için utarken boğazına takılmıcak büyüklükte olan şeyleri yiyor çok şükür. ama bi köfte et kraker falan ağzına almıyor. ben bugün dr. a götürdüm onu ama ölçüm yaptıramadım çok ağladı. elinde ve sol kolunda koltuk altına kadar 8-9 yerde bişiler çıktı çocukta iltihaplı sivilce gibi. annem su çeçeğimi acaba falan deyince panikledim aldım götürdüm sağlık ocağına dr. alerjik bişey dedi bi kaç güne geçmezse bi çocuk dr.una göstericem bakalım.
biz denizin aşı kartını kaybettik sanırım bi türlü bulamıyorum :26: o yüzden benide bu aşı konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
tuvalet konusu benim gözümde acaip büyüyor nasıl yapıcam bilemiyorum :44: mesela kakası gelince anne ben kaka bapcamm tamamm ? diyo tuvalete götüreyim deyince istemiyor, yada yapınca gelip hemen söylüyor ben yaptım diye. tuvalet yanısıra bizim bide emzik sorunumuz var..........
canım doğum gününüz kutlu olsunherkese merhaba
biz artık 2 yaşındayız,yarın doğum günümüz.hafta sonu doğum günü partimizi aile arasında, küçük bir kutlama şeklinde yaptık.sizlerin bebişlerinizin de doğum günleri şimdiden kutlu olsun.bu hafta da hepatit a aşımızı vurulacağız.inşallah kolay atlatırız.
kızlar merhaba kızım 3 ocak 2011 doğumlu son bir aydır çok agresif tam anlamıyla konuşamıyor ama derdini anlatabilcek kadar bazen anlamadığım oluyor tabi herşey benim istediğim gibi olsun istiyor istediğine ulaşmak için ağlama sızlama tabi....
önerileriniz nedir 2 yaş sendromu ile alakalı olabilirmi sizin bebişlerinizin gelişimleri davranışları nasıl herkese teşekkürler....
canım doğum gününüz kutlu olsun46:
nice mutlu senelere inşallah
geçen senede konuşuyorduk aklıma geldi.sana yaş pasta soruyordum ozamanlar.
pilitaydı değil mi nasıl aklımda kalmış:)
inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsınız aşıyı da.
canım tam olarak derdini anlatamadığı için sinirleniyordur.birde dediğin gibi 2 yaş sendromu deniyor normal yani,biz ne zamandır öyleyiz.istediği şeyi ağlayarak istemeler,vermessem ağlamalar,oyuncakta paylaşamıyoruz.
fazla sinirlendirmemeye çalış bence.ben yeğenlerimden biliyorum.babası ayakkabısını giydirecek,kendini yerlere atardı.sen giydirme anne giydirsin diye.asansörü niye sen çağırdın,ben basacaktım,bir ağlama yaygarası bunun gibi şeyler.huyuna git.tam inat zamanları bide,inat ,aksilik huy olarak kalmasın.gelip geçici şeyler şimdi yeğenlerim çok sakin.
bal, denizin doğum günüde kutlu olsun.iyiki doğmuş
canım Allah yardımcın olsun,eşin sürekli görevde.ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim.
canım bizde 2 yaş aşısına gittiğimiz zaman ölçüleceğiz,ama tahmini boyumuz aynıdır.
kilomuzu normal tartıda ölçüyoruz.ama bazen günler arasında bile 1 kilo farkediyor.anlamıyorum bezin doluluk
oranına göre mi oluyor,öyle aman aman bir kilo aldığınıda düşünmüyorum.çünkü yediklerimiz sağlıklı ama karbonhidrat açısından
yetersiz kilo aldırmayacak gıdalar malesefdediğim gibi keşke ekmek,pilav,makarna yese...
sa dökülmesi içinde geçmiş olsun canım,inşallah sonuçlarınız iyidir.
greenpearl canım aşıyı siz mi alıp vurdurdunuz?yoksa varmıydı?
yani su çiçeği aşısı gibi miydi ?
ücreti ne kadardı?
Allah nasip ederse bende sade bir pasta düşünüyorum bu sene.
iyi geceler hanımlar,
umarım sizlerde kuzularınızda iyidir. Bizde şimdilik herşey yolunda çok şükür. Babamız şeehir dışından döndü nihayet, gerçi 10-15 günlüğüne geldi ama olsun bu bile ilaç gibi geldi bize. Deniz'i sonunda doktor'a götürebildik kontrol için. boy kilo ölçümü yapıldı 11.6 kg, 85 cm çıktı boyumuz beni pek tatmin etmedi ama doktorumuz gayet normal olduğunu söyledi. Çok fazla saçları dökülüyordu idrar ve kan tahlili istedi kanı zar zor verdik ama idrarı veremedik ne yazıkki.. daha bezi bırakamadığımız için poşet koydular saatlerce beklememize rağmen Deniz inatla yapmadı tuvaletini. sürekli ağladı hastanede. Bizde idrar veremeden döndük yarın kan sonuçlarımız çıkacak. Saçlarımızın dökülmesini psikolajik olarak yorumladı dr. Babası uzun süredir şehir dışında olduğu için etkilenmiş olabilir dedi.
Bu gün kızımın doğum günü biz 2 gün önceden kutladık. Şimdi 2 yaşındayız
Hepinize sevgiler,
iyi ki doğdun Deniz :)))