- 13 Ocak 2010
- 3.287
- 3.505
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #31.241
yine nereye kayboldu herkes:2:
selam kızlar.. aranıza yeni katıldım, benim de 28 ocak 2011 doğumlu bi oğlum var.. bizim en büyük problemimiz yememesi.. köfte makarna çorba üçlemesi haricinde neredeyse hibirşey yemiyor (çikolata , şekergilleri saymıyorum tabi) bunları da az ve iştahsız yiyor.. şuanki kilosu 10 kg
1 hafta önce ilk defa ağzına tavuk soktu, ama sadece 1 fındık kadar yedi, onu da 4-5 sefer ısırarak.. sebze ağzına yanlışlıkla girse eliyle yada tükürerek çıkarır.. balık şimdiye kadar hiç yemedi, tadını bile bilmiyor..
böyle bir durum yaşayan ya da çözüm önerisi olan olursa çok sevinirim...
canım siz ne dişi çıkartıyorsunuz?haklısınız kızlar, ben de bakıyorum sürekli kimse yazmamış.umarım herkes iyidir.biz diş çıkarmayla uğraşıyoruz bu aralar.onun dışında 2 yaşına yaklaşıyoruz,bebişlerimiz artık çocuk oluyor.zaman ne kadar çabuk geçiyor...
canım bizimkide hemen hemen aynı,hatta makarna ve köfte hiç yemiyor.selam kızlar.. aranıza yeni katıldım, benim de 28 ocak 2011 doğumlu bi oğlum var.. bizim en büyük problemimiz yememesi.. köfte makarna çorba üçlemesi haricinde neredeyse hibirşey yemiyor (çikolata , şekergilleri saymıyorum tabi) bunları da az ve iştahsız yiyor.. şuanki kilosu 10 kg
1 hafta önce ilk defa ağzına tavuk soktu, ama sadece 1 fındık kadar yedi, onu da 4-5 sefer ısırarak.. sebze ağzına yanlışlıkla girse eliyle yada tükürerek çıkarır.. balık şimdiye kadar hiç yemedi, tadını bile bilmiyor..
böyle bir durum yaşayan ya da çözüm önerisi olan olursa çok sevinirim...
canım sülalenizde hep uzun olduğu için dert edilecek bir durum yok bence de.evet benim kızımda yemek yemiyor 7ocak doğumlu 3.400 doğdu şimdi 9.800 gram 81 cm dr raporlu sıvı içecek verdi 3aydır kullanıyoruz hala kilo almadı
yiyecek seçmiyor yutma problemi yok ne olursa sadece 2 tatlı kaşığı alıp bırakıyor çok araştırma yapıldı bünyesi böyle
ben 168 babası 185 boyunda sülalemiz genelde uzun kızım şimdilik minyon umarım ilerde yemesi düzelir
canım siz ne dişi çıkartıyorsunuz?
azı dişleri ve köpeklerden sonra ne geliyor?
genelde sizden sonra bizdede hareketlenmeler oluyor:)
canım bizimkide hemen hemen aynı,hatta makarna ve köfte hiç yemiyor.
genelde çorba,oda birsürü uğraşlarla.arada 4-5 tatlı kaşığı pilav.
birde neyi ne zaman yiyeceğini kestiremiyorum.bir ara zeytini çok yerdi,sonra zeytini istemedi, peynir yemeye başladı.şimdi ikisinide ağzına vurmuyor.
badem yiyor.bu aralar bademide yemiyor,fındık istiyor.bizimkide meyvede aynı,yanlışlıkla ağzına değse atıyor.eliyle meyve yeme alışkanlığı yok malesef.hala yesin diye
çatalla eziyorum.bir başmışsın tavuğu iyi yiyor bazende bi tane ağzına veremiyorum.çabuk sıkılıyor, iştahlıda olmayınca bizde durumlar böyle
canım sülalenizde hep uzun olduğu için dert edilecek bir durum yok bence de.
kız çocuğu genelde anneyi geçermiş.birde şuanda az da olsa yiyorsa hiç yememesinden iyidir.
artık eskisi gibi kiloda almıyorlar..
merhaba anneler. yine uzun zaman oldu ben uğramayalı. ben de biraz oğluşumdan bahsetmek istiyorum.
emzirmeyi bırakalı iki aya yaklaştı ama mecburen bırakmak zorunda kaldık. ama oğlum bunu bir türlü kabullenmiyor. iki aya yakın zamandır emmediği halde ne zaman görse ağlayıp istiyor. sabaha karşı uyanır emerdi , yine o saatler uyanıp huysuzlanıp ağlıyor, bir yeri mi ağrıyor diye düşünüyorum ama artık farkettim ki, meme saati kalkıp böyle yapıyor. emzirmeyi ilaç kullandığım için bırakmak zorunda kaldım, ani bir durum oldu ve gerçekten aramızdaki bu bağın sonlanması beni depresyona soktu, hala çok üzülüyorum onu emziremediğim için.
oğluşum bebekleri çocukları çok seviyor, ve hiç kimseyi yabancılamıyor. bütün çocuklara sevgiyle yaklaşıp elini tutmak, iletişim kurmak istiyor ama çoğu zaman karşıdaki çocuklar olumsuz tepkilerle yaklaştığında şaşırıp kalması beni bile üzüyor. bir yere girmemeyi bırakın, benim girmediğim yerlere bile bir yetişkin edasıyla giriyor, veya benim girdiğim yerden çıkıp kafasına göre takılıyor, onun arkasında dolaşmak zorunda kalıyorum hep:))) tam bir küçük erkek.
çok hareketli ve uzun zamandır gr kılo almadı, ama sanırım emmeyi bıraktığımız için artık alır. meyve çok seviyor,mesala nar. ve çatır çatır bir nar yemesi var anlatamam:))))
bu arada şuraya sıkıştırayım ben de 2. çocuğuma hamileyim hem de 4 aylık. başka yeni bebek bekleyenler var mı acaba? ilk başta garıp oldum beklemediğim birşeydi ama artık istiyorum en azından oğlum yalnız kalmayacak, onun yalnız bir çocuk olması en korktuğumuz şeylerden biri idi babasıyla.
cinsiyetini henüz öğrenmedik ama ben aslında yine bir erkek çocuk istiyorum yalnızlık hissi çekmesinler diye.
bizden bu kadar . herkese selamlar..