2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2011 ocak 11 annesiyim bir oğlum var ve yeniden hamileyimmmmmmmmmm. :KK70: uzun zamandır bu forumu ziyaret etmemiştim hamile olduğumu öğrenince yeniden geldim :KK70::KK49:

benim oğlum da 92 santim 14 kilo

kilo boy iyi maşallah..
sağlıklı olsunlarda kiloları az olsun ..çok aşırı olmasın.

benim de 2 çocuğum var..ama büyük 1. sınıfa başladı ..büyük artık.

geçmiş olsun ..nasıl oldu da kaptınız bu virüsü

nasıl birşey

nasıl atalattınız..
geçmişler olsun:nazar:

aylar sonra gördüm : ) kış hastalıklarının çoğu virüs kaynaklı bilinenin aksıne. kış zor geçti ama atlattık şükür.

kızlar ben kpss ile atandım
düzce unıversıtesıne
zıraat teknıkerı olarak

çok mutluyum...
artık işim oluyor
4 gun sonra tasınıyoruz..

hayırlı 0olsun kpss :) bende ocak 2011 annesiyim ve ziraat mezunuyum ilgimi çekti ziraat teknikeri olarak atanmaan nasıl oldu ne mezunusun?kaç puan aldın ve nerden nereye taşınıyorsun zor değil mi?çok sordum ama sayende bende daha sonra kpps ye giricem sen umut oldun bana :KK1:

hayırlı 0olsun kpss :) bende ocak 2011 annesiyim ve ziraat mezunuyum ilgimi çekti ziraat teknikeri olarak atanmaan nasıl oldu ne mezunusun?kaç puan aldın ve nerden nereye taşınıyorsun zor değil mi?çok sordum ama sayende bende daha sonra kpps ye giricem sen umut oldun bana :KK1:
ben edremit körfezinden düzce ye taşındım.düzce üniversitesine atandım

ben 84.870 puan aldım.6116 cı oldum.

ve bölümümün açtığı tek tekniker kadrosuna atandım.

bölüm sıralamasında 6. olmuştum.

2 çocuğum var.ve yaşım da 36 .

evde oturmak istemedim artık.
çalışma hayatım da vardı.ama özel sektörde.

çocuklarım da büyüdü..

neden olmasın dedim.
ve sıkı sıkı çalıştım.

kk da kpss çalışma gruplarından birine girdim..orada çalışma tekniklerini izledim..kim nasıl çalışmış..ne kitap almış..hangi soru bankalarını almış..ve internetten hangi kpss sitelerini takip etmişler..vs..

biraz fazla emekle istenilen oluyor..

elinde gelenin en iyisini yapmaya çalış..öylesine çalışma..emeklerin karşılıksız kalmaz inan ki..

bugün görevime başladım..şükürler olsun..

Allah isteyen herkese nasip etsin..

bende 2011 ocak annesiyim , bütün topikler sayfalarca ilerliyor burda tık yok :) gayet uslu sorunsuz çocuklarr o yyüzden kimse yazmayya gerek görmüyor sanırım :KK1: ya da fazla yaramazlar fırsatmı bulamıyoruz acaba :KK16: benim kızımında maşallah herşey yolunda amakonuşmasında sıkıntı var biraz , inatlaşıyor sölediklerimi tekrarlamıyor sabırla bekliyorum bunuda aşacaz inş. :)

bende 2011 ocak annesiyim , bütün topikler sayfalarca ilerliyor burda tık yok :) gayet uslu sorunsuz çocuklarr o yyüzden kimse yazmayya gerek görmüyor sanırım :KK1: ya da fazla yaramazlar fırsatmı bulamıyoruz acaba :KK16: benim kızımında maşallah herşey yolunda amakonuşmasında sıkıntı var biraz , inatlaşıyor sölediklerimi tekrarlamıyor sabırla bekliyorum bunuda aşacaz inş. :)

söyledıklerının tekrarlanmasını ıstersen sinirlenmesi doğal

aynı dert bizdede var..
hissetmeden yapmalısın..
filial terapi yaz google da cıkar.
şöyledir filial terapi :

oyun esnasında konusturmaya çalış

evcilik oynamayı severse oynayın.

sız bebegınızın ısmını söleyın..onun bebegının ismini sorun

bebeğin yemek yedı mi..
bebeğin bezine çiş yaptı mı ?
bebeğiğni uyuttun mu?? ne zaman uyutacaksın ??

gibi..

oyun ile çocugun bılınçaltındaki herşey konuşturulabilir..

direk sorunca 7 yaşınki oğlum bile çok sinir oluyor...filial terapi yi deneyin..

Son düzenleme:
söyledıklerının tekrarlanmasını ıstersen sinirlenmesi doğal

aynı dert bizdede var..
hissetmeden yapmalısın..
filial terapi yaz google da cıkar.
şöyledir filial terapi :

oyun esnasında konusturmaya çalış

evcilik oynamayı severse oynayın.

sız bebegınızın ısmını söleyın..onun bebegının ismini sorun

bebeğin yemek yedı mi..
bebeğin bezine çiş yaptı mı ?
bebeğiğni uyuttun mu?? ne zaman uyutacaksın ??

gibi..

oyun ile çocugun bılınçaltındaki herşey konuşturulabilir..

direk sorunca 7 yaşınki oğlum bile çok sinir oluyor...filial terapi yi deneyin..

mutlaka deniyecem cnm teşekkürler ,, rahat olmaya çalışsamda üzülüyorum aslında ,, birde ben çok ilgilendim konuşmasına fırsat vermedim die düşünüyorum inşallah yanılıyorum ..

mutlaka deniyecem cnm teşekkürler ,, rahat olmaya çalışsamda üzülüyorum aslında ,, birde ben çok ilgilendim konuşmasına fırsat vermedim die düşünüyorum inşallah yanılıyorum ..
kolay gelsin arkadaşım..annelik zor meslek ...

çocuklarla ilgilenmek iyidir..sen üzülme..rahat ol..

buraya ilk yazmaya başladığımda oğluşum vardı, şu an kızım da altı ayını tamamladı. yani iki çocuk annesiyim. oğlum ocak 2011 doğumlu ve kızım sürpriz oldu tabii.
ama kızım doğduğunda ne kadar çaba harcarsam harcayım, oğlumla eskisi kadar zaman geçiremedik, oğlum sanırım zor günler yaşadı.
bu beni üzdü ilk aylar, çok derin üzdü. aslında gerçekten oğlumla hiçbirşey eskisi gibi olmadı, ama neyse ki ikimiz de yepyeni durumlara alıştık, ama eskisi gibi olmadı:KK43: hayat çok hızlı akıyor ve şu an belki de düşünmeyi ertelediğim çok şey var bu durumla ilgili. umarım bundan sonrası için çocuklarım için herşey en güzeli olur ve onlara davranırken hatalı bir şey yapmam .
gerçekten zordu, evin bebişi hem de gerçekten küçük olan oğlum birden annesini bir bebekle paylaşmaya başladı ve kendinin de hazır olmadığı gibi bir anda büyüdü sanki.
ve ne zaman oğlumu düşünsem aklıma ismini hatırlamadığım bir film geliyor: yanlış da hatırlıyor olabilirim ayrıntıları, kadın oğluna kızıp bağıran babayı merdivenlerden kararlı şekilde atıp ölümüne sebep oluyor , daha çocukken oğlu. yıllar sonra oğlu parası için kendisine kurulan ince ve uzun zaman alan tuzakta ; doktor, nişanlı, ve ameliyat ekibi içinde ölüme gidecekken durumu son anda farkeden anne
intiharıyla doktor arkadaşını onun için gerekli organı oğlu için almak zorunda bırakarak ölüme yine gözünü kırpmadan gidiyor. oğul ve anne, kelimelerin anlatamacağı bir durum. allahım annelere evlat acısı göstermesin.
annelere dedim de:))) bugün bir hastam kaybettiği 40 yıllık karısı için , 27 yaşında çocuğum öldü beni bu kadar etkilemedi diyor.
annelik bunu asla dedirtmez galiba.

buraya ilk yazmaya başladığımda oğluşum vardı, şu an kızım da altı ayını tamamladı. yani iki çocuk annesiyim. oğlum ocak 2011 doğumlu ve kızım sürpriz oldu tabii.
ama kızım doğduğunda ne kadar çaba harcarsam harcayım, oğlumla eskisi kadar zaman geçiremedik, oğlum sanırım zor günler yaşadı.
bu beni üzdü ilk aylar, çok derin üzdü. aslında gerçekten oğlumla hiçbirşey eskisi gibi olmadı, ama neyse ki ikimiz de yepyeni durumlara alıştık, ama eskisi gibi olmadı:KK43: hayat çok hızlı akıyor ve şu an belki de düşünmeyi ertelediğim çok şey var bu durumla ilgili. umarım bundan sonrası için çocuklarım için herşey en güzeli olur ve onlara davranırken hatalı bir şey yapmam .
gerçekten zordu, evin bebişi hem de gerçekten küçük olan oğlum birden annesini bir bebekle paylaşmaya başladı ve kendinin de hazır olmadığı gibi bir anda büyüdü sanki.
ve ne zaman oğlumu düşünsem aklıma ismini hatırlamadığım bir film geliyor: yanlış da hatırlıyor olabilirim ayrıntıları, kadın oğluna kızıp bağıran babayı merdivenlerden kararlı şekilde atıp ölümüne sebep oluyor , daha çocukken oğlu. yıllar sonra oğlu parası için kendisine kurulan ince ve uzun zaman alan tuzakta ; doktor, nişanlı, ve ameliyat ekibi içinde ölüme gidecekken durumu son anda farkeden anne
intiharıyla doktor arkadaşını onun için gerekli organı oğlu için almak zorunda bırakarak ölüme yine gözünü kırpmadan gidiyor. oğul ve anne, kelimelerin anlatamacağı bir durum. allahım annelere evlat acısı göstermesin.
annelere dedim de:))) bugün bir hastam kaybettiği 40 yıllık karısı için , 27 yaşında çocuğum öldü beni bu kadar etkilemedi diyor.
annelik bunu asla dedirtmez galiba.
kolay gelsin ..gercekten oğlunuz küçük yaşta abi olmuş..ve evin büyüğü durumuna gelmiş..

evet abi olsada o daha küçücük..bizim evin küçüğü 2011 ocak doğumlu..sizin evin büyüğü 2011 ocak doğumlu..

abiyi de şımartın bol bol annesi...küççük daha o da..

o filmi izlemiştim..hatta anestezide çocuk herşeyi duyuyordu..filmin ismide öyle birşeydi.."anestezi" idi galiba filmin adı.

yani bir anne bunu asla söylemez sanırım..27 yaşındaki ölen oğlu için..

Allah sıralı ölüm versin..gençler ve çocuklar sağlıkla yaşasın inşallah.

X