2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yazdıklarını okurken kendimi gördüm ..bende 2011 4 0cak annesiyim ve aralık 2013 annesi oldum çok zor obir durum.Doğuma giderken sancı çekerken hastanede kaldığım 1 gece bana hep büyük oğlumu hatırlattı onu vereceği tepkiyi düşündükçe ağladım.zor kısmı azda olsa atlattık.umarım dediğin gibi evlatlarımıza pişman olacağımız davranışlarda bulunmayız.

size de kolay gelsin..2. bebiş..kısa yaş farkı...olsun.sağlıklı olsunlar da geri si boş.

sayfaya bakmayalı epey zaman olmuş,bende kasım ayında düşükle sonuçlanan bir hamilelik geçirdim.işin aslı henüz düşünmüyordum çünkü Arda daha çok küçük ve beni hayli zorluyor.konuşmamız baştan beri sıkıntılı baya gecikti fakat son 1-2 haftadır baya ilerleme var,bazı kelimelere dili dönmese de cümle kuruyor.bezi henüz bırakamadık bir süre uğraştım fakat yanıt alamadım tuvaletten de klozetten de korkuyor,lazımlığı ise sandalye olarak kullanıyor.kreşe göndermek istiyorum fakat bez konusu kafamı karıştırıyor.paşamın canı sağolsun da gerisi önemli değil.bizde durumlar bu şekilde :26:

Slmlr kızım Eylül'de kreşe başladı çok iyi oldu.KOnuşma sıkıntısı olan arkadaşları vardı şimdi baya güzel konuşuyorlar.Kızım bezi 2 yaşından önce bıraktı.BEn gece ve gündüz aynı anda bıraktırsın hiç deneme yapmadan direk tuvalete geçtik.BEnce bu başarılı olmamızı sağladı.BEnde Ağustos ayında düşük yaptım.ARtık 2.çocuğu istemiyorum.Allah yavrularımızı korusun

amin,size de geçmiş olsun.

herkese slm bende ikinci bebişimi kucağıma aldım bi oğlum daha oldu

gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün...

Sevgili anneler,
sizi böyle bir konuda rahatsız ettiğim için özür dilerim, şu sıralar ülkemizde çocuk felci vb gibi çocuk hastalıkları riski olduğu, bu nedenle sağlık bakanlığının 0-5 yaş arası çocukların aşılanması gerektiği açıklaması var, lütfen yavrularınızın sağlığı için çocuk doktorunuzla irtibata geçiniz.

Linki okursanız detaylı açıklama yapılmış:
Sağlık Bakanı: İstanbul'da 6 bölgede çocuk felci riski var

geçmiş olsun..
maşallah kızınıza..
biz de bezi çok oldu bıraktık.konuşmamış da çok iyi..abimiz de çok çabuk konuşmuştu.
2. bebek için tam zamanı şimdi aslında.
canım çocular değişiklik gösterir..umarım halledersiniz bez işini.yaz geldi..daha kolay olur.
tuvalet eğitimi için sana bir link vermek istiyorum..ben ilk çocukta bulmuştum o siteyi..işime yaramıştı.
herkese slm bende ikinci bebişimi kucağıma aldım bi oğlum daha oldu
oo harika..maşallah..

teşekkür ederiz.Allah korusun

Son düzenleme:
biz çişini yaptığında sifonu kendisinin çekmesine izin verdik
ve hep birlikte coşkuyla güle güle çişş,,iyi yolculuklar, yine gell. deyip el salladık üstelik
kakaya da aynı şekilde
önce çiş ile başlanır zaten..
zamanla kakayı da bu şekilde yapacaktır.
kolay gelsin.

Ahh 2011 Ocak anneleri ilk anneliğim tecrübesizliğim beraber ne çok şey öğrendik, kızım kocaman abla oldu şimdi.. ikinci kızım 4 yaşına girmek üzere, sürpriz bir hamilelikle de ikizlerimiz geliyor 3.4. yani

Ooo maşallah benimde 3. Supriz ama ikiz olması daha bi supriz

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…