-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #31.041
arkadaşlar benim kızımda 14 aylık ve sadece altta 2 dişi var, hiçbizaman çok uyuyan bi bebek olmadı ama geceleri 2-3 saat blok uykulara başlamıştı kii son 2 haftadır falan saat başı uyanıyo saat başı ağlayarakbide üstüne 4 gündür falan hiçbişey yemek istemiyo yersede normalde yediğinin yarısını yiyo kaçıyo istemiyo yanii diş çıkacak diyemi böyle oluyodur ve dişler olaki çıktı normale dönüyomu kuzuların iştahları uykulrı falan deli olucam yoksa
calpol ateşi çıktığında mı veriliyor yoksa ateşi çıkmasada diş çıkartırken huzursuz olduğunda mı?bizde sizin gibiydik bu gün üst ön dişi göründü. hemen yanındaki de baya şişmiş bu gece de o çıkar gibi geliyo olmazsa bu gece calpol vercem yoksa uykusuzluktan bayııllcamm:)
calpol ateşi çıktığında mı veriliyor yoksa ateşi çıkmasada diş çıkartırken huzursuz olduğunda mı?
bizimkide çok huzursuz.
marlo diş döneminde genelde öyle oluyor
ağrı kesici özelliği olduğu için huzursuzluktada veriyorum ben.
dün akşam vermedim gece milyon kez uyandı sabaha karşıda çığlık çığlığa ağladıpişman oldum keşke verseydim üst dişin diğeri de geliyo, sanırım ağrısı var bütün gece meme istedi hep de ısırdı çook uykum varr
off yaa bu 4. gecemiz bizimde 15dk da bir ağlıyo emiyo uyuyo yarım saat sonra yine ağlıyo emşyo uyuyo üst dişler şiş ama patlamadı hala, bide nezle olmuş burnuşu tıkalı şahtı şahbaz oldu valla, daha 3.dişte böyleyiz 20 dişi nasıl tamamlıcaz düşünemiyorum ben pööfff, calpol de veryorum ama çok etkilemiyo uyanmalarını kızımınhepimizin Allah yardımcısı olsun...
kızlar su çiçeği aşısı vurduran var mı?
çok sabırsızlanıyorum.sanki su çiçeği geçirecekmiş gibi bekleyemiyorum.
okadar hastalık atlattık ki,nerden nasıl bulaştı,nasıl hasta olduk anlamadım bile.
o yüzden aşı için sabırsızlanıyorum.sağlık ocakları 15 aydan önce vurmuyormuş.
siz naptınız?vurdurdunuz mu?
kızlar su çiçeği aşısı vurduran var mı?
çok sabırsızlanıyorum.sanki su çiçeği geçirecekmiş gibi bekleyemiyorum.
okadar hastalık atlattık ki,nerden nasıl bulaştı,nasıl hasta olduk anlamadım bile.
o yüzden aşı için sabırsızlanıyorum.sağlık ocakları 15 aydan önce vurmuyormuş.
siz naptınız?vurdurdunuz mu?
canım kelin merhemi olsa kendi saçına sürer misali....Merhaba
Benim oglum Ocak 27, 2011 dogumlu. su anda 9 kilo, 73 cm.
Forumunuzun bilincindeydim ancak takdir edersiniz ki yazmak icin ancak vakit bulabildim.. O da eve bir yardimci almamla oldu.
Biz hastalik, kulak enfeksiyonu derken 12 ay asini ancak yaptirabildik.
Gecen hafta asi yaptirdigimizdan beri atlasin istahi yine kapandi. Asidan mi yoksa, yine dis mi cikariyor bilemiyorum.
Benim sorumun kendimle alakali, yasitlarim ve arkadaslarim arasinda bebek sahibi olanlar cok yok, dolayisiyla sizlerle bu konuyu paylasmak istedim.
oglum yemek yemedigi zamanlarda butun gunum zehir oluyor, cok uzuluyorum..cevremdekiler cok abarttigimi soyluyor ama kilosu diger yasitlarina gore dusuk oldugunu dusunuyorum. Bugun saglik ocagina gittim, hemsire evet kilosu dusuk dedi.. kendi doktoru ise bunyesi boyle yapicak sey yok diyor.
Yemeklerine bolca zeytinyagi ekle diyor, yapiyorum ama bugun oldugu gibi yemek yemedigi zamanlarda olduyor ve ben bu duruma cok uzuluyorum.
Sizlere sormak istedigim, bu gibi gunlerde siz ne yapiyorsunuz, bu durumla nasil bas ediyorsunuz..
Sevgili Ocak anneleri,dogru forum basligindami yaziyorum emin degilim ancak bu konuda yorumlarinizi paylasmanizi rica ederim.